regn

Er det noen flere enn meg som synes at regn kan være så sykt herlig? Det kan i alle fall ha en koselig side! Og vet dere hva? Jeg bruker å være på denne internettsiden, å bare la “regnet” være på i bakgrunnen (freakshow )samtidig som jeg hører på musikk, leser i en bok, drikker kakao, ligger under dynen, eller hva jeg nå finner på. Så herlig!


Så nå skal jeg drikke kakao og gjøre litt matte, med regnet i bakgrunnen. Ha en fin kveld! ♥

 

 

senker skuldrene

Pjuh, endelig ferdig med dagens gjøremål! Har sortert litt klær. Har funnet fram en del som skal til fretex og yngre slektninger, og skal også gi noe til lillesøsteren min. Godt å være ferdig, i alle fall! Har også syklet litt på treningssykelen til pappa så håper ikke han leser dette, det er tydeligvis forbudt område..

Nå skal jeg gjøre noen kjappe MRL øvelser her på rommet etter en treningsdvd jeg har, dusje, for å SÅ dra til kjæresten min for å koble av litt ♥


Jeg blogger kanskje fra hjemme hos simon, eller så får jeg bare skrive et innlegg når jeg kommer hjem i 10tiden!: Så vi høres da.

 

Blind blondine…

Herregud, så teit! Jeg fatter seriøst ikke at det er mulig.. Det jeg nå skal fortelle dere, kjære lesere – er så utrolig dumt at jeg ikke helt vet om jeg vil si det, dere kommer uansett til å tro at jeg lyver. Men idag, så har jeg virkelig dummet meg ut. Big time. Jeg kunne valgt å holde dette for meg selv, men siden min hobby er å blottlegge å gjøre narr av meg selv på internett så kan vel ikke litt ekstra “åh, ho sofie e så dum” pr skade meg noe særlig.

I dag var jeg nemlig i byen for å kjøpe meg hårfarge til etterveksten. Det er ingen hemmelighet at jeg er blond, der av – jeg må ha blond hårfarge for å farge etterveksten. Gjett hva jeg kjøpte? svart hårfarge. Jeg har altså tatt en pakke med sort hårfarge, gått til kassa, sett på pakken, betalt, dratt hjem. Jeg må ha vært i en transe! For da jeg kom hjem å så ned i pakken ble jeg helt forvirret. Kanskje gud eller skyttsengelen min mener jeg bør farge håret sort? . Jeg skjønner det seriøst ikke!

Så ja, i morgen må jeg til byen for å kjøpe en ny en, som blir å koste meg litt penger.. Føles litt halvveis unødvendig, aja…

 

 

easy come, easy go

Har ikke sånn superduper blogglyst for tiden – alt jeg sier blir jo bare vridd om på, snudd på. Uansett hva jeg skriver så er det jeg som er slemmingen. Men men..

I alle fall! Regner med at blogglysten kommer tilbake straks, får nemlig nytt speilrefleks kamera neste uke. Akkurat nå har jeg kun min”kjære” iPhone å ta bilder med, vi vet jo alle hvordan kvaliteten blir bra. Så, dere – og jeg forsåvidt – må klare oss med drittbilder i noen dager til! Det nye speilreflekskameraet jeg får kan filme, så da blir det mye videoblogging! :)

 


Her folkens, har vi kvalitet!!!! Not. Men nå skal jeg deppe litt mer med godteri, er nemlig helt venneløs i dag virker det som. Snakkes i morgen/senere!

dyktig jente!

I dag har jeg faktisk jobbet med skole hele dagen, bortsett fra den timen jeg ryddet rommet. Det føles faktisk utrolig bra. 
Har til og med anstrengt meg, og vasket i taket på rommet mitt. Har sykt vondt i armene nå, man blir fort det av å holde en mopp oppe i 20 minutter…

Nå skal jeg dra for å ta solarium, again. Når jeg kommer hjem tenker jeg å bestille noe nytt, fra nelly kanskje? Vi får se på det, oppdaterer dere senere!

 

drar og tar solarium

Nå drar jeg og soler meg en stund, før jeg drar til kjæresten min og blir der resten av kvelden!
Mens jeg ligger å steker i solariumet, så kan dere blekfiser(hehe, fra spøk til alvor) stille meg spørsmål på formspring – dere får mest sansynlig ikke svar om dere spør meg på bloggen.. Formspringen min finner dere her

Årets paradise hotel deltagere

Jeg var nettop inne på tv3.no å så på noen av intervjuene til deltagerne.. Må si at jeg ser på paradise hotel kun når det er fine gutter der, så må si jeg ble litt skuffet nå,haha. Så vi satser på at de tar inn noen fine etterhvert, da!?

Men gleder meg uansett, håper det blir en masse intriger – er jo det man ser på trash-tv for, eller? Snakk om idioter, altså! Når det kommer til meg selv, så ville jeg i en alder av 16 år, der hormoner og oppmerksomhetetssyken regjerer sagt nei til å være med på det. Er 15 minutter som c-kjendis i Norge verdt å kaste bort mange muligheter i livet sitt for? Håper jeg har endret meg til jeg er i 20årene i alle fall, og ikke er fjortiss enda…

en så bra kveld, som sluttet ganske dårlig

Ettersom jeg ikke kunne blogge når jeg kom hjem i går, kan jeg heller fortelle litt nå.

Først var jeg og Charlotte hjemme hos henne å spiste pizza, hørte på musikk, fikset oss, og hadde det koselig! Så dro vi til lokalet der vi skulle feire med rundt 10 andre, der vi begynte å før-drikke og glede oss til kvelden. Vi hadde lokalet alene en stund, det var sykt mye gøy på strippestangen da! Så begynte det å komme en del folk, og kvelden gikk stortsett bort til dansing, hopping på strippestangen, løping fram og tilbake, møte nye mennesker.. Ja, slik som en bra kveld bør være.

Men kvelden for min del sluttet ikke så sykt kult.. Når klokken var rundt 00:30 hadde jeg utrolig vondt i føttene etter mye dansing, og utallige vannblemmer, så jeg satt meg ned på gulvet en stund for å slappe av(haha på gulvet faktisk, var kanskje 100 sitteplasser der). I alle fall, da jeg skulle røyse meg opp ble jeg utrolig svimmel og ble veldig svak i bena mine, så jeg måtte bare sette meg ned igjen. Da jeg skulle sette meg opp igjen fikk jeg helt black-out, sluknet helt, klarte ikke å røyse meg opp, så da var det rett hjem for min del…

Så det er grunnen til at dere ikke fikk en oppdatering i går når jeg kom “hjem”. Men idag har jeg det mye bedre, såklart! Skikkelig ekkelt, og jeg skjønner ikke hvorfor jeg ble så dårlig..

Haha Marius, gullet  ♥


meg og Markus på begynnelsen av kvelden

Meg og April!

April, Markus, meg og Marius(hahah), Johann, og Charlotte! ♥

 

the day after the night.

I går var jeg som sagt i avskjedsfest som jeg og noen venner arrangerte, ganske gøy egentlig! Er utrolig sliten idag da, og gleder meg helt sykt til å komme hjem for å dusje, fikes håret, fjerne sminken…

Bilder fra kvelden kommer senere, i mellomtiden kan dere “kose” dere med et nydelig bilde av meg og marius fra tidligere i dag, i toppform som alltid!

 

Gjestebloggeren:)

Hey! Sofie har ikke internett så jeg skal blogge for henne! Første gang jeg har gjesteblogget, dette er gøy. Og det er forresten Stine. Haawt. Vil vel bare si at Sofie eller Sophy som hun heter nå er en super kusine og bestevenn og vi får vel bare håpe at hun beholder denne bloggen leeeenge:-) Hun får sikkert internett senere i kveld, så jeg skal ikke gjesteblogge mer, så dere vet det! Pratas!