å drikke eller ikke drikke

 

 

Noen bilder fra da jeg og Andrea løp rundt i oslo igår. Som hun selv skrev på sin blogg, så hadde også jeg glemt hvor godt vi går overens og håper ikke det blir så lenge til neste gang vi sees ♥ Det er 6 måneder siden vi i det hele tatt har utvekslet ett ord, men likevel sto ikke praten stille i et eneste sekund. Me likey!

Nå har jeg følgende dilemma : feste, eller ikke feste. Idag er natt til 1. mai og vi nordmenn klemmer jo hardt rundt enhver unnskyldning vi får for å bli sanseløst dritings. Meg selv innkludert. Eller, drita blir jeg egentlig aldri lengre for da takker jeg ja til merkelige ting som å sponse russebusser og gud vet hva, og det skal jeg IKKE gjøre haha. Pluss at jeg blir alltid så buisness av meg når jeg er full. Jeg skal sette opp møter, signere avtaler og kjøpe aksjer liksom, haha. Jeg har lagt litt forskjellige planer for kvelden, så får vi se hva jeg gjør etterhvert 🙂

Forresten så er det utrolig dårlig stil at jo oftere jeg oppdaterer, jo mindre kommenterer dere? Ah, synd at om man blogger lite så får man 100 kommentarer per innlegg, og om ikke så gidder ikke folk å bry seg. Jeg vil jo høre fra dere kjære. Og ja – husk bloggerne, 21:30 på tv2 bliss!

tips til den beste smoothien

Hola! Sliter alltid veldig med hvordan jeg skal starte et blogginnlegg så idag tok jeg en spansk en, haha. Uansett! Jeg har vært i byen en stund, først dro jeg på et møte angående min planlagte flytt til USA mot høsten, håper alt går i boks! Etter det tok jeg noen skjønnhetsbehandlinger, og nå sitter jeg i senga og koser meg med smoothie og film. Eller, koser meg var vel å ta litt hardt i, for smoothien fra smoothie xchange er god, så absolutt, men den gir meg frysninger til de grader i hele kroppen og jeg må ligge langflat på varmekablene etterpå. Den er veldig kald, med andre ord. Min favorittsmak som jeg alltid kjøper er lunch crunch, har gått igjennom heeele menyen men den er uslåelig for meg :)

Jeg har forresten bestemt meg for å lage en videoblogg senere idag, har dere noen ønsker på den fronten? Kom med dem!

Og dere, husk bloggerne idag klokken 21:40 på bliss ♥

hvordan hallusinere

 

Jeg tenkte dere kanskje ville starte dagen med å hallusinere litt? For hvem ville ikke det liksom, haha. Selv synes jeg dette var litt skummelt først, men SÅ gøy etterhvert når jeg faktisk turte å gjøre det ordentlig, haha. Se i midten av skjermen så lenge du klarer, og så ser du rundt i rommet eller på menneskene ved siden av. Du kommer ikke til å angre 😀

Fikk dere noe bra resultat? ♥

mine siste innkjøp

En av de søte jentene som bestilte klistremerker tidligere idag var minstorefamilie.blogg.no . Tusen takk for det, all innsats betyr enormt mye ♥


annonselenker

Jeg tenkte å vise dere mine siste innkjøp, jeg var på en superhyggelig shoppingtur med Andrea tidligere idag, pluss at jeg har hatt en pakke fra nelly liggende med mye fint som jeg vil vise fram. Vi har skravlet masse, handlet og spist på vapiano, det var så herlig å se den fine jenta igjen! Hun tok masse fine bilder som hun skal snede meg ikveld, så da får dere se de også ♥ 

Nytt objektiv, lader og selvutløserkontroll. Altså, jeg har så mye kamerautstyr nå.. Jeg har 9 (!!!) ulike objektiver, fire kamerahus, to eksterne blitzer, to digitalkameraer, tre filmkameraer.. Haha, kanskje dette er min fetish?

En liten lue fra Louis Vuitton. Jeg bruker lue flere ganger i uken, og nå kan jeg ikke tillate meg selv å miste den ettersom prisen var høy. En innvestering der, altså!

Litt sminke.. Ny leppestift, lipliner, øyenskygge og koster. Gode koster er virkelig et must om man skal klare å legge fin sminke!

 Jeg forstår at denne onepieacen sikkert ser en smule merkelig ut for dere, men tro meg – noe av det beste jeg har kjøpt! Så utrolig digg stoff, og jeg har allerede testet en treningsøkt med den på her hjemme.. Ah, altså, om jeg var en som trente ofte hadde dette vært en innvestering for lenge siden. På grunn av en stiv pris forstår jeg at ikke så mange har den riktignok.. Men, den var for min del verdt pengene, og akkurat nå sitter jeg faktisk og slapper av med den på, hehe:-) Fra CASALL.

 På grunn av min mindre heldige selvbruning i armhulen gjorde dette bildet seg best i sort-hvitt, hehe.. Jeg ELSKER dette undertøysettet, og på grunn av den rimelige prisen ble dette stemplet som ukas favorittinnkjøp hos meg. Dere finner undertøyssettet HER.

 

Badedrakt fra River Island. Og nei, jeg har ikke prøvd å retushere bort noe strekkmerker, men det har skjedd noe med bildet. Som dere kan se er enda strekkmerkene fint på plass + et veldig lekkert selvbruningsskille 😉 Burde kanskje ha fjernet den snora der også, ser jeg nå. Men det er lett å være etterpåklok!

En veldig casual tskjorte, med litt finere detaljer på siden. Kom ikke så godt fram på mine bilder, men kan sjekkes ut hos nelly HER.

Fin somer/festivalkjole! Føles veldig “meg”. Kan kjøpes HER.


 Hva synes dere om innkjøpene? Selv er jeg veldig fornøyd :)Beklager for dårlige bilder, er litt begrenset hva man kan gjøre på en liten hybel med selvutløser, haha. Skal finne bedre løsninger etterhvert.

støtt en god sak – videoblogg

Skrevet i samarbeid med Norges Blindeforbund

Sist uke hadde jeg en dag som rørte meg veldig, som det er så viktig å opplyse dere om. Så vær så snill, hør på dette!

I dag har jeg lyst til å opplyse dere om en god sak som jeg selv aldri har vært særlig engasjert i tidligere, jeg har faktisk aldri tenkt over hvor viktig dette er – nemlig førerhunder. I dag, 29 april er det førerhundens dag. Jeg har, som dere vet, en enormt stor respekt for dyr og deres intelligens, og for en uke siden fikk jeg virkelig erfare hvor rett min tankegang der er. Jeg fikk være blind for en time, og ble ført rundt av en førerhund. Vi gikk ned bogstadveien midt blandt mennesker, men jeg ble likevel guidet trygt rundt. Det er helt utrolig at det er mulig, og min respekt for dyr og hunder som menneskets beste venn økte med ti hakk. Jeg ble faktisk filmet under hele greia, og videoen kan dere se under.

Jeg har virkelig tatt alle sansene mine for gitt tidligere, men plutselig en dag kan jeg jo miste synet. Det gjelder ikke bare meg, men også alle jeg kjenner, og hva om jeg en dag får et barn som ikke kan se, eller har ekstremt nedsatt synsevne? Man mister så mye av friheten sin da, og det er nettopp det en førerhund hjelper med. Man kan dra flere steder, man kommer seg lettere på butikken, på bussen og hjem igjen. Båndet man knytter med hunden er også utrolig sterkt, og på bare den lille timen jeg hadde med “min” hund, følte jeg at vi fikk et vennskap *innbilsk*.

 Det jeg vil sette fokus på idag, er at førerhunder ofte blir nektet adgang til steder – det er jo som å etterlate synet sitt utenfor butikken når man er avhengig av en førerhund! For uansett om du skal til et sted hvor hunder generelt sett er nektet adgang, så SKAL man alltid få ha med seg førerhund overalt. Dette blir desverre ikke respektert av alle. Jeg møtte en ung jente på min dag med førerhundforbundet, og hun fortalte at hun så og si alltid blir oversett av taxier fordi de ikke gidder å ha med førerhunden der. Tenk dere det.. Jeg tror det rett og slett handler om uvitenhet, jeg. Men, nå kommer jeg til hva DU kan gjøre. Om du jobber i serviceyrket, eller kjenner noen som gjør det, vil jeg sterkt anbefale deg å bestille klistremerker gratis HER, som du kan henge opp på arbeidsplassen. Jeg håper så mange som mulig gjør det! Jeg skal selv bestille noen nå, og gi videre til venninner og familie. Dette er noe så få tenker over i hverdagen, mens for andre betyr det alt.

 Om du bestiller klistremerker, si gjerne ifra i kommentarfeltet – om du har en blogg eller en instagram, legg ved navnet og så linker jeg en jente eller en gutt i neste innlegg som takk for innsatsen ♥

i undertøyet

inneholder annonselenke

Hei dere! Jeg har akkurat dusjet, fikset meg og spist frokost. Nå skal jeg bevege meg mot karl johan for en dag med shopping sammen med Andrea B :) Hun er på et møte akkurat nå, men jeg drar ned til jernbanetorget nå slik at jeg slipper å dra henne med på kjedelige ting som å kjøpe lader til kameraet. Tror dette blir en veldig fin dag ♥

Jeg har brukt mitt nye undertøyssett fra NLY LINGERIE hele morgenen, med en morgenkåpe fra victoriassecret over. Nelly er, bortsett fra victoriassecret, den eneste butikken som selger undertøy som faktsik passer meg uten å måtte betale dyre dommer. Om jeg skal ha en bh i undertøyssbutikk koster det fort 500 kr og oppover, på grunn av den vanskelige størrelsen jeg har. Men om jeg kjøper 70F hos nelly passer det perfekt! Bruker xs i truse 🙂

Håper dere får en fin dag! Jeg skal oppdatere dere litt senere med innkjøp fra dagen.

slik er mitt nye rom

Jeg har hatt en utrolig koselig kveld sammen med Marte, Julie og Annikken, som er jentene jeg bor med. Vi har spist en veeeeldig sen, men supergod middag, pluss en hel haug av iskrem etterpå. Jeg fikk altså beskjed om å kjøpe inn “noe sunt”, og for meg kvalifiserer is som sunt godteri, haha. Det er jo absolutt ikke tilfellet men man kan jo spise i en evighet uten å bli mett – og jeg ELSKER is med lollipoppsmak!

Hun ene jeg bor sammen med er frisør så vi har skravlet en del ikveld, og jeg tenker på følgende.. Alternativ 1: kjøpe meg clips med havblå ombre, likt Kylie Jenner. Alternativ 2: kjøpe meg platinablonde clips, farge de rosa, bruke oriplex på mitt eget hår og få rosa hår ELLER sette mitt eget hår opp i en stram knute, clips over, og så caps over der igjen så slipper jeg å gjøre noe med mitt eget hår. Da kan jeg jo variere mellom den fargen jeg har nå, og rosa hår, så lenge jeg bruker et hodeplagg. Hva tror dere?

Verdens herligste strandkjole, som er perfekt å bruke til avslappning hjemme! Fra VERO MODA / NELLY. (annonselenke)

Det er så gøy å bo med venninner for en periode, forresten! Nå ligger jeg i senga nede på rommet mitt, som forresten ser slik ut:

.. mens jeg sender meldinger med Marte, som har soverom på andre siden av veggen. #leirskole, haha. Slik føles det! Jeg ligger akkurat nå og hører på juleplata til Tone Damli av alle ting, men jeg skal skru den av og se på frusterte fruer (kan jeg noen sinne bli lei!?!?!) før jeg legger meg. En koselig dag med Andrea B og shopping står på planen! ♥ Stor klem, glad i dere! 


Tusen takk for alle tips angående allergien min og vaksine! Forsto at det er for sent å gjøre noe for denne sesongen, og at jeg kanskje ikke har et tilfelle som er så ille at jeg er kvalifisert til vaksinasjon. Det er jo isåfall en bra ting, og så lenge jeg tar tabelettene mine og bruker solbriller utendørs skal jeg overleve med glans 🙂 

endelig vet jeg hvorfor

Som dere kanskje har fått med dere har jeg ofte klaget til og fra over dårlig form, spessielt mot vår / sommer. Utrolig nok har jeg aldri sjekket opp hva det kan være, om jeg har noen allergier, men for en liten stund siden dro jeg altså til legen. Og guess what, jeg reagerer på GRESS. Så, det er jo bra det er en “god grunn” til at jeg har hatt så rennende nese, vært sliten, trøtt og uopplagt hele tiden. Og ja, for å ikke nevne øynene som det går verst utover, de renner som en foss.. Jeg har fått en del ulike medisiner men enkelte dager er verre enn andre, og nå etter en tur på butikken måtte jeg virkelig kjøre på med øyedropper. Kan jo nesten ikke åpne døren uten å bli småsyk :(

Men! Det er alltid et men.. Jeg har hørt rykter om at man kan vaksinere seg slik at man ikke reagerer like krafitg? Er det noen av dere som har gjort det, eller vet noe mer om det? Jeg har aldri hatt noe allergier før, så er ikke så lett å vite hva jeg kan gjøre. Noen supertips? Hadde vært en DRØM å slippe unna dette!

 

Genser ADIDAS / bukse BIKBOK / solbriller PRADA / sko NLY SHOES (annonselenke)

I natt har jeg hatt Robin på besøk, det var veldig koselig og føltes ut som ca 1000 år siden sist jeg så han – selv om det bare var en dag siden sist, haha. Vi prøvde oss på å se en film men som vanlig diskuterte vi i rundt en halvtime, ble enige, så 10 minutter av filmen og så ble den glemt bort. Tror det er et par måneder siden vi så en hel film sammen, til og med da vi var på kino sist dro vi før den var ferdig. Dårlig stil! Jeg leste at en jente i kommentarfeltet lurte på hvorfor vi ikke bor sammen nå mens vi pusser opp, og om vi skal flytte sammen etterpå. Vi bor ikke sammen fordi det hadde nok blitt veldig trangt for oss, så det er ikke noe mer dramatisk grunn enn som så. Vi skal så klart flytte inn sammen igjen når vi er ferdige med oppussingen, og jeg gleder meg veldig til det! Denne perioden er faktisk likevel ganske herlig, savner han masse og har et tonn av sommerfugler i magen 🙂

I morges sto jeg tidlig opp, dro på et intervju som varte et par tmer, og så sloknet jeg med en gang jeg kom hjem (deilig å kunne skylde på allergien grunn, haha). Nå skal jeg ta så mye øyedropper at jeg ikke vet forskjell på høyre og venstre til slutt, mens jeg krysser fingerne for noen supertips fra dere som også sliter med allergier.. We can do this!! Haha ♥

 

 

min tvilling

Tenkte det var på tide med litt spontan blogging, likt som år 2011 hvor jeg slengte opp et webkamerabilde uten å bry meg om noooe som helst. Jeg er hos min venninne Joanna, hun har laget vegetartaco og vi drikker noen små glass vin.Jeg har akkurat tatt spraytan på spraytanhuset, så jeg føler meg suuuuperfin! Haha, dagen jeg har tatt selvbruning, og dagen etter, har jeg en selvtilitt som skyter ut taket.. Og så daler den igjen, da.

Joanna har vært blondine i en evighet, men endelig har hun farget håret brunt! Så jeg føler vi er tvillinger med håret, silikonpuppene, operert nese, stylage i leppene og botox i panna, haha. I love this girl! Hun er halvt california-girl, og er helt gaaaal i hodet sitt. Takk gud for gode venner ♥ 

Senere ikveld skal jeg hjem med min boyfriend! ÆH, rart å dra på besøk til hverandre men faen så mye sommerfugler i magen jeg har.

nå blir livet bedre

Hei dere! Nå har jeg offisielt hatt min aller første natt alene på hybel. Jeg bor i et kollektiv med tre venninner, en av de som bor her er min beste venninne så det er veldig trivelig. Her skal jeg være i en måned mens badet i leiligheten jeg eier blir fresht og fint! Det var forresten ganske rart å være alene en natt, og ikke minst å enda være alene. Jeg er jo vandt til å ha kjæresten min rundt hele tiden, og om ikke han er nært meg så vet jeg jo at han snart kommer, men nå er det annerledes.. Men herregud vi kan jo besøke hverandre om vi vil, så verdens undergang er det jo ikke, haha..

Jeg har iallfall nettopp spist lunsj på sengen mens jeg ser på film, veldig luksus! Jeg har vært våken siden klokken 05:30 fordi jeg gjorde et intervju på p3 morgen, så det har vært godt å bare slappe av nå. Jeg prøver å bli flinkere på å få i meg mer mat, altså faste måltider hvor jeg prøver å spise variert. I det siste har det vært alt for mange tilfeller av ett måltid per dag, og ofte junk / godteri, noe som definitivt ga utslag til slutt og jeg var konstant dødsliten. Så, nå blir det andre boller – og ikke sjokoladeboller, hehe.

Og ja, GUESS WHAT? Ville egentlig ikke fortelle dere noe om det før alt er 100% sikkert, men jeg snakker sånn smått med EF om å flytte og bo borte i 6 måneder.. Eller, det er faktsik ganske sikkert, jeg jobber bare med å finne ut hvor jeg vil. 3 mnd i LA, 3 mnd i Sidney? Robin henger så klart med på lasset, og han skal vel gå på skole han også. Ah, håper det blir noe av!!! 🙂 Jeg er så eventyrlysten for tiden, og jeg tror det kunne ha vært godt for meg psykisk, min kreative side, arbeidslysten min og det ene med det andre. Vel ja, jeg blir helt i 10000 bare av å nevne det for dere! ♥♥♥♥♥♥

Kimono fra NLY trend / smykker fra forever 21. (annonselenke

Nå sitter jeg og overveier om jeg skal bli værende i leiligheten, eller om jeg skal sette meg på en cafe ett eller annet sted.. se på mennesker, tenke på livet, være kvalm av sommerfugler i magen og den slags. Dette er en JÆVLIG bra dag, fordi jeg føler på hvor heldig jeg er.. Og fordi jeg fikk tilbud om et superspennende intervju i et veldig prestisjetungt magasin tidligere idag som jeg takket et hylende JA til. Ah, good days are coming!