Når det som er galt føles rett

Føler jeg må starte hvert “kjærlighetssinnlegg” slik, men siden dere likte det forige så godt ( det kan du lese HER ) kjører jeg på en gang til. Dette er ikke noe jeg føler i skrivende tidspungt, men erfaringer jeg har tatt med meg andre kanskje kan kjenne seg igjen i. Elsker å høre deres erfaringer, så om du føler det likt er det bare å skrike ut med noe – om du vil, såklart! 

Nå har jeg bestemt meg. Jeg gidder ikke mer. Orker ikke en natt til hvor jeg ligger søvnløs for å sjekke meldingsinnboksen hvert femte sekund, se om du har tatt deg tiden, bryet eller orket til å sende meg en melding. Bare et hjerte, en smilemunn, en “jeg tenker på deg” hadde gjort dagen min, ja kanskje til og med uken min til verdens beste. Men det skjer ikke, jeg går til skolen med vondt i magen, fortsetter den evige dansen med “har han sendt melding?”. Overbeviser meg selv om at jeg ikke skal ta kontakt først – men så gjør jeg det. 

En time går, to timer går. Ingen svar. Ligger og blar i gamle meldinger og ønsker jeg kunne gått tilbake til den tiden du tok iniativ, da du ville ha meg. Jeg vil ikke akseptere virkeligheten og innse at du har blitt borte for meg, du er ikke min lengre og det gjør utrolig vondt at noen andre skal kunne ha deg på den måten jeg hadde. At noen skal få sitte i sengen din sammen med deg, at noen skal få ta deg i håret slik som jeg pleide og at du skal kalle noen andre for “din”. Det går bare ikke.

Venner forteller meg at jeg bør slå opp, jeg er enig. Men det var i går, i dag er i dag – og de kjenner deg ikke. Ingen vet hva som skjer på innsiden av fire vegger, og ingen vet hvordan dere har det når dere har det bra. Ingen vet hvor mye han egentlig bryr seg, han er bare dårlig til å vise det. Han er bare dårlig til å si det. Men du vet han gjør det, du VET. 

Jeg klarer ikke å sette ord på det, jeg kan ikke fortelle deg hva jeg vil men jeg kan fortelle deg hvordan det føles nå. Det føles ut som om noen har slått meg i magen, kastet meg i bakken, hoppet på meg og spyttet på meg. Det føles ut som om du roper ut at jeg ikke betyr noe, selv om du ikke sier et ord. Jeg klarer ikke å puste, men jeg vet at jeg kommer til å fortsette å kjempe så lenge det som er galt føles rett. For meg og deg.. Det er galt. Og jeg hater det – men jeg elsker deg.visste du at.. (del 2)

… Jeg har veldig vanskelig for å bli forelsket men ganske lett for å bli betatt. Har kun vært ordentlig forelsket to ganger i mitt liv, og den andre gangen er fakitsk nå! 

… Når det er sagt, så er å være i et stabilt forhold det beste jeg vet. Selv om jeg bare er 17 år gammel så føler jeg fort at jeg kunne ha forlovet meg nå, flyttet inn med en gutt og “etablert” meg. Men samtidig, og ha en “småkjæreste” som man holder på med er også greit, så lenge det er noe! 

… Jeg elsker (!!!!) å få fanbrev fra gutter på mail osv? Ikke sånne “hei du er deilig skal vi knulle send lettkledde bilder” men at de elsker bloggen. Blir selvfølgelig glad når jeg får det fra jenter også, men gutter er liksom mer.. ja jeg vet ikke, sjeldent? 

… Jeg har utrolig vanskelig for å være meg selv når jeg møter nye mennesker, og dette har kommet etter at bloggen ble kjent. Er redd for at de skal tro jeg er noe, for jeg har fått høre ting som “kjenne dokker ho der sophie elise, går i klassen/paralell/møtte ho på bussen, ho snakke som om ho e en kjendis”. Det er så ironisk ettersom jeg som oftest ikke sier et ord – er tro det eller ei ganske stille i offentlige sammenhenger eller med nye mennesker!

… Jeg har alltid blitt kalt bortskjemt, men såfall føler jeg at det er av kjærlighet. Haha høres utrolig klisje ut men jeg har verdens snilleste foreldre som tar utrolig godt vare på meg og gjør alt for meg og lillesøsteren min! Føler aldri jeg har manglet noe. 

… Jeg synes ikke mangel på selvrespekt er å legge ut lettkledde bilder av seg selv, eller å være i FHM eller for eksempel playboy. Mangel på selvrespekt mener jeg er å finne seg i å bli behandlet dårlig, gjøre det dårlig på skolen og ødelegge for seg selv. Å vise kropp har ingenting med det å gjøre for husk – man kan se, og ikke røre! 

… Jeg drar utrolig fort konklusjoner og kan bli veldig lei meg av småting, for eksempel i et forhold. Når det er sagt tror jeg at jeg er en utrolig snill kjæreste ( litt for snill) og de jeg har vært sammen med har fått gjort alt som de vil. Krever aldri å få se på meldinger, ha facebookpassord, at han ikke får ha venner eller dra ut,osv. 

.. Tror alltid det beste om folk og er kanskje litt naiv og godtroende. Tror på absolutt alt.

… Og nei, jeg røyker ikke. Stine Mari skrev det i et innlegg og jeg godkjente det, rett og slett for å se de sinnsyke reaksjonene folk kommer med. Jeg har gjort det flertall ganger og ja det skjer engang i blandt, som for eksempel på fest (og andre “spessielle” anledninger). Såpass kan jeg si. Men jeg er ikke en kjederøyker som prioriterer det i hverdagen, og jeg er heller ikke avhengig. Kan heller ikke huske å ha skrevet noe nedlatende på bloggen om de som røyker..? Jeg har gjort det om snus ja, og det gjør jeg IKKE. Men helt enig, røyk er også forbanna idiotisk, i know it. There you have it! At jeg selv gjør det en gang i blandt er jo rett og slett idioti fra min side… Men men, sånn er det.

Kanskje dere etter disse to innleggene har fått en ny oppfattning av meg? Hvordan oppfattning har dere isåfall? Fortell gjerne 

 

visste du at…

… Da jeg var yngre gikk jeg på Taekwon-doe og har faktisk blått belte. I kick ass! Sluttet ettersom jeg brakk hånden og skulderen samtidig på trening, tror aldri jeg har hatt så vondt før og jeg ble overassket over hvor mange banneord jeg faktisk kunne, bare som 12 år gammel. 

… Og når vi snakker om gamle dager, jeg hadde faktisk egen ponny før! Og ikke en sånn ” my little pony” men et levende vesen. Jeg hadde ikke peiling på hest og var vel mest mamma som kjøpte den til meg for at hun selv liker hester og håper jeg også skulle gjøre det. 

… Jeg het Sofie før, og byttet til Sophie for snart to år siden. Og angående navnet mitt så uttales det “sophy”

…  Jeg er medlem av Humanetisk Ungdom Harstad, og er ikke medlem av statskirken. Jeg tror på gud, men har mine tanker som ikke stemmer helt overens med bibelen så derfor valgte jeg å melde meg ut. 

…. Jeg avbryter folk hele tiden, så sier jeg ” unnskyld at æ avbryt” men så fortsetter jeg bare å snakke. Hater den uvanen!

… Jeg er avhengig av melk, sånn serr.. haha

BEEEST!! 

… Jeg er faktisk utrolig snill og føler aldri at jeg er “bitchy” mot noen. Er lenge siden jeg sist hadde en krangel eller var uvenn med noen.

… Og tro det eller ei, jeg føler meg ofte “mentalt overlegen” og klarer ikke å snakke med dumme personer som ikke følger med i samfunnsbildet og sier “hvem er det” om Jens Stoltenberg, for eksempel. Jeg klarer det bare ikke, blir kvalm! Kunne aldri vært bestevenn eller kjæreste med en slik person.

… Jeg synes nesten hele tiden synd på folk så og si uten grunn. Ser jeg for eksempel en gammel mann på matbutikken tenker jeg fort “lurer på om han er ensom, har han noen å spise middag med i dag/feire jul med/legge se med” osv. Jeg vil gjerne jobbe (gratis!) som støttekontakt for mennesker som har det vanskelig, men jeg tror ikke jeg klarer det.. Er for svak psykisk. Slike tanker kommer om alt og alle, føler meg ofte trist på andre sine vegne.

Vil dere ha en del 2 av slikt innlegg? 

 

Gratulerer med dagen!

I dag har fine Isabel Mari bursdag og blir hele 18 år. Gratulerer så masse med dagen ♥ Vi har vært ute og spist men ettersom jeg spiste pizza rett før jeg dro hjemmefra ble det ikke så mye av det på meg, spiste heller dessert. Hadde det kjempekoselig  

Nå skal jeg skype en stund før jeg legger meg. Har virkelig fått mye mer blogglyst de siste dagene, og skal prøve å gjøre mitt aller beste. 

Mariell og bursdagsbarnet! 

Munnen min på dette bildet = no good.. 

Dette spiste jeg mens alle andre spiste kebab, haha. Liker ikke det, jeg!

Woooho!

inspirasjon

Åh som jeg elsker nelly.com! Tror jeg skal begynne å bestille alle klærne mine derifra nå haha  Og jeg som skulle prøve å dra ned på shoppingen for å spare penger.. Pokker! 

Denne kjolen elsket jeg virkelig, har lik i lysebrun og hvit. Den koster 479 kr og i svart finnes den HER! Obs; den er litt liten rundt brystet! 


Denne koster 499 kr og kan kjøpes HER. 


Denne var så billig at jeg faktisk allerede har bestilt den! Skal bli spennende å se hvordan den kommer til å se ut på meg, tror man må ha veldig fine former for at en slik skal sitte bra..? Kostet 199 kr og kan kjøpes HER

Er det kun jeg som faktisk synes gult ER sykt kult? 399 kr HER.

Denne bestilte jeg også nå, falt for den med en gang! Litt sånn ” nattkjole” lignende men det gjør ingenting om man tar en mørk tynnstrømpebukse under synes jeg.. Koster 249 kroner HER.

Jeg vil bare ha ALLE disse kjolene, tenk i sommer når man er brun, kan gå litt lettere kledd.. Ah, jeg lengter sånn! Noen favoritter? ♥

sick dreams

Haha herregud folkens jeg har begynt å drømme så utrolig mye sykt at jeg blir helt gal av tanken.. Er det kun jeg som bruker å tenke i drømmer “hvorfor gjør jeg det her, det er jo bare en drøm, hvorfor våkner jeg ikke” osv? Det er helt sinnsykt ekkelt! I natt drømte jeg blandt annet at en jeg holdt på med var utro med en jente jeg overhode ikke liker, at de hadde låst seg inne på et bad og at jeg ikke fikk meg inn.. Masse styr, hadde vondt i magen når jeg våknet men fikk riktignok en veldig god latter etterpå!

Uansett, hadde en sykt fin start på dagen på tross av alt! Gikk bra i matten, jeg dro hjem for å sove i to fritimer og når jeg sto opp igjen var det dødsfint vær. Jeg hadde fått pakke i posten, fikk kjøpt meg noe på bikbok og alt var bare bra.. Men SÅ nektet pcen å slå seg på, og det ble dårlig vær ute. Haha heldigvis funker pcen nå, og da kan ingenting ødelegge mitt humør!

Soool!

Og slik utviklet været seg mens jeg var på skolen…

Noe nytt! En selvbruning fra http://www.coverbrands.no/ jeg skal teste snart, har testet så og si alle derifra så jeg begynner å få litt peiling på hva som er verdt å bestille og ikke. Hva sier dere til en liten selvbruningsguide snart? Og så kjøpte jeg to dritkule smykker på BIKBOK. 

Så fikk jeg en gave fra en bloggleser, dette er noe av hva jeg fikk. Ble så glad, elsker når dere sender meg ting i posten! Det er så mye bedre enn noe annet av sponsorgaver ♥

Nå skal jeg ta meg en powernap i badekaret og etter det skal jeg bestille flybiletter til oslo, skal jo på Avicii!  Drar dit enten på Fredag eller Søndag, var utsolgt på Lørdag desverre.. 

sophie elsker petter og mari!!

Haha jeg klarte å sovne av igjen så jeg fikk ikke sett hvordan “Petter elsker mari” sluttet…  Faen heller da!!!! Neida, jeg overlever det tror jeg.

Nå må jeg sove om jeg skal gidde å stå opp i morgen.. God natt! ♥

Nyvåknet og trøtt frøken. skjegg inn my heart

Kom hjem i går fra Bardu som dere vet. Er utrolig trøtt enda! Reisen gikk veldig bra, litt langkjedelig å ta buss så lenge bare..

Ligger i sengen og ser på “Linni” og savner mammaen min, gleder meg til hun kommer hjem fra jobb haha.. Og angående tvprogarmmer så skal jeg snart se Petter elsker Mari, anbefaler det til alle som er litt kjærestesyke! Får mindre lyst på kjæreste når jeg ser petter pilgaard, haha. Og etter det blir det sengen med en gang. I morgen er det skole igjen.. suger  

Forresten, hvor deilig er ikke Zac Efron!? Vet at mange synes han har såkalt “tapt seg” siden high school musical og blitt styggere men det synes så absolutt ikke jeg..Nå er han jo MANN! Perfeksjon right there.. høres sikkert rart ut men jeg elsker når gutter har litt skjegg 🙂

flytte ut?

Hmmm.. en del sterke reaksjoner på svarene til Stine Mari under.. Vet ikke helt hva jeg skal si akkurat men det er i alle fall greit for meg det hun har skrevet der og så får jeg bare stå for at jeg er ung og er som de fleste andre unge! Kan jo ikke oppføre meg som en 12åring bare fordi 12åringer leser bloggen om dere skjønner.. Ikke for å være frekk men det er jo sånn det er! :) 

Anywaaays.. Har begynt å se på leilighet for å flytte ut. Ikke noe som er superseriøst enda, men jeg tenker mye på det! Jeg tjener jo mine egne penger og vet jeg har økonomi til det, men det å bo alene i ung alder er vel type en drøm som virker bra, men med en gang man flytter ut er det kanskje ikke så digg likevel.. Noen ungdommer som bor alene som har erfaringer med det? Let me know!

Noe slikt hadde vel ikke vært heeeeelt feil.. haha

svar på noen spørsmål

Hei søtinger ♥ Er fremdeles Stine Mari som blogger!

Veldig morsomt å se at det kom så mange spørsmål på forrige innlegg, det liker jeg! :) Skal få svart på dem så fort som mulig, i løpet av de kommende dagene. Kommer vel til å svare på de spørsmålene som gikk mest igjen og selvfølgelig de morsomste spørsmålene. Tenker uansett å svare på noen spørsmål nå, så dere får svar på så mange spørsmål som mulig! Og jeg fant nettopp ut at vi har sykt lite bilder av oss sammen, som er nye..

Er det slik at Sophie spanderer veldig mye på vennene sine?
Til tider kan hun være veldig gavmild, ja. Hun har blandt annet betalt for meg bare for å få meg til å bli med å spise, haha.. Også bruker hun å kjøpe inn mat om vi skal være sammen, slik som taco, jordbær, brus, godteri osv.

Hva er det beste ved Sophie?
Jeg vil si at det beste ved henne er at hun er dønn ærlig med alt. I enkelte sammenheng kan det være sykt irriterende å få sannheten slengt på bordet, men det er bare en veldig god egenskap hun har! Også liker jeg at jeg kan snakke med henne om alt og fortelle henne alt uten at hun dømmer meg, hun har faktisk råd mot alt.

Hva er det verste ved Sophie?
Åh, where to start.. Haha neida, kan faktisk ikke komme på èn ting jeg ikke liker ved henne. Hun er amazing :-*

Er Sophie forelska? (sykt mange som lurer på det, hmmm wonder why)
Ja, hun er forelska. Kanskje i litt for mange..? Haha, skal ha i pose og sekk, den jenta der. Hun prater med sykt mange gutter samtidig og vet akkurat hvilke tråder hun skal trekke i for å få det slik hun vil. Kanskje litt som en gutt på det området der? En liten player ;)

Har hun søsken?
Ja, hun har en lillesøster som heter Frida.

Har du som venn av Sophie noen fordeler pga bloggen?
Kan vel kalles en fordel at hun alltid har penger..? Haha, er ofte hun må legge ut for meg om vi skal ut å spise og jeg ikke har penger. Og om hun får sponset ting hun ikke liker eller trenger gir hun det som oftest til vennene sine, så det er vel også en fordel. Føler meg også litt priveligert siden jeg på en måte blir en B-kjendis av det her, er ofte jeg har blitt spurt om Sophie eller blitt lagt merke til siden jeg har vært på bloggen. Haha, men det er morsomt da! :)

Er hun flink på skolen?
Sophie er faktisk en utrolig smart jente, og det vises på karakterene. Jeg fikk nesten sjokk da jeg hørte hva hun fikk i snitt, haha! Men det var egentlig ikke overraskende da. Vet ikke om hun egentlig vil holde det her hemmelig, men hun fikk altså 5 i snitt forrige termin. Så dere kan jo kanskje tenke dere selv.

Hvem av de kjærestene hun har hatt synes du er best, og hvorfor?
Om jeg jeg skal inkludere alle hun har holdt på med i tillegg til alle kjærestene, så er det uten tvil Roger som er min favoritt. De var i sammen i nesten to år og han er den eldste, mest stabile og kloke kjæresten hun noen gang har hatt. Krysser fingrer og tærer for at de en gang skal bli sammen igjen, tror det var den beste tiden for Sophie da de var sammen.

lol, er det sant det med at hun ble voldtatt elns? og at hun tok abort som 14-åring?
Det at dere i det hele tatt spør om noe slikt, er helt ufattelig. Er jo helt klart at ingen av dere har vært gjennom noe slikt, fordi da ville dere nok ikke spurt så mye. Jeg synes rett og slett det er respektløst at dere spør så mye om akkurat det, og at dere ikke har forståelse for at hun ikke vil snakke om det. Hvis hun hadde hatt lyst til at dere skulle vite noe om det, så ville hun nok skrevet ett innlegg til dere. Håper virkelig dere kan vokse opp nå, er bare slemt å spørre “hvordan var det å ta abort”, slikt kan du faktisk finne på google om du bare søker ;)

Har Sophie en pulevenn?
Ja, nå kan dere virkelig få juicy inside information ;) Etter at det ble slutt mellom henne og Marco, så har det virkelig gått hett for seg, kan dere tro. Hun har bikket litt mellom forskjellige harstadgutter i en periode, men endte (dessverre) opp med en fra en annen by..

Hva er “typisk” henne?
Å være pervers. Haha, vet ikke helt hva annet jeg kan si? Hver gang vi er sammen er 90% av samtaleemnene sex eller noe slikt. Hun er nesten som en Klara-Klok! :) 

Krangler hun mye? er hun god til å argumentere og snakke for seg selv?
Er sjelden vi krangler, og om vi først krangler så er det slik at jeg sitter å ønsker at jeg ikke var der, haha. Det er mest fordi hun er så sykt god til å argumentere, og vinner det meste. Så ja, hun er flink å snakke for seg selv – noe dere kanskje har sett på bloggen..?

Røyker Sophie daglig eller på fest?
Ja, Sophie røyker. Sånn, der var det ute!

Hvordan forhold har hun til foreldrene/familien?
Sophie har ett veldig godt forhold til familien sin, og foreldrene. Ser at det er noen som lurer på hvorfor hun ikke avbilder de på bloggen, og det er rett og slett fordi hun vil skåne dem så mye som mulig. Tror bare hun har postet ett bilde av Frida her før?

Snakker Sophie noen ganger om Marco? Og er de venner?
Kan vel ikke si at det er så mye snakk dem i mellom, men det er heller ingen sure miner. Tror nok de begge har kommet seg videre i livet og funnet seg nye “flammer”. 

Hva synes du om at hun “stresser” så mye med og være brun og se pen ut?
Det er vel i grunnen ikke noe jeg reagerer så veldig mye på, i og med at både jeg, Amanda og Anne-Sofie er sånn, haha. Så er nok ikke bare hun som bruker selvbruning, extensions og sminke! 

Egentlig så vet ikke Sophie at jeg blogger for henne nå, men tenkte at det var nødt til å være litt action her uansett om hun er borte, så da tok jeg sakene i mine egne hender! Hun er vel hjemme i 10-tiden eller noe sånt, så dere hører nok ikke fra henne før i morgen.

(Selvfølgelig vet Sophie hva jeg har skrevet, om det skulle være litt uklart. Jeg er ikke verdens dårligste venninne, så jeg fortjener nok ikke en medalje for dèt riktig enda)

Puss och kram, meg :-*