jeg kjenner ikke meg selv

Hahah, idag viste Stine meg en quiz om meg på internet, og tror dere ikke jeg klarte å svare feil flere av alternativene – OM meg selv? Jeg misstenker riktignok at det er Stine selv som har laget denne for å tulle med meg, men det var uansett et godt tidsfordriv. Om dere vil sjekke ut hvor mye dere “vet” om meg, kan dere gjøre det HER.  Fortell meg gjerne hvordan det gikk! Ps: en del av det som står der er nok tull, eller sterkt overdrevet. . Sikkert derfor jeg tok feil selv! 

Forresten, gjett hva jeg fikk hos kjæresten min igår? En utrolig søt gave, nemlig et stort bilde av. . foten min! Det høres sikkert ikke så veldig vakkert ut, men det er ett bilde han tok av i Barcelona når jeg tvingte han med for å ta outfitbilder, så har han klippet ut foten min, redigert, gjort det veldig stort, skrevet det ut og gitt bildet til meg. Jeg ble så glad, fordi for over en måned siden nevnte jeg i farten at jeg skulle ønske jeg hadde det bildet, i stor versjon, hengende på veggen. Han hadde det nemlig på mobilen før. Og i går så kom han altså med det til meg, uten at jeg har nevnt det i ettertid eller hadde anelse. Snille min!

Dette skal definitivt være med den dagen jeg flytter! Føler meg så heldig, hvor mange har en kjæreste som faktisk gjør noe sånt? Nå har jeg et helt unikt bilde heggene i stua mi! 

Ellers slapper jeg helt av i mitt eget selskap i kveld, i morgen tar jeg turen mot hovedstaden som dere vet. Jeg har tent på favorittlysene mine fra voluspa, og har en veldig rolig stemning i kroppen for en gangs skyld. Vanligvis er det jo bare stress hele tiden oppi hodet mitt, mange tanker om ting som “må” bli gjort. 

Uansett, lysene da. Nok en ting som kommer til å følge med meg den gang jeg flytter ut. Jeg får alltid høre at det lukter så godt på rommet mitt (veldig hyggelig å få høre, for øvrig!) og det er takket være lys som dette. Jeg er helt avhengig av duftelys, og dette er favorittene. Voluspa pink itron, som er en frisk sommerlig duft, og french bourbon vanille som er litt dypere i lukten. Man kan få kjøpt dem i de fleste litt “finere” interiørbutikker, også butikker som selger blomster og litt ting og tang, men jeg har kjøpt mine på aflekthome.no. De har sinnsykt masse fine møbler der, somn er så girly, jeg drømmer meg helt bort hver gang jeg titter inn der. Jeg har allerede funnet noen stoler og sengetøy som jeg føler jeg ha., Jeg har faktisk satt det på ønskelisten til jul! Anbefaler dere forresten også å sjekke ut bloggen, http://aflekthome.blogspot.no/, der har jeg fått mye interiørinspirasjon. Hele konseptet er jo at alle skal kunne kjøpe seg fine møbler uten at det koster skjorta, og det liker vi :) 

er jeg dum, eller?

I dag har jeg vært ute på tur igjen sammen med familien og Stine, vi drar jo til oslo sammen i morgen for å se Selena Gomez live i oslo spektrum! Jeg gleder meg en hel haug, Selena må være en av de kjendisene jeg liker personligheten til, og som jeg kunne ha tenkt meg å være venn med. Slik blir det nok ikke, så jeg får nøye meg med å se henne live!

Ellers hadde jeg og Stine en liten samtale, hvor hun sa “om jeg ikke hadde kjent deg, og bare leste bloggen din, så hadde jeg tenkt at du er dum”. Haha.. Jeg synes ikke jeg virker noe merkverdig dum på bloggen, men det er jo fordi jeg er meg, og vet hvordan jeg er. Men, sånn helt ærlig – hvilket inntrykk har dere? Er jeg dum, eller? 

Topp fra chiquelle, denim leggings fra sheinside HER og støvler fra hunter. 

Plukket blåbær fikk vi også gjort, nam nam! 

Lille grisen min var såklart med.

Fine Stine! 

 

 

hvordan bli brun?

Som dere sikkert har skjønt til nå, så er det ganske så viktig for meg å ha en fin brunfarge på kroppen, spessielt nå som vi begynner å nærme oss vinter. Da føles alt så grått og trist, og når de solbleka stripene i håret begynner å gå bort, og brunfarge plutselig begynner å koste en del, så går humøret mitt også ned. Det er jeg vel neppe helt alene om å føle? Det er ikke bare-bare, for man vil jo ikke ligge i solariummet hele tiden. Ikke bare er det dyrt, men også veldig farlig. Og selvbruning? Jeg tipper jeg ikke er den eneste tenåringen som har stått på badet og skrubbet av meg lag på lag med bilig selvbruning, bare for å se flekkete og enda mer blek ut enn hva jeg var i utgangspunktet. .

Jeg har anbefalt dere Sunspa selvbruning mange ganger før, og jeg vil gjerne anbefale den en gang til, spessielt til dere studenter med litt begrenset pengebruk. Jeg har min boks i ett par måneder før den er tom, iallfall når jeg har den store boksen på 250 ml.  Jeg vet uansett at med inntektene til studenter, som det fleste av dere faktisk er, så gjør ett par hundrelapper ganske vondt for pengeboka. Derfor kan dere få 15% på alt fra Sunspa ved å skrive koden “SE” når dere sjekker ut! Da blir det jo litt billigere for dere ♥ Alt fra Sunspa finner dere HER. Og det beste av alt? Det testes ikke på dyr!

Denne selvbruningen er den beste jeg har testet, og jeg kan jo ramse opp ett par jeg har brukt. Dove, Loreal, Garnier, Dior, St. Tropez, Tan Towel. . Mange flere også, men dette er den eneste jeg har blitt 100% fornøyd med. Den er laget slik at den ikke flekker av, så om du trener og svetter en del, så holder den seg like bra. Jeg har også brukt den i syden og måtte ikke ligge på “tørk” hele dagen, jeg kunne bade og alt mulig uten at den forsvant. Eller, den forsvinner jo gradvis, men ikke slik at man må stå i dusjen og skrubbe hele dagen. Man kan bruke den både i ansiktet og på kroppen.  Den inneholder også Alo Vera, derfor blir huden fuktig mens man bruker den. Den lukter heller ingenting. Jeg som har kjæreste vet hvor mye gutter hater når jenter stinker selvbruning, så da er denne perfekt! Så, SunSpa finner dere HER, og husk rabattkoden SE om dere skal kjøpe ♥

Ellers har jeg begynt å teste ut hårprodukter fra percy and reed, hårprodukter som heller ikke er så ille for en litt tynn pengebok. Jeg bruker tørrshampoen deres, hårsprayen deres og “fuktighetskremen” deres for hår. Sistenevnte er definitivt min favoritt nå som jeg har extensions, den både ser og føles ut som fuktighetskrem, og fikser opp i alle floker jeg har i håret (og det kan jeg love dere er mange!). Den gir håret mitt mye glans, og spesielt extensions trenger jo dette etter en stund. Jeg kommer nok til å skrive mer om dette produktet ved en senere anledning, men jeg ville likevel nevne det litt for dere nå! Disse produktene koster litt over hundrelappen, altså ikke så mye. Hårprodukter pleier jo å koste en del. . 

Etter å ha brukt tørrshampoen og flettet håret, får jeg slike lette, fine “beach” krøller. 

Så. . Liker dere når jeg har slike produktanbefalninger en gang i blandt? Jeg prøver å ta det litt sjeldent slik at det ikke blir for mye, men nå og da kommer det et produkt jeg virkelig vil vise dere. 

reklame

life in plastic

… it’s fantastic!!!! 

Fant dette på en svensk blogg, og hva skal man si? Hva kan dere si nå, alle dere moralfrøkner som sitter der ute med pekefingeren og roper ” NATULRIG ER BEST” mens dere poster bilder av Alena Shiskova på instagram? Hvor er logikken og moralen i DET? Eller er det bare kanskje kun i norge man ikke får lovt til å gjøre sånt. . Skulle ikke forundre meg! ;) 

Her kommer en liten “nyhet”. De mange av dere synes er verdens vakreste, har gjennomgått plastisk kirurgi. Megan Fox, Alena Shiskova, Scarlett Johansson, Blake Lively. . Jeg kunne sikkert ha ramset opp en evighet. Så bare bit i det sure eple, innrømm at dere også synes plastic is fantastic. 

endelig snart ferdig!

Nå er jeg endelig ferdig med langkjøringen, og lappen virker plutselig ikke så fjern likevel! Eller, jo, den gjør det.. Jeg fikk ikke så mye skryt i dag på turen, det er veldig lenge siden jeg har vært bak rattet, og det vistes godt på kjøreferdighetene i dag. Jeg har kjørt i fire timer til sammen i dag, og ettersom nattesøvnen min besto av bare 5 timer søvn, så kunne jeg ha hatt en bedre tur. Men det er godt å ha det overstått, og kjørelæreren min er en herlig skrue. Jenta jeg kjørte sammen med var også super! Jeg kjører hos “gummes trafikkskole” i harstad, til dere som kanskje lurer. 

Meg nå, på med sløveklærne..

.. og meg i morges, før jeg dro. Hakket finere kledd da! 

Blazeren er fra sheinside HER (det er en direktelink til plagget, jeg skal begynne å legge det ut istedenfor så blir det lettere for dere å finne), jeg tror toppen er fra samme nettside og buksen er fra dr. denim på nelly.

Tror jeg fanget kjørelæreren i ett litt oppgitt øyeblikk, haha. .

Ble en del venting i baksetet, ettersom vi byttet på å kjøre. 

Ett litt bedre bilde av hva jeg hadde på meg.

Nå skal jeg se på how I met your mother, merkelig at jeg har klart å blitt avhengig av en komiserie, men også ganske herlig! Hele dagen blir jo til ett eneste stort glis om jeg ser en episode litt nå og da. Jeg ble nettopp ferdig med dexter sesong 4, og jeg klarte ikke å se på mer etter det, enn så lenge. . Noen av dere der ute som også har sett Dexter og følte det litt på samme måte? Er det verdt å se videre?

 

tv2 og oslo neste uke!

På onsdag drar jeg til oslo på dagstur for å være gjest på Ettermiddagen på tv2, for fjerde gang! Jeg er så glad og takknemlig for at jeg blir spurt om å være med flere ganger, det betyr jo at jeg har gjort en god jobb når jeg har vært der tidligere. I tillegg til å gjeste showet tre ganger før, fulgte de meg også en dag i oslo som ble delt opp i to episoder. Det var ikke så veldig gøy å se på i ettertid, ettersom at når vi spilte inn det hadde jeg ikke sovet på nesten to døgn og var heeeeelt fjern (og ikke minst stygg, haha). Så gleder meg til å komme på tv nå, ettersom jeg føler meg bedre og er litt mer selvsikker :) Det er jo tross alt ganske skummelt å bli sendt på landsdekkende tv direkte, flaks at jeg aldri blir nervøs! 

Jeg kommer tilbake med klokkeslett senere, men jeg håper såklart mange av dere vil se på ♥ Har noen av dere sett på før? 

Sist gang jeg var der, i Mars tror jeg det var. Ser på denne og er damn happy for visse ting jeg har fikset på, haha. .  Trist men sant! (dårlig lyd, så skru opp lyden på max og ha på headset).  Tusen takk til dere som filmer slikt og legger ut, jeg elsker å søke opp meg selv på youtube! 

trenger fotoassistent

Ingen i familien min kan “kunsten å ta bilder”. De har ikke helt øye for hva som funker med vinkler, lys og for å få fram detaljer, jeg blir helt gal hver eneste gang vi skal ut for å ha en liten “bloggphotoshoot”, haha.. Jeg er så klart glad for at de prøver å hjelpe meg. . Tror jeg må flytte inn sammen med Stine Mari, hun er nok den eneste jeg kjenner som virkelig forstår hva jeg vil med bildene. Eller, lillesøster er helt ærlig ikke så verst. 

Ellers har jeg vondt i nesa, jeg selv har slått meg i søvne igjen. Det er en uvane, fordi jeg har jo så lyst til å pirke bort all ruren fra der stingene satt, men det tillater man jo ikke – men når jeg sover, da er alt lovt, haha.

Ett av mine mange nei-kan-du-ta-bilde-fra-der-borte-poseringer. Haha, mamma lærer aldri.

HAHAHA! “nei jeg vil ha SÅ mye med på bildet!!!” Dette var så stygt at jeg ler!

Så, det eneste bildet som ble brukbart. .

Jakke og vest fra sheinside.com – de hører til i samme sett! Ringene er fra nelly

Skoene er fra nelly HER. Om dere har tenkt å bestille de så ta en størrelse større enn dere vanligvis bruker! De var litt trange i min vanlige størrelse, men jeg byttet de inn mot en størrelse større og da satt de bra (ad)

det føles tomt

Jeg skal komme med en innrømmelse, en jeg aldri hadde trodd ville komme.. Men, det føles ganske tomt, og ikke minst ensomt å ikke gå på skolen lengre. Når to av mine beste venniner har flyttet også, de eneste jeg følte jeg var en “selvfølge” for, om dere skjønner. Der man alltid blir invitert, og alltid har noen å gå til. Om dagene når lillesøster er på skolen og foreldrene mine jobber, og andre venner er på jobb, da er det ikke så mye å finne på akkurat. Samtidig kan jeg ikke få meg en jobb fordi jeg er avhengig av å kunne reise mye, for eksempel må jeg til oslo to ganger neste uke! Så jeg får heller leve litt ekstra de dagene jeg er borte. Har noen av dere lesere friår, eller kanskje flyttet fra venninner? Er godt å vite at jeg ikke er alene såfall. 

I dag har jeg hatt en “bli-fin” dag, både vipper og negler ble fiket på SpaSpa. Jeg ble så fornøyd! Hver gang jeg fyller på vippene blir det finere og finere, pluss at jeg fikk vite at mine egne viper har holdt seg godt selv om jeg har extensions. Pjuh, da pustet jeg lettet ut! Det er bare å gå til noen som kan sakene sine, så blir man så fin, og ikke minst vippene blir tatt godt vare på ♥

 

 

Her er min bestemor-hemmelighet. Jeg bruker hårruller i luggen. . Disse sitter i håret nå, og som regel tar jeg de ut etter 30-40 minutter. Jeg har kjøpt på h&m, og de koster sånn cirka ingenting.

 

 

ting jeg går glipp av

I blandt er det utrolig kjipt å bo langt oppe i landet og et stykke fra hovedstaden. (Men såklart finnes det mange fordeler også, haha). En ting jeg ikke liker er at jeg går glipp av mange morsomme eventer og fester som jeg gjerne vil gå på! Jeg har enda ikke vært på rød løper, men har blitt invitert på masse eventer hvor det er nettopp dette. . Det er jo en ting å dra til oslo bare for en kveld, men om jeg faktisk hadde bodd der så ville jeg nok ha dratt på slike begivenheter flere ganger i måneden! 

Blandt annet fikk jeg invitasjon til smykkelanseringen som Carina Dahl hadde for litt siden, jeg fikk invitasjon til guess-åpningen, og ingen av disse kunne jeg gå på. Så sitter jeg hjemme i senga og leser om det på kjendis.no dagen etter istedenfor, haha. . Livet! ;)

 

du skremmer ikke meg

I dag har jeg tatt noen treningsøvelser på rommet, og tidligere i kveld tok jeg solarium. Det er godt når man får gjort slike “slitsomme” ting for seg selv som man vanligvis bare utsetter, til og med å dra til solariumet kan jo føles som et ork en gang i blandt, haha. . Men det er verdt det, jeg føler meg 100 ganger finere etterpå, og forhåpenligvis litt brunere! Pappa leste opp litt skremmende statistikk til meg om hudkreft tidligere idag, er kanskje litt fælt å si at jeg ikke klarer å bli skremt av det, uansett om jeg vil.. Det er vel ikke noe man innser før man selv er i den situasjonen. 

Nå skal jeg legge meg godt til rette i senga, og tenke litt ekstra på kjæresten min. Leste nettopp DENNE saken på dagbladet som fikk tankene satt igang for fullt. Det er viktig å ta vare på sine kjære mens man har dem ♥

Fullt utstyrt før solariumet, haha! Betakaroten, solkort og solariumskrem.