Sophie Elise x unique – 70tallet

 

Jeg er veldig fornøyd med dansen vår for igår! Men, dere skulle ha sett meg på backstage likevel. De tre første ukene fikk vi nesten utelukkende gode tilbakemeldinger fra dommerne og det blir man fort bortskjemt på, jeg hadde blitt forberedt av guttene på at nå ble det å komme litt kritikk, og slik ble det også. Jan Fredrik var riktignok tidenes cheerleader og pumpet meg opp som bare det, men det er fort gjort å bli usikker på seg selv og sin egen prestasjon når noe man har jobbet hardt med i en hel uke blir slått ned på. Når sitt beste ikke føles godt nok. Jeg var 1000% sikker på at vi ville havne i battle mens vi satt på backstage, og var så nervøs at jeg ville kaste opp. Når vi hadde kostymeskifte var alle deltagerne helt i hundre, alle stresset rundt og var sikker på at akkurat de kom til å ryke, så jeg var absolutt ikke den eneste som følte det på den måten. Det er en utrolig merkelig boble som det er vanskelig å beskrive.. Men vi klarte oss. Selv om noen av dere også kommer med kritikk, noe konstruktivt og annet unødvendig, må jeg bare ta det til meg også. Jeg kan ikke gjøre noe med at jeg er stygg på tv – det er slik jeg ser ut. Det eneste jeg kan forbedre nå er dansingen min, for min egen selvfølelse har økt et par hakk, selv om jeg enda har en vei å gå der også. Jeg kan gjerne klare meg uten å nesten kaste opp hver gang vi skal på liksom, haha.

Jeg kjemper som en gal hver eneste dag. Uke etter uke med en helt ny dans. Jeg har aldri danset i mitt liv og jeg har hatt enorm sceneskrekk i flere år, men sakte men sikkert blir jeg bedre og tør mer, det håper jeg dere ser også. Jeg vet liksom ikke hva mer jeg kan gjøre, med alt press og stress føler jeg meg litt sunket av det hele og skulle ønske jeg kunne prestere bedre og imponere dere enda mer. Med skader jeg sliter med og alt mediehysteri i tillegg så ble det nok litt for mye idag. Det er vanskelig å filme, være glad og prestere når man bare vil gråte – fordi jeg føler jeg skuffer guttene sånn, selv om jeg innerst inne vet at de ikke tenker sånn.

Ikveld skal jeg omgås med min kjære, vi tenker å gå ut og spise, kanskje bowle litt og kose oss. Jeg må lade batteriene, for imorgen skal vi kjøre på. Denne uken skal jeg lære meg enda et nytt nummer og må virkellig steppe det opp for å bevise at jeg også fortjener dette, i tillegg må vi ha øvd inn en ny battle. Det blir mye jobb denne uken altså, men jeg kjemper!!

TAKK til alle dere som stemte på oss igår, uten deres stemmer måtte vi ha forlatt konkurransen. Vi er utrolig takknemlige! ♥

WOHO!


 

Jeg vet dere ikke liker det når jeg banner, men jeg mååå bare… Takk som faaaaen for igår!!!! Jeg hadde det SÅ gøy! Jeg tror by MacVx” href=”#”>dette må ha vært by MacVx” href=”#”>første gang jeg kunne stoppe opp på dansegulvet, føle på hvor herlig det er å bare nyte det å danse. Tidligere har jeg vært så utrolig nervøs og kun fokusert på stegene, MEN igår slapp jeg meg løs og det føltes så utrolig bra. Selv om tilbakemeldingene ble så som så, jeg nådde mitt mål for akkurat denne kvelden – ha det gøy! 

Dere stemte oss by MacVx” href=”#”>videre til by MacVx” href=”#”>neste uke, nå skal jeg og crewet på en liten lunsj hjemme hos Bulle og så er det masse hard trening for å bevise at vi fortjener å være med videre. by MacVx” href=”#”>Neste tema – jorda rundt! ♥

TEAM SOPHIE ELISE – UNIQUE CREW 

Jeg tror aldri jeg har hatt det så gøy som ikveld!!! MEN nå trenger vi deres stemmer for å komme oss videre til by MacVx” href=”#”>neste uke. For å stemme på oss sender dere 7 til 26400, det er også 5 by MacVx” href=”#”>gratis stemmer på tv2.no. Tusen takk fra meg, Yasin, Bulle og Jason ♥ Ps : til tross for tilbakemeldingene fra en av dommerne, så koste jeg meg enormt, og er fornøyd!  😀 

Gjør oss klare

Idag er det bursdagen til selveste Stian Blipp, så det har vi naturligvis feiret litt her. En masse gratulerer til han, som alltid bringer så mye glede til sendingene. Her i studio har jeg akkurat fått fikset hår og sminke, ble veldig fornøyd idag! Kanskje ikke så veldig 70talls, men kjolen er jo veldig glitter og glam, elsker at vi får testet forskjellige kostymer alle ukene. Vi er neste ut på generalprøvene og jeg håper det kommer til å gå bra, nivået her er så høyt nå og nervene blir det egentlig bare verre med for hver gang – så, mitt mål for kvelden skal være noe så enkelt som å ikke gape så mye, heller smile og ha det gøy. OM jeg klarer det, så fortjener jeg nesten en klapp på skuldra for å gape er så utrolig fristende når jeg konsentrerer meg, av en eller annen grunn….? 

Er dere med oss ikveld!?!?!? Vi er nummer 5 ut på dansegulvet, altså nest sist. Vi danser til Stevie Wonder – I wish, så her blir det god gammeldags parteeey. 

ikveld blir det action!

Hei! Jeg er på plass i tv2 sitt studio nydalen, og jeg og guttene hadde nettopp sceneprøve. Det gikk OK, men det aller viktigste er at showet er så UTROLIG gøy, og jeg håper vi klarer å holde på den gode energien og vise hvor gøy vi har det på scenen ikveld!! 🙂 Det er 70tallskonsept, som har vært det mest utfordrende, men også det gøyeste så langt. Vi ler oss ihjel på trening og hadde et par latterkuler på prøvene idag også, så nå skal vi gå igjennom koreografien et par ganger til slik at avsluttningen sitter for min del. Og dere? Jeg skal trikse idag! Wæh, hadde aldri i mitt liv trodd jeg skulle gjøre noe som helst stund på live tv, men ikveld skjer det.. ønsk oss lykke til! 

Og desverre ser det ut til at noen av dere missforsto innlegget mitt om vixen (eller, leser det de ønsker å lese). Jeg er ikke bitter, og jeg hyller blandt annet Marna og Kristin, også Caroline Berg Eriksen – for å være ærlig, Caroline er nok den beste bloggeren vi har, hun tar fantastiske bilder, oppdaterer ofte, tar det seriøst og leverer hver eneste dag. Camilla Phil som vant to priser er også en veldig god blogger, og hippiehippiemilkshake var min store helt i ungdomsårene når hun var redaktør av TOPP, som var det jeg også ville drive med. Jeg stiller bare spm. tegn ved at flere av vinnerne er gode venner med flere i juryen, og ikke stort mer 🙂 Men folk er generelt ute etter å hate, og å ha noen å pirke på. Jeg fortjente ikke å vinne, og gjorde det derfor heller ikke. Peace! 

hva har jeg og petter northug til felles?

Det er torsdag, noe som for meg betyr bloggrene, og ENDELIG er Robin med på skjermen! Han gruer seg som en gal, noe som innerst inne fryder meg litt over – uke etter uke sitter jeg her med angst og pute forann ansiktet mens han kaller meg for teit, mens nå er det min tur. Jeg tror ikke han gjør en så aller verst profil ikveld men man vet aldri med han, han sier jo ganske mye rart – men jeg håper dere skjønner at jeg aldri ville ha vært sammen med noen som ikke er en god match for meg, uansett hvordan det nå måtte se ut fra utsiden. Det er jo ganske åpenbart… jeg er heller ikke dum, jeg vet at jeg kan få en såkalt “bra gutt” og det er nettopp hva jeg har. Han gjør meg glad, vi har det fint, og jeg føler meg trygg – og det er viktigst. Om man er kjent blogger kommer alltids ryktene om utroskap og ditt og datt til å tikke inn, men det har jeg vel lært meg å leve med. 

Jeg er usikker på om dette er en drøm jeg har hatt i natt, eller om det er realitet – har noen av dere Petter Northug på snap, og har han lagt ut at han ser på bloggerne…? Haha, en rar ting å drømme isåfall, men det er noe jeg har fått for meg nå. Og at Therese Johaug ser på? Hele skinorge ser på bloggene, eller er jeg på totalt villspor? Hadde vært dødsgøy om det faktisk stemmer! Da blir jeg glad 🙂

Uansett, bloggerne 21:30 på tv2 bliss! Gleder meg 😀 

min mening om årets vixen

 

Selv om jeg er blogger, så er jeg også bloggleser og har mine favoritter som jeg titter innom daglig og ønsker å få inspirasjon fra. Er det noe jeg hater, så er det å lese bloggen til noen som ser ut til å gi totalt faen og prioriterer bloggen, altså jobben sin, i siste rekke. Så når jeg føler meg slik selv får jeg totalt angst, men i går hadde jeg virkelig null mulighet til å åpne en pc igjen. Det var trening og kostymeprøver fra tidlig morgen, så måtte jeg rett i sminke og frisørstolen før jeg dro på vixen. Så, den kvelden kan jeg fortelle dere litt mer om nå!

Jeg visste at jeg ikke kom til å vinne i kategorien årets kjendisblogg, hvor jeg var nominert, og jeg skal ikke lyve – det er jo så klart synd, og man vil alltid heller vinne enn å tape. Men, jeg har inntrykket av at at enkelte i juryen velger vinnere etter hvem som er mest akseptert av sponsore. Jeg sier ikke at det er derfor jeg ikke vant, men jeg har hatt en ganske provoserende karakter og jeg er klar over at det har følger for om jeg kan vinne ting som dette. Caroline Berg Eriksen vant i år ikke en eneste pris, og jeg er 100% sikker på at det KUN har med hennes synkende omdømme å gjøre, ikke kvaliteten på bloggen hennes, for om man skulle ha bedømt utifra det burde hun ha vunnet alt. Jeg synes det er synd, men er det en ting jeg har lært, så er det at denne bransjen likt som absolutt alle andre er styrt av penger og rykter. Og om man ser på samtlige vinnere, så er de fleste veldig “good girls”, er i omgangskrets med flere i juryen og har en ganske snill og upersonlig profil UTENOM styleconnection, takk gud for at du vant Kristin, om ikke hadde jeg fått hakeslep. Og ikke minst Marna, men det var en fortjent folkets favoritt. Men det var likevel en hyggelig kveld med fine mennesker! Og det var godt å  pynte seg litt for første gang på lenge. Jeg ble sminket av flinkeste Stephan Øien, og @miasiren på loud hair stylet håret mitt. Et dreamteam! De fikset Robin også, og han så også veldig bra ut. Jeg hadde på meg en jumpsuiit fra gina tricot! HER kan dere se et lite videointervju fra kvelden 🙂 

Nå hørtes jeg sikkert fryteklig negativ ut, men jeg var på vixen i fjor også og satt ofte å tenkte “hæ?” når vinnerne ble lest opp. Men det er så klart ikke min personlige mening som teller her, men om jeg skulle ha laget en egen blogawards ville jeg ha basert vinnerne på hvem som har satt et preg på bloggnorge det siste året, og som faktisk blir forbundet med ordet blogg. Jeg skal ikke uttale meg om vinnere i flere kategorier og tenkte vel kanskje mest over min egen kategori, som jeg helt ærlig trodde Caroline eller Marna kom til å vinne. Men men, vi får heller prøve igjen til neste år! 😉 Det er alltid gøy med slike utdelinger og jeg setter enormt stor pris på at noen i det hele tatt gidder å styre i stand noe sånt. Så kan vi bloggere også få være litt kule for en kveld hehe. Og takk til mine partners in crime for kvelden, dere er fantaaaastiske ♥ 

Nå skal jeg trene ( som vanlig…) og så må jeg løpe hjem og rekke kveldens episode av bloggerne! 

 

 

work hard play hard?

Nye nikes! Ja, jeg er avhengig. Denne modellen finnes her. 


HEI!! Nei, jeg har absolutt ikke glemt dere, jeg har bare hatt en vedlig lang dag. Tirsdagen startet med at jeg, Robin og Stephan dro innom et par pressebyråer, og etter noen timer fant jeg endelig antrekket mitt for vixen blogawards! Jeg skal kle meg veldig enkelt og ikke så veldig sexy (i min bok har sexy vært skremmende likt trashy hehe), så satser jeg på at dere kommer til å like det!! 🙂 Jeg har trent i flere timer i dag også, sliter som vanlig med koreografien og den jeg ender opp med å skuffe mest av alle er meg selv, men GJETT hvem som klarte et ganske så kult triks idag? Jo, lille frøken Sophie Elise Isachsen! Man kan, om man bare tør ( å hoppe baklengs i luften, altså…).

Nå har jeg veldig lyst til å skru av både pc og mobil, slik at jeg kan fokusere mer på min kjære. Stakkars han må tåle litt av hvert, hormonene mine er på høygir og han fortjener en medalje som ikke ler når jeg har enkelte av utbruddene mine. Medalje har jeg ikke, MEN – det fineste man kan gi et menneske, er tid. Tid uten sosiale medier, internett og annet som tar oppmerksomheten. Det synes jeg vi alle skal prøve å gi våre nære, minst en dag i uken! 

Vi fikk jo massemasse serietips fra dere igår!! Takk som faen for det. Kanskje walking dead, hadde vært noe? Hva er best av det og breaking bad? 

tre ting på hjertet


 

De siste dagene har jeg påbegynt tre innlegg som jeg aldri har fullført av den enkle grunn : ser ut som et lite troll på bilder etter all treningen. Men, jeg kan jo ikke holde totalt kjeft selv om jeg ser ut som et udyr haha, så her kommer uansett en smålig oppdatering i tekstform over hva jeg egentlig har ment å fortelle dere de siste dagene.

1. Jeg har blitt andre verdenskrigs-nerd. Igjen. Kjøpte meg til og med vg + her om dagen bare for å kunne lese en artikkel om tvillinger som ble forsket på av dr. mengele, for å deretter google meg ihjel, se intervjuer med overlevende, se schindlers liste igjen. Nevnte jeg at dette var en lørdag kveld, mens andre nære og kjære var ute og festet? Jepp, slik fungerer altså denne hjernen. Vil gjerne vite om flere gode filmer (gjerne dokumentarer om konsentrasjonsleirer), om dere har noen å abefale! Blir helt kvalm av å lese om det, og å se på filmer, men vil bare ha mer, mer, mer uansett.

2. Yasin lurte meg  på trening i dag og sa at produksjonen har bestemt seg for å bytte ut 70tallstemaet, og at vi nå istedenfor skal ha ulike yrker og at vi har valgt politi. Jeg ble sååå glad og bare “YES, det er jo en bra ting, woho!!!” og så var det ikke sant.. typisk.Jeg har glemt å fortelle dere at jeg har en betennelse i leggen som kom sist uke og jeg sliter en del med det, spessielt når vi står på et bein eller hopper litt rundt. Jeg fikk fysioterapi før jeg skulle på sist fredag, men klarte likevel å mase meg til en massasje ikveld fra min kjære (massasje, taco, milkshake OG jeg fikk velge film. Stakkar bebi sier han, jeg sier ja stakkars meg og så får jeg mer trøst).

3.Jeg og Robin har bestemt oss for å begynne å se på en serie sammen, siden vi alltid diskuterer så lenge om hvilken film vi skal velge. Men å velge en serie viser seg å være TOTALT umulig for oss. Jeg gidder ikke prøve å argumentere mot en som i fullt alvor nevner “one tree hill”. Så, filmdiskusjonen er et evig kapitell her. Jeg har sagt at vi heller kan spille COD, men han tror ikke på at jeg kan og vil heller ikke gi meg en sjangse, men seriøst, husker ikke noen av dere lesere min COD-periode? Jeg gamet jo til og med mot flere av dere lesere!

NÅ har jeg fått sagt alt jeg hadde på hjertet. I morgen er det trening + filming + finne antrekk til blogawards som står planen. Må huske å puste med magen også.

bedre dager kommer

 

1. Topp fra NLY design / 2. topp fra NLY design / 3. hatt fra NLY accesories / 4. sko fra nLY design / 5. Jakke fra NLY design / 6 skjørt fra NLY design / 7. Kjole fra somedays lovin / 8. sko fra NLY shoes / 9 jakke fra NLY design

Sånn, nå føler jeg meg litt bedre i topplokket og er klar for en ny dag som startet ganske fantastisk. Jeg og guttene dro på et svært kostymelager hvor jeg fikk være både gammel røver, og hest. Kom hjem, jobbet litt og sov litt til i armkroken, spise svær lunsj og straks blir det trening igjen. For å muntre meg selv opp enda et par hakk kjøpte jeg alt dere ser på bildet over til meg selv. Var egentlig på jakt etter noe til blogawards men innså at det er alt for sent å bestille nå, prisutdelingen er jo tross alt i overmorgen! 

Sitter for øyeblikket sammen med Yasin på trening, han la ut en video på mystory ista hvor han køddet med at han knivstakk Bulle i crewet med en kniv-emoji, og så kuttet han seg selv med den. Da rant det inn snaps fra mennesker som tydeligvis tok dette veldig personlig, og for å være en person som selv er pskykisk syk og har slitt med selvskading i flere år må jeg bare si – vær så snill, slapp av! Jeg sliter selv, men finner på ingen måte slike ting støtende, og vet det heller ikke er ment slik. Man kan jo knapt nyse i et rom uten at noen bare “ehh, det der er så jævlig frekt, tenk om noen her har astma og tar seg nær!!!” (dere skjønner hva jeg mener). Ikke alle er ute etter å ta hverandre, og en spøk er en spøk. 

Nå blir det trenings et par små timer, ligger heldigvis litt bedre an så langt denne uken ♥ Hva gjør dere i dag?