paradise hotel 2014?

Jeg har sett at det florerer rundt en del rykter om at jeg skal være med på paradise hotel 2014 og at jeg har blitt kontaktet av tv 3, og vel. . . Ryktene er sanne!!! Seff skal jeg være med!!

Gleder meg sånn, åååh! Skal bare ta pause fra bloggen i 2 måneders tid for å reise til mexico for å bli drita på tv! Haha NEI folkens jeg skal ikke være med, og jeg skal ikke vurdere det om jeg får spørsmålet engang. Jeg hadde blitt kastet ut av familien for det første, og som dere vet har jeg ALLTID kjæreste så det er heller ikke aktuelt.. Og sist men ikke minst, tenk på bloggen!? Jeg kan jo ikke blogge på paradise hotel, og jeg planlegger å blogge i laaaang tid framover. Haha neinei!

Skulle dere likt å sett meg i paradise 2014? 

Noen instragrambilder fra det i det siste; 
Rødhette

Halla folkens! Har vært litt trøtt i dag, satt oppe hele natten for å se på “crazy stupid love”, herregud for en søt film! Likte den veldig godt  I dag har generelt vært en bra dag, dro først og tok sol, etter det til frisøren. Jeg la inn noen lyse og noen mørke striper slik at de skulle passe bedre inn i extensionene, så nå er jeg veldig fornøyd. Farger håret på FRONT i Harstad, elsker å gå dit og gleder meg allerede til neste gang, hihi.

Snart kommer Katarina, Anne-Sofie og Lisa hit, regner med vi blir å chille masse, har kjøpt inn det nødvendige altså – godteri, pommes frites og lucky strike! Da er kvelden komplett!  Kom nettopp på at jeg faktisk har is i fryseren også, i alle mulige slags varianter. . . Må være en drøm å være på besøk hos meg! 

Hva skal dere gjøre i dag? Og som dere kanskje merker mangler motivasjonen litt her hos meg, men jeg skal komme med et innlegg senere i dag der jeg svarer på et rykte osv ♥ 

Noen bilder jeg og Amanda tok i dag, love that girl! Fikk høre flere ganger i dag at rødt er min farge, har aldri tenkt på at man faktisk kan ha en farge man kler bedre enn andre.. Så, kanskje rød er min?

Bilder fra i går!!

Her kommer noen bilder fra Lørdagskveld! Bilder man ikke husker er best haha!  Men som sagt ble det litt for mye for meg, og formen min har vært som fortjent i dag . .

Jeg kom meg ikke lengre enn på vorsj før jeg ble sendt hjem haha, vi var i alle fall på vorsj hos en venn, Marc! En flaske malibu og noen shotter senere ble jeg sendt hjem, men til tross for det var det en helt okei kveld!  Husker ikke så mye av slutten men jeg kom meg tydeligvis hjem med god hjelp og mye fornektelse fra min side, og i morges våknet jeg med sminke, kjole og hele kjøret, og formen var dårligere enn noen sinne. Pluss at jeg tydeligvis hadde spydd i senga (noe som betyr at jeg sov i mitt eget spy), og jeg hadde også kastet opp over alt på rommet. Lekkert!

Her kommer noen bilder:

Lisa og Katarina! 

Jeg blandet ut med melk, og dere vet jo hvor mye jeg elsker melk.. Nå har jeg mildt sagt ikke lyst på det. Men tro det eller ei, malibu + melk = sykt godt!


Fine jenter!

Hahahah, gravidmage???? 

Og slik ser jeg ut i dag.. Usminket og læcker.

Dagen derpå

Vil bare be om unnskyldningen for at jeg oppdaterer bloggen så sent i dag! 

Dagens bakfylle slår alt jeg har vært med på tidligere. . . Jeg har tilbrakt hele dagen over toalettskålen og har vært opptatt med å vende magesekken ut og inn, og gjenta for meg selv “aldri.mer.alkohol”, noe jeg selvsagt glemmer i samme sekund som jeg føler meg litt bra igjen. Antar at dere kjenner dere igjen? Ble litt for mye av det gode i går, jeg husker ikke så mye for å si det mildt, men har litt dårlig samvittighet angående ting jeg tydeligvis har sagt. Jeg var jo helt gal! Det med at man sier sannheten når man er full stemmer IKKE, jeg sier bare tull! 

Men en god ting er det med dagen i dag! Jeg har kjøpt masse pommes frites, burger, poppet popcorn, har oreos, potetgull og cola + masse godteri jeg mottok i posten fra http://goodcandy.no/! Uten tvil den beste nettsiden jeg vet om, man kan handle masse godteri der og det er MYE billigere enn på butikk! De har godteri fra hele verden så om det er noe dere har smakt i utlandet, for eksempel Sverige eller Usa som de ikke har i Norge, så har de det nesten garantert der. Man kan også bestille abbonoment slik at man får godteri i posten for eksempel annenhver Lørdag, det skal jeg uten tvil skaffe meg. Bestilte blandt annet 1,8 kg svarte lakrissmokker, som er det BESTE jeg vet! Herlig dag på mange måter, dere kan bestille godteri HER ♥

Litt sjalu på meg som har sykt mye godteri i dag, eller!?

 

The best there is!

Dette er alt dere får se av meg enn så lenge.. 

Bilder fra i går kommer senere i dag, jeg klarer bare ikke tanken på å se igjennom masse alkoholbilder nå. 

ready to go!

Snart skal jeg på vorsj, om noen få minutter drar jeg! Kommer nok til å mobilblogge litt i kveld og holde dere oppdaterte om hva jeg gjør og hvor jeg befinner meg  denne Lørdagen!

Håper at alle mine fantastiske lesere får en herlig kveld!!! ♥
Sovenymfe..?

Kan jeg kalle meg selv en sovenymfe..? Sovnet før 11 i går og våknet nettopp! Frokosten besto av popcorn, herregud så godt det var. Har blitt syk, er så tett i nesa at jeg nesten ikke klarer å snakke!  Haha hadde den rareste drømmen i natt, drømte at nesten hele heggen (bare gutter..?) ble med til huset i Spania, skjedde så mye sykt. Skulle ønske jeg kunne filmet drømmene mine! Når jeg drømmer om folk jeg nesten aldri snakker med lurer jeg på hvem som drømmen om meg om nettene, skulle jeg gjerne ha visst. 

Nå skal jeg dusje, finne klær til i kveld og så sminke meg. Har litt angst for at jeg ikke har noe fint å ha på meg! Hater når man føler at alle klærne er stygge og at ingenting passer. . . Sånn er det mer eller mindre for meg akkurat nå. Jaja, jeg finner vel ut av noe! 

Kanskje jeg kan få litt hjelp av dere? Har funnet fram tre kjoler i forskjellige rosanyanser som det står mellom i kveld. Så nå kan dere skrive kommentar med hvilken dere stemmer for at jeg skal bruke! 

Kjole 1. Denne ser ikke så fin ut av, men hadde den på meg på julaften og på en header, husker dere? 

 

Nr 2. Ser ut som om jeg har svææære pupper når jeg har på meg denne, haha! 

Nr 3. I denne ser det ut som om jeg har null pupper,haha.. Men elsker den! 

 

Kinder

Anne-Sofie og Amanda var her nettopp, så på “grusomme meg” igjen, haha. Den er jo så sykt bra!  Jeg har virkelig en periode akkurat nå hvor jeg føler meg mindre pen om man kan si det slik, ser på bilder av vennene mine og tenker hvor nydelig de er, mens jeg ikke kan måle meg liksom. Well well, håper det går over snart.

 

Hehe jeg drev med spionasje fra vinduet når de kom..

Jaja nytter ikke å klage i alle fall, i morgen skal jeg PYYYNTE meg.

Elsker forresten denne sangen fra filmen!

Fuck that shit.

Det skumleste jeg vet er å legge meg om kvelden. Ikke fordi jeg er redd for monstre under senga, spøkelsene på naborommet eller innbrudd. Men fordi jeg tenker så mye. Om natta ligger jeg våken og har sommerfugler i magen, men ikke de gode sommerfuglene. De bekymra sommerfuglene som ikke vil gå bort uansett hva jeg gjør.

Jeg tenker på så mye, jeg har lært så mye om mennesker av å ha denne bloggen, og kan tørre å påstå at jeg virkelig har blitt en menneskekjenner. Jeg leser folk så utrolig fort nå, og jeg har faktisk kommet til det stadiet at jeg aksepterer når folk lyver rett og slett fordi jeg har skjønt at det ikke finnes noen som er perfekte. Jeg har akseptert så mye dritt, jeg aksepterer så mye fælt, jeg lurer på hvorfor. “Greit nok, h*n forteller ikke sannheten, men vi lar det gå – jeg vil jo ikke gjøre det ubehagelig for noen av oss”. Slik har jeg blitt. Jeg bukker under, ofrer ting jeg har, kjøper ditt og datt til alle “vennene” mine og blir brukt i øst og vest. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har snakket i telefonen med noen og holdt meg for munnen slik at personen i andre enden ikke skal høre at jeg gråter fordi jeg blir så fort såret, men tør ikke si ifra. Fordi slik har det blitt, jeg føler jeg bare “er”. Jeg bare flyter forbi, så drar jeg hjem og blogger om at jeg ligger i senga. Eller noe.

Jeg er en sånn type person som bruker å tilgi mennesker men etter en stund angrer jeg på at jeg tilga, da har jeg for dypt inne i det og kan ikke begynne med “jeg har egentlig ikke kommet over det du gjorde for en stund siden”. Jeg har så vanskelig for å stole på NOEN. Og dere må ikke tro jeg sikter til kjærlighet nå, for det er både og. Man kan bli såret av hva andre enn kjæresten gjør. 

For jeg har blitt feig, før var jeg ikke slik. Bloggen har gjort meg så jævlig pysete. Jeg har blitt paranoid, jeg tør ikke å skrive hva jeg vil lengre. For ja, skal jeg fortelle dere hva jeg vil? Akkurat nå vil jeg komme meg igjenom skolen uten å stryke i noen fag slik at jeg kommer meg inn til neste år,jeg vil drikke meg ganske full i morgen, for det er det lenge siden jeg har vært fordi jeg ikke tør å slå meg løs lengre. Og forhåpentligvis møter jeg snart gutten jeg liker igjen. Jeg tenker på at vi snart har sosiologiprosjekt som jeg må gjøre og en historieprøve, samtidig som bloggmailen min har 682 uleste i innboks som jeg må ta meg av. Jeg tenker på at jeg ikke fikk med meg at en bloggleser sa hei idag før det var forsent og jeg ikke fikk sagt hei tilbake, jeg lurer på om hun synes jeg er bitch. Jeg tenker på at en dag finner jeg en som elsker meg fordi jeg er meg, slik at jeg også kan bli trygg på meg selv. Jeg håper jeg gjør det bra.  Men fuck that shit, som dere sier – bloggen har jo ødelagt livet mitt og sabotert alt som heter framtid. 

It’s not all that black and white. 

 

Hva skal man si. . .

Haha vet ikke helt hva jeg kan fortelle dere angående dagens mattetentamen, annet enn at jeg hadde en sang på hjernen (faktisk denne HER) hele tentamen, i tillegg spiste jeg opp godteriet mitt før vi hadde startet så da var jo den beste delen ved å ha prøve borte, haha . . . Det gikk ikke så veldig bra, kan jeg vel summere med! Men fikk gjort alle oppgavene, så om alle er rett blir det jo 6!? Hehe.

Har ikke gjort så mye annet enn å ta et bad etter jeg kom hjem, spiste faktisk akkurat frokost (haha tidlig), og må snart gjøre litt lekser. Hvorfor går dagene så sykt fort!? Klokken er jo snart 18!

Skal også dra å handle, blir nok en del godteri i kveld ja!  Må bare bytte klær 10-15 ganger først, gjør jeg alltid før jeg drar noen steder.

Sånn her ser jeg ut akkurat nå. Har forresten svart ettervekst herifra og til Kina, hater det! Når jeg stripet det hjemme ble ikke etterveksten tatt, så skal til frisør og gjøre det på Mandag. Gleder meg, fram til da blir det nok mye hette og capsbilder. Men hårfargen min er fin, sånn borsett fra fartsstripen i hodebunnen. 

Si NEI!

Nå tenkte jeg å ta opp noe på bloggen som har engasjert meg i flere år – nemlig NEI til sirkus med dyr i Norge! Jeg har helt siden jeg var 8 år NEKTET å dra på sirkus, jeg hater det, og blir så forbanna for at norske aviser vil reklamere for noe sånt. Uansett hva man sier, sirkus med elefanter og andre ville dyr som egentlig skal være i naturen er ikke forsvarlig på noen måte, det er forkastelig og kvalmt. Jeg får vondt i hjertet når jeg ser at slike dyr som lever i varme klima skal bli fraktet rundt i små vogner, for å så stå på asfalt med lenker rundt bena. Herregud, jeg gråter når jeg tenker på det. . .

Flere og flere land har nå forbydd dette, men i Norge som liksom skal være et så bra land, her venter vi enda på at landbruksministeren skal ta dette på alvor. Alle dyr har naturlige instinkter og adferd, likevel brukes dyr i sirkus for å gi underholdning til mennesker, og for å gi inntekter til de som driver med dette. Dyr som i frihet ville beveget seg over store områder blir i stedet tvunget til å leve trangt og innesperret, ofte milevis fra der de egentlig skal være. Norge er et langstrakt land med få innbyggere, noe som medfører lange og mange reisedøgn. Livet som sirkusdyr med trailertransport langs norske veier, fastlenket store deler av døgnet og liten eller ingen kontakt med andre dyr av samme art er helt grusomt og ikke noe som burde vært lovlig og akseptert.

Dyr ønsker frihet, akkurat som oss – så jeg håper at ingen av dere drar på sirkus i sommer, og om dere gjør det vil jeg tørre å påstå at dere er kortenkte og ikke særlig medfølende mennesker. Såpass kan jeg faktisk si, jeg har null respekt for mennesker som støtter dette. Så si nei, og skriv under HER. 

Er du for, eller i mot?