så prostituert

Nå skal jeg dra på jentekveld sammen med Amanda, Lisa, og Anne-Sofie! Vi skal se 21 jumpstreet og sikkert spise noe godt, men føler meg ikke i så veldig god form. . Mat frister ikke overhode, har ikke gjort det på lenge! Det går i perioder for meg sånn sett, noen ganger er jeg rett og slett lei av mat og ingenting (ikke engang taco) frister. Det går forhåpentligvis fort over, jeg gleder meg til i kveld og godteri får jeg nok alltid stappet i meg!

Jeg har forresten på meg en “magetopp” i dag, men skal ha blazer over så magen kommer ikke til å vises – jeg ber dere bare roe helt ned på forhånd, haha. Vet jo hvordan noen av dere kan bli! Husker når jeg kjøpte denne toppen for et år siden og la ut bilde, tror det var første gang jeg ble kalt “hore” på bloggen. Ja, huff jeg er så prostituert av meg. . Jeg elsker toppen i alle fall, slik farge er kjempefint når man har blå øyne synes jeg! 

Haha, jeg ser litt ut som en alv på grunn av ørene mine! Litt søtt, blir glad av slike “småting” ♥

Håper alle får en fantastisk kveld! Skal ikke sove hjemme så blir ikke mer blogging i dag, og i morgen har vi operasjon dagsverk = sove så lenge jeg vil. Blogges mer når jeg er hjemme i morgen ♥ puuusssss

 


 

jeg er tydeligvis retard

Hei! Vi hadde gym i siste time i dag, det er så herlig å ha det på slutten av dagen slik at man kan dra hjem å dusje – eller i mitt tilfelle, bade. Derfor skjønner dere hvorfor jeg kommer med en treg oppdatering, jeg blir i skikkelig sløvemodus etter et bad! Og gjett hva!? Jeg aner ikke hva som har gått galt i hodet til pappa, men han har tydeligvis mistet farsinnstinktet. . Han har nemlig fjernet disney channel og toon disney fra kanallisten vår! Hva forventer han jeg skal finne på nå!? Og ja, jeg vet disney channel har tapt seg noe sykt ( nå er det jo bare serier der med mennesker som er dubbet tl norsk, jeg liker best tegneserier. . ) men på toon disney har de alt av det gode gamle, som friminutt og loyd i rommet ♥ Tro meg, pappa skal få høre det!

Haha en annen litt morsom ting – jeg må ta en medisin mot skjelvingene jeg har i hendene, og hver eneste dag må mamma mase på meg slik at jeg husker det. Jeg er enda 10 år mentalt å må bli fortalt når jeg skal gjøre slike ting som å ta medisin, spise, gå å legge meg (faktisk. .). I dag når jeg, for første gang, skulle ta medisin på egenhånd oppdaget jeg dette . . Jeg er tydeligvis en RETARD? 

 

outfit

Dette har vært mitt outfit i dag, hadde en cardigan over også, men når jeg skulle ta outfitbilder så ikke det helt bra ut. . Men elsker å ha på meg shorts, så når det er vinter dryler jeg bare en tykk strømpebukse under og voila – ready to go! Hva synes dere? :) 

Amanda er her enda og vi har heldigvis fått gjort leksene vi skulle gjøre – var en stor innlevering i gym så føles godt å ha det ute av verden! Skal nok snart legge meg, så blir ikke mer blogging i kveld. Vi høres kanskje før jeg sovner, eller i morgen! Ha en fantastisk kveld kjære lesere ♥ klisj puss puss 

standard

Kom akkurat hjem fra skolen og senere i dag kommer Amanda til meg slik at vi kan gjøre masse lekser sammen. Hadde egentlig planlagt å spise usunt godteri når vi jobber med skolearbeidet (standard), men vi ombestemte oss å tar et sunnere alternativ istedenfor. Veldig utypisk oss, eller? ;) Amanda har blitt så flink til å trene i det siste, så jeg føler jeg må slenge meg på det å bli litt flinkere med hvordan jeg tar vare på kroppen min! Nåvel, får se hvor lenge det varer for min del . . . Nå skal jeg fikse meg å se om jeg rekker å ta et outfitbilde før hun kommer! 

Slik som dette føler jeg meg for øyebliket.. Derfor må jeg fikse meg, fort fort fort! 

Tenkte foresten å tipse dere om noe fantastisk for håret nå som vinteren er her! Jeg har anbefalt dere denne hårserien før som heter Dikson, jeg har brukt hårkuren derifra kjempelenge. Etter jeg begynte å bruke den sa mamma, som ser meg oftest, at håret mitt hadde endret seg sykt mye til det bedre + det lukter himmelsk! Er også produkter fra denne serien jeg bruker når jeg vasker extensionene, ettersom de gir et så mykt resultat og lukter så godt. Anbefales virkelig om dere har slitt hår, og kan kjøpes HER 

Fikk også en kjempefin veske med! Den var litt liten men den har god plass uansett, tenker å ha den med ut når jeg skal på fest! Testet den nettopp ut og det er plass til speilrefleks, sko, all sminke og hårbørste der uten at noe faller over kanten! Det er en type veske som kan gjøre mye med et ganske enkelt antrekk. Kan kjøpes HER 

fuck the police

Som jeg sa i sta kunne jeg vise dere kostymet jeg hadde tenkt til å være på halloween, og det er politi! Har hatt dette kostymet liggende ganske lenge, men det finnes jo ikke så mange alternativer man kan bruke det på, haha. . . Men, her er altså mitt horeweenoutfit, kan jo spare det til neste år også! Tenkte å kombinere det med slike lyse “zoombielinser” som man kan kjøpe på lekebutikken blandt annet, + male litt blod osv på meg. Må vel også kjøpe pistol og hatt, for den politihatten jeg fikk med dette var seriøst et helvette. Den var så stram på hodet at jeg trudde hjernen min skulle gå i lufta sånn seriøs, ikke særlig lett å ha det gøy da. 

Hva var dere / skal være på halloween?

(hore)halloween

Har akkurat tatt meg et bad og sitter nå å smører meg inn med fuktighetskrem, det har blitt en avhengighet for meg å bade MINST en gang per dag, om ikke det blir gjort får jeg helt noia. Ikke bra, jeg er så treg også at jeg bruker sikkert 3 timer fra jeg går i badekaret til jeg er ferdig fikset igjen, haha. Litt av et liv.

Er litt trist fordi halloween tydeligvis ble feiret denne helga, jeg trodde det var neste helg. . Det er min favoritt “høytid” og jeg elsker å kle meg ut, har jo et helt lager av kostymer her hjemme! Det er nesten slik at jeg vurderer å feire bursdagen min med kostymetema slik at jeg også får kledd meg ut i år. Kan vise dere kostymet jeg har / hadde tenkt til å bruke senere om dere vil! En ting jeg synes er latterlig med halloween er når jenter skal baksnakke hvordan andre jenter kler seg, at de såkalt kler seg for “horete”: Er dere seriøst så sjalu når andre får mer oppmerksomhet? Om man vil kle seg lettkledd på halloween, så gjør man det. Det er gøy å få oppmerksomhet synes jeg, og om man vil bruke den ene dagen i året til nettopp det – go ahead! Det er girlpower, synes jeg. 

svar på noen spørsmål

Hei, kom hjem fra teateret nå nettopp (føler meg sykt high-class når jeg skriver det, haha) og ligger nå i sengen og slapper av. Tenkte jeg derfor kunne svare på noen ofte stilte spørsmål jeg får om hair extensions, slik at dere kan bli hjulpet litt på veien! Jeg bruker hår fra luxushair.no og har en pakke 180gram, det finnes HER.

Hvor mange gram hår trenger jeg for at det skal bli best resultat?
Jeg synes, jo mer, jo bedre. En pakke med 180 gram holder i massevis, men for noen kan 130 gram være nok. Om du har langt hår fra før av trenger man mindre gram, og om du har kort bør du ha mer. 

Hvor langt rekker pakken med 50 cm og den med 65 cm?
Det kommer selvsagt an på hvor høy du er, jeg er 1.59 og på meg når 60 cm til rumpa mens 50 cm når til rett under puppene. Jeg varierer hvilken lengde jeg bruker (har en pakke 50 cm fra tidligere som jeg bruker noen ganger også).

Hvordan vet jeg hvilken farge jeg skal ha, det er jo ganske vanskelig å se på bildene?
Jeg har lagt ut en fargeguide om du ser i kategorien min “extensions” som ligger under headeren, men ellers kan man sende luxushair bilde av seg selv for å få veiledning derifra. 

 Hva koster frakten på luxushair?
99 kr er standard frakt + 59 kr om du skal betale med postoppkrav.

Hvor lang tid tar det før håret kommer?
På meg har det alltid tatt 2-4 dager, og jeg bor i nord-norge.

Hva bør man unngå å gjøre om man ikke vil slite extensionene?
1. Ikke ha sex med extensions på, sånn seriøst. Da våkner du opp med noe som ligner dreads og vondt i hodet.
2. ikke sov med extensions på
3. om du skal vaske håret i dusjen, ikke ha håret på hodet da men vask det separat.
men ellers kan man gjøre forøvrig som man vil ( som i kardemommebyen)  

Noe mer dere lurer på? ♥

Hahah, dip-dye

 

dagen etter

Hei og “god morgen”! ♥ 

I går hadde vi som sagt kick off, jeg var helt edru og når man er sammen med masse fulle folk er ikke alltid det like gøy. Men det var uansett en morsom kveld, og jeg gleder meg masse til russetiden nå! Sov ikke hjemme i natt og kom hjem for ikke så veldig lenge siden, jeg har tatt et bad og halvsovet stort sett hele dagen. Syk har jeg blitt også :( Flaks at jeg har en pappa som nettopp var i utlandet, det betyr nemlig at vi har masse taxfree-godteri her hjemme som jeg skal spise i dag. Nam! 

Snart blir jeg hentet av noen venner, klassen skal på teater og se et stykke av Henrik Ibsen, nemlig “fruen fra havet” om det ringer en bjelle hos noen av dere, haha. . Jeg liker Ibsen faktisk, so this will be fun! 

out

Nå drar jeg ut på eventyr, blir hentet om få minutter :) Høres senere eller i morgen, ha en bra lørdagskveld! 

 

ser fram til..

Hei! Har vært i byen med Lisa, og nå er hun hos meg slik at vi kan fikse oss til kick-off sammen. Er veldig spent på hvordan kvelden blir, men jeg håper og tror den kommer til å bli vellykket! Mye grunnet de fantastiske menneskene jeg skal være russ sammen med, det kommer til å bli en sykt bra tid ♥ 

Sov hos en kompis i natt så fikk ikke oppdatert dere så mye i går, skjedde ikke noe spennende uansett! Vi spiste godteri og så på “1408”, en av de beste skrekkfilmene synes jeg. Koselig! Har litt dårlig tid nå, jeg må finne klær til i kveld og feste på meg håret (haha). Blogger mer før jeg drar! 

Håret mitt er opsatt her, så det er ikke så kort. 

 Hører denne sangen på repeat nå, I love!