a true friend

Som noen av dere kanskje har fått med dere, er jeg kusine med Stine aka Haawt ( som hun heter i den kule bloggverdenen.) Og jeg er så utrolig takknemlig for det, dere aner ikke! Selv om man er i slekt er det ingen selvfølge at man skal gå overens, men det gjør virkelig vi. Vi er veldig ulike men samtidig veldig like – det er så vanskelig å forklare, og med mindre man har hatt en ordentlig bestevenn kan man ikke forstå det uansett.

Vi har vært sammen, vi to, helt fra dag en. Vi har bodd på forskjellige deler av landet, men vi har uansett klart å holde kontakten og sørget for at vi besøker hverandre ofte, uavhengig av resten av familien. Er en utrolig god ølelse å ha en sånn venninne <3 Er det noen jeg unner suksess så er det virkelig henne, og jeg prøver alt jeg kan å pushe henne framover til å oppnå noe bra, og hun det samme med meg. Og når jeg holdt konfirmasjonstale til henne i fjor.. Tror aldri jeg har grått så mye noen ganger før, jeg bare gråt som en foss uten noen spessiel grunn. Var utrolig rart, men samtidig et veldig fint øyeblikk.

Du vet hva du betyr, savner deg Her kommer noen bilder fra når vi var mindre, er det noe dere liker å få se? Kan godt legge ut noen flere bilder fra barndommen/oppveksten min! Stine med lyst hår, jeg med lysebrunt!

Nå folkens, fortell meg hvorfor deres bestevenn/venninne er verdens beste! Er viktig å sette pris på hverandre og huske på de tingene som gjør den personen spesiell, so tell me! Si meg gjerne noe søtt du har gjort for en venn eller noe en venn har gjort for deg, elsker å høre sånt – blir varm i hjertet, hihi

fra dagens shopping:

Dette kjøpte jeg idag! Ser mange av dere stusser litt på at jeg ikke forteller hvor mye tingene jeg kjøper koster, men det er fordi jeg ikke vil at dette skal være en blogg som har så mye fokus på å bruke mest mulig penger. Jeg shopper som regel på bikbok, h&M og cubus, så er ikke akkurat high fashion – er ikke prislappen som teller uansett!

Denne kjøpte jeg riktignok ikke, men fikk den i posten i dag! Var på høy tid at jeg bestilte meg en ny sminkesveske, den jeg hadde tidligere har begynt å falle ifra hverandre haha.. Er den ikke fin og rosa? Riktignok litt liten, flaks at jeg ikke bruker så mye sminke.. ;) Jeg kjøpte den her, og dere kan se hele utvalget av sminkevesker her


Skjerf fra BIKBOK 


Tykkstrømpebukse fra BIKBOK 

Skjorte fra BIKBOK 

klassebildet mitt

Kom akkurat hjem, har vært på besøk og på shopping! Fikk med meg noe fint hjem, dere får se hva jeg har kjøpt snart!

Vi tok som kjent klassebildet idag, her har dere mitt fra i fjor og i år! Synes selv at jeg ikke har forandret meg noe særlig, var bare mye brunere i fjor.. 

 Hvilket synes dere var finest?

beklager for dårlig kvalitet på 2010 bildet! 

 

brunt hår

Er hos Caroline nå sammen med noen venninner , og Caroline har en hel haug av bilder på pcen av meg og henne ettersom vi gikk ilag på skole i tre år! Er mange av bildene jeg ikke vil dele med noen men disse kan dere få se, ettersom jeg har mørkt hår der.

Kan innrømme at jeg savner det ganske mye når jeg ser disse bildene, men det er nok mest fordi jeg har en periode nå der jeg føler meg så stygg uansett hva jeg gjør… Da frister forvandling litt, men hey – jeg må være blond, brun og “bimbo” nå mens jeg er ung, så kan jeg heller være mørk og “kjedelig” når jeg blir litt eldre.

Hva synes dere? Synes på en eller annen måte jeg så litt eldre ut her, selv om jeg kun var 14 år gammel.
morgenblogging

Godmorgen! Rakk faktisk å poste et lite innlegg til dere før jeg stikker til skolen! Er ferdig halv 2 idag noe jeg er veldig glad for, i tillegg skal vi ta klassebilde. Skal bli spennende om jeg klarer å bli fornøyd i år – hvordan lykkes man alltid å bli mindre pen på klassebilder!? Hadde øynene lukket i fjor, sier litt… 

Takk for utrolig mange filmforslag i går, dere er best! ♥ Valget falt på filmen “trust” som noen få hadde foreslått, men blandt annet camilla & vanessa! Så tusentakk for hjelpen alle sammen, stor klem! Har satt mange filmer på nedlastning her hjemme, kan anbefale dere om jeg finner noen som skiller seg spessielt ut! 

Her sitter jeg og morgenblogger hehe


Oppdaterer dere når jeg kommer hjem!

kom med tips

Er sammen med Stine-Mari nå og vi skal ta igjen litt venninnetid sammen, så vi trenger en film å se på! Jeg elsker skrekkfilmer så det er så absolutt ikke feil! Helst ikke noe med mye blod og gørr, som f.eks saw.. Men jentefilmer er heller ikke feil, men vil helst at det skal skje litt action. Eller komdie er jo også greit,haha. Som dere kanskje skjønner, alt mulig! (utenom saw, kan ikke påpeke det nok..) 

Om du har blogg og skriver ned en film som vi faktisk velger å se, blir du linket i neste innlegg som takk! Kjør på med noen forslag, nå ❤ 

så noen av dere ble litt lei seg for at jeg har samme bukse ofte – men folkens, det er noe som heter vaskemaskin, og det har faktisk vi hjemme. Men for deres del har jeg byttet bukse idag! 

best friends

Er hos en venninne akkurat nå som trengte litt støtte og da stiller jeg opp! Har lagt meg et mål som sier at jeg skal bli en mye bedre venninne – for å si det sånn, før var jeg utrolig lite forsiktig med hva jeg sa og jeg tror få på denne planten har sagt så mye dumt som man ikke mener som jeg har gjort..men den siste tiden har det blitt ekstrem skjerpings! Venner er det viktigste som finnes, virkelig.

Var i byen en liten tur når vi hadde fritime, foresten! Jeg stakk innom nille en tur for å skjekke om de hadde noe jeg kunne bruke på skolen, og fikk kjøpt meg en ganske søt hello kitty notatbok til skolen! Kjøpte også med litt godteri til venninnen min, så nå blir det kosing her i noen timer. Blogges senere 

 

Foresten blogglesere, har noen av dere biletter til snoop dog i Bodø om litt over 1 mnd? Jeg skal ha en (kanskje to) biletter dit, så om noen har eller vet noen som har – eventuelt vet steder jeg kan kjøpe, send meg en mail på [email protected] eller en tekstmelding på 45802540! 

lykke

 Alt har endret seg, men du er her enda. Jeg har ingen ord for å beskrive hvor lykkelig jeg er, for at vi enda tenker, føler og vil det samme ❤ Jeg elsker deg selv om du har tatt leppestiften min og nekter på det,fordi du er minst like treg som meg på å få gjort ting, fordi jeg får plage deg og du plager meg tilbake, fordi du er min beste venn og for at du passer så godt på meg.

Forstår foresten at dere vil se noen “ordentlige” bilder av han, men orker liksom ikke å dra med meg speilrefleksen på besøk til han hele tiden.. Men jeg skal gjøre det neste gang, han er veldig kjekk nemlig! ;)

“barbiedopet” sin bakside

Hei bloggeN!
I går tok jeg en ordentlig bodyscrub i dusjen noe som resulterte i at jeg mistet nesten hele brunfargen, så har vært i solariumet en stund nå nettop for å desperat prøve å bevare fargen. Synd at brunfargen forsvinner så fort!

Dere vet når man har vært i syden og brunfargen flasser av når man kommer hjem, lag på lag med hud bare faller av? Vel, når jeg gikk på barbiedopet i fjor var det sånn ca annenhver dag, ettersom brunfargen kom så fort (jeg tok jo solarium hver dag også..) Det var virkelig helt jævlig!

Nå som vi snakker om melanotan kan dere jo få se noen av “bivirkningene” jeg fikk:. Ser litt ut som en dalmantiner i ansiktet men klarer heldigvis å dekke mesteparten med sminke (her uten sminke..). Men er ikke synd på meg, selvgjort er velgjort!


På foten..

rykter

Har hørt et rykte om at du ikke egentlig er sammen med Marco. At du bare er ”sammen” med ham mens du venter på en bedre gutt… USANT. Det er ingen andre jeg kunne tenkt meg å bli sammen med enn han, og tanken på at det noen gang kommer til å bli slutt er helt uutholdelig. Så nei, det stemmer ikke.

Angående det med oprasjoner, ønsker du å operere puppene større eller mindre? Større.

har hørt du bruker 4-5 bh er av mange i klassen min. Usant. Jeg, som de fleste andre, bruker 1 bh. Jeg kan jo selfølgelig bruke push up, men det er helt normalt.

Har hørt/lest at du tok abort før, for bare et par år siden. Sant.Hm ja, nå siden vi har ærlighetens time her, så kan jeg bekrefte at jeg har gjort det. Jeg var så utrolig dum å skrive det som komentar på en blogg for over et år siden, da jeg ikke var en offentlig person og nå har det kommet ut. Men det stemmer, og som dere sikkert skjønner var det hardt. Så jeg vil egentlig ikke snakke om det, håper dere forstår:-)

Jeg har hørt at du er sammen med Marco på grunn av pengene hans og sex. USANT. For det første, så har jeg mer penger enn han og trenger ikke å bruke en gutt for penger ettersom jeg tjener en hel masse selv. For det andre.. lol? Et forhold bygger på utrolig mye mer enn sex, om noen er god i senga er det et pluss og ingenting mer.

er det sant at du redigerer puppene???? Nei, jeg får ikke helt til med det der.

Har hørt at du har vært emo? Jeg har vært wannabe emo, ja. Altså at jeg så ut som en emo:-)

er det sant at du har en vorte på hånda ? usant.

som harstadboer får æ høre at du e oppmerksomhetssyk x10000 og ei stuck up bitch. Vet ikke hva stuck up bitch betyr, men jeg er oppmerksomhetssyk til en viss grad. Om jeg ikke ville hatt oppmerksomhet, ville jeg ikke skrevet en blogg. Men i virkeligheten er jeg ganske sjenert og tar ikke særlig mye plass akkurat. Så sant / usant.

Det går rykter om at du mistet helt kontroll på en eller anen fest, og at du og en venninne kødda med at dere skulle onanere hverandre på toalettet. Sant/usant. Jeg har mistet helt kontroll på fest ja, og da vet jeg jo ikke helt hva jeg har sagt. Men jeg tviler helt sinnsykt sterkt på at det er noe jeg har sagt!

Har hørt at du hadde sex første gang da du var 11. Usant. Jeg var 14 år gammel.

1. har hørt at du har hatt trekant og at du har ”testet ut” med jenter? Usant. Jeg er ingen “slut” og har kun vært “intim” med kjærester:-)

Stemmer det at du går på eldre? At du har hatt sex med en mann på 27? Usant. Jeg har hatt tre “seriøse” kjærester, en født i 91, en født i 93, og en født i 97. Så går bare nedover her med andre ord, hehe. Neida. Men tror ikke jeg kjenner noen på 27 engang.

Du e jo ganske stille i virkeligheta, blandt anna på fest osv. men på bloggen fremstille du dæ sjøl som festens midtpunkt. Har aldriiii framstilt meg selv her som festens midpungt, og ja, jeg er ganske stille og tilbaketrukket både på fest og i virkeligheten.Er så redd for hva folk tenker om meg pga bloggen. Så sant/usant.

 å at du heng mest med 95, 96, og 97era. Vel,kjæresten min er 97, men han er også den eneste 97eren jeg har vært sammen med på fritiden. Har 95 venner ( er jo nesten 95 selv) og kjenner noen 96ere selv om jeg aldri er sammen med de. Når det er sagt, hva er galt med å ha venner som er yngre?

jeg har hørt at du har syyykt overbitt. Sant! Er derfor jeg skal få regulering.

har hørt at du har solgt sex for å spare til operasjoner senere, og jeg er fra harstad.. USANT. Jeg har utrolig god råd fra før av, dere skulle bare vist hvor mye penger jeg har spart opp uten å ha tatt betalt for noe sex:-)

mange sier at du har sex med marco på web foran andre! er det sant? Med mindre noen har hacket pcen min så er ikke det sant,nei.

du har tatt fettsuging, usant! I wish, haha..

Æg har hørt at du har drevve på med flere 97’era, og at du e skikkeli hunter etter dem. usaant. marco er nok den eneste 97eren jeg har vært sammen med, snakket med osv. 

e d sant at du stappe litt av gensern nederst under bhen før at puppan dine skal vises bedre? Sant. Gjør det noen ganger, ja.

Nok om det! Jeg skal legge meg nå å se på toy story 3, har enda litt ødelagt døgnrytme etter helgen. Her kommer noen bilder fra idag! Meg og Isabel Mari:


Isabel var litt solbrent på puppene etter ferien, så hun måtte bare lufte de litt, var så vondt å ha klær på.. Håper det er okei for dere! 

Standard posen nr. 2! 

Peder er VOE sin nr.1 stalker, lover dere.. Men han er på jakt etter en liten kjæreste så er bare å ringe han, kanskje dere får snakket med meg også en gang da?:-) Hvem vet, ring i vei! 

Fuck you tcmn liksom hehehhe. Simen er stalker nr.2, bare til tcmn da.

Foresten, de to guttene der har irritert meg noe sinnsykt i hele dag, kan dere hjelpe meg å ta hevn? Legg de til på facebook alle sammen, spam de litt – do it for me<3 Dere finner facebookene til Simen og Peder HER og HER!  Ta gjerne å poke de også!