gran canaria next

Hei! Om en liten time sitter jeg på bussen på vei til flyplassen, og jeg har enda ikke funnet klærne jeg skal ha på meg å reise i. . Jeg oppdaterte ikke mer i går fordi jeg dro ut for å spise med jentene, Isabel har bursdag i dag og blir 19 år (gratulerer!!!) så det måtte vi jo feire – og jeg har aldri spist så mye før i hele mitt liv, jeg hadde oreomilkshake, smoothie, kake, is og potetbåter. Høres kanskje ikke ut som så mye men når hver av de er en egen matrett så ble det en hel del!

Etter det kom Mathias (altså min kjære) hit og så snakket vi litt om hvordan vi skulle gjøre det i dag og hva vi har lyst til å gjøre mens vi er borte. Vi har lagt mange planer og for å si det sånn, så merkes det at vi har vært bestevenner og drittunger sammen på ungdomsskolen for mye rart er planlagt, haha. . Gleder meg så utrolig mye, dere aner ikke! 

Nå må jeg få slengt på meg klærne, jeg forhåndsskriver et innlegg straks som kan komme ut mens vi er på flyet! Noe dere vil jeg skal skrive om?

Meg akkurat nå! Nyvåken og trøtt, så derfor må jeg kjøre på med litt effekter.. Rekker ikke å rette håret, pokker. 


nye vipper!

Hei dere, og takk for hyggelige mailer og kommentarer i går og i dag, med tanke på innlegget jeg postet i går kveld. Det betyr mye for meg!

I dag har jeg vært å tatt extensions på vippene mine, dette gjorde jeg slik at jeg skal slippe å feste på løsvipper i syden, og slik at jeg kan våkne opp med lange fine vipper hver dag – uten å måtte ta på mascara. Jeg gjorde det på SpaSpa i Harstad, og behandlingen tok rundt tre timer med farging av vipper. Jeg synes det var utrolig behagelig og sov i over to timer av behandlingen, haha! Det var godt å bare legge seg ned for å sove på spa, og når jeg våknet hadde jeg fine vipper. Det ble mye bedre enn jeg hadde forventet meg, og det så ut rolig naturlig ut. Gleder meg til å vise meg fram, øynene mine stikker virkelig fram i ansiktet mitt nå som jeg har lange, mørke vipper. Slike vipper hadde jeg jo faktisk en gang i tiden, men så har jeg ødelagt de helt med mascara og løsvipper. . 

Dere som bor i Harstad eller nærområde bør definitivt unne seg dette, dere kan lese mer på nettsiden til SpaSpa HER ♥ Det er også der jeg fikser bryn, negler og lepper. 

Tenk at jeg har på meg NULL mascara her, ganske sykt! 

feil

 I dag var jeg ute for å kjøpe bikinier, og det har jeg gledet meg til lenge. Etter jeg tok silikon har tanken om å prøve bikni vært den mest fristende, og tanken på å ligge på stranda og faktisk være fornøyd har vært så utrolig deilig. Men så sto jeg der da på rommet mitt og prøvde bikini etter bikini og så innså jeg – jeg gruer meg. 

Jeg gruer meg ikke til å ligge på stranda fordi jeg bryr meg om hva andre i syden kommer til å tenke. Jeg gruer meg ikke fordi jeg selv er missfornøyd. Jeg gruer meg ikke fordi jeg er redd kjæresten skal synes jeg er feit eller stygg. . Jeg gruer meg fordi jeg må ta bilder til bloggen. Jeg tar med meg sju bikinier til syden selv om man egentlig bare trenger rundt tre, fordi jeg føler jeg må ha en ny hver dag slik at ikke dere kommenterer dritt. Jeg gruer meg til å se på bildene fra stranda å tenke at nå kommer jeg til å få kommentarer om strekkmerket her og litt ekstra fett der. Eller at puppene mine ble stygge.Jeg gruer meg til jeg møter lesere som tar snikbilder av meg i uheldige vinkler, hvor kroppen min kanskje ikke ser ut på sitt beste. Jeg gruer meg til å se de bildene i ettertid når jeg får de sendt anonymt på mail. Jeg gruer meg til å ikke klare å slappe av. . Det er så dumt å sitte å være lei seg når man er på ferie, fordi det var jeg når vi var i Hellas. . Jeg hadde litt angst hele tiden. Og jeg elsker jo å blogge, og jeg elsker de fine kommentarene – ikke tro at jeg overser de, for jeg blir SÅ glad! Men jeg er en jente som enda er tenåring, og vi vet jo alle hvor skummelt det kan være når sommeren kommer og man skal hoppe rundt i lite klær. Jeg har dager hvor jeg føler meg helt på topp, og så har jeg dager når jeg føler meg helt dritt. Og dagene som er på topp, de blir plutselig helt dritt når noen skal poengetere mine såkalte “feil” som jeg ikke visste om fra før av. Man er veldig sårbar i lite klær, haha. 

 Jeg må bare komme over den kneika, så her har dere meg i bikini. Påpek alle mine feil nå så er vi ferdig med det, så slipper jeg å få noe slengt i trynet når jeg sitter i et annet land sammen med kjæresten min, så kan noen av dere gjøre meg en tjeneste å faktisk la meg kose meg når jeg er der. Om dere vil at jeg skal føle meg dårlig, så tar vi det NÅ. Takk! 

 

ny følgesvenn

Hei! I dag har jeg vært i byen i sju timer. . Som dere vet måtte jeg fikse pcen min, kjøpe meg koffert og veske til reisen, jeg fikset neglene mine og kjøpte hele 5 nye bikinier.. Pjuh! Er glad jeg er hjemme å kan puste ut, enn så lenge. I morgen er en ny dag hvor jeg må opp klokken 08 for  å dra til byen og få vippeextensions, endelig ♥ ♥ 

Jeg har vært så stressa i hele dag, og ja. . Humøret er ikke helt på topp kanskje.  Tror bare jeg trenger masse søvn og mindre stress. Måtte foresten slette alt på pcen før i dag slik at den skulle begynne å funke, føles ikke akkurat superbra å ha mistet alt jeg hadde av bilder, programmer, filmer osv. Men slik er det vel! 

Har jeg noen lesere som er i Puerto Rico kanskje, eller skal være der den nærmeste tiden? 

Min nye følgesvenn! Man ser ikke her hvor stor den egentlig er, men den er iallfall DIGER. Og den veier ca ingenting! 

 

 

gleder meg

Hei! Jeg har problemer med pcen og har prøvd å blogge i hele dag, men uten hell. Nå sitter jeg på den stasjonære og jeg hater å blogge på pcer som ikke er min, men i morgen skal jeg ta pcen min tilbake på expert å få de til å fikse den på stedet – jeg er så lei av den, jeg har hatt problemer helt siden jeg kjøpte pcen i desember. . 

I dag våknet jeg opp sammen med kjæresten, dro på spa for å forme og farge brynene mine, og i morgen skal jeg fikse neglene, kjøpe meg en ny koffert til syden, hente passet på politistasjonen og fikse neglene. Jeg oppdaterer dere i morgen kveld når alt er fikset ♥ Stor klem fra en blogger som sliter med dårlig samvittighet over oppdateringen. . 

Må bare si det, jeg så nettopp “syden ” på tv (hva faen er egentlig syden), og jeg gleder meg så utrolig mye til jeg drar til Gran Canaria om tre dager med kjærsten, og jeg er så utrolig oppgiret på å kjøre jetski at jeg ikke klarer å sitte i ro i stolen!!! SKAL FAEN KJØRE I 100 KM/T OM MULIG Å HOPPE PÅ ALLE BØLGENE!!

Vet ikke om dere ser noen forskjell på brynene? Nå er de svarte.. Hadde litt noia først men har vendt meg til det og er fornøyd! 

 

new in

Sitter og drikker en kopp oboy mens jeg bestiler klær på nelly. . Jeg venter på en pakke derifra, men jeg klarte ikke å la være å kjøpe en til, hihi! Og foresten, pcen min viser at det er tirsdag i dag, jeg regner med det er feil . . ? Om det virkelig er tirsdag i dag så har jeg plutselig veldig dårlig tid, haha. 

Noen favoritter blandt tingene? Regner med jeg har fått de når jeg er hjemme fra skolen, da legger jeg ut alle ♥

Denne var kun tilgjengelig i SMALL, men den var sååå fin at jeg ikke kunne unngå å kjøpe den. . Håper jeg klarer å få sydd den opp, fordi jeg elsker slike kjoler! Den kan kjøpes HER. 

En helt enkel hvit kjole, tenker å spare på den å bruke den i konfirmasjoner i sommer. Kan kjøpes HER


Sykt fin topp, men desverre også kun i SMALL. . Og jeg bruker XS. Satser på at den passer, fordi jeg elsker den og den koster bare 199 kr HER

 

vår harlemshake-video

Her har dere videoen fra vårt useriøse forsøk på harlem shake! Haha, jeg må bare nevnes at vi alle hadde en liiiiten promille når vi spilte inn dette. . Og jeg så ikke helt poenget i å begynne å redigere den, litt av “sjarmen” er vel at vi sliter så utrolig mye på starten der! Men nei, den er overhode ikke seriøs, men det er mine jenter og det gjør meg glad ♥

 Foresten, kan dere se  videoen..? Hos meg kommer det bare opp at den er utilgjengelig etter noen sekunder. . 

bilder fra i går

Gårdagen var så utrolig morsom, jeg sitter med et lite smil om munnen og tenker tilbake. . . Jeg kunne virkelig ikke hatt det bedre, på tross av dårlig vær og enda dårligere valg av sko, haha! Vi har funnet på så utrolig mange morsomme drikkeleker nå, jeg kan sikkert lage et innlegg hvor jeg skriver ned noen til dere? Både til når man er på fest og på jentekveld kan det være morsomt! Vi var først 8 jenter pluss Markus og Marius, hvor vi hadde masse drikkeleker, tok jellyshots (ja jeg er enda vegetarianer, det finnes vegetarisk gele), og bare hadde det veldig morsomt. Etter det dro jeg i bursdag, så på byen, og så hjem til my man for å sove ♥ Hadde en helt perfekt start på dagen med han, bortsett fra at jeg hadde harmel shake på hjernen og den sangen er brutal å måtte nynne på, haha. Om jeg skal sitere min kjære, så hørtes jeg ut som en gameboy. Hot. . .

Vil dere jeg skal legge ut videoen hvor vi danser Harlem Shake senere? Da laster jeg den opp nå!

Carina, April, Isabel og meg for de andre kom. 

Prøvesmaking av Jelly Shots! Jeg synes faktisk de var gode, og favorittsmaken er cola. 

Jellyfruits! 

Drikkelek, galskap!

I bursdagen. God stemning synes jeg! 

Meg, Tina og Katrine. Ikke helt heldig bilde av noen av oss, derfor jeg kjører på med litt effekter, hehe. Men det ble jo litt kult! 

Meg og Roy-Arne, trodde jeg skulle le meg ihjel når jeg så dette bildet i går. haha! 

Olai og DJ’en! 

Som dere sikkert har merket hadde jeg en litt kjip periode en stund nå, blogglysten og generell motivasjon har vært på bunn. . Men nå er den “gamle meg” tilbake, humøret og blogglysten er på TOPP! Det er mye takket være fine kommentarer dere legger igjen her.  Jeg bryr meg så mye om dere, tusen takk!

 

Nytt design!

Sitter nå å går igjennom bildene fra gårdagen, vi har også laget vår egen “harlem shake” som jeg skal legge ut. I mellomtiden vil jeg gjerne spørre dere hva dere synes om det nye designet? ♥ Jeg elsker det, og en stor takk til fine Kine som har laget til meg! 

Dere er foresten verdens beste lesere, og jeg leser hvert eneste ord dere skriver både her, på mailen min, instagram, twitter og fanpagen på facebook. Jeg får ikke tid til å svare alle, men jeg tar alt til meg. Hver gang jeg møter dere føler jeg at jeg møter noen jeg kjenner, jeg elsker å prate med lesere og det er mange jeg har kommet så godt overens med at jeg bare vil invitere de til harstad på sleepover, haha. Love you!

Tumblr_ldahlkbwrd1qeuc6eo1_500_large

kveldens antrekk

Jeg vet ikke hvordan jeg har klart det, men jeg har prestert å slå av WIFI på pcen min . . Så derfor må jeg bruke 3Gnettet, dere kan tenke dere hvor tregt det går. Jeg har jobbet med dette lille, enkle innlegget i over en time, haha! 

Nå sitter jeg egentlig bare å venter på at tiden skal gå slik at jeg kan dra ut! Jeg hater å komme veldig tidlig på vorsh – eller skrives det vorsj? Vors? Haha jeg vet jeg spør dere om det sikkert en gang i måneden, men jeg klarer aldri å lære meg det. . Grunnen til at jeg ikke vil komme tidlig er fordi da sitter man bare å venter på at man skal begynne, så ender det med at jeg blir trøtt og får lyst på brødskive og drar hjem. . Haha! Gleder meg uansett masse til kvelden med jentene ♥

Her kan dere se håret, fint sant? Kjolen og skoene er fra nelly, begge utsolgte.