going to Paris!

I dag har jeg en helt utrolig fin dag! Jeg og Joakim reiser til Paris neste uke for å være på intimkonsert med blant annet Ariana Grande i samarbeid med Universal, så i dag tidlig var vi på et møte for å gå igjennom litt logistikk og detaljer rundt turen. Det gikk så fint at vi måtte feire med tre glass vin og lunsj, etterfulgt av vandring på løkka med deilig slush i koppen.


Nå klipper Joakim seg, og jeg venter bare på at han blir ferdig før vi skal kjøpe en kartong med vin, noen plastglass og møte en liten bukett av fine venner – i dag blir det henging i parken dagen lang!

 

Filmen for Wanted by Diplom Is

annonse

For litt siden spilte jeg inn film for Diplom-Is, og nå er den her! Det har kommet en ny serie med is kalt Wanted, jeg fikk smakt på flere (og likte alle!) men min favoritt ble den jeg selv hadde i reklamen, Raspberry Coockie “Alotta” Dough. Jeg sverget egentlig til meg selv å aldri spise den isen igjen etter å ha spist den i 6 timer i strekk på reklameinnspilling, men klarte jeg å holde meg? Nope, jeg har spist den flere ganger i ettertid, og blir altså ikke lei. Jeg elsker den! Den er også helt fri for palmeolje!

 

Tina&Odd 1 år

I går samlet Tinashe og Odd-Magnus en gjeng fine mennesker for å feire at de har vært mann og kone i ett år. Stikkord: dagsfylla, birgelunden mannskor overrasket med sang, masse fine mennesker og dansering. Jeg hadde det så bra! Vi holdte på hele dagen og jeg var nok den aller siste som ga meg, utrolig nok med tanke på hvor sliten jeg var. Jeg vil spole tilbake å gjøre dagen en gang til, jeg håper de feirer bryllupsdag hvert eneste år! (Og det tror jeg faktisk de kommer til å gjøre..)


 

Jeg liker dere så godt, Tina og Odd! Og så liker jeg at dere har så mange fine mennesker i livene deres som jeg får bli kjent med. Ikke et eneste menneske å si noe vondt om fra dagen i går, og det er ganske bra jobba når man er samlet så mange på et sted. Nå skal jeg spise pizza, lese i en bok og så skal jeg møte en venn!

 

fargelinser

Jeg er hjemme i Oslo igjen! Så vet dere det. Bardufoss gikk fint, men jeg er utrolig sliten i dag. Tror jeg sikter meg inn på å gjøre absolutt ingenting, og det føles helt greit, det også. For en gangs skyld.

Jeg kjøpte meg brune linser her om dagen, samme som jeg hadde under Vixen Blogawards. Jeg liker å ha brune linser når håret er lysere, og motsatt når håret er mørkt. Jeg kjøper de brune på bodymap i Oslo, det er en butikk på arkaden. Man kan bruke de i tre måneder og de er behagelige å ha på. 🙂 Når jeg ikke har brune linser, men blå, grønn eller hva det nå måtte være så bestiller jeg på nett via desiolens. De er de FINESTE i de lyse fargene, men ikke like fin i brunt. 

En fin ting å tenke på i dag: klærne jeg mistet på torsdag har kommet til rette. Halleluja.

(Når jeg blogger om overfladiske ting som linser, har jeg egentlig veldig mye på hjertet og i hjernen som jeg ikke kan dele her. Og det suger). 

i Bardufoss!

Hei igjen! Denne dagen har jo vært ganske stressende som dere vet, MEN nå er jeg omsider framme i Bardufoss! Jeg skal spille her om litt, og når jeg sier spille så mener jeg DJ. Det er et ganske stort arrangement, Sandra Lyng og Julie Bergan er her også for å opptre, så vi skal vel kose oss litt sammen i kveld når alt er overstått. 🙂 Jeg gleder meg! 

Jeg har akkurat fått pizza på hotellrommet mitt, og blir snart hentet for å dra dit jeg skal spille. Jeg oppdaterer dere når jeg er ferdig!

 

Dagen da ALT gikk galt

Denne dagen har alt gått så til helvete at det nesten blir morsomt – men bare nesten. La meg fortelle dere..

I går var en helt rolig kveld. Jeg spiste med Fetisha, tok noen glass og var ikke ute til stengetid, slik som det kan bli noen ganger. I morges skulle jeg stå opp klokken 06:00, bli hentet 07 og så reise med flyet klokken 09 til Bardufoss. Jeg skal spille der på noe greier i kveld, nemlig.. Jeg hadde tatt på alarm med p3 via Sonos, altså at p3 står på full guffe når alarmen ringer og den alarmen er vanskelig å skru av, man må inn på telefonen og trykke på noe greier. Men hva skjer likevel!? Jo, så klart våkner jeg 09:37 i fuckings PANIKK og hopper opp fra senga og sier “herregud herregud jeg har forsovet meg, omg omg” og det er BARDUFOSS, det er ikke sikkert det går så mange fly dit, og da har jeg virkelig ødelagt for mange andre enn bare meg selv. 

.. Men, takk gode gud, det gikk et fly til Bardufoss klokken 14:45, og jeg bestemmer meg for å ta det. Ringer managementet mitt, det ordnet seg, alt går fint og jeg rekker det jeg skal.. Så oppdager jeg at jeg har mistet bankkortet mitt og ikke får bestilt billetten! ALTSÅ… 

.. MEN, så viser det seg at Fetisha har kortet mitt! Og over telefon må hun lese opp alt jeg trenger for å få bestilt billett, og det ordnet seg. Jeg fikk plutselig litt tid til overs, så jeg og Fetisha drar på Palmen for å spise lunsj. Hyggelig i utgangspunktet men de holdt på å pusse opp så man satt med en sånn ekstremt høy borrelyd inn i øret og måtte rope til hverandre over lunsjen.

(Eneste bildet jeg har fra denne kaos-dagen..)

OG SÅ skulle jeg kjøpe noe klær å ha på meg når jeg spiller i kveld, og hva kommer jeg på når jeg er inne på BIK BOK? Jo, jeg la FAEN MEG igjen en pose med klær til flere tusen kroner da vi spiste i går, jeg har faen meg MISTET klærne jeg skal ha på meg på søndag i bryllupsdagen til Tinashe og Odd! ALTSÅ!!! Nå ber jeg til gode gud om at den posen kommer til rette, om ikke så.. Ja. 

Det ordner seg. Nå må jeg kjappe meg sånn at jeg ikke mister dette flyet også. 

nytt hår – igjen!


 

Haha altså.. Hva skal man si? Jeg klarer aldri å bestemme meg angående håret, så nå var det tilbake til det skulderlange blonde. Jeg er veldig fornøyd! Det er så deilig å ha kortere hår og jeg kan ikke forstå at jeg gikk rundt med 60 cm lange extensions hver eneste dag før.. Det er jo så vamt, tungt og ikke veldig kledelig for meg som er såpass lav. Det er nok en gang min faste frisør Mia på Giardini Hårdesign som har fikset meg, og prisen på dette ble ca 2000 kr – ja, jeg betaler det selv. 

Nå sitter jeg inne på soverommet mitt og er klein. Vaskedamen min (som faktisk er en mann) er her nå, og jeg har liksom ingen steder å være før om en time så da sitter jeg her da.. Isolert og skamfull for at jeg ikke vasker selv, haha. Jeg skal snart til Jostein Wålengen som er stylisten min for å finne klær til søndag, da feirer Tinashe og Odd-Magnus 1 år som mann og kone, og jeg aner ikke hva jeg skal ha på meg. Da er det greit med litt hjelp. 🙂 

 

 

en sånn liste..

På skolen er jeg. . . 80% av tiden jeg skulle, altså jeg hadde 20% fravær – ikke noe å skryte av, men jeg reiste mye til Oslo pga jobb. Jeg hang med mine faste venner, snakket med de, tok ikke initiativ til å snakke med andre og var ganske stille. Jeg var relativt aktiv i timene, fikk gode karakterer og var ikke redd for å krangle med læreren. Ble sendt til rektor flere ganger – ikke at det er kult – men det forklarer bare hvordan jeg var i timene. Alle gangene jeg ble sendt til rektor var det fordi jeg hadde vært “frekk” mot læreren, men det handlet mer om at jeg turte å si ifra. 

På prøver/eksamen er jeg. . . Tidligst ferdig av alle, og fikk likevel gode karakterer. Er faktisk veldig disiplinert på prøver og fokuserer på det jeg skal gjøre, det er ikke vits å se ut av vinduet å tenke på andre ting. Det kan man jo gjøre hjemme. 

På vorsj er jeg. . . Veldig rolig. Snakker litt med folk, plukker litt i maten, drikker hvitvin.. Jeg drikker forresten mye fortere enn alle andre, og er på mitt tredje glass når andre er på nummer en. Så jeg er alltid hun som sier “herregud så sakte dere drikker!” og så tvinger jeg andre til å drikke i mitt tempo. Om vi er på hjemmefest må jeg alltid styre musikken og blir nesten sint om andre tar over.


 

På byen er jeg. . . Samme som over, drikker veldig fort og veldig mye i tillegg til at jeg danser en del. Om sjansen byr seg, noe den på magisk vis ofte gjør, hopper jeg inn i dj-båsen og enten bare henger der (lol?) eller spiller litt, om jeg kjenner djen som står der. 

På facebook er jeg. . . For å snakke med venner på messenger, dele blogginnlegg, snakke med lesere på fanpagen eller like ting andre legger ut. Jeg legger veldig sjeldent ut noe annet enn blogginnlegg, kanskje jeg deler noe andre har skrevet om meg, hilsen frøken selvsentrert. 

På instagram er jeg. . . Sort-hvitt. Uten noen grunn, til dere som har lurt. Jeg bare synes det er fint. 


 

På snapchat er jeg. . . Ikke noe aktiv, på noen som helst måte. Snapper aldri folk, svarer sjeldent på snapper, legger nesten aldri ut mystory og ser heller aldri på andre sin mystory, med mindre jeg kjeder meg helt ekstremt. Jeg heter sophizzleyo på snap, oppdaterer vel en gang hver tredje dag – ish. 

Hjemme alene er jeg. . . Glad. Jeg har behov for å være alene. Hjemme alene sitter jeg i hjørnet av sofaen, ser på dokumentarer eller leser en bok og slapper av. Trener kanskje litt på gulvet, jobber med boken og spiser masse. 

På jobb er jeg. . . Hakke noe work work work work work som er veldig håndfast, så spørs helt hvilken jobb. Prøver å være blid og hyggelig, profesjonell og gi folk et godt inntrykk av meg slik at alle som har jobbet med meg en gang skal ha lyst til å gjøre det igjen. 


 

I telefonen er jeg. . . så kort som mulig, jeg er ikke så fan av å snakke i telefonen. Jeg avbryter noen ganger folk midt i setninger og sier “ja men da ses vi onsdag, da!” (om det er det vi har avtalt) for jeg tenker at snakking kan vi gjøre ansikt til ansikt. 

På sms er jeg. . . Ikke så aktiv der heller, gitt. Svarer kort, ikke så mange emojis, virker kanskje litt sur men ække det, liker bare å snakke ansikt til ansikt.

 

1 år!

Charlie har nettopp blitt 1 år gammel, grattis! Da jeg var 1 år kunne jeg ikke sitte på kommando, og det kan forøvrig ikke Charlie heller, så der er vi ganske like. 🙂 


 

Men, for å være helt ærlig. Han har jo sett bedre ut.. Han har fått seg bursdagssveis, og vel.. Jeg føler han ligner på en slags lemur? En ape? En rockestjerne? 

 

Men, aller mest ligner han på Sideshow Bob fra The Simpsons!

 

Gratulerer med dagen Charlie, mammaen din (meg) er glad i deg! Vi feirer med å gå tur i regnet.

 

VLOG – GULLRUTEN 2016

Her får dere følge meg og Joakim før, under og etter Gullruten 2016! Morsomt å se hvor latterlig full jeg er på slutten der når vi skal kjøpe mat.. Håret til alle kanter og klarer ikke fokusere, hehe. Men hva faen, man er jo bare menneskelig. 

Neste uke kommer det “follow around” slik som nå fra premieren på sweatshop og reklamefilminnspilling. Husk å følge oss på youtube her, og få se videoene før de kommer på bloggen (og noen videoer kommer ikke på bloggen overhodet!)