PREVENSJONSHJELP – ÅPENT KOMMENTARFELT

// inneholder annonselenke

Hei alle! Håper dere har det fint. Jeg kom akkurat hjem fra dagens ærend og sitter hjemme i leiligheten min og snakker med meg selv. Som vanlig. Jeg snakker til meg selv på engelsk – og jeg vet at det er veldig rart, haha. Im a freak! 


 

Dette er spraytan dag 1, hehe. Da er man veldig brun! Skjorten min finner du HER.

Til det jeg egentlig lurer på: jeg er ganske usikker på hvordan jeg skal gjøre det med prevensjon framover, og jeg setter veldig stor pris på om noen av dere kan komme med tips! Jeg har gått på både p-piller og mini-piller, akkurat nå går jeg på ingenting fordi jeg føler meg i veldig ubalanse av alle hormonene man tilsetter kroppen med pillen. Altså, jeg blir virkelig som en berg-og-dalbane, og det orker jeg ikke i lengden! Jeg har testet ut mange ulike merker, og det blir ikke bedre uansett så derfor har jeg nå valgt å slutte helt, men om jeg ikke finner et passende alternativ er det ikke annet valg enn å begynne igjen… Spiral går ikke fordi jeg har hatt betennelse i bekkenet, og p-stav er jeg litt redd for grunnet hormonene – men stav har mindre hormoner enn pillen, om jeg har forstått rett? Grunnen til at jeg lurer er fordi jeg snakket med legen om det i dag, og jeg ble ikke så mye klokere… Er natural cycles noe å satse på, eller funker det best for å bli gravid? For det vil jeg ikke akkurat nå! Er det noen andre hormonbomber der ute som har erfaringer de vil dele? 

Jeg åpner kommentarfeltet i denne posten slik at du kan svare meg anonymt om du ønsker. 🙂 Jeg setter stor pris på all hjelp! 

TRENINGEN JEG DIGGER!


Dette året føler jeg virkelig kommer til å bli mitt år når det kommer til treningsmotivasjon. Og som jeg gleder meg til det ikke er så glatt ute lengre og jeg kan gå turer! Trening behøver nemlig ikke å være mer komplisert enn som så, og jeg er 100% sikker på at uansett hvor mye man tror man hater trening, så finnes det en eller annen form for det som passer deg. Jeg for eksempel er glad i styrke og ikke så glad i kondisjon, jeg er veldig glad i yoga men ikke så glad i pilates, man skulle kanskje tro at jeg elsker zumba fordi jeg liker å danse men jeg hater det, derimot er jeg glad i aerobic…oooog svømming! Det er helt OK å slite litt med å finne noe man liker, og du er ikke den første som ikke liker det samme som venninna di eller bloggeren du liker. Jeg har sett meg grønn på misunnelse på alle som jogger så og så langt, men hvorfor? Det finnes så mye annet gøy man kan gjøre.. Og freshe, behagelige treningsklær er ikke feil på motivasjonen, akkurat! Det tror jeg er felles for oss alle? 


 

Genser fra We Are Fit | Stella Shape Tights fra We Are Fit
Rabattkode wearefit20 gir 20% på alt fra We Are Fit på Tights.no til de 200 første

Og nettopp der har jeg fått en ny favoritt! Har dere hørt om merket We Are Fit? Det er et nytt norsk treningsmerke som har tatt av i det siste med unike, fargerike mønstre fra den norske naturen og er i veldig høy kvalitet. Tro meg, du merker det med en gang du tar på deg et plagg fra dette merket…Det sitter så godt! Og jeg er vel ikke den eneste som har tenkt at både sports-bh og tights kan være litt udigg å ha på seg? Ikke med disse!


 
Devotion treningsjakke fra We Are Fit | Lace Up Tights fra We Are Fit
Rabattkode wearefit20 gir 20% på alt fra We Are Fit på Tights.no til de 200 første

Jeg kan gjerne ha på meg disse treningsklærne en hel dag før jeg faktisk trener på kvelden uten å stresse over det. De er jo så fine også, så de funker like godt til hverdags.

Devotion treningsjakke fra We Are Fit
Rabattkode wearefit20 gir 20% på alt fra We Are Fit på Tights.no til de 200 første

Lace Compression Top fra We Are Fit | Lace Up Tights fra We Are Fit
Rabattkode wearefit20 gir 20% på alt fra We Are Fit på Tights.no til de 200 første

Altså, se bare så fint…Høye i livet og IKKE gjennomsiktige! Jeg sleit med å komme meg opp fra sofaen tidligere, men nå.. NÅ skal jeg på trening! 

Bare et lite tips: Tights.no funker kjempebra på mobil så det er veldig lett å bestille uten en PC/Mac. Bruk koden i kassen, trykk der hvor det står gavekort eller rabattkode rett under produktene i handlekurven 🙂 

> We Are Fit finner du HER <

 

ALENETID OG SANGPEDAGOG


Jeg har en så koselig kveld med meg selv at jeg lurer på om jeg noen sinne kommer til å ha behov for sosialisering igjen, haha.. Jeg ser på disneyfilm, spiser potetgull og dipp og koooser meg. Jeg pleide å gjøre så mye narr av Joakim før, fordi han ikke ville være med ut fem dager på rad og heller slappe av hjemme, men nå forstår jeg han virkelig. Kanskje jeg har blitt gammel, kanskje jeg har tatt til vettet, hvem vet. 

I dag har jeg vært hos sangpedagog som jeg har begynt å gå til fast. Det var spennende! Jeg må jo holde på med slike ting for å “utdanne” meg selv, siden jeg ikke går på skole. Det, psykolog og healer kommer nok til å bli en gull verdt “pakke” å ta med seg videre i 2017! 

Sove t-skjorta! Kjøpt på en bruktbutikk 🙂 

Jeg håper dere har en fin mandag! 

BRA OG DÅRLIG I JANUAR

thumb-up-sign_318-32566  Jeg festet lite og hadde ikke en eneste kveld på byen – noe som føles helt fantastisk! Alkohol og høye hæler ble byttet ut med hjemmekvelder enten alene eller med venner, og jeg må si at jeg liker det mye bedre.

dislike-on-facebook-thumb-down-symbol-outline_318-37193  Derimot har jeg vært lite sosial og burde kanskje være flinkere til å møte venner.. Jeg savner dem jo hele tiden. Og Joakim har jeg bare møtt fire ganger!? Hva FAEN Joakim!!!

thumb-up-sign_318-32566  Jeg har fått døgnrytmen på plass, og det så til de grader! Jeg har nok ikke hatt så her bra døgnrytme på flere år. Jeg sovner rundt 21-23 hver kveld, og står opp mellom 07-08. Jeg sover altså veldig mye, hehe..

dislike-on-facebook-thumb-down-symbol-outline_318-37193  Jeg har ikke jogget ute en eneste gang, noe jeg vanligvis liker fordi det er så glatt. 

thumb-up-sign_318-32566  Mathias var på besøk en gang, og jeg har bestilt to reiser ned dit! Avstand er hardt, men om man virkelig vil så funker det.

dislike-on-facebook-thumb-down-symbol-outline_318-37193  Jeg brukte lang tid på å “komme igang” etter ferien og var i Harstad mye lengre enn planlagt – ikke at akkurat det er negativt, men hvorfor tar man ikke bare tak i ting? 

thumb-up-sign_318-32566  Har fått to nye kontraktsforslag til to spennende jobber som jeg gleder meg til å sette i gang med!

thumb-up-sign_318-32566  Dj-jobben i Drammen gikk veldig bra, og jeg hadde med en gjeng venner som jeg koste meg sykt med. 

thumb-up-sign_318-32566  Boken min kom på førsteplass igjen!

thumb-up-sign_318-32566 Jeg vant to priser på vixen blogawards!

dislike-on-facebook-thumb-down-symbol-outline_318-37193 Ble avhengig av wish-appen, fikk dårlig samvittighet fordi jeg kjøpte mye rart fra Kina som jeg egentlig ikke trenger (og det forurenser) så jeg sluttet like kjapt. 

thumb-up-sign_318-32566  Hunden min kom på besøk <3 

dislike-on-facebook-thumb-down-symbol-outline_318-37193  Jeg mistenker at jeg har B12-mangel og må til legen for å sjekke det..

thumb-up-sign_318-32566  Jeg sorterte kjøkkenet og badet, og fikk gitt masse sminke og produkter til mamma og lillesøsteren min – sistenevnte ble veldig glad, og det gjør meg glad.

thumb-up-sign_318-32566  Tok påfyll på vippene mine hos lashes by Kasja og nye negler hos Kate (strøget negledesign), og har følt meg fin og fresh til tross for en tørr og lang januar.

thumb-up-sign_318-32566  Hadde kvalitetstid med mamma og hadde mange fine samtaler med henne.

thumb-up-sign_318-32566 Er generelt sett veldig glad og takknemlig for livet jeg lever!


 

Ps! Jeg fikk ideen til dette innlegget etter at den svenske bloggeren Kissie hadde gjort samme greie bare om uken som gikk – så vil gjerne gi henne en liten shoutout! Bildet er tatt av Christian Berset. 
 

HENRIK


 

De siste dagene har vært tunge og rare. De første årene av mitt liv var jeg bestevenn med en gutt som heter Henrik, vi holdt sammen i flere år (han var mitt første kyss også!), og igjennom årene har vi hatt mye med hverandre å gjøre, hvert i samme gjeng i perioder osv. Nå har han vært savnet siden torsdag.

Det er merkelig hvordan masse ting jeg hadde glemt plutselig kommer frem nå. At jeg plutselig husker masse fra da jeg var veldig ung sammen med han. Alt som jeg bare har gjemt bort i hodet, og nå husker jeg alt kjempegodt.. Jeg husker da vi var kjempesmå og løp ute, lekte at “hufsa” fra mumidalen skulle ta oss. At vi tok all parfymen til pappa og sprayet over alt og fikk kjeft. Jeg husker den lille hånden som banker på vinduet for å spørre om jeg ville være med ut. Jeg husker at vi skulle rømme hjemmefra men ble lei etter to timer og kom tilbake til huset før noen i det hele tatt hadde merket at vi var borte. Jeg husker at du flyttet og at jeg gråt hver gang vi skulle skilles. Jeg husker at du viste meg min første skrekkfilm og at jeg ble kjemperedd og ikke turte å sove på lenge. Jeg husker at jeg og Charlotte var 14 år og brøyt oss inn i huset ditt, men at du bare lot oss holde på, for det var sånn vi var. At vi hoppet på trampolina. At vi har kranglet så mye. Blitt venner igjen. Små ting som at du laget spotify-brukeren min. Og at vi det siste året fant et bånd i  å snakke om noe som svært få forstår. Og at det siste vi snakket om var nettopp det – tid, eksistens og å leve. Jeg gråter masse når jeg skriver dette og jeg vet ikke om det er rett å skrive i det hele tatt, men det er kun det jeg tenker på. Det er helt forferdelig. 

De siste dagene har jeg vært rare, og jeg har vært rar. Stengt meg bort fra ting og vært sur fordi jeg ikke klarer å takle følelser som det her. Jeg vet ikke hva jeg skal si.. Nei, jeg ville bare få det ut. Det føles så overfladisk og rart å blogge om noe annet, når dette er alt jeg tenker på uansett. Du er kjempehøyt elsket av så mange, Henrik! 

MINE SMINKEFAVORITTER!

//annonse

– MINE FAVORITTER I SMINKEVESKEN! – 

Selv om jeg har masse sminke er det kun et par produkter som alltid får følge med når jeg reiser på dagsturer, skal på overnatting eller er ute av huset lenge. Jeg er et vanedyr og holder meg gjerne til de samme produktene om jeg først finner noe jeg liker, men til dette innlegget har jeg også testet noen nye for å sjekke om de kan få fast plass i min sminkeveske fremover. Jeg fant noen jeg elsket, og noen som var helt OK – jeg kommer aldri til å late som om jeg liker et produkt, da hadde jeg fått så dårlig samvittighet ovenfor dere. Her kommer et innlegg hvor jeg tester ut litt nytt og gammelt, i kronologisk rekkefølge slik jeg alltid legger sminke! 

– Steg 1: Ansiktsmaske – 

Hver gang Dajana legger sminke på meg, starter hun med å fukte huden min nøye og følge opp med en lett ansiktsmaske. Dette hjelper sminken å holde hele dagen, men resultatet blir også finere slik. At makeupartisten min er så streng på det har virkelig gitt meg fart på sakene og nå er jeg kjempeflink til å benytte meg av masker og kremer! Den jeg har på meg her heter Maskeraide Pre Party Prep og selv om man ser helt gæren ut med den på, var den utrolig forfriskende. Og ikke minst enkel å bruke! Jeg ble sittende med den på i 15 minutter, og da jeg tok den av var jeg slik: 

Fresh, sminkefri og klar for å starte på steg nummer 2!

– Steg 2: FOUNDATION – 

Denne kjenner dere sikkert igjen fra sist uke? Max Factor Skin Luminizer foundation er min absolutte favoritt. Den er billig, gir en fin glød, holder hele dagen, den gjør mirakler på min tørre hud (og er per dags dato den eneste foundationen som ikke har latt seg påvirke av at jeg har tørr hud), og når det kommer til hudsminke ville jeg ikke ha klart meg uten denne. 

Slik blir jeg seende ut med bare foundation! Irriterer meg veldig at jeg misset en flekk på kinnet der, men bortsett fra det er resultatet perfekt. Og det har jo med min egen kløning å gjøre, og ikke selve produktet. Jeg bruker fargen soft honey, som funker enten jeg er brun eller litt blekere (til meg å være, som da er slik jeg ser ut nå). 

– STEG 3: BRYN – 


Jeg har ett litt elsk/hat forhold til Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade. Noen ganger får jeg det til, andre ganger ikke. Men man kan ikke krangle på at den faktisk er veldig bra om man har teknikken inne, det handler bare om å være tålmodig. Bryn og brynsminke er ekstra vanskelig for meg (pga sykdommen jeg har i hendene som gjør at jeg skjelver) og jeg må bruke lang tid, men grunnen til at jeg likevel har litt “elsk” for dette produktet er de fine fargetonene (jeg bruker medium brown, den er kald og fin), at produktet holder hele dagen og at jeg fint kan bade, for eksempel, uten at brynene mine blir ødelagte. Det er et enormt pluss at man ikke trenger mye produkt hver gang og at en liten krukke varer i en eeeevighet. Det finnes også utrolig mange videoer på youtube med akkurat dette produktet, så om man ikke får helt til er det bare å søke opp! 

– STEG 4: CONCEALER – 

Den siste uken har jeg brukt en ny concealer, nemlig L`Oreal Infallible concealer palette. Denne ble jeg litt skuffet over, fordi jeg har tørr hud må jeg bruke lang tid på å jobbe med produktet slik at jeg ikke ser enda tørrere ut, og den er vanskelig å blende ut til et fint resultat. Jeg tror ikke dette hadde vært et problem om jeg ikke hadde hatt tør hud akkurat nå, og den har kjempefine farger som dekker godt, men likevel. Jeg har gitt den et par dager, og jeg kommer nok til å gå tilbake til min normale concealer fra glo minerals etter det. Men jeg ser ikke bort fra at den vil gjøre et “comeback” i sommer når huden min har kommet seg litt! 

– STEG 5: KONTOUR – 

NYX er seriøst et av de mest undervurderte merkene jeg vet om! NYX highlight & contour pro palette  er helt fantastisk. Jeg elsker den litt gulere lyse fargen for å ha under øynene og jeg bruker alltid den opp raskere enn noen av de andre. Om du skal kjøpe kun ett nytt sminkeprodukt dette året, så test ut denne. Jeg er helt frelst og digger den skikkelig! 

– STEG 6: BAHAMA MAMA – 

Selv om man kan bruke paletten fra NYX i kinnene også, valgte jeg å ta Bahama Mama for å vise dere – denne bruker jeg noen ganger i kinnbeinene, men faktisk oftest ned langs neseryggen men også som øyenskygge. Det har jeg gjort her! Gud vet hvor mange år jeg har drasset rundt på bahama mama, og jeg blir aldri lei. Men obs! Vær forsiktig når du påfører, det kommer mye produkt av gangen. Den varmer virkelig opp ansiktet og masser fint til mine blå øyne også. Man får rett og slett både solpudder, nesekontour og øyenskygge i ett sett! 

– STEG 7: DIPLINER – 

Som jeg nevnte tidligere i innlegget skjelver hendene mine ganske mye, og jeg bruker derfor nesten aldri dipliner over øynene. Men om jeg først skal smelle til, så er det theBalm Schwing eyeliner jeg benyttre meg av! Den er enklere å bruke enn noen annen dipliner, at jeg klarte å få resultatet som vist på bildet over sier vel sitt. Børsten er nemlig ganske “hard” og tynn, den bøyer seg ikke og det er derfor enklere å tegne en fin strek. Anbefales! 

– RABATTKODE – 
 

Alle børstene jeg har brukt i innlegget kalles Rainbow brushes og kommer fra et sett ti prisvennlige sminkekoster, som også funker bra. Tommel opp!


Om du får lyst på noen av produktene i innlegget har jeg en rabattkode til dere! «SEFAVORITT». Den gir 20% rabatt på all sminke ut 01.02.17. (Gjelder ikke salgsvarer og NYX.) 

Coverbrands har altlid gratis frakt – og hele sminkeutvalget finner du HER. 

 

EN PERSONLIG VIDEOBLOGG – ER JEG MINDRE VERDT?

For en ukes tid siden kom det opp en video på sosiale medier som gjorde at jeg faktisk ble ganske trist.. Jeg turte ikke å publisere denne videoen først men jeg har bestemt meg for å gjøre det nå, og håper dere forstår hva jeg prøver å si.

Som dere forhåpentligvis har fått med dere, så elsker jeg Kristin / Styleconnection. Dette har ikke noe med henne å gjøre som person i det hele tatt – likt som jeg vet at hennes uttalelser ikke har noe med meg som privatperson å gjøre – men da jeg så videoen hennes fikk jeg et par ting på hjertet, og jeg vil gjerne dele både den, og mine egne meninger med dere. Videoen til Kristin er en tankevekker og burde sees, men siden hun har et par ting hun genuint lurer på, og som sikkert mange av dere også lurer på etter å ha sett en slik video, vil jeg gjerne komme med et svar på noen av de tingene. Kristin sin video kan dere se HER. Jeg har forresten snakket til henne privat, så dette er ikke en krangel for jeg digger henne som sagt. Man snakker tema her, og ikke person. 

Jeg er absolutt enig i budskapet og videoen generelt, men dette var bare mine tanker om temaet. Det er ikke for å fremme plastisk kirurgi – snarere tvert imot. Men jeg føler ikke at det er greit at jeg skal bli fratatt “retten” til å uttale meg, fordi jeg har gått den veien selv. Burde ikke det gjøre meg overkvalifisert til å snakke om temaet? Det til tross for at jeg har på meg bikini eller liker å ta bilder i lite klær? 

MIN REDNING

// annonselenker

Nå kommer jeg sikkert til å høres over gjennomsnittet bortskjemt ut, men – jeg har blitt så vandt til at Mia (frisøren min) styler håret mitt at jeg helt har glemt hvordan jeg gjør det selv. Før kunne jeg stå i flere timer på badet å rette, krølle, eksperimentere, ta inn clips, ta de ut igjen.. Og hele opplegget. Nå setter jeg inn en clip on hestehale og mer komplisert enn som så blir det ikke.

Genser HER / korsett HER 

Så ja, clip on hestehale har blitt en ekte helt i nød på visse dager. De siste dagene har jeg hatt masse små krøller på grunn av photoshooten jeg hadde, og det var et rent helvete å rette uten å vaske håret (jeg vasker det kun en gang i uken og vil gjerne slippe å bryte det mønsteret, det tok lang tid å vende håret til å ikke bli fett etter kun et par dager – og nå avslutter jeg verdens lengste parentes). Denne hestehalen er fra Bobbys, den er ganske dårlig kvalitet men hva kan man forvente for 300 kr og syntetisk hår. De fra luxushair er bedre, men der er det noe rart med klypene så det er mer komplisert å feste på. Haha, dette er sikkert superspennende for dere å høre på antar jeg. Nå skal jeg holde kjeft!  

 

 

JEG SKAL PÅ HEALING!

//annonselenke


 

Det aller viktigste målet mitt for 2017 er å investere mer tid i min egen psyke. Jeg er på et så bra sted akkurat nå og jeg vil virkelig ikke miste det – selv om angsten enda ligger her og bobler på innsiden, venter på å ta full kontroll, så har jeg et annet perspektiv på det nå enn før. Eller, perspektivet er det samme for det er jo enda forjævlig, men måten å kontrollere det på er annerledes.  Min eneste motivasjon for å trene er psyken min – når jeg har angst for angsten gleder jeg meg kun til å ta på joggeskoene å bevege meg, for da vet jeg at det går over eller i det minste blir bedre. Det er så synd at trening ofte blir sett på som en “uting” å snakke om fordi det skaper press, og ja, trening kan absolutt være negativt om det er av feil årsaker og om selve treningen også blir et stressmoment, men det hjelper virkelig på psyken min i alle fall.  Å spise junkfood å se på en serie har fristet mest før, og jeg gjør jo det også enda, men aldri fordi jeg synes synd på meg selv eller for at det skal “kurere” noe, for det gjør det aldri. I dag hadde jeg kun lyst til å sove bort den ekle følelsen jeg hadde inni meg, men jeg tok heller på meg badeklær og dro i svømmehallen. Jeg er heldig som har en svømmehall ikke så langt fra meg så hvorfor jeg ikke utnytter det mer må gudene vite, det skal jeg i alle fall begynne med nå. Det var så deilig! Å være i vannet kurerte virkelig både det ene og det andre. 


 

På snakk om egen psyke, jeg skal på healing + reading neste uke, og videre derfra skal jeg lære meg å meditere skikkelig! Det blir så spennende. Jeg skal til en mann jeg har fått anbefalt, og jeg føler meg virkelig klar for å åpne en ny “sans” i meg. Jeg er ikke helt i balanse med universet slik som jeg skulle ønske i alle fall, og jeg er så fascinert av menneskers følelsesliv, hjerne og ikke minst hele eksistensen at jeg virkelig føler dette er rett match for meg. Ikke minst er jeg åpen for det meste, og villig til å lære mye – med en sunn dose skepsis, men så lenge vi snurrer rundt i dette universet vi egentlig ikke aner noe om så kan jeg egentlig være klar for det meste. Ingenting er jo bevist, og det eneste man kan stole på er hva man selv føler og mener er rett. Jeg skal gi dere beskjed om hvordan det var, så klart!

Bikinitopp HER. 

 

Så, i kveld blir jeg bare hjemme. Anne-Sofie og Marte kommer over en tur for å slappe av å snakke, men det er alt. Jeg skulle egentlig på Spellemann i dag, men en gutt som jeg har kjent hele livet, og som har vært en nær venn av familien og en del av gjengen i mange år er savnet i Harstad. Han har vært borte siden torsdag, og det er så klart utrolig vondt. Det siste jeg har lyst til er å feste akkurat nå, jeg vil heller være med folk jeg er glad i, under rolige omstendigheter.. Ta vare på hverandre folkens  ♥