svar på spørsmål!

Stine Mari som blogger igjen! Skal svare på spørsmålene deres, og kommer bare til å ta det i èn del – altså nå. Var veldig mange spørsmål som gikk igjen, noe som gjorde det veldig lett for meg å finne hvordan spørsmål som jeg skulle svare på. Ellers prøvde jeg å svare på de fleste spørsmålene men måtte kutte det ganske mye ned. (enda det her ble ganske langt uansett, haha) Håper dere alle fikk svar på det dere lurte på og er fornøyde! Prøvde så godt jeg kunne og har faktisk brukt over en time på dette. . . Så håper dere setter pris på det. Bloggen min kan dere finne HER.

> Alle svarene er godkjent av Sophie og innlegget er publisert med hennes tillatelse. <

Hvordan ble dere venner? Og hvor lenge har dere vært venner?
Dette har vi prøvd å finne ut av før, men vi kan faktisk ikke huske det?? Vi begynte i alle fall å snakke på nettby husker jeg, på ungdomsskolen en gang. Men det var ikke før i 2010/2011 vi ble virkelig gode venner!

Hva er det morsomste du har gjort med Sophie?
Den er litt vanskelig i og med at vi alltid har det utrolig morsomt sammen, vi finner på så utrolig mye rart. Vi liker å se på oss selv som CSI noen ganger, haha, det er utrolig hvor mye vi kan finne ut med begrenset informasjon! Dere skulle bare visst.

Hvordan er det å være venner med Sophie når det kommer fans og er så mye ryktespredning om hun – er det mye rykter som går om hun i byen?
Jeg synes bare det er koselig når det kommer fans bort til Sophie, har ingenting i mot det! Har hørt om bloggere som har venner som blir litt sånn “å herregud..” når folk kommer bort for å ta bilder eller få autograf, men slik er overhode ikke jeg – eller noen av de andre vennene til Sophie. De som er slik kan jo selv tenke seg hvordan de ville følt det om de møtte på Justin Bieber og vennene hans sto å flirte av deg, hva ville du følt da? Og rykter ja, det finnes det mye av. Men tenker det er likt i alle byer? Er så å si umulig å komme seg unna rykter.

Hvilken ungdomsskole gikk du på?
Vet ikke om du mener meg eller henne. . .? Men hun gikk på Hagebyen, og jeg på Seljestad.

Kommer hun til Lofoten en gang?
Det håper jeg virkelig! Vi har snakket utrolig lenge om at hun skal bli med meg til mamma, og det virker som om hun har veldig lyst til det.

Når begynte hun å feste?
Dette har hun vel skrevet om før tror jeg. . .? Men hun er ikke så ulik de fleste på vår alder her i byen, og begynte vel å drikke da hun var rundt om 15 år.

Pleier Sophie å klage over lesere eller kommentarer hun har fått til deg?
Faktisk ikke! Er vel heller litt motsatt, hun er veldig flink til å le av stygge kommentarer og tar seg overhode ikke nært av det. Er kanskje noe dere burde ha i bakhodet om dere skal skrive noe drit her – hun lar seg ikke knekke, dere kan si så mye stygt dere vil uten at det har noen effekt. Hun bruker heller tid og krefter på de positive kommentarene, og setter veldig stor pris på dem. Alt annet blir bare filtrert ut når hun går gjennom kommentarene.

Hva gjorde hun i Bodø denne helgen?
Hun var på besøk hos Julie, en venninne av oss begge som har flyttet til Bodø! Ellers var hun i en bursdag i går hos noen jenter. Dere hadde vel håpet at det var en gutt som var grunnen? Må nok skuffe dere der! Var ikke mer spennende enn som så. Men hun ble tydeligvis veldig giret på å flytte til Bodø?? Så nå vil hun ha meg med på det. . . Jaja får se til neste år da!

Hvem fra Bodø var det Sophie holdt på med?
Han het Alexander.

Hva gjør dere i Harstad i helgene?
Det blir jo mye festing, skal ikke legge skjul på det. Men vi er også flinke til å ha jentekvelder! Det er noe av det koseligste jeg vet om, og vi har det alltid så morsomt på jentekveldene våre.

Er det slitsomt/rart for dere vennene hennes at hun er toppblogger?
For å være helt ærlig tenker jeg ikke stort på at hun er toppblogger, for meg er hun bare Sophie, bestevenninnen min, en helt vanlig jente. Merker det jo selvfølgelig om vi er noen plass og lesere kommer bort, men er ikke noe som er slitsomt akkurat. Synes heller ikke det er spesielt rart å være venn med henne.

Hva synes du om at Sophie er vegetarianer?
Jeg synes det er utrolig flott av henne, bra at hun står for det hun mener og gjør det hun mener er rett. Hadde jeg hatt viljestyrken til det så hadde nok jeg også vært vegetarianer! 

Hvordan synes du Sophie blir fremstilt på bloggen? I forhold til hvordan hun er i virkeligheten?
På bloggen kan Sophie virke dum og uviten, det er i alle fall det folk konkluderer med og det jeg har hørt fra jenter som ikke kjenner henne. Men jeg synes egentlig at det var mer slik før, og at hun nå har klart å bygge seg opp på bloggen til at folk skal skjønne at hun faktisk er ganske smart og engasjert i mye! Om dere ikke har fått samme inntrykk som meg, så kan jeg bare fortelle dere at det er slik hun er. For hun er utrolig smart og engasjert, faktisk mye smartere enn andre jenter jeg kjenner på min alder. Hun har hatt 5 i snitt på skolen, hun jobber og sliter for å få frem sine meninger og for å få andre til å bli engasjerte i ting som skjer rundt om i verden. Tviler på at det er mange av dere som kan si det samme om dere selv, ikke engang jeg kan si det.

Hva er det flaueste du og Sophie har gjort sammen?
Oh god. . . Ja si det. . . Var kanskje litt flaut når vi hadde vår spionasjeperiode i fjor sommer, haha.

Er du den enste som har tilgang til bloggen hennes av vennene hennes?
Jeg tror jeg og Amanda er de eneste som har tilgang til bloggen hennes.

Hva har hun gjort med leppene sine?
Hun har fikset litt på dem :-))

Fortell en av Sophie’s hemmeligheter
Om jeg forteller om dem, så blir det jo ikke hemmelig lenger.

Har hun noen i kikkerten?
For å si det sånn, så har hun i grunnen alltid en eller annen i kikkerten! Kan være alle fra Jens Stoltenberg til en tilfeldig 98’er hun har sett på bussen. Men neida, fra spøk til alvor – ja! Det har hun. 

Synes du at foreldrene hennes ivaretar henne godt nok? Følger foreldrene hennes opp rundt det som skjer rundt bloggen hennes, eller lar de henne “styre” slik hun vil?
Foreldrene til Sophie er fantastiske og støtter henne 100%. De følger opp det meste, og har kontroll på alt hun skriver og gjør på bloggen. Skal ikke legge skjul på at de har gitt henne konsekvenser flere ganger for ting hun har lagt ut, så ja, jeg synes de ivaretar henne utrolig godt. Hun spør jo ikke foreldrene for hver gang hun legger ut ting, men jeg tror nok hun tenker litt på hva de synes er greit og ikke, også får hun heller ta de konsekvensene som følger med om de ikke synes noe er greit. Hun har jo også snakket litt om dette på intervjuer og ikke minst skrevet om det på bloggen, altså hvordan foreldrene stiller seg til bloggen. Så dere kan jo google litt så finner dere ut nøyaktig hva hun har sagt.

Hvordan vil du beskrive Sophie på fylla?
Hun blir veldig kjærlig og åpen om det meste, kan finne på brette ut om planene hun har om hun skal hjem til en gutt, haha. Elleeeers har det hendt at hun ikke helt har klart å holde styr på kjolen, så mulig det er flere som har sett that ass, haha.

Hvordan får hun stoppløs kjole til å sitte så bra?
Vet ikke helt hva hun gjør, men jeg bruker i alle fall en stoppløs BH som er beregnet på å bruke uten stropper. Den har en gummikant under som gjør at den holder seg veldig godt.

Hvordan vil du beskrive personligheten til Sophie?
Hun er en veldig ærlig person, sier ting slik som de er og er overhode ikke redd for å fortelle sannheten! I tillegg er hun full av energi og har vanskeligheter med å sitte i ro over lengre tid. Hun kan være litt sjenert til tider også, men det er vel kanskje de fleste når de møter på personer de ikke kjenner? Også er hun full av kjærlighet og har ett hjerte av gull ♥

Eier Sophie en canada goose jakke? Har hun klær som er laget av ekte dyrepels?
Nei, det gjør hun nok ikke og hun har heller ikke klær som er av ekte dyrepels. Og det kommer hun nok aldri til å gjøre heller med tanke på at det er ekte pels på hetten, og slik industri støtter hun ikke for fem flate øre.

Synes du det er greit at hun legger ut bilder av seg selv i bare undertøyet, eller andre drøye bilder?
Det er Sophie sin blogg og hennes liv, så hun må få lov til å gjøre akkurat det hun vil uten at andre skal steppe inn og fortelle henne hva hun skal gjøre. Hun er såpass smart at jeg vet at hun tenker seg om fire-fem ganger før hun legger ut bilder, og hun vet nok hvilke “konsekvenser” hun kan få. Når det er sagt synes jeg egentlig ikke det er såå drøye bilder hun legger ut, og om hun spør meg hva jeg synes om bilder så er jeg dønn ærlig. Synes jeg at ett bilde er for drøyt, og hun spør meg, så sier jeg det til henne også. Så for å svare på spørsmålet med få ord – ja, jeg synes det er greit. Fordi det er hennes valg og jeg støtter henne.

Hva er det beste minne dere har sammen?
Jeg tror det må være da vi var i Oslo sammen i juni for å dra på Pitbull. Hadde det utrolig koselig!

Har hun klart å holde seg unna kjøtt?
Det har hun faktisk! Litt værre med mannekjøtt da, if you know what I mean hehehe:P

Hva tror du Sophie hadde gjort/reagert med om ALLE leserne plutselig vendte seg mot henne?
Åj, den var litt vanskelig da. . . Men jeg tror mest sannsynlig at hun hadde taklet det bra OM det skulle skje, (håper og tror jo ikke det kommer til å skje da. . .) hun har jo alle vennene sine som støtter henne uansett hva det skulle være. Men det største spørsmålet her er vel HVORFOR de skulle vende seg mot henne?

Hvorfor ligner Sophie på en barbiedukke?
Fordi den plastiske kirurgen hennes made her that way, vel:P Silikon i titsa og rumpa, botox i leppene, spraytan, tattoverte øyebryn, større hofter og nytt, blondt hår som de planet på hodet hennes. (jaja ironi)

Hvilken kjendis har Sophie mest lyst på?
Jeg tror 99% sikkert at det må være Jens Stoltenberg.

Ble hun forandret etter at hun ble toppblogger?
Nei, som person ble hun overhode ikke forandret. Hun har forblitt den samme som alltid! Noe som selvfølgelig er utrolig bra.

Hvilken BH størrelse har Sophie?
75C 

Pleier hun å lese alle kommentarene?
Ja! Hun leser hver og en, og setter utrolig stor pris på alle som kommer med gode ord. Så det skal dere bare vite! Hun får med seg ALT. Og dere kan virkelig gjøre dagen hennes 100 ganger bedre med bare èn kommentar.

Har Sophie planer om å få bil lappen til hun fyller 18 og må hun betale den selv?
Hun har sett litt på biler og slikt, og har jo allerede funnet noen hun kunne tenke seg. Men tror nok ikke hun klarer å få lappen til hun er blitt 18, haha. (beklager at jeg ikke har troen på deg) Om hun hadde tatt den da, så tror jeg nok hun hadde betalt den selv.

Hvilke butikker handler hun mest på?
Siden det er ganske dårlig utvalg her i byen tror jeg det er bikbok hun handler mest på, ellers går det veldig mye på nettshopping!

party

God “morgen” til dere. Når jeg våknet i morges lå jeg seriøst og holdt rundt en flaske vin, hadde fortsatt finkjolen på også. . Når jeg kom “hjem” hadde jeg bare lagt meg rett ned og ikke tenkt over noe som helst, haha. 

Hadde en veldig morsom kveld i går sammen med masse hyggelige jenter og gutter fra bodø! Men ja, former er som fortjent i dag, kan man trygt si . . Føler meg utrolig sliten og har stempel over hele kroppen, så jeg gleder meg til jeg kommer hjem til Harstad om ikke lenge og kan ta det langt varmt bad. Og så gruer jeg meg ekstremt til å se hvilke bilder jeg blir tagget i senere. . Tror aldri jeg har blitt så sjokkert som når jeg så meg i speilet i natt, jeg tenkte bare ” æsj, har jeg virkelig sett slik ut hele kvelden?”. Følte meg virkelig som et troll! Lurer forresten veldig på hvordan jeg alltid klarer å ende opp med enten stempel eller masse tekst over hele kroppen. . ? Får gå med boblejakke og boblebukse neste gang da, haha!

Jeg glemte av kameraet store deler av kvelden, var kanskje like greit ettersom jeg garantert ville ødelagt det om jeg prøvde . . Så det blir noen bilder fra kamera og noen fra iphone!

 

 

 

jeg er en sau

Først må jeg bare si : hver ENESTE gang man har gledet seg til noe så blir man forbanna stygg på håret akkurat den dagen. SLIK ER DET NÅ!!!! Alle bodøfolk kommer til å tro jeg ser ut som en sau på håret hver eneste dag, haha. Min replikk for kvelden blir vel ” jeg ser vanligvis ikke så stygg ut”. Noen som kjenner seg igjen?

Har i alle fall hatt en veldig koselig dag, har spist middag med “mamma og pappa” (aka jørgen og julie, kjæresteparet jeg bor hos) og vi lagde taco! Fikk ikke kjøpt vegetarkjøttdeig til meg, så jeg måtte spise med saus – det smakte grusomt, tenk dere krydder blandt med tomatsaus. . Yepp, ikke særlig godt! Men så lenge jeg får mat er jeg glad. Nå skal vi på grand hotell på vors sammen med noen harstadfolk, og etter det drar jeg i en ganske stor bursdag! Håper Frida og Kristin som feirer får en fantastiiiisk kveld, så kommer jeg senere og kjører pååå!

Nam. . . 

Bart. 

Smokey eyes

SAU!!!! 🙁 

 

fanbrev

Hei hei ♥ Nå har vi akkurat våknet opp og fikset oss og skal nå spise frokost mens vi ser en episode two and a half men. Veldig koselig! Straks skal vi dra til byen og kjøpe noe greier til senere i kveld, men resten av ettermiddagen blir det bare avslappning tenker vi! Det er faktisk sol i Bodø nå men ikke overaasskende vind, jeg har fått høre at det alltid er vind her. .? Stemmer ganske bra, hver gang jeg har vært her så har det blåst ute! Og vind er det verste jeg vet, men men. . Så lenge det er sol!

Her sover jeg, hihi! 

Tenkte å vise dere noe søtt jeg fikk i posten før jeg dro hit, tok det med på turen slik at jeg skulle ha noe å glede meg over og åpne på bilturen – nemlig et brev fra en leser! Hender jeg får slik en gang i blandt og det er kjempekoselig, da blir jeg rett og slett rørt og det gjør hele dagen min perfekt. Det føles så stort for meg at noen tar seg tid til dette, men dere skal bare vite at alt slikt blir tatt vare på, hengt opp og satt pris på. At noen som ikke kjenner meg engang bryr seg så mye er fantastisk, tusen takk for dette brevet ♥ Hun sendte også med noen kjempefine løsnegler hun har laget selv som jeg viser dere en annen gang! Nå kommer det til å høres ut som om jeg fisker etter fanbrav, men hvem liker ikke det? Så om noen av dere vil sende meg noe er det bare å skrive en mail til [email protected] og merk mailen med “fanpost” 

 

 

ser puppene mine store ut nå?

Jeg er fullt klar over hvilke signaler jeg selv sender ut til unge jenter, og hvordan mange føler de må oppføre seg. Bloggere sender ut signaler om en såkalt perfekt hverdag som ikke finnes. Du må ta pedikyr hos en profesjonell et par ganger i måneden, boblebad annenhver dag, høre på det nyeste fra Rihanna eller Britney Spears og om Wiz Khalifa er in kan du godt late som du liker han også. En dyr hårkur må brukes, ansiktsmaske har toppbloggere tid til hver dag, selvbruning og solarium, masse duftelys, nappe brynene og farge håret. Og samtidig påpeker alle toppbloggere det samme – det er best å være naturlig. For det er jo det gutter liker best, sant?

Jeg har ofte hørt gutter snakke om at de vil ha en jente som skiller seg ut fra mengden. De er så utrolig lei av jenter med mye sminke, jenter som skaper drama og jenter som kler seg som alle andre. Men hvilken jente snur de seg etter på gaten? Hvem er det de blir kjæreste med til slutt? Og hvem er det de knuser hjertet til?

Jeg kjenner flere jenter som later som de er dumme, overfladiske og ikke har noen mål.  Når jeg er sammen med dem alene, er de smarte og jordnære men kommer det en gutt inn i rommet blir stemmen plutselig tusen ganger lysere, de kaster litt ekstra på håret og spør ” Jens Stoltenberg? Er det han som er kongen?”. De kunne like gjerne holdt opp et skilt med skriften “Jeg trenger bekreftelse. Jeg er usikker. Si jeg er deilig”.

Poenget mitt er, det er ikke særlig rart jenter blir brukt av gutter, fordi man dummer seg så mye ned. De aller fleste dummer seg ned for å passe inn i en eller annen stereotypi, og jeg er så jævlig lei. Jeg er dum, i følge ca alle. På grunn av måten jeg ser ut, fordi jenter som er blond og brun ofte dummer seg ned og det setter oss andre som ser slik ut og som faktisk tenker i et dårlig lys. . Jeg klarer ikke å ikke bry meg om ting som skjer rundt meg, og det er slik jeg er. Jeg er så dritt lei av å være sammen med gutter og jenter samtidig, og så beveger man seg inn på et litt viktig tema hvor en eller annen jente bare må skrike ut ” SER PUPPENE MINE STOR UT I DENNE KJOLEN?“. Ja, vi har for faen sett puppene dine. Vi så dem de første 20 gangene du spurte også. Vær så snill, la folk få snakke i 10 minutter om noe annet enn kløfta di. Og ja, jeg vet det kanskje er rart at dette kommer fra meg, som ofte blogger om overfladiske ting, viser kropp osv. . Men, det er bloggen. Det er jobben og fasaden og jeg må passe en viss målgruppe. Det er ikke slik jeg er i “virkeligheten”. 

Nei, kvinners rettigheter har kommet langt de siste årene i norge, men vi jenter kjører jo oss selv ned i grøfta gang på gang. Om du vil bli sett på som en leke, en idiot eller en jente som er lett å playe – så kan du fikse det lett. Men ikke klag når han ikke gidder noe seriøst med deg, fordi du vet jo tross alt ikke hva 2 + 2 er engang. Men jeg kan godt komme med et enkelt regnestykke til deg. Jente + late som man er dum = ikke noe særlig til framtid.

Hvorfor ser jeg dum ut her. .? Jo, fordi jenter som ser ut som dette, har GJORT det slik.  

 

special someone

Hei♥ Nå er jeg framme hos Julie i bodø etter en lang kjøretur med Tarjei og moren hannes! Selv om vi satt i bil i rundt 6 timer var det utrolig koselig, jeg har slappet av i baksetet og hørt på musikk hele turen. Men batteriet på iphone er virkelig ikke noe å skryte av. . Er uansett godt å endeig være framme, Julie har laget tequila sunrise (uten tequila, men hun er bartender så godt var det) og nå skal vi se på LOL! Har jo aldri sett den før selv om jeg elsker Miley, så det skal bli spennende. . Vil ikke ødelegge inntrykket av henne helt enda!

Blir vel bare å slappe av i kveld, men i morgen skal vi opp tidlig og til byen slik at jeg får shoppet litt, dratt ut og spist, fikse drikke til kvelden. . Ja, dere vet, typisk helg med andre ord! På kvelden skal vi vorsje på grand hotell med noen venner, og etter det drar vi i en ganske stor bursdagsfeiring hvor jeg kjenner en del folk. Gleder meg spessielt til å se en special someone! 

Så nei, håper alle har det oppklart nå en gang for alle, jeg er altså ikke her for å bo hos en gutt. . Vet at mange liker å spre rykter om det, men kjærlighetsslivet mitt er like kjedelig som det har vært de siste månedene! Håper på endringer der snart haha, men det er noe jeg tar det med ro med

Mat til meg og Tarjei! 

Fiiiine! 

Meg og Julieee ♥

spørsmålsrunde!

Stine Mari som blogger nå, for siden Sophie er på reisefot i dag ble det min oppgave å underholde dere! Så da tenkte jeg rett og slett å kjøre på med en spørsmålsrunde :) Dere kan spørre om hva dere vil, så svarer jeg når Sophie vil at jeg skal gjøre det. Eneste kriteriet jeg har er at dere tenker dere om før dere stiller spørsmål, forrige gang jeg hadde spørsmålsrunde kom det inn veldig mange spørsmål om voldtekt, abort osvosv. Slike spørsmål kommer jeg IKKE til å svare på denne gangen, rett og slett fordi dette er ting Sophie har skrevet om selv og jeg synes det er unødvendig. 

Det er nok mye annet dere lurer på, så her er det bare å go crazy! Skal prøve å få svart på alle spørsmålene, og eventuelt dele det opp i flere deler om dronningen selv tillater det. Until then, så kan dere finne bloggen min HER. Puss puss :-*

Min kjærlighetserklæring til Sophie i sommer, følte meg såå søt ♥

kjøpe meg rosa bil

Sitter og ser på åndenes makt med lillesøsteren min, skal snart legge meg. Opp tildig til frisøren i morgen, og så drar jeg til Bodø ♥ 

Siden jeg snart fyller 18 år (jippi) så er det jo naturlig at jeg har begynt å se litt på bil. Jeg har enda ikke startet på lappen men vil kjøpe meg en bil som jeg kan øvelseskjøre i først! Selv om mamma og pappa sterkt er uenig har jeg veldig lyst til å kjøpe meg en rosa, skikkelig fin jentebil. . Slik at hver gang jeg kommer kjørende ser alle at der er sophie elise, haha! ;) Jeg vil dessuten ha en bil som er miljøvennlig. Jeg tror fiat 500 er perfekt for meg, den er rosa og hvit på innsiden, ser ut som en boble og er babyrosa på utsiden (google it). Prisen ligger på rundt 150 000, så ikke så alt for ille med andre ord for en første bil! Men kanskje man bør kjøpe seg en litt “dårlig” bil som første bil? En som er brukt og ikke like verdifull, biler synker jo veldig i verdi. . 

Noen bileksperter der ute som kan gi meg noen råd? 

Jeg ville kledd dette, sant? Det er en rosa bentley! :)

rosabloggeren.

Har hørt det ikke er gøy å lese en blogg som er negativ.

Blogger mer i kveld når jeg føler for å snakke om løsvipper og selvbruning igjen. Fordi det er ikke alltid like lett. Klem ♥ 

We paint it red to fit right in 

 

livet mitt er kaos

Har akkurat fikset meg for dagen og skal snart til optikeren. Gruer meg litt til å få vite hva synet mitt ligger på nå, det har blitt så utrolig mye svakere den siste tiden. Irriterende! Men jaja, skal bli godt å få oppklart det slik at jeg kan bestille meg noen nye briller senere. Skal bli fint å endelig kunne følge med i timen, ser jo ikke en dritt av hva som står på tavlen omså jeg sitter framst i klasserommet! Noen andre som også ser dårlig? 

Livet mitt er i alle fall KAOS nå!!!! Tror denne dagen er min dommedag. Virkelig alt har gått feil så langt, og verre blir det nok :( Og i morges var det fint vær, akkurat nå når jeg skal ut er det helt for jævlig. Det er så mye vind at løshåret nesten flyver av, haha! Nja, jeg er overhode ikke i godt humør i dag. . . / bitter-fitten

Sånn her ser jeg i alle fall ut i dag, en av favoritt t-skjortene på!