VIDEOBLOGG – mine mange ansikter

Haha, noen som kjenner seg igjen? Man ser seg i speilet og tenker “nå har jeg en fin dag, tid for å ta masse selfies!” men når man først setter igang blir bildene verre og verre for hvert tastetrykk, man scroller seg febrilsk igjennom 40 selfies, finner ett som er OK, og så studerer man det ene bildet så lenge at det også blir stygt. Da ender jeg som regel bare opp med masse dobbelhaker og køddesnaps til venner, siden man først er igang med å ta bilder.. Så da ble det videoblogg ut av situasjonen, litt selvironi må man jo ha!


Jeg har hatt en utrolig stressende dag med tatovering av bryn, to møter som jeg klarte å glemme, et møte jeg var alt for sen til, filming av tørnquistshow, en vgtvfilming jeg ikke fikk gjort på grunn av sykdom i hjemmet og jobbing på nettavisen mot slutten av dagen. Etter jeg kom hjem har jeg ryddet, tatt oppvasken, vasket rundt omkring, tørket støv. . Listen er lang. Det er mye som skjer om dagen, og det er så klart bare gøy, men man skal jammen ikke gjøre nar av at blogging kan bli en fulltidsjobb, iallfal når man blir et “tv-tryne” og skal vises litt over alt. Men man får nyte det så lenge det varer :) Gøy med tilbakemeldingene på masterchef forresten, ikke akkurat mitt stolteste øyeblikk så vi kan bare glemme at det skjedde, hehe. Jeg fatter ikke om jeg er en kameleon eller hva som skjer, for jeg endrer meg alltid veldig mye på kort tid, utseendemessig. Vi spilte inn i slutten av mai, og allerede nå føler jeg meg helt annerledes rent fysisk! Lurer på hvordan jeg ser ut om 3 måneder fra nå, haha. Vel, nå skriver jeg meg bort, kjærestekveld står på planen her så vi blogges mer imorgen ♥ 


ikke lenger festfrøken

 

I går var jeg så heldig å få sett Lady Gaga live fra en av VIP-loungene i telenor arena. I siste liten måtte jeg finne en ny date, Marte som egentlig hadde planlagt en kjedelig kveld med studier takket glatt ja til konsert, og så var det klart for jentekveld med bobler, dans og sang ♥ Jeg har aldri vært en fan av lady gaga, jeg har alltid kun hørt det media formidler eller irritert meg over landeplagene hennes på radio, så jeg hadde sett for meg en merkelig diva som snakker om stjerner og planeter kombinert med et forvirrende show. Og ja, jeg hadde delvis rett – hun må nok ha tatt en del dop i sitt liv, for man skjønner jo ikke bæret av hva hun snakker om 90% av tiden, men FOR en attitude! Og ikke mye diva var hun heller. Hun hadde en fantastisk kontakt med publikum, og jeg hadde frysninger flere ganger i løpet av showet. Om noen fans kastet klær opp på scenen, ja, da tok frøken Gaga på seg klærne, og leste opp fanbrev mens hun ga oss i publikum peptalk. Jeg gikk derfra med en følelse av at jeg kan klare alt, og noen rare tanker om stjerner og planeter. 

Samtalene til meg og Marte gjennom showet gikk mest slik som dette.

Meg: Hva gjør hun nå? 
Marte: Nei jeg har faktisk ikke peiling. .
Meg: Hva er det der? En ku? Eller. . en sopp? Drikker hun ut fra en slange fra drakten eller hva skjer? 
Marte: Altså hun er jo helt fjern. Hva skjer nå, liksom? Fine lys, da! 

Haha, fine lys var det! Man følte seg heldig som fikk være der å ta del av det hele, selv om telenor arena knapt var halvfull og publikum (som vanlig) var mer opptatt av snapchat på telefon.. Det må være så utrolig demotiverende for en artist å se ut i publikum, å bli møtt av masse mennesker som står der stive som pinner mens de prøver å filme iphonene sine. . 

 

Jeg byttet jakke igår rett før jeg dro ut, det ble heller denne fra SUPERTRASH. 

 Meg og sporty-spice Anette før showstart. Helvette for et stress det var med disse bildene, parkeringsvakter som plutselig blir maktsyke bare de får på seg en liten gul vest – fy skam. Vet ikke hva slags hund jeg ligner på her, noen innvendinger? 


Etter konserten skulle en buss frakte oss videre til baroque, hvor det var duket for etterfest med Lady Gaga sin dj. Jeg og Marte kom inn, shaket ass på dansegulvet i 10 sekunder, ble dårlige og dro hjem. Vi er ikke slike festfrøkner som vi en gang var, er jeg redd (eller veldig glad for). Jeg la meg altså ganske tidlig, noe jeg bør være glad for idag, ettersom jeg skulle filme en liten sekvens til Tørnquist-show klokken 09:00. Om jeg ikke husker helt feil kommer det på torsdag, eller var det kanskje lørdag? Jeg gir dere beskjed! 

Nyvåken og glad! Jeg hadde på meg et tilfeldig skjerf jeg fant i gangen, fuskepels fra forever 21, genser under fra MinkPink. 


Det var veldig gøy å endelig få filmet med Tørnquist, mannen er jo morsom og vi har faktisk vært naboer i et par måneder uten at jeg var klar over det selv, hehe 🙂 Setter veldig stor pris på å bli spurt om å delta på slike ting som dette, og nå som vi først er inne på filming. . Om bare to dager skal jeg og Robin på god morgen norge, det er første gang han er på direktesendt tv – noe som blir veldig spennende for oss begge. Ingen av oss hadde trodd det kom til å bli så mye oppstur rundt snakket vårt om sminke, men slik er det vel fort i dette homofob-landet vi lever i. Det er tydeligvis ikke noe skam i å være gay, men om man liker å pynte seg å faktisk er hetero, DA er det feil. Sykt merkelig spør du meg, men han er veldig flink og jeg er glad han stiller opp. På lørdags morgen skal jeg faktisk på enda en direktesending på nyhetsskanalen, endelig får jeg delta i debatt om rosabloggere og sette noen som er kritisk litt til veggs. Det ser jeg veeeldig fram til, og håper jeg får det på opptak slik at jeg kan legge det ut her. Om ikke får dere stille alarmen til klokken 09:00 på lørdag, da! 

Pjuh! Det har vært noen hektiske døgn i det siste, men det er jeg glad for. Så, var noen av dere på Lady gaga? Skuff eller YEY? 

Jeg har tatovert brynene!

Tidlig i morges dro jeg til beths beatuy for å gjøre noe jeg har hatt lyst til sååå lenge. . nemlig permament makeup på bryn, altså tatovering! Jeg har både gledet og gruet meg, men resultatet gikk over alle forventinger og jeg tror aldri jeg har hatt finere bryn enn akkurat nå. Behandlingen tok ca to timer fra jeg kom inn døren og til jeg dro, det var overhode ikke vondt – jeg sovnet faktisk underveis. Det kommer jo helt sikkert an på hvor mye man tåler, men sammenlignbart er det vondere å nappe brynene for min del. Jeg skal tilbake om noen uker for å sjekke hvordan det står til, jeg gleder meg og håper brynene mine holder seg akkurat slik som de er nå i evig tid, hehe. Dette er en sponset behandling, så tusen takk til beths som lot meg få gjøre dette. 

Null sminke på brynene her! Det er altså helt nytt, etterhvert blir fargen svakere og det ser mer naturlig ut. Men, ord kan nesten ikke beskrive hvor godt det skal bli å slippe å tenke på disse brynene jeg har hatt så mye problemer med. 

 Permanent makeup på bryn har en varighet på 3-5 år, men man må vedlikeholde utifra hudtype og hudtone.
 Jeg tatoverte meg hos Grete Nilson på Beths, en herlig dame som virkelig tok til seg mine behov, og gjorde alt for at jeg skulle bli fornøyd. Jeg viste fram bilder da jeg kom, og det ble helt likt! Brynene mine er naturlig veldig ujevne og ingen har tidligere klart å rette helt opp i det, før nå. Hun har 17 års erfaring, så om man velger å gå til henne, kan jeg nesten garantere at man blir fornøyd. Nå kan dere ikke klage på ujevne bryn lengre fra meg, det er sikkert! 

Dere får sett bedre bilder etterhvert, akkurat nå sitter jeg på kontoret. Men, enn så lenge, hva synes dere? Har noen av dere tatovert brynene før, og hvor fornøyde er dere? Fortell!

lady gaga VIP ikveld!

I dag fikk jeg endelig kjøpt meg et lite “selfiekamera”, det har vært så slitsomt å dra rundt på speilrefleksen når jeg egentlig kun vil ha med meg en liten veske på byen. Jeg blir også ekstra fornøyd med bildene, nå kan jeg jo se meg selv og perfeksjonere poseringene mine, haha. I dag trengte jeg virkelig et slikt kamera, for det er det nemlig klart for Lady Gaga i telenor arena! Jeg har vært så heldig å bli invitert som VIP så da blir det rød løper, mingling og konsert fra et lukket område, med gode plasser. Etter konserten er det etterfest med lady gaga sin dj, woho! Det gleder jeg meg til, slikt er så gøy! Jeg skulle egentlig ta med meg Robin, men stakkars har blitt smittet av meg. . så da var det tydeligvis ikke matforgiftning likevel, men god gammeldags omgangssyke. Det var trist, jeg hadde sett masse fram til å ta han med meg, men da blir det en venninne istedenfor 

Dere som ikke skal på konsert kan jo se meg på masterchef ikveld på tv3, haha. Hadde eeegentlig ikke tenkt å minne dere på om det, fordi det er så flaut, men men! Man får ta meg for hva jeg er – en idiot som ikke kan lage mat. Hadde jeg sett det selv ville jeg nok felt noen tårer mtp hvor fæl jeg så ut. Glad jeg har lært meg bedre med sminke og ikke minst spist bedre siden den gang (har ikke lært meg å lage mat i tilfelle noen skulle lure). 

Singlett fra batoko / kåpe fra notion 1.3 


 

Det var forresten en feil med linkene i sist innlegg, dere kan bestille shai gratis HER ♥ skal prøve å rette opp feilen i sist innlegg også, linkene endrer seg automatisk. . sykt irriterende. 

a new obsession

sponset innlegg, ærlige meninger.

Jeg har tidligere fortalt dere litt kort om mine rare tvangstanker, men en jeg ikke har nevnt for dere er at jeg er livredd for kroppshår. På andre mennesker går det greit, men sommer som vinter, jeg må være glattbarbert absolutt over alt. Dette har ført til at jeg nesten konstant har tørre legger, og jeg skjærer meg veldig fort når jeg driver med rush-barbering hver eneste morgen. Dere har sikkert lest om Shai på flere blogger tidligere?  Det er en utrolig smart løsning hvor du får tilsendt barberhøvel-bladene direkte i posten, og du kan være abbonent og få shai tilsendt løpende. Da slipper du å kjøpe dyre, og dårligere blader i butikken. Det er en løsning som funker veldig bra for meg!

Dette er verdens første barberhøvel med seks blader, dermed får du en effektiv og jevn barbering. Jeg har nesten aldri god tid i dusjen, men nå bruker jeg kort tid og får et bra resultat. Shai tilsetter også fuktighet til huden, så slipper jeg å tenke på det også  🙂 

 

Det er gratis å bestille en prøvepakke fra Shai, og du er ikke forpliktet til å kjøpe noe – og du kan når som helst endre eller stoppe ditt abonnement. Og alle som prøver barberhøvelen er med i trekkningen av ett års gratis forbruk! Dere kan bestille gratis prøvepakke her

 

Jeg har en del ekstra høvler her hjemme, så om DU vil ha en litt ekstra stor pakke med barberhøvler fra meg, så er det bare å legge igjen en kommentar med mailen din – om du er så heldig å vinne kan jeg nesten garantere at du kommer til å melde deg opp som abbonent uansett, for det er avhengighetsskapende (bare en liten advarsel, hehe). Jeg trekker en vinner i morgen ♥ 


 

Så, håper dere ønsker å delta i konkurransen, eller bestille gratis hjem selv! Om du har erfaringer med Shai, del gjerne i kommentarfeltet. Tror leserne er interessert i å høre flere meninger enn bare mine. 

nakenshoot idag

Dette har vært en veldig gøy søndag! Noen av dere følger meg kanskje på instagram, og fikk med seg et bilde av meg og en litt tilfeldig, naken fyr i bakgrunnen? Vel, den fyren heter Petter, og han har et veldig høyt ønske om å bli kjendis. Og dette skal det lages tv av! Derfor ble jeg leid inn som en slags rådgiver, så idag har jeg lært bort mine beste tips og triks. Som da er nakenhet og kropp, haha. Men, hvordan blir man kjendis egentlig? Det var jeg tvunget til å filosofere litt over idag, og jeg er enda like blank – jeg tror mest det handler om flaks, timing og kontakter. 

Så var det bildetiiid! 

Etter en litt klein men morsom nakenshoot var fullført tok vi turen til slottsparken, Petter måtte nemlig gjengjelde tjenesten og hjelpe meg med et par bloggbilder. Han var flink, han! Det ble litt posering med duckface også, som vanlig tatt på bakken. 

Bukse dr. denim / topp nastygal / jakke river island

 


 

Akkurat nå blogger jeg til dere fra familiemiddag, jeg og kusinen min sitter oppe på rommet og venter på brownies. Haha, jeg spiste faktisk sushi til middag idag, tok med andre ord sjangsen på det ganske så kjapt igjen. . Men lynet kan vel ikke slå ned to ganger på samme sted, eller?

Ser også at mange synes det er veldig rart at Robin ringte ambulansen “bare” fordi jeg kastet opp. I vanlige fall ville man jo ikke ha gjort det, men jeg var jo nettopp innlagt, og hadde høy feber og kastet unormalt mye opp. Heller være på den trygge siden, ikke sant? Og jeg drakk få glass champagne, noe som i følge min lege skulle gå fint 🙂 Nå føler jeg meg grei i formen! 

frøken uflaks

Gjett hvem som har vært en natt på sykehuset igjen? Jo, meg. . jeg var ute og skulle feste litt igår, tydeligvis er det noe jeg aldri burde gjøre for da ser man jo hvor jeg ender opp. Aldri full, gjør ikke noe dumt, men ender faen meg opp på akutten likevel. I går var jeg og førfestet hos en kompis og hadde det helt fantastisk, han hadde kjøpt inn masse rare vareprøver fra Kina og da er jo jeg i mitt rette element med å teste ut saker. Jeg drakk, men overhode ikke mye, og spiste litt sushi som jeg hadde craving på. Vi dro videre på byen etterhvert, og jeg begynner å føle meg veeeeldig kvalm, noe jeg synes er veldig rart med tanke på hvor lite alkohol jeg har drukket. Jeg bestemmer meg for å ta en taxi hjem, og da begynner helvettet. Taxisjåføren må stoppe tre ganger fordi jeg spyr ut vinduet, jeg kommer hjem, spyr igjen, igjen og igjen, drikker litt vann, spyr etter ett sekund, legger meg på gulvet, spyr igjen. . Det var grusomt. Om jeg bare flyttet litt på kroppen eller om jeg fikk til å drikke vann, så kastet jeg opp. Det var utrolig vondt og jeg var så sliten, jeg spydde non-stop i over fem timer. Uansett, Robin kom hjem, og jeg hadde litt panikk fordi jeg klarer ikke engang å snakke om oppkast med gutter, men nå har han altså sett meg på mitt fæleste hvor jeg ligger på gulvet og spyr som en foss. Jeg holdte på slik en god stund og hadde veldig høy feber, så han ringte ambulansen som kom og hentet meg. Den turen i ambulansen var forresten det verste jeg har vært med på! Var på sykehuset inatt, fikk noen sprøyter i rumpa, og så var det hjem igjen hvor jeg spydde et par ganger til – jeg hadde altså blitt matforgiftet av sishien. Blir lenge til neste gang. . .

Så, nå skal jeg prøve å spise litt, og så snakkes vi imorgen ♥ 

sminke som en levende dukke

Jumpsuit fra oness


Jeg er vel neppe den eneste som har lagt merke til livingdoll sin store forandring det siste året? Nå ser hun jo bokstavelig talt ut som en dukke, og flere lurer på om det er plastisk kirurgi, redigering av bilder eller sminken som gjør det – eller kanskje litt av alt. Jeg er uansett utrolig fascinert av dette, og bestemte meg for å prøve å sminke meg som livingdoll. Altså nesa mindre, øynene større. Og det er faktisk helt mulig! Nå er hun sikkert en god del flinkere på sminke enn meg, men dere ser her. .

Haha, disse er faktisk ikke redigerte! Men det var faktisk utrolig lett å sminke seg slik, kan sikkert vise dere en gang om det skulle være av interesse. Greit for karneval og lignende, tenker jeg! Nå skal jeg faktisk ut, så da skal jeg tone sminken en god del ned, til en mer naturlig look som passer bra for offentligheten 🙂 Nå skal det sies at jeg mener livingdoll er slående vakker, så dette var på ingen måte ment negativt mot henne. Jeg elsker looken hun kjører, og vil gjerne ha like fargelinser som gjør øynene lysere, uten at det ser falskt ut. . noen tips på gode fargelinser online? Jeg blir veldig glad for tips! 

Tusen takk om alle tips angående Berlin forresten. Tror nok ikke det blir zoo på meg, nei. 

Hva synes dere om en slik look, altså levende dukke? Tell me! 

 

next up – berlin!

Jeg har nå begynt å planlegge enn vennehelg i Berlin, planen er å bestille både fly og hotell i løpet av dagen. Jeg gleder meg, det er en by jeg har hatt lyst til å besøke lenge, jeg har hørt så mye bra! Vi tenker å reise om noen få uker, helst i starten av oktober. Selv om jeg er ganske blank på hva byen har å tilby, har jeg en liten liste. .

 Så klart vil jeg dra å se på det som enda står av berlinmuren! Her skal det knipses selfies!
 Jeg vil også ta bilder i en klassisk “photobooth”, det er visstnok en greie når man reiser til Berlin. 
  Komme inn på nattklubben Berghain (som jeg faktisk drømte om inatt). Dette skal visstnok være en av de vanskeligste utestedene å komme inn på i hele verden, det finnes utallige forumer, nettsider og til og med en app (!) som prøver å knekke koden. “Alle” som bor i Berlin har visstnok blitt nektet adgang hit, og dørvakten er verdenskjent. Om noen av dere har vært der og faktisk kommet inn, gi meg gjerne tips!
  Dra på nattklubben Trezor. 
 Besøke Mitte for å shoppe
 Reisefølget mitt vil dra til Berlin Zoo, selv er jeg ganske usikker. Noen som har vært der og kan fortelle om forholdene? Jeg bikker mot et nei akkurat nå, greit å få litt tips fra dere akkurat her. 
  Spise på Monsieur Vuong som visstnok skal ha veldig bra vegetarisk mat, det gleder jeg meg nesten mest til! Mat i mitt hjerte. 

 Men, om noen av dere har vært i Berlin og har noen gode tips blir jeg så takknemlig! Jeg bruker alltid tipsene dere når jeg reiser, de kommer så godt med. 


Akkurat nå sitter jeg på kontorene til nettavisen og kooooser meg. Jeg og en annen som jobber her har fått en greie med å gi hverandre musikktips, så jeg har hele tiden ny musikk på øret. Nå er det faktisk utenkelig for meg å sette på noe vill partymusikk eller rap, jeg MÅ ha avslappende, deep tropical house. . Haha, jeg kommer til å være et mareritt å dra på fest med etterhvert. Uansett! Jeg skal ha et møte med manageren min straks og se litt på framtidsplaner, rett og slett bare oppdatere hverandre på hva som skjer, og etter det er det mer jobb. Jeg skal faktisk jobbe fram til kvelden idag, men det er min egen feil som utsetter ting til visse dager og så blir det et kjør å få alt gjort. 

girlsnight with the boyfriend

Akkurat nå gjør vi dette:

Jeg gruer meg litt til å ta den av, det var visstnok ikke så behagelig. Men, jeg skal komme meg igang hoppe til sengs, en tidlig morgen venter. Skal også prøve å komme meg på Britney Spears sitt event, det hadde vært så kult å møte henne!

Er vi rare, eller er dette noe dere kunne ha funnet på å gjøre med deres kjæreste?