maybe in distance

Mine søte små blogglesere. Jeg er helt forundret over kommentarer enkelte av dere klarte å skyte ut nå i løpet av de siste to innleggene (komentarene har blitt slettet). Jeg er ikke en hore, lett på tråden, bimbo ++ fordi jeg har problemer med kjæresten min. Det finnes mest sansynlig problemer i alle forhold. 

Jeg prøver så hardt jeg kan å holde personlige ting utenfor bloggen, spessielt når det innvolverer andre som venner, familie og kjæreste. Men som dere vet har jeg og kjæresten min vært borte fra hverandre i tre uker, for å så være sammen i en uke, for å nå være borte i en måned igjen.. Det er tungt, spessielt siden forholdet er så “nytt”. Det kommer problemer og mye dramatikk da, uten at vi skal gå så mye inn på detaljer. Men det går bra, og vi er kjærester så slipper dere å bekymre dere. Det er bare det at jeg savner han veldig, og alt føles veldig tomt uten. Skulle bare ønske han alltid var her.. 

Fra begynnelsen til slutten

Takk for de støttende og søte kommentarene på det siste innlegget. Dere er virkelig de beste leserne i hele verden, det er jeg sikker på ♥ Det er desverre sånn at noen ganger blir ikke alt helt som man har håpet på og forventet, og når man sitter langt ifra kjæresten sin uten makt til å gjøre så mye blir ting ofte veldig vanskelig.. Kommer litt i koder her nå, men alt kan jeg ikke dele her desverre..

Det går i alle fall helt okei, ordene fra dere har hjulpet mye. Har vært sammen med en god venninne hele kvelden som hjelper også. 

Var å vasset tidligere i dag – her kommer noen bilder fra det 

ingen sa det kom til å bli lett

Trenger litt alenetid. Trøbbel i “paradiset” som man sier.. Kjærlighet er utrolig sjeldent lett.. I hele dag har jeg tenkt så mye at det gjør vondt, jeg lett etter rett ord å si. Ord jeg ikke allerede har sagt, ord som forhåpentligvis kan endre noe. Men de finnes ikke. Ting blir ikke bedre.
“Snälla bli min igen”kjendisen…

Kom akkurat hjem fra mormor og morfar, vi har masse familiebesøk nå i ferien så blir liksom aldri noe alenetid – noe bloggen definitivt lider under. Jeg og lillesøsteren min har fått litt ansvar for å passe på de som er yngre, så dagene mine bruker jeg på å hoppe på trampolinen, leke med barbie og lignende. Ikke at det er noe galt i det, hehe.. Men blir ikke så mye tid til blogg og alt!

Tidligere i dag viste mormor meg at jeg hadde vært i avisen – vet ikke hvor lenge det er siden, men var i alle fall pretty k00l å se navnet mitt nevnt, hehe. Nå blir jeg kjendis på ordentlig, jadda!!!! Hehe neida. Men skal i alle fall i intervju med lokalavisen her, håper det gjør vondt i haterhjerterne… Neida. Dere er kule dere også. Bare ikke like kul..
livet er så jævlig bra

Når jeg kom hjem i går kveld ( 11tiden,faktisk) var jeg så utrolig trøtt, så jeg så bare litt på film og spiste og “chattet” (som mamma og pappa sier) på facebook. 
Gårsdagen var helt okei, men når man selv er klin edru skjønner man virkelig hvor idiotisk folk oppfører seg under påvirkning av alkohol.. Jeg fungerte som fotograf/barnepasser hele kvelden, og er egentlig sånn jeg trives best. Eller, trives bedre med det enn å ligge å sope på gulvet som jeg gjorde her om dagen, haha.. 

Hadde dessuten verdens verste mareritt i natt, om Utøya og alt det der.. Lurer på når jeg skal “komme over” det. Er sykt å tenke på at jeg er AUF medlem og begynte å snakke om i fjor å dra til utøya og å bli mer aktiv i politikken.. Takk gud for at det ikke ble slik, men nå – nå skal jeg ta tak i det, og gjøre Norge enda bedre. Ambitions ♥

Et lite bildedryss! Meg helt i starten av kvelden, hjemme hos charlotte: 

 

Meg og Martine

Haha, kaos! 

Tror dette bildet kan oppsummere stine mari for kvelden…. 

Marius, Martine, Lise og Charlotte 

Markus og Lise 

Lise, Stine og Idun 

Martine meg og Martine outfit

Hei! Jeg sitter nå å prøver å redigere den der videobloggen med svar på spørsmålsrunden – herregud jesus, jeg suger virkelig i det.. Er så utrolig frustrerende når teknologiske ting klikker helt uten grunn. Men den kommer altså, så ikke mas så sinnsykt. 

Slik ser jeg i alle fall ut idag. Jeg skal til Stine Mari snart med noen venner, blir sikkert koselig. Blogges senere, med videoblogg! gjør meg klar for..

…videoblogg. Våknet klokken 12 i morges og stresset som bare pokker, “jeg har lovet ting så mange ganger på den der jævla bloggen som jeg ikke har holdt” tenkte jeg, så da sto jeg opp og skulle fikse meg, og så har jeg tatt sol. Holder nå på å bølge håret sånn smått, så skal jeg ta på 100 kg solpudder, så skal jeg spille inn. Så den kommer vel ut rundt i sekstiden. Er bare å fortestte å stille spørsmål fram til da, egentlig!

Ellers idag har jeg svart på over 200 mailer jeg har fått de to siste dagene som jeg egentlig bare har oversett. Var i så dårlig form i går at dere aner ikke – heldigvis er jeg sånn nogenlunde frisk idag! :) Gled dere til videoblogg btw, jeg har pervers humor idag…10hi

Ingen sminke enda og hånden forann ansiktet – elsker at det irriterer dere så sykt haha. Get a life lizzm!!!!


spørsmålsrunde

Jeg får virkelig kjenne det på formen idag, at jeg var ute igår for å si det sånn. Jeg har presset meg selv igjennom en halv treningsøkt tidligere, jeg orker ikke så mye mer. Orker ikke å fikse meg for å ta bilder, orker ikke å ta bilder, ja – dere skjønner tegningen. Så derfor kjører jeg en spørsmålsrunde! Svarer forhåpentligvis i morgen på video. Kjør på.

Ville egentlig ikke legge ut disse bildene, haha. Men får vel by litt på meg selv også! Inatt;innkjøp

Dette kjøpte jeg igår! Alt er fra bikbok.