jeg smiler og livet smiler

annonser

Topp fra nelly / bukse fra bik bok by lene orvik.

Jeg elsker sommerdager som dette! Spontane, og fulle av glede. Anne-Sofie har kommet til Oslo, og planen var egentlig kino.. Men vi tok like godt noen drinker og nå sitter vi hjemme hos meg med noen glass vin. Så her tror jeg vi blir resten av kvelden! Jeg vil ikke dra ut idag, selv om det er til litt missnøye fra resten av gjengen her. What can I say, er ikke så stor fan av å være på byen.. Selv om jeg blir oppfattet som kjedelig for det.

Jeg er veldig glad i livet om dagen, og jeg elsker Oslo. Er så glad for at jeg flyttet hit <3

 

min dag – time for time

Idag stilte jeg alarm på mobilen hver eneste gang klokka slo en hel time, og da skulle jeg enkelt og greit bare ta et bilde av hva jeg gjorde der og da. Kameraet hadde jeg alltid nært meg, med fisheye-objektivet slik at det ble lett for meg å fotografere.


09:00. Her har jeg allerede vært våken, men de to timene var så lite innholdsrike at jeg føler dagen starter her. Klokken 09:00 var jeg på vei ut døren, solen skinte og jeg skulle handle to grove rundstykker som ble min frokost sammen med et glass juice.

10:00. Jeg er i taxien på vei mot ekerbergsletta og norway cup, dagbladet kjører en direktesending derfra i år som jeg skulle delta på denne torsdagen. Jeg hadde aldri vært på norway cup, så jeg gledet meg!

11:00. Å spille inn nett-tv (og vanlig tv) tar veldig lang tid, så en time etter at jeg satt i taxien er vi nesten klar for sending. Jeg skulle bli intervjuet sammen med Charlotte som lever av å trikse med fotball! Det var gøy og vi fikk bra kjemi, jeg ble faktisk invitert hjem til henne i London 🙂


12:00. Ferdig med norway cup, og jeg burde egentlig ha vært på vei til neste avtale, men jeg MÅ bare lade telefonen min først. Når alarmen ringer 12:00 sitter jeg på bakken utenfor blokka der jeg bor og skal til å låse opp døren inn.

13:00. Jeg rakk avtalen min, og er nå brunere enn for bare et par minutter siden. Spraytanhuset ga meg farge, og nå gir de 40% avslag til mine lesere om dere bruker rabattkoden sophieelise ut august (rabattkoden er i samarbeid med spraytanhuset).


14:00. Når klokken er 2, befinner jeg meg på olivia i bogstadveien med min venninne Camilla. Vi snakket, tiden gikk fort og vi hadde det veldig hyggelig sammen.

15:00. Jeg er på trikken med rettning leiligheten etter en koselig lunsjdate. Her har jeg planlagt å rekke en 20 minutters treningsøkt også før jeg kommer hjem.

16:00. Jeg er hjemme, og rakk både en rask joggetur og mathandel på MENY. Nå skal jeg åpne en pakke jeg hentet på posten, og forhåpentligvis liker jeg alle klærne slik at jeg kan gi dere mine siste innkjøp i et eget innlegg!

17:00. Jeg har begynt på det som var planlagt til dagens første innlegg, om mine siste innkjøp. Jeg rydder plass (som innebærer å ommøblere stua for å få en hvit vegg i bakgrunnen av bildene) setter igang med selvutløseren, men midt under hele greia slutter fokuset på kameraet å fungere, så jeg må bare gi opp og vente til noen kan hjelpe meg. Føltes ganske dritt å ha brukt en time på noe som egentlig kunne ha tatt 20 minutter, og enda er jeg ikke ferdig.18:00. Gjør et innlegg for coverbrands istedenfor, ettersom jeg kan ta disse bildene på egenhånd. Blir ferdig med dette på rett under en time og mailer det til coverbrands + legger det ut på bloggen. Begynner å svare på dagens mailer og skrive inn nye avtaler i avtaleboken. Tenker at det kanskje er på tide å ta dynetrekk på dyna, men det får vente.

19:00. Ligger enda med pcen i fanget og jobber. Jeg begynner på dette innlegget, haha.. Henger litt på fanpagen min samtidig og svarer på meldinger og kommentarer der. Tenker at jeg burde ta ned Marilyn Monroe bildet som henger over døra. Det ser jo ut som om hun er min gud eller noe, som skal passe på rommet.

20:00. Jeg hadde bestemt meg for at om jeg ikke fikk fokuset på kamera til å fungere når klokken var 20, så skulle jeg gi opp hele greia og lage et innlegg med kun et par av innkjøpene mine. Så jeg tok et par bilder av smågreier, og bestemte meg for å gjøre ferdig innlegget. Forflyttet meg til stua, det er lettere å jobbe der. Tekster imellom slagene med se&hør, og ser på meg meg selv på DB-tv (dere finner klippet her). Tenker at det er ekstremt mye pc på meg om dagen, men sånn er jo livet. I guess.

21-22: Her sov jeg faktisk, men våknet av alarmen klokken 22. Da kastet jeg meg inn på kjøkkenet for å lage vaffler.

23:00. Jeg er snart klar for å legge meg, og da avsluttes også denne bloggposten. I morgen tidlig skal jeg først på møte med tv2, så et annet møte, og så skal jeg møte Anne-Sofie som kommer til Oslo for helgen. Jeg vet vi har planlagt noe men jeg husker ikke helt hva, he he. Greit å være uthvilt uansett, så er jeg klar for alt!


De fleste dagene mine er veldig ulike ettersom jeg gjør noe nytt hver dag, men jeg gjør alltid like “mye” og kjeder meg aldri. Jeg tror mange har inntrykk av at bloggere ikke gjør noen ting, og at man bare surrer bort dagene sine..Innimellom alle disse bildene er det jo også ting som har skjedd. Poenget var, en hverdag er ikke bare et instagrambilde eller en bloggpost.

Trykk liker om jeg skal gjøre min dag – time for time flere ganger

en bloggers verste mareritt

Lenkene er reklamelenker.

Hei sveis! (del 2 av ting jeg skriver på bloggen men aldri sier i virkeligheten, haha..). Håper denne sommerdagen behandler dere fint! Selv er jeg i full sving med mine daglige gjøremål, og kom for litt siden inn døra etter en hyggelig lunsj på olivia. Jeg skeiet ut og bestilte sjokoladefondant, men en gang i blandt er jo tross alt lov, er det ikke? Man må jo få feire litt når Oslo byr på helt OK vær!

Jeg var på lunsj med min venninne Camilla som oppdaterte meg på hva hun har gjort den siste tiden, den jenta der lever virkelig livet og det er alltid gøy å høre på for en førtids-pensjonist som meg selv 🙂 Det begynner faktisk å bli et par måneder siden vi så hverandre sist, så dette var virkelig på tide! Og jammen stilte hun ikke opp på et bloggbilde også, det er ikke hver dag venner er med på det.

På vår lille lunsjdate hadde jeg på meg min nye kjole, som dere ser på bildet under her:

Jeg liker den veldig godt, og jeg hadde savnet et par enkle sommerkjoler i garderoben – jeg solgte jo unna det meste for litt siden og hadde ikke akkurat kjoler som egnet seg før klokken 23, og uten noe alkohol i blodet, haha. Men denne er bra! Dere finner den her. Nå som jeg først er igang kan jeg jo like gjerne vise dere noe av det jeg har kjøpt og bestilt i det siste. Fikk ikke til å ta bilde av alt på grunn av det teite fokuset på kameraet mitt, så resten av plaggene vil komme i vanlige outfit-poster etterhvert.


Jeg har fått helt hekta på topper som viser litt mage i det siste, samtidig som jeg elsker både hvitt og blonder. Det går alltid igjen i min garderobe! Denne kommer nok til å bli brukt flittig både i hverdagen, men også til fest. Du finner den her.

Denne t-skjorten ser helt forferdelig merkelig ut på bildet jeg har tatt her, men den er SÅ fin, men desverre ikke like fin til meg. Jeg har for store pupper for den, enkelt og greit. Men om du er litt flatere, så er den nok utrolig fin på! Dere kan jo sjekke ut modellen på hjemmesiden. Det var synd at det ble sånn for dette var nok plagget jeg hadde gledet meg mest til å bruke, men nå får jeg heller gi det bort til en venninne. Du finner den her.

Litt smågreier må man jo alltids ha! Min favorittparfyme fra ralph lauren (nr 2) og bastise tørshampoo med volumeffekt kjøpte jeg på kicks / steen & strøm. Armbåndet fra michael kors finner dere her, og solbrillene fra cheap monday finner dere her. Igjen, jeg beklager det dårlige bildet på grunn av fokuset på kameraet. En bloggers verste mareritt utenom vind i håret, det der.

la oss snakke om sex

annonse


Jeg er så heldig å få ta turen innom coverbrands sine lager når jeg måtte ønske det, for å velge ut produkter jeg kan teste og eventuelt anbefale videre til dere. Dette er for meg veldig viktig, jeg vil ikke bare bli tilsendt noe tilfeldig i postkassa med en beskjed om å lage et innlegg. Det betyr mye for meg å få ha et så fint samarbeid med den beste sminkebutikken på nett i landet vårt, og jeg skal fortsette med dette i en god stund framover.

Jeg var altså på lageret deres før sommerferien og gikk igjennom det kjente utvalget av sminke, parfymer, hårprodukter og det meste en jente kan ønske seg. Plutselig oppdaget jeg en hylle jeg ikke hadde sett før, hvor noe jeg trodde var søte såpedispensere sto på rekke og rad. Jeg spurte min kontaktsperson i coverbrands om hva dette var, og fikk til svar at coverbrands har tatt inn merkene belladot og toka som faktisk omhandler det mest intime. Sexualitet og hygiene. Jeg trodde jo slikt kun fantes på kondomeriet og fikk litt bakoversveis der jeg sto. Vi snakket litt fram og tilbake om det ville ha vært gunstig for meg å kunne lage et innlegg om noe sånt, jeg trakk på skuldrene og sa at jeg kunne jo ta det med meg hjem, og så fikk vi snakke videre etter en stund. Av en eller annen grunn er jo slikt skamgjort i vårt samfunn, men jeg ønsker ikke å gå den retningen. Her er mitt innlegg, om det aller mest intime.

Vi har kanskje ikke alle stått der, men jeg vil ta utgangspunkt i at mange av oss enten har stått fysisk inne på kondomeriet eller vært inne på deres nettsider. Det sitter ganske langt inne å skulle handle derfra for mange av oss, og pakkene man ofte får levert er ikke helt delikate (i tillegg er det veldig dyrt), det er en av grunnene til at jeg liker coverbrands sitt inativ om å ta inn litt mer intime produkter! Da får det levert hjem med resten av sminken din, og slipper å tenke over flaue situasjoner som mulilgens kan utspille seg.


Belladot er nemlig et merke som fokuserer på en søt embalasje, produkter av kvalitet men de vil også appelere til alle sine lommebøker. Det er overkommelige priser! På bildene jeg har lagt ved her kan dere se mine favoritter fra merket, nemlig massasjeoljen som lukter frukt som passer perfekt for kjærestestunder, men også cleansing gel som man skal bruke på sine – jeg sier det bare – hjelpemidler. Dere skjønner kanskje hva jeg mener? Det er viktig med hygiene! Men belladot har også morsommere greier i utvalget sitt, som dere kan finne her. Alt er til en veldig overkommelig pris.

For å vise dere  hvor godt disse embalasjene blender seg inn i rommet uten å virke snuskete på noe som helst vis – her har jeg satt opp tre produkter ved kanten av senga, blandt annet en penisring. Det skulle man kanskje ikke ha trodd ved første øyenkast?


Her i roteskuffen min på badet er det også to ting – klarer dere å se hvor? For meg ser egentlig dette bare ut som en haug av produkter 😉 

Det er et annet merke jeg gjerne vil snakke om også, som heter Toka. Jeg skulle egentlig vise dere mine favoritter, men den ene har jeg faktisk brukt opp, haha. Det er vel et godt tegn..? Toka er et merke som fører intime hjelpemidler som kommer i praktiske og diskre embalasjer slik at du fint kan ha de stående framme på rommet, om du nå ønsker det.


Den første er famle orgasmn enchancer gel. Denne skal enkelt og greit forsterke følelene nedentil! Jeg tror jenter veldig fort glemmer sin egen nytelse under selve akten, og veldig mange tenker kun på gutten sin tilfredstillelse. Det er ikke rett for noen, og man skal også ta ansvar ovenfor sin egen nytelse mener jeg.

Toka sine cleansing wipes hadde jeg faktisk ikke fler igjen av, haha.. Men sånn er det! De kan jeg ialfalll anbefale. Det er smarte renseservietter som er spessiallaget for intimområdene, de er veldig gode å ha spessielt etter sex, men kan også være lure å bare ha i vesken.. Man vet jo aldri.


Dere får en rabattkode på alt fra både Belladot og Toka om dere bruker koden SE30 i kassen! Det blir da 20% avslag. Og nå et lite godt råd fra meg. For å kunne ha bra sex, må du kjenne deg selv først og være komfortabel. Det er så utrolig viktig å finne ut hva du selv liker før du kan “gi” kroppen din til noen andre, og det gjelder nok mest oss jenter. Jeg krysser fingrene for en bedre seksualundervisning i skolene framover, og ikke bare “slik tar du en kondom på en banan”. Bort med skammen over egen nytelse, jenter. Der har feminisme enda en lang vei å gå. 

 

en ny neseoperasjon?

I August skal jeg på en konsultasjon på klinikken der jeg opererte nesa for to år siden. Grunnen til at jeg velger å gjøre dette, er fordi jeg her om dagen kom over “før”bildene jeg sendte inn før jeg skulle opereres. Jeg ser helt lik ut da som nå, og da mener jeg virkelig helt lik. I alle mulige vinkler. Det føles litt surt å ha betalt så mye penger for noe man ikke har fått resultat på, og jeg har ikke turt å klage over nesen min fordi jeg har tenkt “nå har jeg operert meg en gang, og om jeg ikke er fornøyd nå kommer folk til å tro jeg er gal”. MEN det er jo faktsik ikke rart at jeg ikke er helt 100% fornøyd når det tross alt ikke er noen forskjell..

Jeg vet selv at mange snakker om at det er mulig å bli avhengig av plastisk kirurgi, og tro meg – jeg vet hvordan det er å ha en avhengighet som går ut på at noe må være nytt hele tiden. Men jeg mener også at man har krav på det man har betalt for, spessielt når det er snakk om så store summer! Jeg har tenkt på dette flere ganger og lurt på om jeg har blitt blind og bare er alt for fiksert, men etter et seriøst dypdykk i mailen min fant jeg de gamle bildene. Jeg er ikke gal, det er faktisk sant. Og det er synd, for tro meg. Det hadde jo vært enklere å bare vite at jeg faktisk har vært litt for fiksert på min egen nese, for det kunne jeg bare ha latt gå. Da hadde jeg på en måte fått bekreftet en fordom mange har mot meg, at jeg egentlig bare må slutte å se meg så mye i speilet. Men nå føler jeg at jeg må inn til en konsultasjon og i det minste få forklart hvorfor det ikke ble gjort noen endringer, og hva som egentlig ble gjort under operasjonen. Det er rart det der, for jeg har jo faktisk gått inn for å endre en kroppsdel ved meg selv, og hvorfor det da ikke skjer noe vil jeg gjerne vite.

Det har vært vanskelig for meg å kunne tolke noe utifra bildene jeg selv har lagt ut på bloggen før operasjoen, da gjorde jeg meg alltid til og tok bilder fra rett vinkel, noe jeg enda gjør. Slitsomt? Oh yes.. Derfor måtte jeg finne før-bildene, slik at jeg kunne se det på ordentlig. Jeg vil gjerne slippe å sminke nesa smalere hver dag, og jeg vil gjerne slippe å kun føle meg fin fra en vinkel. Men da er det kanskje meg selv jeg må jobbe med, for jeg ser jo bra ut..? En ting er sikkert, jeg er ikke keen på å legge meg i narkose en gang til, for å så gå igjennom de fysiske smertene. Det har jeg allerede gjort. Alt jeg vil er, som den kontorllfreaken jeg er, å få høre hva de egentlig gjorde og hvorfor de ikke kunne gjøre mer, så får jeg en avsluttning på hele saken og aksepterer meg selv for slik jeg er. Nå har jeg gått rundt i to år og bare spekulert, og følt meg bortskjemt eller eventuelt dum som ikke ble fornøyd. Men man har uansett rett til hva man har betalt for, og klinikken har et “angresystem”, selv om jeg ikke helt vet om det funker i praksis. Vi får se.

en ny look

Jeg prøvde meg på en litt annen sminelook imorges, rosa kinn og rosa lepper med lett sminke på øynene.. Veldig sommerlig, selv om været ikke tilsier det samme i Oslo.

det er vakkert, og det er overalt

Jeg sitter i skrivende stund på flybussen som tar meg inn mot oslo og min kjære leilighet. Den lille visitten i Harstad er offisielt over for denne gang, og nå ser jeg ikke foreldrene mine mer før i september, da er møtestedet Spania 🙂 Det blir så herlig! Det føles allerede som en liten evighet siden jeg kjente på sol og varme, men det er vel ikke så alt for mange uker siden jeg var på Kreta? Hm, dette dyret trives uten tvil best i varmere strøk, som 90% av alle andre nordmenn.

Jeg elsker den lille stunden jeg har for meg selv på fly, flybuss eller i bil, hvor jeg bare kan være for meg selv, ikke snakke med noen og høre på musikk. Denne timen hjem er bare min. Den skal jeg nyte,og så skal jeg nyte kvelden enda mer. Tenk at man kan ha to hjem, med mennesker som elsker deg begge stedene? Fantastisk er det. Jeg elsker kjærlighet. Jeg så en liten jente som gråt over å skilles fra bestemoren sin på flyplassen idag og jeg ble så rørtrørt. To eldre mennesker som holdt hender over mittgangen i flyet. Det finnes over alt, og det er så vakkert at man kan gi seg selv og basere sin egen lykke på andre mennesker på den måten.

Passende bilde fra idag, på vei til flyplassen.

det tok meg 4 år og 477749 kommentarer

Nå begynner det å bli et par uker siden jeg måtte ta valget. Sperre kommentarfeltet, eller slutte å blogge for alltid. Det høres kanskje ut som noe veldig lite, en bagatell, eller at jeg klager og ikke vet hva ekte mobbing er. Fordi det er jo tross alt bare et kommentarfelt.. Men tro meg, slik er det ikke.

Jeg har alltid sagt at stygge kommentarer ikke bryr meg, og det var fordi jeg oppriktig trodde det. De stygge kommentarene hadde jo vært en del av min hverdag i fire år, jeg var så vandt til det at jeg kjente ikke til en dag uten å få høre om alt som var feil på meg, både utseendemessig og personlighetsmessig. Før jeg skulle trykke publiser på et innlegg satt jeg alltid og leste igjennom teksten flere ganger. Hadde jeg skrevet noe som kunne støte noen? Ville noen mene dette var dumt? Hadde jeg skrivefeil? Har jeg skrevet noe som er selvmotsigende? Og slik kunne det fortsette i evigheten. Jeg visste at jeg ikke kunne gjøre alle fornøyde, men man prøver jo likevel. Og til slutt legger man alt over på seg selv. Jeg gikk rundt og følte meg på generell basis ikke god nok, hele jævla tiden. Og kommentarer om utseendet er aldri noe som har brydd meg mest, det er på det personlige det gjør vondt.

Jeg ELSKER derimot konstruktiv kritikk. Konstruktiv kritikk får du av noen som bryr seg om deg. De ønsker at du skal gjøre det bra, så de kommer med en konstruktiv pekepinn på hva som kan være bedre og hvorfor – gjerne også hva du allerede gjør bra. Slike har jeg absolutt ikke fått mange av i min tid som blogger. Konstruktiv kritikk er ikke “du har et jævlig stygt ansikt / du er en hore / hørte dette og dette skjedde / jeg vet hvor du bor og skal komme å voldta deg”. De kommentarene der, var en del av min hverdag. Dere aner ikke hvor mange kommentarer som bare har blitt slettet eller ikke godkjent på grunn av for grov språkbruk. Om enhver dag var full av konstruktiv kritikk hadde jeg hoppet av glede.

Jeg føler vi som bloggere selv må ta et ansvar over mobberne. Vi MÅ faktisk ikke finne oss i det. Jeg har også et ansvar ovenfor meg selv, jeg har et ansvar ovenfor mine foreldre som blir triste av å lese kommentarfeltet mitt og jeg har et ansvar ovenfor menneskene i livet mitt som blir innkludert på bloggen. Jeg står jo med den egentlig makten her, og nå har jeg sperret kommentarfeltet muligens for alltid. Det tok meg 4 år og 477749 kommentarer. Men nå har jeg makten, endelig.

Det har vært så utrolig godt for meg å stenge kommentarfeltet, og om du er en av de som sliter med daglig anonym drittslenging – gjør det samme! Bare steng hele greia ned, de som vil fortelle deg noe fint / lurer på noe kan like gjerne gjøre det på fanpagen på facebook eller mail, så har vi heller en åpen og ærlig dialog der. Jeg har det så utrolig mye bedre nå.. Men jeg vet enda ikke hvor lang tid det kommer til å ta før jeg innkluderer mer av privatlivet mitt på bloggen, en eller annen gang kommer det jo. Kjærlighet har jeg jo trukket helt vekk fra både her og instagram fordi jeg føler at den delen av livet mitt er så mye bedre privat. Savner jeg å skrive om det? Ja, jeg gjør jo det, men jeg har vel bare fått en slags sperre. En sperre jeg setter opp for å nå beskytte det jeg bryr meg mest om. Når jeg blir litt vandt til at hverdagen min ikke lengre innkluderer masse fæle kommentarer, da.. Da kommer alt på plass igjen

 

hvordan jeg redigerer bildene mine!

Det er veldig mange som har spurt meg hvordan jeg redigerer bildene mine, og det er faktisk veeeldig enkelt! Jeg bruker to forskjellige nettsider, pixlr.com/express, og ipiccy.com. Disse er for helt grunnleggende redigering, og jeg savner egentlig photoshop ganske mye med tanke på å lage kollasjer for eksempel. Men om du bare skal gjøre litt enkel bilderetusjering vil jeg likevel anbefale disse!

 

ipiccy lager jeg collager, setter inn tekst og “stickers”, og i tillegg kan man gjøre huden finere, brunere, øynene mer klare, forstørre hva man vil, forminske hva man vil.. Det er bare å prøve seg fram inne på kategorien “retouch”. Om du vil gjøre bildet ditt litt finere anbefaler jeg effekten jeg har brukt på bildene over, da må du gå inn på “photo-effects” og så bla deg nedover til først “cross process”, velge den, og så “rainbow”. Disse to sammen blir tilnærmet likt bildet over, det kommer så klart litt an på utgangspunktet.

Du må logge deg inn via facebook for å bruke ipiccy,  men slapp av – det kommer ikke noe opp på facebooken din, så slipper du at vennene dine ser!

 

pixlr.com/express er den siden jeg mener har de fineste effektene på bildene når man skal redigere. Jeg elsker alle inne på “vintage” og spessielt effekten “nash”, og så liker jeg “hagrid” ,”josh” og alle inne på “overlay”. Det er på denne nettsiden jeg også lager rammer rundt bildene mine, redigerer alt lys, og jeg tar nesten alltid siste finish på disse bildene her. Man kan også redigere tennene hvitere, huden renere etc, men akkurat den delen mener jeg ipiccy er bedre på. pixlr.co/express er likevel favoritten fordi det finnes så utrolig mange fine effekter!


For å få bildene ut på instagram sender jeg dem til meg selv på facebook, og så lagrer jeg dem via mobilen. Vanskeligere enn som så er det ikke!

mitt nydelige hjem

 – Rart at et så nydelig sted kan skjule så mange triste historier  –

 

Hei fine du!

Igår kveld dro jeg, Anne-Sofie og Stine Mari på kino for å se “paper towns”. Jeg liker egentlig ikke den typen film (veldig klisje kjærlighet), men ettersom den stort sett har fått gode kritikker forventet jeg likevel en god filmopplevelse. Men desverre ble jeg ganske skuffet.. Den var så utrolig basic og uten noe særlig høydepunkt. Vi alle vet jo at high school bare er en gang, du må leve livet, ta vare på vennene dine.. Og det handlet også filmen om. Vi alle jentene var enige, men men – kino er koselig uansett! Om dere liker Cara kan den være verdt en titt, selv om hun ikke var så veldig mye med i filmen.

Etter at filmen var over tok vi oss en liten kjøretur rundt alle mulige kriker og kroker av Harstad. Vi sjekket ut utkikkspunkter og hus, snakket om fortid og framtid.. Det var veldig koselig å bare glemme tiden litt sammen med herlige venninner som jeg er så glad i Dessuten er Harstad utrolig nydelig, og spessielt når midnattsolen titter fram. Jeg har reist mye, men aldri har jeg sett et sted som er like vakkert. Alle burde virkelig oppleve nord-norge en gang i løpet av sitt liv.