trening

 Jeg føler meg mildt sagt ikke helt på topp etter vaksinene, min venstre arm kunne like gjerne ha veid 30 kg akkurat nå! De fleste av oss har vel tatt stivkrampesprøyte, og den pleier å gi en lignende effekt. I følge mine google-egenskaper kommer jeg til å ha vondt i armen i ett par dager, det kunne ikke ha kommet på ett dårligere tidspunkt! Men til tross for dette klarte jeg å holde min rutine med å ta treningsøvelser her på rommet, hehe. Jeg har begynt med å trene rumpe, rygg og mage ganske hardt med enkle øvelser som kan gjøres hjemme, og begynner å se resultateter nå etter en måned 🙂 I morgen skal jeg riktignok øke repitisjonene mine, da får vi se på hvor lenge denne motivasjonen varer . . Enn så lenge er jeg fornøyd! 

Jeg har holdt på å fikse meg en god stund, når venstre arm ikke vil bevege seg tar alt plutselig så mye lengre tid. Men, det var utrolig nok litt gøy å legge sminke idag! Denne er fra romwe.com. Jeg innså etter å ha sett igjennom utallige sminkevideoer på youtube, at man faktisk trenger et bredt utvalg av sminkekoster for å få en bra look etterhvert. Det skal bli spennende for meg å prøve litt etterhvert! 

 

 

Ellers, så er det jo ny episode på Søndag! Og jeg gjør nå ett nytt forsøk på å gi dere gratis sumo, ettersom ikke så mange av dere fikk til sist gang. Dette gjelder altså gratis sumo i en måned! Dersom du ikke ønsker å fortsette abonnementet etter den første måneden, er det selvfølgelig helt okei og man trenger ikke betale noe♥ Man kan faktisk se tv2 bliss direkte på SUMO, så da kan dere som ikke har bliss hjemme se BLOGGERNE samtidig som alle andre – klokken 20:00 på søndag. Trykk på bildet for å komme til siden!

 

Det er gøy å ha noe å se fram til hver eneste søndag, og nå er vi faktisk halvveis i sesongen. . Det har gått så alt for fort! 

 

me + duckface

 Jeg nevnte litt kort for dere at jeg har fylt inn litt restylane i overleppa igjen. Ser dere i det hele tatt noen forskjell? Det er knapt det synes, mest bare når jeg snakker – og det er ikke så lett å få fram på bilder. Planen min var ikke å aldri ta restylane igjen, selv om jeg tok valget med å fjerne det jeg hadde for en tid tilbake siden. Jeg er, en av de få på denne planeten som synes ett lite “duckface” ser bra ut, hehe. Dermed er ikke den der “duckface” en særlig stor fornærmelse for meg. . 

Men det ble bra, sant? Flinkeste Elisabeth på Juvelen Spa som fikset det 🙂 
Det har blitt mye nytt på meg i det siste! Men . . Tatoveringen min er nesten borte ALLEREDE! Jeg blir gal. Jeg er jo klar over at den ikke kom til å vare hele livet, men en dag var vel ikke helt hva jeg hadde forberedt meg på. .? Jeg skal tilbake om en uke å fylle på den, og da forventer jeg at den skal sitte til jeg blir 90. Minst. Jeg elsker den, tenk hvor kult det hadde vært om min bestemor vrengte leppa og hadde DEN tatoveringen der, haha. 
I går var jeg og tok vaksinene jeg trenger før afrikaturen. Det ble hepatitt A, stivkrampe og gulfeber, i tillegg starter jeg snart på to forskjellige medisiner. Jeg har veldig vondt i armen nå etter stivkrampen, og synes så synd på meg selv.. At jeg i det hele tatt klarte å gå på barbiedopet tidligere er ett mysterium for meg nå, og ikke minst restylane – sprøyter må jo være det verste som finnes! Men nå er jeg klar for reise, og fikk bilettene tilsendt på mail tidligere idag. Jeg reiser med en hel gjeng, blandt annet masse folk jeg jobber med + Mathias. Trengte en liten reisepartner som roer meg ned når jeg skal på en slik spessiel tur, og med han klarer jeg å dra hvor som helst. Gleder meg!
Ellers har jeg fikset vippene på SpaSpa, hatt kjøretime (holdt på med den jævla lappen i 1 år nå, kommer aldri til å få den), og jeg har spist god vegetarburger. .
.
. . Og ingen måltid er komplett uten publikum. Storsjarmør det her, eller hva? Min styggsøte lille alien ♥
Jeg har på meg nye jens idag, som er det vanskeligste å kjøpe i hele verden. Jeg har 3 bukser jeg veksler mellom å bruke fast, to av dem er jeans og den tredje er sløvebukse. Hehe! Uansett, nå har jeg heldigvis en ny jeg som jeg kan leve med. Denne er fra madlady.se . Kanskje noen av dere har ett jeansmerke dere vil tipse om? Jeg har falt helt for Dr. Denim! 

sophie elise, 14 år

Min farmor deler samme tvangstanke som de fleste bestemødre – ta vare på absolutt alt, omså det er ett syltetøyglass, en plastpose eller avisutklipp av barnebarna. I mitt tilfelle er sistenevnte spesielt uheldig, ettersom hun idag dro fram mitt aller første intervju om bloggen noen sinne. Jeg var 14 år, lett på tråden, ekstremt opptatt av å ha så store pupper som mulig og ikke særlig bildeskjønn (lite har altså forandret seg, hehe).

Når jeg ser på det her rister jeg bare på hodet, jeg var jo så utrolig ung – jeg sier ikke at jeg nå har full peiling på livet, men det er jeg også klar over. . I motsettning til den gang. Da trodde jeg virkelig jeg visste alt. Selv om jeg fra utsiden muligens virket veldig nervøs og usikker, hun som intervjuet meg da snakket jeg med for noen uker siden og hun sa hun ser tilbake på en jente som da var veldig sjenert og stille. 

Haha, ville dere ha kjent igjen at dette er meg, sånn helt ærlig? Det kunne muligens ha vært en 5-menning, men ikke samme person! 

Utrolig nok hadde jeg kjæreste på den tiden, og han var faktisk veeeldig kjekk og er det enda – herregud, jeg må ha hatt en kick ass pesonlighet iallfall, som presterte noe sånt! I tillegg festet jeg hver helg, elsket å legge ut drøye bilder og jeg tror min drøm i livet var å ha langt blondt hår  (derav de gule stripene i håret). .  Og rundt meg faket venninner graviditeter hit og dit, sneik seg ut og noen prøvde til og med dop. Tenk det, så små! Jeg er veldig “rolig” den dag idag, sikkert fordi jeg raste såpass mye ifra meg i en så ung alder.

Men til tross for alt dette, så er jeg glad for å se at hjertesakene mine, og den virkelige personligheten min, enda finnes der. Ærlig og åpen – men ikke så alt for åpen. 500 lesere per dag også. Dette var riktignok på en annen blogg som jeg hadde før denne. Der ble drittslenging for mye og jeg klarte til slutt ikke mer, selv om jeg opprettet bloggen nettopp for å bli kvitt mobbing. Synes synd på meg selv når jeg ser tilbake og tenker på hvor tungt jeg tok det. 

 

ny tatovering

Jeg er gal. I dag tok jeg en tatovering på innsiden av leppen, en hello kitty med “X” istedenfor øyne. Altså, ikke en edru hello kitty med andre ord. Hva synes dere? Og nei, det var ikke vondt. Det er den minst vonde jeg har tatt. Vet noen vil komme med “åh den blir kul når du er 50” men hvem bryr seg? Den er inne i leppa og vises ikke med mindre jeg ønsker det. 

I tillegg til dette tok jeg inn restylane i overleppa igjen, svært lite riktignok, og ikke engang mamma la merke til det. Jeg er fornøyd! Det blir nesten litt komisk om jeg nå plutselig er en dårlig person, eller dårlig forbilde grunnet litt mer volum i overleppa. Jeg fikk så mye “respekt” fra uventet hold da jeg fjernet restylanen, men hva skal det egentlig bety? Hvorfor har den lille detaljen noe som helst virkning på meg som person? Gjett hva, den har ikke det. 

Nå blir det et par episoder av Suits før jeg legger meg. I morgen skal jeg opp tidlig å ta vaksine! Tusen takk for alle tips angående afrika forresten, er spent på hva de sier imorgen på vaksinekontoret. Flere av dere påpekte at jeg kan miste håret av malariapillene, hjelp. .?  

Har faktisk hatt på meg en kjole idag, men helfigur får dere se ved en senere anledning. Den er uansett fra madlady.se

guide – internettshopping!

Det er flere som har etterspurt en liten guide om hvor jeg handler på nett – jeg tar for meg klær først, her har jeg virkelig mye å melde! 

Sheinside.com 
Denne har dere nok hørt fra mange ganger, jeg har utallige plagg fra sheinside. Utvalget er bredt og prisene er lave – derfor er det mange som stiller spørsmålstegn ved denne nettsiden. Men jeg kan skrive under på at den er helt trygg! Frakten er gratis og jeg har aldri betalt toll (dette tror jeg er flaks, i prinsippet skal man betale toll når man handler over 200 kr fra utlandet, men man kan ha flaks og pakken går igjennom), men leveringstiden kan være lang. Klærne blir sendt fra Kina og fra flere forskjellige fabrikker, derfor tar det normalt 3-4 uker før man får pakken. På det meste ventet jeg 5 uker, så man må ha god tid! Dette er ett fellestrekk for alle de “billige” butikkene på internett, de sender fra Kina og det tar en stund – men det kommer alltid fram, og jeg er like fornøyd! Det meste av overdeler og jakker på butikken er “one size”, altså ganske små størrelser som passer meg bra (jeg er ganske slank og lav). Men, dette er også ett fellestrekk for denne typen nettbutikk, i Kina har de generelt litt mindre størrelser så vær OBS på det. Dette gjelder riktignok bare onesize. XS i kina tilsvarer XS i norge også, de fleste klærne vi har i butikkene her produseres jo tross alt der.

 

 . . En annen butikk som fort man minne litt om sheinside bare med ett litt annet utvalg (og hakket raskere levering), er: 

Choies.com – her kommer både favorittshortsen og favorittsandalene mine fra.

 

 

Romwe.com
Litt samme greia som sheinside, bare mindre utvalg men også litt mer klær i min stil. Jeg finner sjeldent noe her jeg ikke liker, og de har også masse sminke og løsvipper som jeg har kjøpt flere ganger! Dette er litt mer “streetstyle”, altså store gensere, tegneseriefigurer på plaggene og litt mer vågalt enn de fleste andre – men jeg liker det, og nettbutikken passer veldig bra om man vil skille seg ut! Leveringstid er litt raskere enn sheinside, men likevel ikke helt topp. Jeg pleier å få pakkene mine her i forskjellige deler, for eksempel om jeg kjøper 4 plagg, så kan jeg få en genser, så går det et par dager så får jeg en bukse, og så resten. Dette er ikke negativt for meg, for da får jeg alle pakkene rett i postkassen og slipper å hente dem. Mulig derfor jeg ikke har fått toll herfra heller! 

. . En annen butikk som ligner litt på denne, bare med klær av diverse kjente merker er batako.com – veldig masse kult! De har blandt annet shortser fra Levis til mye billigere pris enn andre steder, jeg eier selv to stk. Dette er også litt mer unike shortser med print og detaljer! 

. . Eller om dere ikke orker så lang ventetid, er JFR.SE stort sett en svensk versjon av romwe 🙂  

Nelly.com

Denne vedder jeg på mange av dere har handlet på tidligere – nelly er en stor favoritt for meg, her handler jeg nok ofest. Det er sikkert fordi de sender fra norge og jeg får pakkene rimelig raskt. Her er det godt utvalg men de fleste av klærne er ganske standard, og ikke noe som skiller seg ekstremt ut – eller, de begynner å bli litt bedre der, jeg finner oftere og oftere plagg som er “wow” nå, enn før! Jeg handler mye av basic klær her, sko og kjoler er også en stor favoritt. Favorittbuksene mine er kjøpt på nelly, samme med favorittjakken og favorittsko. Det er alle mulige slags merker, både dyrt og billig, leveringstid opp til nordnoge på ca 5-6 dager mens i sør skal det bare ta 2 dager i følge venninner av meg. Det er fri frakt med kjøp over 600 kr (iallfall sist jeg handlet, som var i overigår) og her finnes det også postoppkrav. Masse nyheter hver dag, men det beste blir naturligvis utsolgt på ca 10 sekunder så man må følge nøye med! Jeg kjøper alltid bikinier og undertøy her forresten, der er de veldig gode både på størrelser og utvalg.

Madlady.se

Madlady har jeg handlet fra nesten helt fra de startet opp, da jeg kom over en svensk blogger som hadde et par plagg derfra. Madlady blir nesten som en svensk versjon av TOPSHOP/monkii, om jeg skulle sammenligne – de har godt utvalg og rask leveringstid. Her har jeg heller aldri fått toll, og frakten koster 79 kr. Det er ca samme priser her som på Bikbok bare mye finere klær enn som så, og det er ofte salg – da kan man få utrolig mye til en ekstremt billig penge, de kjører nesten alltid salg etter ferier – eller rett før ferier, haha. Bare å følge med!

Chiquelle.se

Haha, nå begynner listen å bli lang her av nettbutikker, dere! Chiquelle blir nesten som en litt mer h&m versjon av madlady, altså mer enkle og classye plagg. Det er utrolig mye fint her, og et STORT pluss er at de nå også sender fra norge! Det betyr, garantert null frakt og veldig rask leveringstid. Det tar alltid bare 3-4 dager før jeg har pakkene herfra! Klærne her er veldig fine, og gode i kvaliteten. Jeg har også en del sko herfra!

Modekungen.se

Modekungen er en butikk jeg har handlet fra litt sjeldnere, selv om første gang var for ett par år siden. Jeg handler her sjeldent fordi prisene er litt høye, MEN plaggene er veldig unike og man kan garantere at ingen du kjenner har likt – de selger nemlig ikke mange eksemplarer av hver. For eksempel er vinterjakkene herfra i fantastisk kvalitet! Det tar ca en uke før man får pakken, og jeg har ikke fått toll her heller. De har også veldig god kundeservice som har svart meg ekstremt raskt når jeg har hatt spørsmål, enten det gjelder noe jeg har bestilt eller bare generelle spørsmål. Så, denne nettbutikken anbefales om man skal gjøre en slags “investering”. Om man liker den stilen som”obey”genserne har, er denne netbutikken verdt en titt. Ett stort pluss er at de har utvalg for herrer, og den har alltid hjulpet meg når jeg trenger å handle julegaver eller bursdagsgaver. Mange godbiter der!

 

 

Missme.se

Denne nettbutikken er eid av den svenske toppbloggeren Kissie, og det er også slik jeg kjenner til denne. Jeg er jo stor fan, så jeg måtte jo bare teste. . Dette blir litt som en “mini-nelly” med generelt hakket lavere priser. De har klær, sko og tilbehør, leverer raskt og er generelt en tommel opp fra meg.

. . en annen som kan minne litt om denne, bare hakket mer “barbie” er kimstore.se. Masse fine kjoler i tillegg til produkter fra VICTORIASSECRET, annet dill og dall finnes der også. Det er mye rosa, korte kjoler, bling bling og annet som jeg personlig setter veldig høy pris på, hehe. Jeg har blandt annet falske tatoveringer og løsvipper derfra!

 

 

Dette tror jeg skal være alt, om dere har flere spørsmål er det bare å kjøre på i kommentarfeltet – eventuelt om det er noen jeg har glemt, eller annet dere vil ha anbefalt ♥

 

 

 

 

 

drøm til virkelighet

Hei! Nå er jeg hjemme i harstad, og snakket nettopp i telefonen med manageren min. Gode nyheter for min del – jeg skal nemlig mest sansynlig til Gambia den 17.februar i en hel uke! Hva jeg skal gjøre der må jeg holde litt hemmelig inntil videre, og for å være ærlig tør jeg ikke snakke så mye om det enda. Grunnen til at reisen ikke er 100% er disse vaksinene man må ta, alt er booket og klart med selve reisen. Jeg har time hos legen på torsdag for å få vaksinene jeg trenger, men er usikker på om jeg rekker å ta alt jeg må før avreisedato. . Jeg krysser fingrene, for det hadde betydd så mye for meg å dra, jobbe med mennesker, se noe annet og få satt ting i litt perspektiv.

Kanskje noen av dere vet hvordan dette fungerer? MÅ man ha vaksiner, hvilke, hvordan fungerer det? Det er altså Gambia det er snakk om, og en dag i Senegal. Jeg skal ta første vaksine på torsdag, men hvor lenge må man vente før man eventuelt tar neste? Kom med alt dere vet! 

Det føles så overfladisk å snakke om min vanlige hverdag her i harstad etter et slikt tilbud, og jeg er så spent på hva som eventuelt venter meg. Aner ikke helt hvordan jeg skal innhente meg til hverdagen igjen, om denne reisen blir gjennomført? Kommer jeg til å klare å leve slik jeg gjør nå? Her har dere hva jeg har gjort idag, liksom . . Jeg sto først opp til en nydelig himmel .

 Fikset neglene på SpaSpa . .

Tatt solarium . .

Satt opp siste objekt i Hello-Kitty samlingen min . .

Ryddet på klessrommet . .

Og slappet av. Både Body og cardigan er fra madlady.se!

 Blogget ikke igår, var så mange stygge kommentarer som gikk på utseendet mitt at det ikke fristet så mye. Så la meg klokken 21 og har svært lite spennende å melde. Men slike ting går fort over og nå er jeg klar for å starte på nytt igjen – hvem bryr seg, liksom?  Er så rart når folk sier jeg er overfladisk, for å så hakke på utseendet mitt. Hva har det å si for dere, hvordan jeg ser ut? Uansett. Håper alle får en fin dag ♥ 

dette blir tungt å se

En liten screenshot fra den kommende episoden av bloggerne, som starter på Bliss klokken 20:00. Jeg kan nesten ikke  huske at jeg spilte inn det der engang, og det føles ekstremt fjernt. Det er veldig rart å nå dele det med mange, det ble jo filmet inne på jenterommet med kun meg og ett lite kamera.

I kveldens epsiode får dere også være med på stalkig av Justin Bieber! Det var en ekstremt morsom dag, men herregud for et stress. Jeg og Stine var så sure på hverandre når vi kom til hotellet på slutten av dagen, haha. .

Husk klokken 20:00 på tv2 BLISS! 

 Ellers var vi ute i oslo igår, gruer meg som faen til å dra hjem imorgen. Vil ikke, vil ikke! Vi hadde det så sinsykt gøy, og jeg spiste hotellfrokost til nattemat – det sier sitt om hvor lenge jeg holdt på . . Var først hos noen kompiser før vi dro i bursdag på tjuvholmen, i en penthouse faktisk! Leggger ut bilder imorgen. I mellomtiden kan dere legge igjen kommentarer her om hva dere synes om episoden, så skal jeg som vanlig svare dere på det jeg kan underveis!

Stor klem! 

ut i oslo

Dagens største problemstillinng for meg har vært om hvorvidt håret mitt skal være krøllet eller rett, eller om puppene mine ser små ut i denne toppen. Med andre ord, en veldig bra dag 🙂 

Topp fra nelly HER og sko fra nelly HER.

Nå drar vi ut i oslo med våre nye venner! 

mest bare fin

Nå må det bli litt skjerpings. Bare fordi jeg kalte taxisjåføren for en apekatt betyr ikke det at jeg er rasist? Man må slutte å tolke alt som rasisme, det er da det blir skiller. Pappa pleier å kalle meg for en apekatt, roper jeg da “faens rasist” tilbake? Herregud, noen folk trenger en chillpill. 

Etter alt oppstyret den siste tiden tenkte jeg det passet seg fint å komme med et lite sitat fra meg selv, hehe. Dette er noe som kommer på Bloggerne denne søndagen, da episoden handler om min opplevelse av Justin Bieber-konserten i april. Jeg skjønner ikke hvordan folk kan bli sur for min uttalelse her, og det er enda mer komisk å høre fansen hans nå. Han er, like it or not, veldig glad i weed og jeg ser ikke noe vondt i den saken heller. Bare å akseptere at han har endret seg litt siden bollesveisen.

Husk episode 3 på TV2 bliss, sødnag 20:00 ♥ 

 I går kom Anne-Sofie til meg her i oslo, bare for å holde meg med selskap. Jeg ringte henne den dagen jeg fikk anfallet og ikke kunne dra til Vegas, og da planla vi at hun skulle komme hit – det er jeg glad for, for nå skal vi ha det masse gøy sammen! Nå føler jeg faktisk at jeg har vennekrets i oslo, så vi har vært litt sosial siden hun kom. 

Jeg og genseren min som var kul i fjor. Synd jeg begynte å like den nån nettopp, haha. 

Frøken duckface og frøken naturlig. 

Som dere kanskje er klar over samler jeg på Hello Kitty, omså det er dopapir, en svær bamse eller en vibrator (for å sette det på spissen), jeg MÅ ha det om hello kitty er i nærheten, I går skulle jeg kjøpe meg mat på Deli, og da måtte såklart denne flasken bli med. Det er noe av det beste jeg har smakt i mitt liv! 

. . og når vi skulle på polet idag gikk jeg forbi dette egget og da hadde jeg ikke selvkontroll nok til å snu, hehe. Dette kan bli dyrt i lengden! Uansett, planen for oss var faktisk å dra ut idag, men vi er ikke 20 år enda så utelivet i oslo på en fredag kan vel ikke akkurat skrytes så mye av hører jeg. Vi tenkte å dra på hjemmefest i morgen faktisk, har ett par alternativer for det – er så lenge siden jeg har vært på hjemmefest, gleder meg! Anne-Sofie skal faktisk muligens på kino, så da blir jeg her alene inatt. Ikke det at det gjør noe, men hadde overhode ikke vært feil med litt selskap også. Noen frivillige? Haha. 

Vi har vandret litt rundt idag og tatt sol, spist dødsgod pizza på vapiano og vært veldig kalde. Oslo er kaldere enn nordnorge virker det som, helt jævlig vind. 

Jakke fra HER, skjerf fra bikbok, veske fra h&m. 

Skoene fåes kjøpt HER

Nå skal jeg ligge her i hotellsengen og spise godteri mens jeg prøver å legge planer for kvelden! Det frister egentlig ikke å gå ut i snøen, så da er jeg vel stuck her. Daaaa blir det bestilling av mat . . 

 

min mening om vixen

Hei! Akkurat nå ligger jeg i hotellsengen og ser på nyhetene, sulten har meldt seg for lenge siden men egoet mitt er per nå enda høyere og jeg er fast bestemt på at jeg ikke skal gå ut i snøværet – da ender det bare med masse unødvendig junkfood fra Deli de luca, som ligger rett ved her. . Huff, det merkes at jeg var ute lenge igår!

I går dro jeg og Maiken til vapiano for å spise litt før Vixen blog awards. Jeg er virkelig ett “vanemenneske” som spiser det samme hver gang, som alltid har vært pasta med mozerella. Men, nå gjorde jeg noe skikkelig YOLO og byttet til pasta med fløte, hehe. 

Prøvde Vitamin well for første gang, og det er jo like usunt som brus. At man lar seg lure hver eneste gang skjønner jeg ikke, ser man ordet “vitamin” tenker man bare “oj, må passe på å drikke det der da hehe”. Dumme mennesker! 

Etter maten brukte vi 20 minutter på å diskutere med en taxisjofør i telefonen, han klarte altså ikke å finne fram. Hvorfor bruker de ikke bare GPS? Det er noe som har plaget meg ved flere anledninger, det hadde jo vært så mye lettere. Han var iallfall en liten apekatt som ikke kunne hverken høyre, venstre, norsk eller engelsk men til slutt kom vi oss fram til “bloggvorsj”. 

Her har dere fine Julia og Benny, med de søteste hundene jeg har sett ! (ja, søtere enn min – selv om ingen slår lille Rigmor på personlighet). 

Kjekkingen min! Haha, han var så sinnsykt varm igår stakkars, mens jeg var dødskald. Han åpnet døren hele tiden og jeg holdte på å fryse ihjel, det kunne jo virkelig ha blitt bloggslosskamp der – noe å videoblogge om, kanskje? 

Jeg måtte dra litt tidligere enn de andre på vixen og følte heller ikke jeg kunne drikke, jeg skulle som sagt dele ut pris for “årets kjendisblogg”. Jeg gjorde først masse intervjuer, tok litt bilder og så var det bare å sitte backstage i rundt en time før det var vår tur. Ulrikke Lund vant forresten, gratulerer til henne! Og ja, hva skal man egentlig si om vixen . . Det er utrolig gøy at noen stiller i stand noe for oss bloggere og at vi også får noen kvelder hvor man føler seg annerkjent for det man gjør, men det var veldig kaos der. Ikke så mye system, med andre ord. Vi skulle ikke på scenen før 22:15, og så plutselig ble det 21:30, og vi hadde ikke fått noen retningslinjer på hva vi skulle si før det nesten var for sent. Men jeg føler ikke jeg kan si så mye, fordi jeg må heller sette pris på at jeg fikk være med. Slik fungerer det altså! 

Backstage var det gratis drikke, brus, sushi, jordbær, blåbær, godteri og u name it. Så lenge det finnes mat der, så er jeg jo egentlig glad – men jeg rakk faen ikke å hente meg noe fordi jeg tenkte “jeg har god tid” så plutselig var all maten spist opp og jeg var stuck med litt 40% sprit. Så bra gikk det altså med planen min om å ikke drikke, jeg hadde plutselig glass etter glasss og klokken tikket nærmere min scenedebut på vixen. Det gikk overasskende bra, men jeg skjønner ikke helt greia. Jeg var helt klar i hodet og ignenting nervøs men bena mine skalv så sinnsykt, trodde jeg skulle falle sammen på scenen der! Heldigvis klarte jeg å unngå det, herregud da hadde jeg blitt kjent som hun som besvimer hele tiden. 

Det er litt trist at jeg ikke har en hel haug med bilder å vise dere, men som sagt var jeg mest backstage – der er glamorfaktoren ekstremt lav, haha. Man ser jo for seg noe helt annet men nå har jeg vært backstage på et par slike ting som dette, men også større greier som Chris Brown og Kendrick Lamar og der er det heller ikke særlig glam. Selve festen er nok det beste, og der var jeg ikke lenge altså. Folk var ca 5 hakk mer drita enn meg, og da er det på tide å dra hjem. 

Marna, Maiken og meg.

Alexandra Joner og meg – hun fortalte meg at hun liker bloggen min veldig godt og at jeg er så morsom, det ble jeg utrolig glad for å høre! Tenk, da aner jeg virkelig ikke hvem som leser bloggen min, når til og med Alexandra gjør det. Nå har jeg følt på presset i hele dag, jeg må jo skrive noe morsomt her! Men jeg kommer ikke på noe, under press funker det ikke. Men jeg lover altså, jeg kan når jeg vil! Alexandra er iallfall utrolig fin, og jeg elsker håret. Jeg skulle bare ha turt å gjøre noe sånt, kanskje det hadde passet meg? 

Til tross for tidlig kveld igår sov jeg nøyaktig 2 timer inatt før jeg rullet meg ut av sengen og til NRJ, radiointervju sto nemlig på planen. Vi skulle såklart snakke om Bloggerne, og jeg hadde den store ære å endelig bli intervjuet av blandt annet Petter Pilgaard – med andre ord, meg i mannlig form, ville jeg kanskje ha sagt. Snakker litt høyere og litt mer om sex, og ikke like brun men ellers er vi ganske lik. Eller, forhåpentligvis er jeg en bedre kjæreste, haha. 

Petter, John og meg! John er en av de jeg jobber sammen med på Bloggerne, han er en av de godeste personene i verden. En solstråle! Og ja, når vi snakker om Bloggerne. Justin Bieber ble jo arrestert idag, noe som er så ironisk når hele søndagens episode handler om at jeg var i oslo og stalket Justin i forbindelse med konserten her. Jeg har ikke sett episoden selv, men jeg vet den kommer til å bli utrolig morsom! Jeg sa så mye teit, så det gruer jeg meg litt til. Men det var en så fin dag (og kald og tissetrengt dag) så jeg ser fram til å se mer. På søndag 20:00 på tv2 bliss altså! 

Nå skal jeg se om jeg får orden på håret mitt her, før jeg drar på kino med min venninne Maria. Vi skal se boktyven, har noen av dere sett den? Er den bra? Den fikk jo 7.7 i score på IMDB og da er den ogdkjent for min del, filmene må ha over 7 i score der! Ellers kommer faktisk Anne-Sofie, min beste venninne til oslo ikveld for å holde meg med selskap i helgen. Vi har ikke vært i oslo sammen på godt over ett år (om man ser bort fra å være innom etter hovefestivalen), så det gleder jeg meg veldig til! 

Vi snakkes senere, dere er gode 🙂