man går langt for litt brunfarge

Dette kommer til å høres ut som verdens dårligste grunn til at jeg ikke har blogget, veldig diva-tendenser. . I dag tok jeg sol for første gang siden august, og på toppen av det hele bestemte jeg meg for å kjøre på med en solariumskrem som har “tangle”effekt, det vil si at den er ekstra sterk. Jeg tok sol, følte meg helt fin, men nå mens dagen har gått blir jeg bare mer og mer solbrent, jeg blir med andre ord dårligere og dårligere. Jeg klarer ikke å ha på meg klær, jeg klarer ikke lage meg mat, se på tv (er solbrent oppå øyelokkene så klarer nesten ikke åpne øynene), jeg har blemmer, jeg flasser, jeg har feber og er varm og kald samtidig. Med andre ord, 99% av alle negative følger solarium kan gi, går jeg igjennom nå, haha!

Så der ble alle dagens planer avlyst, veldig synd å starte helga på denne måten såklart. . Men men, får håpe jeg er bedre når jeg våkner i morgen! Så har dere noen tips til hvordan jeg kan få solbrentheten til å gå ned? En spessiel krem, eller noen “kjerringråd” jeg kan ta meg i bruk av? ♥

be the change

Nå har jeg vært vegetarianer i et halvt år, og grunnen til at jeg ikke skriver så mye om akkurat det på bloggen er fordi jeg vil ikke ha så mye fokus på mat og kosthold her. Jeg regner med de fleste som leser denne bloggen er ganske unge, og da bør man ikke tenke så mye på sånt. Javisst, jeg har tatt et ganske stort valg om å kutte ut kjøtt, egg og godteri som inneholder diverse bein fra dyr (ja, det finnes det mye av!), men slike valg skal man få ta på egenhånd, uten påvirkning fra forbildet sitt, om jeg er det for noen av dere.  Jeg vil heller ikke “skryte” av at jeg er vegetarianer, for hvorfor skal jeg det? Det er ikke noe jeg er slik at dere skal få et bedre inntrykk av meg, det er ikke noe jeg gjør for bloggen sin del eller for å bedre min egen samvittighet. . Det er rett og slett fordi jeg elsker dyr! 

Elsker når kjendiser stiller opp på slike bilder . . Håper jeg får gjort det en gang! 

Pamela-anderson-peta_large

Det som også er fint med å være vegetarianer er at jeg føler jeg har “rett” til å uttale meg om dyremisshandling, fordi jeg gjør ikke forskjell på noen dyr. Jeg bryr meg generelt, ikke bare om min hund eller den ene hunden som ble brent ihjel på tv, de små kattene som ble reddet på animal planet eller den reven som ble laget pelskåpe av. Jeg bryr meg om kua, grisen, fuglen, kyllingen . . Ja, alt mulig! Jeg synes det er dobbeltmoralsk å si man er såå imot dyreplaging og så spiser man kjøtt, går med canada goose eller har kjøpt seg skinnsofa. Da kan du heller si “jeg er imot det ene men ikke det andre, fordi. .” og så begrunne hva du mener. Det er jo mange som synes det er “kult” å ikke bry seg å provosere leserne med sin nye pelsjakke, men det er nesten like ille å late som man bryr seg føler jeg. .

Herregud:( Slik er det ikke bare i pelsindistruen, men kjøtt også! Ikke vær naiv å si det ikke skjer i norge – for det gjør det.

556611_10151019197074586_1392650555_n_large 

Det blir liksom litt dumt å si ” jeg elsker dyr, men egentlig bare katten min” fordi det er jo det mange egentlig mener, og da får man stå for at “jeg synes det er grusomt at dyr blir plaget, men jeg bryr meg ikke nok til å kutte ut kjøtt” fordi det er sannheten, en hard sannhet. Man takler ikke å se at dyr blir plaget, men vil helst ikke vite hvordan baconet du har på talerkenen kom dit. Skjønner dere poenget? Jeg har all respekt for at andre ikke er veggis, herregud jeg er jo den eneste jeg kjenner som er det – det er mange som ikke kan bli det også, av helsemessige årsaker! Men man må ikke late som man er frøken prektig og redder verden når man ikke klagerer å begynne med seg selv engang – derfor er jeg så glad i tatoveringen min, “be the change” fordi jeg prøver virkelig å gjøre en endring – men da starter man med seg selv først. 

Såååå sant!!! 

270562_10150255681489586_5647744585_7328479_7566216_n_large

dagens + gnagermamma

Nå har jeg bestilt hjem de kjolene jeg ville ha! Godt å ha det gjort, men dere får se på jul og nyttårsaften hvilke jeg endte opp med til slutt! Desember er den beste tiden på året . . ♥ 

I det siste har jeg fått for meg at jeg bare må kjøpe meg en liten gnager, for eksempel marsvin eller kanin, så nå er jeg rimelig besatt av den tanken. En liten spontan ide jeg fikk, mest for at hunden min skal få en lekekamerat. Haha, neida! Skal legge meg sykt tidlig i dag, har hatt store problemer i det siste med å komme meg opp om morgenen så planlegger faktisk å hoppe til sengs når jeg har skrevet ferdig dette innlegget. 

Slik ser dagens ut! 

Fikk forresten denne videoen på mail fra en leser, jeg ble så utrolig glad. Hun har satt sammen masse bilder og videoer av meg og lagt inn bloggtekster jeg har skrevet for inspirasjon, pluss at en gaaammel sangvideo av meg er i bakgrunnen. Så søtt, made my day! Bloggen hennes er www.victoriavenbakken.blogg.no

kjolehjelp

Hei! Sitter nå og jobber med litt tyske gloser, om noen av dere kan redde meg fra dette hadde jeg blitt superglad. . Men nei, det må gjøres! 

Har også lett rundt på nettet i hele dag etter en kjole jeg kan bruke på nyttårsaften og en jeg kan bruke på julaften. Jeg hadde to krav – rød kjole på julaften, paljettkjole på nyttårsaften. Jeg vil helst ikke at den skal være utringet heller, fordi jeg føler det er upassende på julaften og rett og slett utrygt på nyttårsaften ettersom det pleier å bli en del drinker og man hopper litt hit og dit, hehe.

Nå har det kommet ned på to alternativer til hver dag, så da trenger jeg hjelp fra dere til å velge en! 

Hvilken av disse skal jeg ta på julaften?


1. Kjole kr 399 HER 2. Kjole 499 HER 

Hvilken av disse skal jeg ta på nyttårsaften? 

1. Kjole 499 HER 2. Kjole 499 HER 

dagens outfit

Føler meg litt bedre nå, og godt er det! Nå skal jeg løpe ut døren for å dra på filmkveld med unge høyre!

Har forresten funnet ut hvor dere kan se klippet fra når jeg var på tv i går, har enda ikke funnet del 1. . Men del 2 finner dere HER, det er fra når jeg var på photoshoot! Takk for at dere leser bloggen min forresten, vet jeg ikke sier det ofte nok ♥  

Slik ser jeg ut i dag! Skal ha militærjakken over. Hva synes dere? 

Elsker militærjakken min! Den er fra sheinside.com 

rosa, søtt og ingen mening

Bare fordi jeg er en “offentlig” person så skal det være okei å mene, si og dømme meg akkurat som man vil, når man vil. Det er som jeg er et objekt, og ikke et menneske med følelser. Tenker dere over hvem som sitter og mottar dritt på andre side av skjermen? Det er meg. Ikke et objekt, men meg – Sophie Elise, jente 17 år. Kanskje det er vanskelig å skjønne?

Jeg har aldri bedt om å få en stor blogg, det har aldri vært et mål for meg. Men nå er det sånn, og så skal jeg holde ut med masse dritt bare fordi mange liker det jeg skriver? Hvordan kan man snu om på noe som jeg egentlig bør være glad og stolt over, til noe negativt?

Dette er en overfladisk blogg, jeg deler av meg mine overfladiske sider som sminke, hår, negler og alt som er rosa, søtt og som egentlig ikke har en mening overhode. Slik som jeg aller helst vil skrive, det egner seg ikke for de jeg er såkalt “forbilde” for. Her må man passe på, til en hver tid. . Og ja, jeg bryr meg mye om utseende. Det er en av mine interesser, akkurat som bloggen er – en interesse. Men det er ikke livet mitt. 

Jeg er ikke en overfladisk dum jente som ikke bryr seg om annet enn seg selv. Mine gode venninner og min familie vet hvordan jeg er, jeg kunne for eksempel aldri snakket dritt om noen jeg ikke kjenner basert på noe overfladisk som utseende. Såklart kan jeg ha negative meninger om noen, men jeg kunne aldri ha gått bak ryggen på noen, snakke dritt eller ville trykke ned et menneske som aldri har gjort meg noe vondt. Det er det mange av dere gjør, og gossipblogger på internett – trykker meg ned, og jeg har aldri gjort noe galt eller slemt mot noen av dere. Jeg kan ofte være ironisk i bloggen, at folk ikke oppfatter det får være. . ja, deres problem. Man lærer om ironi på skolen, og sarkasme. Jeg har aldri ment at jeg selv er feit (som forresten er “frekt” mot meg, ingen andre – hva er det å bli sur over?) og jeg har heller aldri hengt ut noen. Mens jeg selv blir hengt ut daglig. 

Så ja, dere kan godt dømme meg utifra noen bilder på nettet eller rykter dere har lest på toppsladring. Men at dere legger dere opp i mitt liv, snakker dritt eller tror dere vet nøyaktig hvem jeg er av den grunn, det er feil. Dere kjenner kanskje 30% av meg, men hva er det å dømme etter? Det finnes så mye mer. 
Synd at jeg må være så streng på bloggen nå, men det irriterer meg så sykt at mennesker kan være så overfladiske og dømmende. Det er ikke jeg som er overfladisk her, det er de som rakker ned på meg etter hvor mye extensions jeg bruker som er overfladisk. Nå mener jeg såklart ikke alle, jeg vet at jeg har kjempemange søte og snille lesere såklart! ♥ 

so sick

Ligger i senga og synes litt småsynd i meg selv, jeg har nemlig så vondt i hodet at det føles som hele meg skal eksplodere. Når jeg får vondt i hodet får jeg alltid vondt på høyre side og bak øyet, så nå tror jeg selvklart at jeg har øyesvulsvt eller noe i den duren. Haha, jeg må være  verdens største hypokonder! Men føles uansett godt å ta det med ro i dag, det trenger jeg virkelig. . ♥

Lillesøster fikk velge ut deksler til mobilen sin i dag! Haha i blandt har hun flaks som har meg som søster. .

Dette dekslet ble det til at hun fikk, meen det var mest fordi jeg skulle prøve det på mobilen hennes og så fikk jeg det ikke av igjen. . haha, typisk!


 

My look today er ikke så veldig hot (hot med tanke på feber, not med tanke på utseende) så skal spare dere for videre detaljer. . Men det er greit en gang i blandt, det også!

Har på meg mine herlige lester fra topping.no, ville jo såklart foretrukket å ha på meg noen mormor har strikket men jeg får nøye meg med disse! De er utrolig søte, og kjenner jeg resten av familien (noe jeg gjør) så kommer nok de til å være å se på et annet familiemedlemsføtter ganske snart. . Her får man jammen ikke ha tingene sine for seg selv om man har noe fint! Sokkene koster 149 kr tror jeg det var, jeg har også en lue og et skjerf fra samme nettside. Anbefales for dere som, i likhet med meg, fryser veldig lett! 

 

med og uten sminke

Fikk dette bildet på mail fra en bloggleser, og jeg må bare si . . wow! Her har dere forskjellen på meg med og uten sminke (riktignok masse sminke, fra diverse photoshoots) Men det var kjempegøy å se på!!! Takk så mye til http://miabella.blogg.no/ for at du laget dette, det setter jeg utrolig stor pris på! :)  Hva synes dere er finest, uten sminke eller med masse sminke? 

Det bildet nederst til høyre har flinke Michelle tatt, skal tilbake dit på photoshoot i starten av Januar. . Gleder meg! 

Sitter nå og jobber litt med blogg, mens familien venter spent på å se meg på tv i dag.. Blir gøy! Så følg med på tv 2 nå (mellom 17:30- 18:00). Dere kan også se det på tv2 sumo om dere har bruker der, bare søk på “ettermiddagen” for i går og i dag. 

 

dobbelhake and i know it

Etter min mening kommer det aldri til å bli direkte gøy å se seg selv på tv, selv om jeg følte det gikk helt greit i dag. Når man er så selvkritisk som meg så ble jeg plutselig oppmerksom på en dobbelhake jeg ikke visste var der, kråkenesa mi som jeg trodde var litt mindre, rare lepper som jeg egentlig trodde var sexy, skeiv løsvipp (den var jeg klar over, men faen heller) , rart hår som kunne ha trengt en god runde med hårbørsten, og at jeg kanskje bør gå ned noen kilo eller fem, femten eller femhundre- alt dette på 10 minutter! Glad jeg ikke er kjendis, virkelig. . Men så tenkte jeg bare ” okei, jeg har dobbelhake – life goes on” og deer ble jeg litt smartere i dag!
Del 2 av reportasjen kommer på tv 2 i morgen til ca samme tid, men jeg kommer mer tilbake til det! Noen som så på?

WOHO BLOGGEN MIN PÅ TV, HEIS FLAGGET FOLKENS!! FINN FRAM BUNADEN!! GÅ I TOG!! TRE GANGER HURRA! 


Etter det lå jeg på gulvet en stund å deppa litt, fant fram fuktighetskremen..

Men orket ikke engang ta den på. . Haha, sløvhet! Men, så kom jeg på at det finnes faktisk folk som har det verre enn meg, spesielt nå ved juletider tenker jeg masse på de som er ensom og alene på julaften. Jeg leste at en enke hadde lagt ut annonnse i aftenposten hvor hun var villig til å betale godt for å ikke være ensom på julaften. Jeg fikk direkte vondt i hjertet av å lese det, det finnes så mange der ute som tilbringer jula ensom! Det er forferdelig. . Huff, skulle ønske jeg kunne gjort mye mer for samfunnet på slike områder!

Haha, ligger bare å holder fuktighetskremen i hånda liksom. . 

Nå skal jeg henge litt med Amanda, Lisa og Emil! Blog to you later ♥ 

afterlife

Jeg har stresset som en idiot i hele dag for å rekke å dra med mamma til byen nå klokken 17, tror dere jeg rakk det? Nei. Så der ble alle dagens planer ødelagt, livet på landet uten lappen, folkens. . Er litt deppa angående det, men det ordner seg alltid!

Nå skal jeg lukke øynene, høre på denne fantastiske sangen å drømme meg bort litt før jeg skal se meg selv på tv 2 klokken 17:44 (ikke glem det, hihi!!). Finnes det noe kleinere enn å se seg selv på opptak? Dont think so!