musikkvideoinnspiling i morgen!

I morgen skal jeg spille inn musikkvideo for Love like that hele dagen, så den siste tiden har det vært en hel del forberedelser for det. Jepp, nå skjer det! Jeg gleder meg til det iallfall, og motivasjonen er på topp, selv om jeg aldri har skuespillet før i hele mitt liv.. Jeg var i møte med produsenten idag og gikk igjennom litt forskjellig, tror den kommer til å bli veldig fin / litt rar, så det passer meg perfekt 🙂 Noen som klarer å se for seg hvordan den kommer til å bli? 

Innspillingen i morgen starter klokken 07 (!!!) og ettersom jeg har blitt en slik person som trenger 10 + timer med søvn, skal jeg nok hoppe til sengs snart. Er helt zombie for tiden og aner ikke hvorfor jeg er så trøtt, alt jeg tenker på er søvn og mat føles det som. Verdens kjedeligste menneske, I know. Tror nok det er fordi all planleggingen mot musikkvideoen har vært så stress, og at jeg har hatt det “hengende over meg”, i tillegg til at det er noe som er helt nytt, spennende og langt utenfor komfortzonen. Jeg var slik som dette i oppkjøringen mot mitt dansecrew også, selv om det ikke er så fysisk anstrengende så er psyken det verste – man må gå så hardt ut av seg selv og virkelig se hva man er god for. Jeg føler meg ikke god for stort annet enn søvn, jeg nå.

Jeg oppdaterer dere i morgen, skal gi dere litt live updates fra settet og tar med meg macen dit. Gleder meg, og ønsk meg lykke til! ♥A

Et par dager siden..

 

 

disse følelsene

Du vet når du skal ramse opp hva du elsker?

Om noen spurte meg om nettopp det, ville jeg sikkert ha nevnt følgende.. Sommer, å reise, blogge, mamma og pappa, et utvalg av venninner, Robin, spise godteri, dyr, å være kreativ, danse… Jeg kunne sikkert ha ramset opp så mye mer, men det som er så jævlig trist, er at jeg ikke ramser opp meg selv. Jeg tenker aldri på meg selv som noe jeg elsker, eller i det hele tatt noe jeg er glad i. Eller noe jeg setter pris på. Jeg tenker alt for mye utover, og glemmer å se inn i meg selv og alt det jeg har å være takknemlig for. Gjør dere også det? Glemmer du deg selv midt opp i alt annet? Jeg glemmer det. Jeg setter ikke pris på meg selv. Det er et ordtak som sier at man aksepterer den kjærligeten man tror man fortjener, men ikke bare det, man aksepterer også å ha det slik man selv føler seg verdt. Jeg føler ikke jeg er verdig å ha det bra. Ergo, om jeg er lei meg så er det på en måte like greit, jeg tenker ikke på alle sekundene jeg mister med glede, eller at jeg faktisk er verdt å ha det fint.

Jeg er så utakknemlig. Og da mener jeg ikke utakknemlig over det livet jeg har – for menneskene jeg har rundt meg, alt jeg får oppleve og det materialistiske, det setter jeg pris på. Jeg tenker mer på all kjeften jeg gir meg selv for ting jeg ikke får til, at jeg ikke orker å trene så mye som jeg kanskje “burde”, eller at jeg bare ser den urene huden min når jeg ser meg i speilet. Hva med å tenke på hvor fantastisk det er at kroppen min faktisk fungerer? Jeg har begynt å sette meg inn i kroppens funksjoner og hvordan alt henger sammen, hvor utrolig menneskekroppen er bygd opp og hvor fantastisk alt egntlig er. At jeg kan skape et liv. At hjertet mitt banker. At jeg kan gå framover. At jeg ikke er syk. Men neida, jeg ser kvisene i panna, som egentlig også kan være en bra ting, for kroppen fungerer jo. Herregud.

Jeg lurer veldig på hvordan andre ser meg, og jeg skulle ønske jeg kunne låne et par øyne som ikke tilhører meg selv for en dag. Se på meg, snakke med meg selv, men fra et annet perspektiv. Mener andre at jeg fortjener det beste? Ja, det tror jeg. Men hva mener jeg personlig at jeg gjør feil, siden jeg slår så hardt ned på meg selv hele tiden? Jeg behandler meg selv som min egen verste fiende. Det er så utrolig trist, og veldig bortkastet tid.

Jeg har tidligere tenkt at jeg egentlig ikke fortjener dette livet, nettopp fordi jeg kanskje ikke er så glad som jeg burde være. Men slik kan jeg ikke tenke, fordi jeg fortjener det absolutt. La oss spole fire år tilbake i tid. Jeg satt hjemme på pikerommet i Harstad med absolutt null motivasjon til skole og skjønte at jeg hadde en jævlig lang vei å gå for å komme meg bort fra hvor jeg var, og inn i en verden med tv, musikk og en stor blogg – så jeg kastet jeg meg i det med absolutt alt jeg hadde med konkrete mål hele tiden. En tvserie om bloggere? Ja, det skulle jeg få til. Gi ut musikk? Det skulle gå. Få kjent blogg? Og så klarer man det, da. Og jeg er sykt glad for det, det lover jeg dere. Jeg takker meg selv hver eneste dag for at jeg turte, og setter pris på det. Så da blir det spørsmålet jeg stiller meg selv plutselig enda større – hva er egentlig problemet?

Jeg får ofte følgende spørsmål.. “Jeg har så lyst til å starte en blogg / blogge bedre, men jeg har et så kjedelig liv og ingenting å skrive om. Har du noen tips?”. Jeg personlig har et veldig innholdsrikt og spennende liv, om jeg skal være ærlig. Men det betyr ikke at man får en bra blogg. Tvert imot, jeg synes ikke det er interessant å lese en blogg hvor bloggeren gjør masse spennende hele tiden, fordi det føles likevel så upersonlig. Om du vil ha en bra blogg – se innover, ikke utover. Se inn i deg selv, kjenn på hva du føler og hva du tenker. Det er der folk kjenner seg igjen, ikke i all shoppingen, feriene, eventene eller outfitbildene. På innsiden er vi alle helt like, og vi føler smerte, glede, hat og sjalusi på samme måte. Og det er derfor jeg skriver slike innlegg som dette – det gir meg noe å lese slikt på en blogg, fordi det er ekte. Man trenger ikke et fantastisk liv, tvert imot. Man trenger å kunne dele, og jeg er glad jeg gjør det med dere, og at dere deler tilbake.

Jeg husker så godt at jeg fikk se bilde av bestemor fra da hun var 20 år. “Så pen du var” sa jeg. “Ja, men det så jeg så klart ikke selv – slik som du ikke selv ser hvor vakker du er nå, men det kommer du til å gjøre når du ser tilbake”. Det er sant. Jeg kommer til å se tilbake på dette, min hverdag akkurat nå som til slutt bare blir et fjernt minne og noen bilder på en harddisck og tenke.. din idiot. Hvorfor smilte du ikke da du så deg i speilet?

Jeg sto nok helt bak i køen da gud delte ut selvtilitt. Mest sannsynlig var jeg for opptatt med å lese mitt eget kommentarfelt.

 

fish eye objektiv

For et par dager siden fikk jeg låne en fisheye linse hos en kompis, jeg har ønsket meg en slik i flere år så det har vært veldig gøy å leke litt rundt med objektivet de siste dagene. Det blir veeeldig kule bidler med høy oppløsning, selv om man ikke blir direkte pen på bildene haha. Hele faktoren med stort hode og liten kropp blir veldig forsterket, og for meg som har gigantisk hode fra før av kommer det ekstra godt fram. Men hvem bryr seg!? ;)

kjole fra NLY one (adlink)

Nå blir det kosekveld her hjemme! Jeg kommer med en oppdatering senere ikveld, akkurat nå vil jeg bare slappe av med min kjære ♥ Og dere som har sumo – nå kan dere se en spesialepisode av bloggerne der!

en ny jente i bloggerne

I dag sov jeg til jeg våknet av meg selv, så UTROLIG deilig! Og hva våknet jeg av? Jo, av at solen skinner inn vinduet mitt, og det føles alt for lenge siden sist. Det har jo vært som tredje verdenskrig i oslo de siste dagene med null busser som  har gått, taxikø på flere timer og uhell hit og dit. “Ekstremværet” sier de, selv om det egentlig minner meg om 17. mai i Harstad og hvordan været pleier å være der da, haha.. Elskede nordnorge ♥

Jeg har uansett hengt litt i solen med beste Robin og shoppet litt som jeg skal vise dere senere. Vi var begge ute en tur igår, så akkurat nå sitter vi og snakker om hva vi skal finne på ikveld.. Jeg tror nok det blir rolig for oss begge. Jeg skal iallfall tvinge han til å se på “13 snart 30” med meg nå, den filmen er sååå morsom! :) Og utenom det? Vel, vi snakker om framtidsplaner. Flytte? Bli her? Starte noe eget? Starte noe sammen? Hvem vet, men bra kommer det uansett til å bli.

 

Jakke VILA / skjerf BURBERRY / topp fra glamorous. Foto: Joakim Kleven.

Og forresten – ny sesong med bloggerne starter 9. april, med selveste Mammatilmichelle på laget! Med en gang jeg traff henne ringte jeg produsenten og bare “hun MÅ vi ha med”, og slik ble det altså 🙂 På førstkommende søndag sendes det dessuten en eksklusiv episode av bloggerne som kun er tilgjengelig på tv2 sumo. Aner ikke hva som skjer der, så det er spennende for meg også..

sånn er det

Dagens spørsmål : må man ha en doktorgrad i palmeolje eller være markedsansvarlig i freia for å kunne uttale seg om palmeolje, eller noe som helst annet for den saks skyld? Jeg sier JA til å engasjere seg, samme hva det måtte være! Det finnes alltid to sider, om ikke tusen sider av en sak, og selv om jeg er jevnt over stemplet som dum og overfladisk må man få lov til å bry seg om mer enn bare sin egen nesetipp, også.

Vel vel. La oss gå igjennom dagen min! Og jammen fikk jeg ikke presset inn en powernap idag også, haha. Bortsett fra det har jeg vært i to intervjuer, før jeg møtte fine Joakim for å ta litt bilder. Når vi møtes for å fotografere er det 99% mat og snakk, 1% fotografering, haha. Vi endte opp på max iallfall!

Bildene vi tok får dere se imorgen, de ble kjempefine synes jeg! Etter mat og foto dro jeg og Robin for å hente det som skal være bilen vår i noen uker, en superfin Nissan som jeg elsker allerede. Kommer til å være hardt å gi den fra seg, åh 🙁 Elsker å ha bil!

Og nå ligger i sofaen i den rotete stua (med noen veldige rare armer i følge bildet?) og venter på å dra i en bursdag! Tror det blir veldig koselig selv om det sikkert blir en ganske tidlig kveld for meg. Skal rett opp i debatt i morgen tidlig, haha.

Vi snakkes i morgen bare.

ikke for å være slem, men… – del 2

Som blogger “skal” man være snill og glad hele tiden. Man må være forberedt på å ta dritt uten å kaste noe tilbake, fordi man er offentlig burde man kunne takle det. Man får skylde på seg selv, fordi man har jo tross alt valgt dette. Haha. Det er så sykt, men det er hva folk mener.. folk tror det er OK å skrive akkurat hva man vil. Spessielt til bloggere. Og spessielt om man legger til “ikke for å være slem, men..” før man skriver det. Men sånn funker det ikke. Jeg holder som regel masken og svarer noe trivelig eller ikke noe overhodet, men noen ganger vil man si ifra og skrive akkurat hva man føler for i øyeblikket. Det er kanskje unødvendig, men noen ganger føler man seg bedre etterpå. Jeg er så lei av netthat! Nei, jeg skal faktisk bli bedre på å si ifra!

Oppdateringen din suger i perioder hvor du har det vanskelig og får mye kritikk i kommentarfeltet.. Du er en svak jævel som ikke fortjener plassen din.
Awww, er det sant? Det må være veldig slitsomt for deg. Men om du har noen mirakelmedisin som får humøret på topp, samt en kur som gjør at jeg takler all mobbingen litt bedre, så får du gjerne slenge den over. Feel free to come by.

I dag så du egentlig ganske feit ut, det ser ut som om du er gravid.
Jeg vet selv at jeg ikke er feit, jeg ikke engang lubben, men omså jeg hadde veid 20 kg ekstra – kan jeg ikke bare få lov til det? Vedder på at du er ganske ensom. Blitt mye ligg i det siste, eller?

Slutt å push fram puppene så mye på bilder. Det ser latterlig og fake ut….
Åh, jeg er veldig lei meg for at jeg har store pupper som faktisk stikker ut fra kroppen. Skal absolutt fjerne silikonen for din skyld! Føles det bedre nå?

Gutter liker naturlige jenter, du kommer aldri til å få en ekte kjæreste.
Nei, kjæresten jeg har akkurat nå er bare innbilt i hodet mitt, ikke så veldig mye ekte her. Og ja, du har nok helt rett. Det finnes kun EN type jenter gutter liker, og da går de KUN etter utseendet. Fantastisk personlighet, snill, omtenksom, morsom og til å stole på MEN hun har silikon? Ikke faen, slike jenter vil ikke gutter ha, da er det bare å lete videre! (jentene de ser på i pornofilmer og Megan Fox er så klart også 100% naturlig).

Det er bare snakk om sangen din på bloggen for tiden. Den er dritdårlig og du synger så jævlig dårlig med masse autotune hahahaha.
Ahaaaa. Men jeg trodde det var min blogg, og tanken bak det hele er at jeg skal skrive om hva som skjer i mitt liv? 🙂 Men kanskje jeg har missforstått hele greien… For om du synes jeg synger stygt, så har jeg vel ikke noe annet valg enn å legge hele sangkarrieren på hylla, fordi du blir jo tross alt tvunget til å høre på  musikken jeg gir ut. Hva heter du igjen? Anonym?

Bloggere som deg er så patetiske.. det eneste dere gjør er å kjøpe klær og nye ting hele tiden, reise osv.. Dere tenker aldri på å gi penger til de som trenger det mer.
Okei, men du får mitt bankkort, så får jeg ditt? Så kan jeg også få bestemme hva du skal bruke dine penger på. Det er jo en bra deal? Du har dessuten ingen peiling på hva jeg gjør med pengene mine og hva jeg bruker dem på.

Slutt å synes så synd på deg selv. Du konsentrerer deg alt for mye om de dårlige kommentarene du får. Det må man jo bare tåle når man har en kjent blogg.
Bare fordi jeg har så stor blogg så kan folk skrive akkurat hva de vil til meg og jeg må tåle all dritt i verden uten å noen sinne kunne få kommentere det eller bry meg. Man skal bare si takk og ta imot alt. Logisk. Jeg glemte det.

INGEN BRYR SEG OM DE JÆVLA PÅSKEEGGENE.
Nei ingen utenom meg.. var nok også derfor freia fjernet kampanjen sin, er nok derfor jeg blir dratt fram i masse nettaviser, derfor jeg fikk være på god morgen norge og nyhetskanalen og derfor innlegget ble det 15 000 ganger. Fordi ingen bryr seg :/

Hvordan kan du blogge helt normalt etter flystyrten som har vært nå!?
Ja, hver gang det skjer noe i verden så skal jeg bare stoppe bloggen min opp. Da kan jeg ikke skrive om min hverdag – fordi det finnes jo tross alt ikke VG eller dagbladet som man kan lese om man vil ha oppdateringer på nyhetene. Jeg tror vi sier det sånn at hver gang noe tragisk skjer i verden, så tar jeg en pause. Da blir det nok mange oppdateringer her inne.

Du hadde vært mye penere om du var naturlig. Nå er du så jævlig stygg at jeg blir redd.
Og du hadde vært mye bedre om du ikke hadde.. nei vent. Hvordan ser du ut? Hva heter du? Jeg aner ikke. Vedder på at du derfor er pretty nice, de anonyme pleier å se smashing ut er min erfaring. Uansett da – jeg liker måten jeg ser ut på, og ingen har tvunget på meg operasjoner. Jeg tror du hadde vært jævlig mye penere med et par horn i panna som representerer din vakre innside<3

Dattra mi e 12 år å læs bloggen din å æ bli redd før ka ho ser opp te. Makan te overfladisk jålat og ikkje minst mindre vakker jenta må du leite etter, du ser ikkje ut.
Nei det er sikkert bedre å se opp til moren sin som slenger dritt om utseendet til en 20åring på nett. Hadde du vært min mor, så hadde jeg vært SÅ stolt. Det har du all grunn til å være også, av deg selv! MOBBING FRA FORELDRENE TIL ANDRE STÅR MITT HJERTE NÆR<3


Dette er langt ifra de rareste jeg får, men noen kommentarer er det bare umulig å svare på. Stor klem til alle dere som forstår hvordan man utrykker seg ovenfor andre mennesker og er så fantastiske, snille og fine hver dag. Jeg setter så stor pris på alle de fine ordene deres og jeg vil abolutt at dere skal forstå hvor mye dere betyr for meg. Dere er best ♥

 

har ikke oslo sett snø før?

 

 

Noen bilder fra da jeg akkurat hadde flyttet til oslo, for nå ett år siden. Faen så fresh jeg var, fine klær hadde jeg også (når jeg hadde på meg klær vil det si, haha ;)). Jeg vil tilbake til mine sinnsyke ritulaer med hundre repitisjoner av treningsøvelser hver dag, samt morgenvanen med å sminke meg likt sminkevideoer på youtube. Jeg var så glad på alle disse bildene, selv om det kanskje ikke synes så godt. Det var så spennende for meg å skulle flytte til oslo, bo i en egen leilighet og ta fatt på alt hovedstaden kunne by på.

Det meste jeg har gjort i hele mitt liv var å flytte, selv om jeg savner mamma, pappa og lillesøsteren min.. ♥


Forresten, har ikke folk sett snø i oslo før!? Litt snø på bakken og totalt stopp i kollektivtrafikken. Måtte stå TO TIMER i taxikø da bussen ikke gikk. Wow, what a city.

nervøs for morgendagen?

Jeg har ryddet leiligheten, fått unnagjort alt av mail og nå ligger ieg nedtullet i sofaen med mr and mrs smith på skjermen. Dette har vært en veldig koselig kveld for min del! :) Jeg skal nok legge meg ganske tidlig ikveld, det er en early start for meg med frisør, intervju med nrk, og så jentevors og fest for nettavisen hele dagen… og dit skal jeg dra alene. Er ikke så veldig god til å mingle og spessielt ikke alene, så dette skal bli spennende. Er faktisk litt nervøs, og føler meg veldig rar som er på den måten, haha. Redd for folk.

Jeg oppdaget nettopp at en søt leser har laget en lyricsvideo av sangen min! Så søtt. Om dere legger ut bilder av at dere hører på sangen på instagram, eller skriver om den på bloggene deres, husk å si ifra til meg / tagg meg! Jeg får det bare med meg litt her og der, og vil gjerne gi tilbakemelding til alle. Sangen finnes på spotify her, og itunes her ♥♥

Håper dere har en fin kveld mine fine lesere, og så høres vi mer imorgen!

ubrukelig for samfunnet

Nå for tiden er jeg som skutt rett tilbake til da jeg var 15 – nei, jeg snakker ikke om hvitt hår, pushup og tilnærmet mørksvart i huden slik som dette..

 
Det er ikke en alien, bare meg for 5 år siden.

Heldigvis ikke akkurat slik jeg føler meg nå, men jeg er så trøtt hele tiden, likt som da jeg var midt i puberteten. Jeg gleder meg til å sove om kveldene, gleder meg til powernappene jeg kan ta, og styrer totalt unna senga for om jeg bare legger meg ned i ett minutt ender jeg opp sovende fem timer og går glipp av alt som heter sosialt liv, jobb og god selvfølelse. Jeg føler meg totalt ubrukelig for samfunnet når jeg sover lenge (der bidrar jeg jo ikke uansett siden jeg er en hjernedød blogger, thank you very much) men jeg får jo ikke gjort noe hjemme heller. Så, selv om jeg går rundt som en levende zombie med hvilepuls og tunge øyelokk var jeg ute for å i det minste få gjort noe. Jeg hadde først befaring av garderbemannen her hjemme, endelig skal jeg få ordentlig klesskap! Deretter møte, lunsj med Robin, Vapiano med Marte og litt godterishopping (mitt er uten palmeolje, jeg sjekker det jeg spiser nå) før vi tok turen hjem til meg. Vi skulle se en episode av prison break, det ble 4.. Den funksjonen på netflix som gjør at man bare hopper rett inn i neste episode etter 11 sekunder er farlig.

 

Skoene mine er fra nike. (adlink)

Fra det ene til det totalt andre. Jeg elsker spraytannen min! I wanna scream out to the world – jenter, hvorfor tar dere solarium!? Det er skadelig, tar lengre tid, koster mer og man får rynker. Slutt med det! Nå som jeg har dusjet av det overflødlige og fargen har lagt seg litt, er den virkelig slik som jeg liker den. Mørk brun, ikke så gylden men mer matt i fargen. Spraytan holder i rundt to uker om man er flink med body lotion og “body shampo” mens man dusjer, det er min erfaring iallfall. Jeg har veeeeldig god selvfølelse hver gang jeg har tatt spraytan, haha. Noen ganger er det så jævlig deilig å ha et par overfladiske hjerneceller, for slike små gleder blir så MYE større. Vet forresten at et er en liten andel av befolkningen som kan skille selvironi fra idioti, så enten er jeg veldig dum utifra dette innlegget (og generelt i livet), eller så er jeg bare veldig morsom eller så deler vi ikke samme humor.

 

Skjer fra burberry / kjole fra club L (adlink)

Nå ligger jeg langflat ut på GULVET (ikke sofaen for da sovner jeg) og skal rydde litt her hjemme slik at det blir ekstra koselig før jeg skrur på kveldens film – mr and mrs smith, som aldri blir gammel ♥ 

livet er en dans på nevroser

Seee hva jeg fant på youtube! Den første coveren av love like that. Sååå søt, tusen takk ♥ At folk gjør dette med mine sanger er jo helt utrolig. Husk å sjekk ut sangen på youtube og spotify, da!

Jeg har ryddet hjemme og laget vaffelkaker som jeg så iherdig planla tidligere idag, haha. Livet med tvangstanker er en dans på nevroser kan jeg love dere, om den minste lille ting går galt får jeg panikk. Om jeg innstiller meg på noe så lite som å f.eks spise vaffler, gå på posten eller ta en powernap så må det for all del bli noe av, om ikke setter angsten inn. Uansett! Det har vært kosekveld med Robin etter han kom hjem fra jobb. Jeg er ingen fantastisk kokk og burde egentlig holde meg totalt borte fra kjøkkenet, men vaffler kan man vel alltids klare å produsere fram, haha. Det er den internasjonale vaffeldagen i morgen btw, jeg ligger før dere ;-)))))))

 

link til toppen er i innlegget under, og buksen er fra topshop.

Forresten! VI reiser jo til USA igjen den 7.april for en uke med kos. Vi vil gjerne leie bil da også, men helst en litt.. finere? Haha, en fin og miljøvennlig bil da, kanskje Tessla? En annen som bruker lite drivstoff? Uansett, det får man ikke tak i på AVIS akkurat. Robin vil ha lambourgini (skrives det sånn..?), haha. Men deeeeeen tror jeg han må lengre inn i partysverige med for å si det sånn, for jeg er ikke med. Men kom gjerne med tips til utleiebyråer som leier ut finere biler, om dere vet!

 Nå skal jeg legge meg, goooodnight!