vil du egentlig vite det

annonse

Vil dere vite litt ekkel fakta om meg? Jeg hater å vaske hendene. Jeg vasker de så klart, for jeg har jo blitt oppdratt – men om jeg er ute av huset må jeg alltid ha med meg en liten fuktighetskrem i veska – om ikke klarer jeg ikke å vaske hendene! Sprøtt, men det har blitt en tvangstanke. Jeg kan heller ikke dusje hos folk som ikke lar meg låne body lotion. Så da vet dere det, om du tenker å be meg over på en dusj. Tør hud er det verste jeg vet 🙄🙄 

En annen fakta om meg er at jeg aldri heeeeelt får ting gjort – rent praktiske ting, altså. Jeg har brukt en bodylotion og håndkrem fra Biotherm i ett år nå som jeg kjøpte på taxfree, samme flaske, og jeg liker hverken den eller lukten (vanligvis elsker jeg biotherm, men ikke denne). Likevel har jeg ikke kjøpt ny. 

Da jeg skulle plukke ut et par nyheter hos Coverbrands tenkte jeg derfor at NÅ skal jeg finne bodylotion, shower gel, body scrub og håndkrem som jeg virkelig elsker. Jeg bestilte derfor mange ulike, for.. hvor vanskelig er det ikke å bestille slikt over nettet? Du aner jo ikke hva det lukter. 

Nå har jeg fått favoritter fra merket Being By Sanctuary Spa! Herregud, så godt de lukter. Og føles! De minner veldig om The Body Shop sine produkter, både i lukt og konsistens, men bare litt enklere å smøre på. Favoritten er uten tvil body lotion med lukt av karamell, den må dere bare teste. Jeg går inn på badet for å lukte ned i flasken flere ganger om dagen, haha. I tillegg holder en påføring visstnok i 24 timer! Du finner den her.

Body wash med lukt av mango og chilli. Chillien lukter jeg ikke i det hele tatt, og takk gud – det er ikke en lukt jeg liker. Denne er så god!

For å ikke snakke om bodyscrub med en svak lukt av kokos.. Du finner den her

Jeg har ikke sjekket ut noe annet fra merket enda, men jeg er strålende fornøyd med alle produktene jeg har bestilt. Og designet er så søtt! Du kan sjekke ut alt fra Being By Sanctuary Spa her. 


Coverbrands har forresten opptil 40% rabatt på sminke akkurat nå! Du finner tilbudet her. 💕

ikke gjør dette offentlig please

I dag havnet jeg på et nytt lavmål i min egen eksistens.

Jeg dro på Mc Donalds da jeg ble tidlig ferdig med shoot. Alene. Det er forsåvidt greit, jeg har ikke noe imot å spise alene, og nå har de fått vegetarburger til og med! Vanligvis slår man seg ikke til ro på mc donalds, men jeg tenke jeg skulle slappe av litt. 

Så ja, ikke bare kjøpte jeg én av disse burgerne, jeg kjøpte to. Det syntes jeg var litt kleint da jeg satt der i min ensomhet, og på toppen av det hele ikke tok take away men hadde alt på et brett på display. Ikke bare var det to burgere, det var også to pommes frites, cola zero (som om det hjelper) og en iskrem. Når jeg først skeier ut, så gjør jeg det på ekte.

Virkelig på ekte.. 

Jeg satt meg ned, tok opp pcen, plugget i headsettet og så på… REAL HOUSEWIVES.

Altså der satt jeg og spiste, så på REAL HOUSEWIVES og KOOOOOSTE meg på Mæccærn alene. Tror jeg glemte hvor jeg var. Hvem faen tar seg så godt til rette på mc donalds, verdens minst koselige sted.  

Tydeligvis meg.

Hele situasjonen minner meg om de som har sex på brun og blid. Gjør det hjemme???? Og samme kan man si om real housewives.

Det var min tirsdag, det. Nå – hjem til Norge.

forventninger vs virkelighet


 


 


 


 


 

Hva jeg tror en tur til Paris, midt i fashionweek skal inneholde.. 

  • Bli oppdaget som modell, til tross for at jeg er 30 cm for lav, har silikon på så mange steder at jeg heller hører hjemme i playboy og jeg kan ikke gå i høye hæler uansett. Men det gjør ingenting, modell it is!
  • Spise på dyre restauranter som gir meg dagen-derpå sjokk når jeg sjekker saldo, men det er verdt det for man nyter en kveld full av god mat, people-watching og ypperlig service
  • Tilfeldig se Kim Kardashian og Kanye komme ut av en bil, omringet av paparazzier og på gatehjørnet legger de merke til meg og adopterer meg / gjør meg til au pair for barna deres 

Men det jeg faktisk gjør er å ligge inne på hotellrommet å spise så snart vi er ferdig med dagens jobb. Og det er ikke noe nytt altså, jeg må være tidenes kjipeste å dra på ferie med. Vil bare sove, spise og helst ha det stille, haha. LIFE! Og jeg elsker det.

noen av favorittene mine

annonse: bubbleroom


Jeg er neppe den eneste som har et skap fullt av klær men “aldri noe å ha på meg”, eller den eneste som scroller igjennom de samme nettsidene gang på gang uten å finne noe jeg egentlig har lyst til å klikke hjem. Som da jeg var på leting etter kjole til min egen bursdag og ikke fant noe og endte opp i hettegenser, eller da jeg satt i pysj på julaften. Ekstremt i-landsproblem, men jeg blir lei av å scrolle igjennom det samme. Kan ikke alt bare finnes på ett sted? Og i tillegg ha en norsk nettside så man slipper toll?

Dont worry, jeg har funnet løsningen!

Vårens nyheter har begynt å trille inn på Bubbleroom, en nettside jeg shoppet fra for et par år siden men som jeg senere har glemt bort. Da jeg fikk spørsmål om å velge ut noen plagg var jeg først skeptisk, men OM jeg fant mye fint! Og jeg har aldri fått så mange spørsmål om hvor klærne jeg bruker er fra som den siste tiden. Bubbleroom er svaret folkens!


Som denne nyydelige genseren. Favoritt! Den ser og føles skikkelig dyr ut, og jeg har endt opp med å bruke den flere ganger på rad. Passer perfekt på jobb, til hverdags, til fest.. ALT! 

De har masse andre fine gensere inne nå, du kan sjekke ut her. Felles for alt – etter min erfaring – er kvalitet. 

Denne kjolen elsket jeg også. Som den over, perfekt til alle anledninger! Jeg brukte den en kveld i Roma da vi skulle ut å spise. Kneppet den opp litt på siste bildet, det går jo også an om man vil kjøre.. Sophie Elise style 😉 

En venninne kunne ikke finne kjole til bryllup, da ba jeg henne sjekke ut Bubbleroom. Og hun fant en favoritt, og det er jammen ikke rart, de har så mye lekkert! Alle kjoler finner du her.  Om dere henger med de neste dagene kommer nok klærne mine til å være fra nettopp denne nettsiden.  

Til inspirasjon, sjekk ut følgende:

💋 Du finner blomstermønster her

💋Du finner nyheter her. 

Om du signerer deg opp på Bubbleroom sitt nyhetsbrev og følger dem på instagram får du 10% rabatt på hele bestillingen. Tilbudet finner du nederst på hovedsiden. Happy shopping! 

paris på photoshoot!

annonse: photoshoot med greath lengts extensions & eco cult frisørsalong


Jeg har vært så heldig å bli flydd rett fra Roma til Paris av frisørsalongen jeg går til – og Dajana er her også! Vi har photoshoot på den fineste suiten, og dette ga meg motivasjon til å.. være rik? Haha, det høres så teit ut å si, men jeg møtte på den fineste gamle damen i lobbyen som var kledd i knæsj gult fra topp til tå, og så helt fantastisk ut. Hun må ha vært 80 år gammel men så freshere ut enn meg. Jeg tenkte bare “sånn vil jeg også være”, men det koster jo penger og et visst nivå av klasse (og det har jeg ikke – du kan ta jenta ut av nord-norge men ikke nord-norge ut av jenta). Well, man får ta motivasjonen sin der man får den, med tanke på at jeg satt å gråt på flyplassen tidligere i dag fordi jeg følte meg så fæl. Så å føle et lite stikk av glede og motivasjon trengte jeg, om så det kommer fra en fashionista som er pensjonist.

Jeg er her til i morgen kveld, og da har vi endelig nytt kjøkken! Det tok en uke over tiden.. Så klart. Det har vært et helvete i leiligheten de siste dagene så jeg er glad for å ha reist litt, men det jeg savner aller mest er å ha et normalt liv hvor man kan gå på kjøkkenet og spises en brødskive om man ønsker det. Gaahhh, jeg savner norvegia.

Vi snakkes litt senere! Jeg skal ta bilder frem til i kveld, så blir det roomservice. Kjolen er fra Fjong forresten 🙂 

 

jeg har fått uren hud igjen – nå må jeg ta tak!

annonse

Jeg føler meg så ekkel, kvisete og tørr om dagen at jeg for et par uker siden kjøpte masse produkter som er tilegnet “trøtt og moden hud”. Vel jeg er trøtt, men moden (eller “mature” som det het) er jeg ikke akkurat. Hello, jeg er 23 år, hvorfor må jeg kjempe sånn med huden min! Er som om jeg enda er i puberteten og får kviser hele tiden, jeg er så tørr at det seriøst kan gjøre vondt å åpne munnen..

Nå vet jeg riktignok hva som har trigget alt dette. Jeg hadde en lang periode med perfekt hud, og da jeg falt dypt ned i en depresjon sluttet jeg å fjerne sminken skikkelig, jeg sluttet å ta hudpiller fordi det virket som et ork (jeg har begynt igjen nå nylig men tar et par måneder å komme tilbake i det og jeg vil ha resultater nå) og jeg ble i tillegg stresset av alt jeg måtte utsette, flytte på og haugen av jobb som ble stadig høyere jo lengre tid jeg brukte på å bli frisk. Jeg hadde høy puls da jeg la meg om kvelden, og det hadde så klart sin effekt på huden. Kviser, trøtt, tørr, sliten – det er stikkord som kan beskrive meg på den tiden – og forsåvidt nå – ganske bra. 

Så jeg bestilte som sagt en serie med produkter fra merket Klairs. Covebrands fører dem og er min samarbeidspartner, derfor fikk jeg det sponset og innlegget er merket som annonse. Dette var etter å ha sett igjennom hele nettsiden etter noe som kunne passe meg, disse produktene er i tillegg veganske og får gode tilbakemeldinger over alt på internett.. Jeg er den type jente som bare bruker våtserviett og gidder knapt å skylde med vann etter, jeg har så lite peiling men det hjalp å leses andres erfaringer. 

 

Jeg kjøpte som sagt en pakke for moden hud i tillegg til et par produkter på siden. Jeg likte ikke alle produktene i “moden hud” pakken (i alle fall ikke enda, men jeg har ikke brukt dem så lenge) – jeg kommer uansett derfor ikke til å anbefale dere å kjøpe en full pakke siden det koster litt. Derimot fant jeg to produkter som jeg virkelig liker og vil anbefale dere.

💓Rich Moist Soothing Serum gir min tørre og slitne hud liv igjen. Du trenger bare en liten dråpe og det holder til hele ansiktet, den er også fin å bruke på hals / bryst. Serumet skal visstnok gi fukt langt ned i hudlagene. Huden min får aldri nok fukt og da passer denne perfekt – den gjør også at jeg ser mindre rød ut, og huden min flasser ikke slik som før (ved nesa var jeg spesielt plaget av det). Jeg er glad i å bruke denne både morgen og kveld. Kommer definitivt til å kjøpe ny når denne er tom, heldigvis tar det en liten stund! 

💓Gentle Black Sugar Facial (den så jeg er på tilbud nå). Dette er en ansiktsskrubb som lukter godt, fjerner døde hudceller og booster cellefornyelse. Den er også antibakteriell og jobber forebyggende mot nye utbrudd. Det er den første skrubben jeg har prøvd som har den egenskapen! 

 

Jeg har googlet litt rundt og Klairs skal visstnok passe perfekt for deg som har sensitiv hud som blir fort irritert. Likevel føler jeg at produktene “tar tak” i huden og at de ikke er milde, noe jeg synes er positivt for effekt kommer nesten umiddelbart. Sminkefjerner som jeg holder på bildet over liker jeg også, men hva skal man si.. Sminkefjerner er sminkefjerner for min del. Men med skrubben og fuktighetsdråpene er det noe av, om ikke det aller beste, jeg har prøvd. 

Du finner alle produktene her! 

det baksnakkes i rosaboblen

Hvilket kamera bruker du nå om dagen? Bildene du tar har vært så fine den siste tiden!
Tusen takk for det! Veldig motiverende for meg å høre som bare for et par uker siden hatet å dra opp kamera og ble flau av den dårlige kvaliteten her inne. Jeg har et Leica Q, og jeg tenker å skrive en anmeldelse av det når jeg har brukt det litt lengre. Det er et lite kamera og derfor orker jeg å ha det med meg stort sett over alt. Tidligere tok jeg aldri bilder da jeg var sosial fordi speilreflekskamera var for stressende å dra med seg. Nå har jeg funnet et kamera som gir  like god (eller bedre!) bilder til halve størrelsen. Men dobbelte prisen, da.. 

Har du tenkt på å gå til psykolog eller noe lignende? Det har hjulpet veldig mye for meg. 
Jo, jeg har gått til psykolog til og fra helt siden jeg var 15 år uten at det har hjulpet meg noe særlig, annet enn at jeg muligens er flinkere til å sortere tanker å vite hva de kommer av nå enn jeg ville vært uten hjelp. Kanskje det ikke er “min greie” eller så har jeg ikke truffet rett. Men jeg burde absolutt prøve å finne noen jeg liker, jeg skal begynne hos lifecoach også. Men.. Nå føles det sånn, man må liksom ha det litt bra for å orke å be om hjelp? Et steg på veien i alle fall er at jeg vet jeg har det kjipt og det er derfor alt føles verdiløst / jeg oppfører meg merkelig noen ganger / ikke har noe energi osv osv. Jeg husker da jeg var yngre og ikke ante at jeg var deprimert, da var det tusen ganger verre. Usch jeg ønsker jeg kunne reise tilbake i tid og klemme meg selv. 

Hvordan går det med den vegetariske livsstilen?
Veldig bra, nå har jeg jo holdt på i 6 år. Det er riktignok ikke en “vegetarisk livsstil” ettersom jeg spiser fisk. Jeg har derimot ikke klart å bli veganer enda (åpenbart) fordi jeg elsker ost så mye og der kommer nok mine egne egoistiske behov i veien. Men jeg har enda ikke funnet en eneste god vegansk ost..? Jeg har prøvd. Den dagen det kommer noe som kan erstatte norvegia blir jeg veganer på dagen, uten tvil. Å kutte kjøtt er uansett det beste jeg har gjort i mitt liv. Jeg har forresten fått litt dritt for at jeg ikke kutter ut fisk, men da jeg ble vegetarianer så jeg ikke på fisk på samme måte som nå (siden jeg nå klarer å se helheten med miljøet). Så det vil nok gå seg til etterhvert. 

Har du noen god dokumentar å anbefale på Netflix?
Sånn i farta kom jeg på “I am not your guru”, den likte jeg veldig godt og den ga meg mye som jeg har tatt med meg videre. Riktignok er det noe med Tony Robins jeg ikke liker, han er for.. amerikansk. Men likevel er han inspirerende og kul, så på den andre siden elsker jeg han. Hehe. 

Når bruker du å legge deg på kveldene?
Det kommer helt an på, men jeg prøver å få sovet minst 9 timer hver dag. Om det var opp til meg, og jeg ikke hadde et liv, ville jeg nok ha sovet 15 timer per natt uten problem. Jeg er en sånn person som kan ta 5 timers høneblund på dagen og likevel sovne med en gang på  kvelden. Goals. 

Drikker du ofte alkohol?
Så og si aldri, men da jeg var i Roma ble det noen glass. Jeg hatet det riktignok i ettertid, og husker på hvorfor jeg har kuttet så mye ned. Jeg tåler ikke alkohol og me den psyke som ikke er helt stabil burde jeg i alle fall holde meg ganske langt unna, det kan trigge en del vonde følelser dagen derpå. Det gjelder forsåvidt ikke bare de som har problemer med angst / depresjon, men veldig mange.

Angrer du på noen av operasjonene dine?
Nei, og det kommer jeg nok aldri til å gjøre heller. Jeg angrer kanskje litt på første gang jeg opererte nesa fordi kirurgen var så dårlig og det ble null forskjell, så det var en totalt unødvendig operasjon.. 

Når kan man se serien din i reprise?
Lørdag og søndag, men jeg er ikke helt 100% sikker på tidspunkt – 20:30 på lørdag tror jeg, 18:30 på søndag. Haha, dette spørsmålet får jeg hver dag og jeg forstår ikke hvorfor man ikke bare sjekker tv-guiden? Jeg har åpenbart ikke peiling. Og nå forstår jeg hvorfor dere ikke gidder å sjekke tv-guiden: jeg orket heller ikke.

Hva synes du om andre bloggere som snakker stygt om deg i sitt eget kommentarfelt, men aldri skriver om det “åpenlyst” på bloggen?
Du tok med navn på personen som jeg valgte å fjerne her. Jeg synes mest bare det er feigt, for det er vanskeligere å bli tatt på, men om man bare sender noen små stikkere i sitt eget kommentarfelt som svar til sine egne lesere, da er det liksom innafor. Spesielt leit i denne sammenhengen er det at hun du snakker om er (var?) en venninne av meg som jeg aldri har sagt eller gjort noe vondt mot. Men da vet man hvor man har folk.

Hva synes du om stand-up komikere som bruker deg i showet sitt? Jeg var på et sånt i helgen skjønner du.. Jeg synes det er unødvendig.
Det jeg synes er unødvendig er å sende meg en slik melding på innboks og ikke fortelle meg hvem og hva det gjelder, da er det umulig å ta stilling til. Men sånn jevnt over: jeg skal innrømme det stikker litt i magen når Tusvik og Tønne snakker negativt om meg i podcasten sin (det er vel egentlig mest Lisa) men jeg kommer meg fort over det og fortsetter å høre på podcasten deres. Nå var det neppe dem du mente men.. Det kommer helt an på hvem som sier det! Er det Henrik er det greit liksom, men om det er noen andre jeg kjenner synes jeg det er litt rart. Er det noen jeg ikke kjenner gir jeg faen.

vennskapstatovering, hengepupper og irritasjonsmomenter

Tidligere i dag under lunsjen hadde vi en samtale jeg vil dele med dere. Vi er alle veldig glade i å se på gode filmer, og hver gang man ser en film man elsker vil man gjerne vise den til andre. Noe av det verste jeg, og vi alle vet, er når man gleder seg til å vise en film til noen og er så spente på hva de synes, men så følger de ikke med på filmen i det hele tatt. Sjekker snapchat, snakker med hverandre og sender meldinger. Er det bare vi som synes det er frekt? Haha, jeg blir faktisk irritert over det og synes det er mangel på respekt. Men, det kan jo bare være vi som er i overkant glad i å se på film. Mennesker som ikke følger med når man ser på film er ALLTID de samme menneskene som ikke følger med i samtaler heller, og sjekker telefonen. Hater det 😠

Uansett, nok om det for vi er jo tross alt i Roma (og siste dagen nå!). Det er noe å se på over alt her, perfekt for meg som elsker å ta bilder og i tillegg har fått nytt kamera og lært meg med et nytt redigeringsprogram (lightroom). Dessverre regner det enda men langt ifra like mye som tidligere på reisen. Jeg må uansett tilbake til denne byen en gang når solen skinner ☀️ 

Noe jeg tenkte på da jeg så dette bildet er at puppene mine har begynt å henge. Jeg skal ikke fikse på det, men sykt hvor fort det har gått! Da jeg tok silikon (for fem år siden, shit!) var de så klart langt oppe og nesten under armene, det var ikke særlig fint det første året og så ut som to ballonger – det var det jeg trodde jeg ville ha først, jeg ba om sånne “pornopupper” fordi ja… Det var preferansen da jeg var 18 år gammel. Nå er det mer naturlig og jeg bruker jo sjeldent BH uansett. De har også blitt mye større siden jeg tok implantat, jeg var tydeligvis ikke ferdig utviklet 😋 


 

Vennetatoveringen jeg og Anne-Sofie deler! Den gir sikkert ikke mening for noen av dere, men er kallenavnene vi hadde på hverandre da vi var små. Vi har nå vært venner i 23 år og 2 måneder!! 🙂 Yes, så nøyaktig kan vi faktisk regne det, siden hun kom på å besøkte meg på sykehuset da hun var 4 måneder og jeg var nyfødt, så har vi hengt sammen siden da. 
 


 

Jeg er egentlig ikke en museums-person, det er interessant i en halvtime og så blir jeg lei. Det kan være fordi jeg har såpass dårlig syn ( – 1,75 på ene øyet og – 2,75 på det andre) men jeg bruker ikke linser av en eller annen grunn. Så da må jeg mest gå rundt å bli forklart hva vi ser på, hehe. Heldigvis studerer Anne-Sofie historie og har vært her på klassetur tidligere, hun gjør hele opplevelsen litt mer interessant. 

Dette var det eneste bildet jeg tok inne på Vatikan-museet, som vi besøkte i dag, og det sier vel litt om min interesse. Da jeg skulle legge ut dette bildet spurte jeg Anne-Sofie “hva skal jeg skrive, her er en død mann?” og hun bare “… en mumie, Sophie”. 

Nå skal vi pakke og gjøre oss klare til hjemreise, siden vi må dra på flyplassen i NATT.. 

jeg forstår det ikke

I dag har jeg hatt en litt dritt følelse i kroppen. Det frustrerer meg at folk er slemme mot hverandre drevet av sjalusi, selv om jeg hater å bruke det ordet.. Det virker så “ovenpå” å hevde at noen er sjalu, for hvem er egentlig jeg til å bestemme det? Men samtidig klarer jeg ikke å ha forståelse for andre motiver som får folk til å være slemme. Jeg føler meg dum som bryr meg om mennesker som egentlig er uvesentlig i mitt liv. Man kan si så mye om meg, men er det en ting jeg vet jeg ikke er – så er det falsk. Jeg kan gjerne virke sur, bortskjemt, irriterende, dum, hva enn. Men jeg spiller aldri spill ovenfor mennesker for å fremme meg selv på en god måte, og det er ikke engang en kvalitet jeg er stolt av – det skulle bare mangle! 

På snakk om det med to sider.. Det var noen som spurte meg “hvordan kan du være stolt av serien din, når du virker så deprimert?”. Det er jo nettopp derfor jeg er stolt. Det hadde krevd mye mindre av meg å klatre opp på en høy hest for å leke moralens vokter. Jeg, du, alle som leser dette vet hva det innebærer å være et menneske “alle” liker, hvordan man leker “dyp”, hvordan man vinner “respekt”. At jeg viser meg som.. rett og slett menneskelig! – det er jeg stolt av. Jeg vet ikke med dere, men jeg har inntrykk av at de fleste av dere er oppegående og reflektere, og derfor ser igjennom når folk spiller en rolle de vet de kommer til å vinne på. Det er det kvalmeste jeg vet! 

Ved spansketrappen tidligere. Ligger rett ved hotellet vårt (Hotel Savoy). 


 


 


 


 

Den lange teksten kommer kanskje av at jeg, Amanda og Anne-Sofie snakket så mye under middagen i kveld, og da får jeg inspirasjon til innlegg. Vi tre jentene er så ulike sett utenfra.. Den ene studerer språk i spania, den andre studerer for å bli lærer i historie, og så har vi meg da. Dere vet jo hva jeg driver med. Jeg har ofte vært bekymret for at vi skulle skli fra hverandre, men som sagt – det skjer ikke. Vi irriterer hverandre sikkert mye men vi elsker hverandre, det er som søskenkjærlighet. Vet vi kommer til å være venner for alltid, med alt det innebærer. 

Fra tidlig middag på Ristorante Dilla. 

Jeg er så fornøyd med bildene mine om dagen! Det kommer av at jeg har begynt å bruke Lightroom, og bruker noen ferdig-laga “preesets” som en venninne har satt sammen. De finner du HER – da blir det som filter på bildene dine. Beste jeg har gjort, haha.

Nå er det night! 
 

Roma med barndomsvenninner

– reklame: annonselenke nelly –

Jeg er i Roma for første gang i mitt liv! 😀🇮🇹 Med meg har jeg Anne-Sofie og Amanda. Vi var en trio i tenårene og har holdt sammen siden da, selv om vi har bodd i ulike byer og gjort hvert vårt. Alt er det samme som det alltid har vært, og jeg kunne ikke beskrevet hvor takknemlig jeg er for det 💗Men, vi har aldri vært på ferie sammen! Det ble et par turer på Hovefestivalen, men thats it. Vi var mer opptatt av å drikke Absolut Vodka på hjemmefest enn å dra på tur sammen, om man får si det sånn. Jeg er så glad vi endelig fikk til å reise, selv om det regner.. Så klart, haha. Man burde ikke klage for man er i en magisk by, men man får ikke sett noe særlig når man må konsentrere seg om å ikke bli gjennomvåt. Vi tre har det uansett veldig morsomt sammen, og det er alt som teller! 

Tidligere i dag gikk vi til en park nærme hotellet, Villa Borghese! Planen var å ta inn arkitekturen og så gå inn i museumet, men vi kom oss aldri så langt før vi var våte og måtte hjem – men tror vi gikk rundt i nærmere en halvtime. Det var nydelig utsikt på toppen, og det klarte vi å nyte uansett. Om dere ser bildene under kan man se regndråpene til og med ☔

Jakken jeg har på meg finner du HER

Fineste og snilleste jentene! Amanda til venstre og Anne-Sofie til høyre. 

For en nyyyyydelig by! Jeg trodde Paris var magisk, men denne er en real konkurrent. 

Vi spiste frokost på Ginger Sapori E Salute – et sted med masse veganske alternativer, som i tillegg fremmer at de er en palmeolje-fri resturant! Det har jeg aldri sett før, men ble så glad. Kanskje vi går mot det i Norge også etterhvert? Å spise på bra steder er seriøst min lidenskap når jeg er i utlandet. Jeg bruker flere timer på å gjøre research, så dere kan stole på at tipsene jeg kommer med er av ypperste kvalitet. Og til en fin pris! Selv om jeg tjener bra har jeg venner og kjæreste som studerer, da er det viktig å tilpasse litt. Ja, jeg er altså en reiseleder i hjertet mitt, hehe. 


 


 

Denne frøkna har blitt forlovet nylig, og det er altså derfor vi er her 💍 Forlovelsesgave fra meg og Anne-Sofie til henne. Gleder meg så mye til hun skal gå ned kirkegulvet (eller hva det nå blir, haha). Jeg blir rørt av å tenke på det 

Nå skal vi ordne oss, og så dra ut for å spise, se den kjente fontenen og Colloseum. Gleder meg!