dagens outfit

reklamelenker fra nelly 

Nå er det bare forberedelser, forberedelser og mer forberedelser til kvelden som står på planen, men jeg gleder meg sånn! Mathea, en venninne av meg, er så flink til å arrangere sammenkomster for jentene, vi var der på halloween også, og flere ganger i russetiden. Om jeg bodde litt mer sentralt ville jeg ha gjort det samme, det er jo så koselig når man gjør noe spesielt sammen, annet enn å bare drikke shots og dra på byen! 

I går var jeg og ett par andre venninner hos Martine for å fikse neglene og lage vårruller til idag. Det var veldig koselig og vi fikk snakket masse, jeg føler meg heldig som har så jordnære og snille jenter rundt meg. I tillegg har jeg to bestevenninner som bor i andre byer! Venner er, uansett hvor kleint det høres ut, det viktigste som finnes ♥

Meg og min kjæreste/bestevenn Stine! Genseren jeg har på meg er fra badkids.no, elsker den nettbutikken! Buksen jeg har på meg er fra nelly HER 

Det ble kjole nummer 1 i kveld, tenkte jeg måtte dryle på med litt pupper (som alltid?). Nå er jeg hos Lotte , men straks hopper vi ut døren! Vi snakkes i morgen, jeg har med meg kamera OG ekstra blitz, så dette bør bli bra!

 

Kjolen min er fra HER 

hvilken kjole?

Som jeg nevnte litt kort for dere igår, så skal jeg på julebord ikveld! Jeg har mye som skal ordnes før den tid, blandt annet må jeg lage cupcakes og pakke inn gaver jeg skal ta med.. Og kanskje det vanskeligste av alt, finne ut hva jeg skal ha på meg. Det står mellom mine to nyeste kjoler, begge ble kjøpt for å bruke i en slik anledning. Hvilken synes dere jeg burde velge? Vanskelig! Jeg tror kanskje jeg heller mest mot kjole nummer 2, men samtidig blir den kanskje for lite “bling-bling”,haha. Jeg har hørt de andre jentene skal ta den helt ut! 

1. Kjole kjøpt  HER  / 2. Kjole kjøpt HER 

hvorfor klage?

I det siste har jeg obeservert en ny “trend” kaste seg over bloggnorge. Nå gjelder det enkelt å greit å ha det så jævlig som mulig slik at du kan skrive ett innlegg om det, og få mange “likes”. Eller, enten det, eller så kan du late som om du bryr deg om dyr å skrive et halvhjertet copypast innlegg om Canada Goose eller acneskjerf, gjerne mens du trykker i deg en pølse (for hvem bryr seg vel om grisen, sant). Det har enkelt og greit gått opp for folk at om man har det kjipt får man mye sympati, og man framstår gjerne som sterk om man blogger temaer som anoreksia, vold, rasistiske bemerkninger eller dyrevelferd. Vi nordmenn lærer likevel aldri. 

Nå har vi vel alle innsett at det funker å provosere. Vi henger med andre ord 10 år etter Christer Falck som skjønte dette for lenge siden og fra tid til annen lar seg sitere på noe idiotisk piss han har sagt i Se og Hør som sprer seg som ild i tørt gress. Jeg personlig synes Christer er en spennende mann som jeg gjerne skulle ha snakket med, og jeg fatter ikke hvorfor folk tar seg nært av han han sier? Er det fordi man synes det er morsomt å bli “lei seg”, og dermed kan man skrive et blogginnlegg på temaet, få masse likes og masse oppmerksomhet? Sorry ass, men om man får anoreksia på grunn av noe Christer Falck av alle personer har sagt, så var man sikkert rimelig psykisk syk i bunnen. Et friskt menneske får ikke anoreksia fordi Christer Falck kaller deg “FHM-chubby”. Jeg er FHM-chubby, jeg fikk høre av en fotograf at om jeg vil fortsette å jobbe, så må jeg begynne å trene eller spise mindre. Slik er virkeligheten, og man må være sterk for å kaste seg ut i “medie-verden”, enten det er som blogger, reality-deltager, sanger eller skuespiller.

Desverre er det nå slik at det lønner seg å klage, det lønner seg å ha det kjipt fordi da får man masse oppmerksomhet og masse oppmuntringer. Man kan gjerne ha det helt fantastisk å ha jobbet ræva av seg hele livet for å ha kommet seg der man er nå, men så lenge man ikke klager får man heller ikke creds. Man kan være lei seg for noe Christer Falck har sagt, man kan ha blitt banket på fylla eller man kan være lei av livet. Man kan ha anoreksia å legge ut et lettkledd bilde av seg selv, eller slite med overvekt å gjøre det samme. Da får man applaus, “likes” og medieoppmerksomhet. Men om man har et bra liv, er fornøyd, har oppnådd noe bra eller rett og slett er lykkelig, så er ikke det verdt særlig mye. Jeg har merket hvordan dere snur dere etter vinden. Jeg kunne ha skrevet et helt innlegg nå om hvor kjipt ditt og datt er, fordi jeg har ekstreme bekymringer og utfordringer i hverdagen jeg også. La oss si at jeg skrev ett innlegg nå om hvor stygg jeg synes jeg er. At jeg har det helt grusomt og at jeg har lyst til å kutte ut mat. Jeg lover dere, jeg hadde fått så mange kommentarer om hvor fin jeg er, at jeg må ta vare på meg selv og at jeg blir sett opp til. Men om jeg hadde skrevet ett innlegg om hvor fornøyd jeg er med meg selv, så ville jeg ha fått høre at jeg er stygg, feit og at jeg bare skal gå å dø. Det er helt sykt.

Jeg har det veldig bra og er i bunn og grunn fornøyd med livet mitt, uansett om nedturer kommer. Men jeg har også hatt det veldig kjipt, og jeg vet av erfaring at da bør man heller søke hjelp – ikke likes på sosiale medier. 

Jeg får alltid en trang til å legge ut et lettkledd bilde av meg på slutten av et slikt innlegg, men istedenfor legger jeg ut noe sosialt akseptabelt. Jepp, jeg kan jeg også! Dette ødelegger kanskje mitt “barbie-potensiale”, men la gå! 

.. Jeg klarte ikke likevel. Vet ikke hva det er, jeg må bare! Dette bildet er nå snart 1 år gammelt. . Liten funfact : jeg er glad for at jeg hadde den shooten. Bite my ass off. 


tynn eller burger?

Jeg sitter og sminker meg mens jeg hører på denne utrolig fine cover-låten av Julie Bergan og Astrid Smeplass. Vanligvis føler jeg cover-låter blir så masete, men denne har gått på repeat! De er jo norske også, det liker vi!

 Den kan dere finne på spotify HER! Jeg har selv lagt den inn i min liste. 

Jeg har akkurat vært i byen for å kjøpe meg alkohyler til morgendagen, da skal jeg på jentejulebord! Gleder meg masse, er glad jeg ble hjemme denne helgen slik at jeg ikke trenger å gå glipp av noe.Jeg lider enda av post-traumatisk-fotballfrue-anoreksi, og sitter derfor i tidenes dilemma. Spise en burger å se ut som et fjell etter jeg har født, eller droppe det hele å dryle lavkarbo? Jeg har så lyst til å se slik ut at det gjør vondt i lilletåa! Men neida, det blir burger. Det er verdt å være feit for enkelte måltider.. Håper dere skjønner at jeg er veldig ironisk og sarkastisk og hele pakken. Litt kjedelig å måtte påpeke det, men enkelte tar jo alt seriøst. 

Jeg holder nå på å ta på meg ansiktet mitt, jeg prøvde min nye mascara for første gang idag! Dyrevennlige produkter i all ære, men det har vært vanskelig å finne en god mascara som ikke er testet på dyr. Min tidligere favoritt var Dior, etter det byttet jeg over til Lancolme, men begge deler kommer på bekostning av små, uskyldige dyreliv – altså, ikke verdt det. Men jeg har ikke funnet en mascara som helt kunne måle seg, før nå! Min nye erstatter fra Dior er Too Faced Better Than False Lashes. Bare navnet i seg selv høres ut som noe jeg kan like, hehe. 

Jeg liker den! Dere kan kjøpe den hos coverbrands for 395 kr HER 

Det er mange av dere som har spurt hvilken selvbruning jeg bruker, så jeg tenker å nevne det litt kjapt nå. Jeg bruker SunSpa, det fåes også kjøpt hos blandt annet coverbrands. Det bruker jeg kun når det er spesielle anledninger, men før brukte jeg den mye hyppigere enn nå! Jeg har skrevet om SunSpa tidligere, innlegg kan dere finne HER og HER 

jeg vil også

Jeg kan ikke akkurat skryte på meg å være særlig blyg når det kommer til å flekke av seg store deler av klærne før jeg skal ta bilder. Jeg har vært ganske “dristig” på bloggen helt siden den startet, med bilder i små shortser og litt utfordrende poseringer, og nå i mitt siste år, FHM to ganger. Jeg har riktignok en klar grense, jeg vil for eksempel ikke gjøre NOE som helst som i det hele tatt ligner på sex på hverken bilder eller film, og jeg vil ikke ta av meg undertøyet. Hvorfor tar jeg slike bilder, spør du kanskje? Fordi jeg synes det er gøy. Jeg har en fin kropp, men den er langt ifra perfekt – jeg spiser ikke særlig usunt, men jeg trener aldri, derfor har jeg heller ikke en like spenstig kropp som inspirasjonsbildene på internett, og jeg er OK med det. 

Men idag ble jeg skikkelig, skikkelig lei meg. Jeg så bildet fotballfrue la ut på instagram av seg selv, 4 dager etter fødselen, hvor hun ser bedre ut enn jeg noen gang har gjort eller kommer til å gjøre. Det var ikke sjalusi, fordi jeg unner henne det, det har jo neppe kommet gratis. Men jeg kan likevel ikke stoppe tankene.. Kommer jeg også til å se ut slik om jeg gjør som hun, om jeg bare legger om litt på levestilen? Har et sunt kosthold og trener? Ser man slik ut da etter 4 dagers fødsel, eller er dette en løgn man blir pakket på av bloggere som skal framstille alt som perfekt? Det er ikke godt å vite, jeg vet bare at jeg droppet brødskive med nugatti og tok et halvt eple istedenfor. Og det er faen meg ille.

Jeg håper for alt i verden at ingen av dere noen sinne har følt at dere må slanke dere eller trene mer grunnet bilder dere har sett på min blogg. Det har aldri, aldri vært meningen. Jeg mener ikke selv jeg har skapt et urealistisk ideal. Tenk dere om, jeg har betalt 40 000 for puppene mine, enhver “idiot” kan gjøre det om man bare sparer penger, og om man er tynn ellers ser man mest sansynlig ut slik som jeg gjør. Ikke trent, ikke fit, bare slank. Jeg håper håper håper ikke dere tenker at jeg har et fantastisk liv, og jeg håper dere vet at jeg kommer til å se ut som en hval 4 dager etter jeg har født, en gang i framtiden. Jeg håper aldri noen av dere har følt ett urealistisk press om å være perfekt, på grunn av meg. Jeg har alltid prøvd å vise dere at jenter med selvtilitt gjør hva de vil, og jeg har prøvd å bryte med et slags ideal, ikke vise dere hvor “tynn og fin” jeg er. Jeg har likt å provosere. Jeg liker det. Jeg har gjort det for å vekke reaksjoner.. Aldri for å vise dere at jeg er “bedre” enn noen, for det mener jeg ikke.

Uansett, etter jeg så det bildet på instagram kuttet jeg som sagt ut brødskiven med nugatti, og bestemte meg for å begynne å trene. Men nå vet jeg jo innerst inne at det aldri kommer til å skje. Jeg bør være glad for det jeg har, jeg også! Jeg kan bare krysse fingrene for å se halvparten så fin ut når jeg har gått igjennom det samme som henne. 

 At jeg skulle bli missunnelig på kroppen til noen som nettopp har poppet ut noe på størrelse med en fotball hadde jeg aldri trodd, men slik er det nå altså! Seee så fin hun er. Hvem har nettopp født her, om dere skulle gjette? Haha! Jeg tenkte egentlig å ta bilde i string slik som henne, men det er utenfor min komfortsone så da får dere heller se med shorts. 

Dette var for all del ikke frekt ment mot fotballfrue, hun er nydelig. For perfekt.. Og jeg har alltid vært flink til å unne mennesker med et perfekt liv, nettopp det. Jeg er sikker på at fotballfrue har et fantastisk liv, og ikke kunne tenke seg å ha det på noen andre måter, jeg tror ikke bloggen hennes er en løgn som mange påstår. Jeg skulle bare virkelig ønske jeg hadde hennes liv og innstilling! 

video av rommet mitt

Nå kjenner jeg litt på angsten her! Jeg skulle egentlig til Trondheim i morgen for å dra på photoshoot og jobbe litt, men jeg har valgt å ikke dra. Grunnen er at jeg har vært på kanten av et stup i flere måneder, nesten ett helt år, og mistet motivasjonen for alt. Ting jeg liker, ting jeg ikke liker, samme kan det være – ingenting har fristet. Jeg har slitt meg selv ut, rett og slett. Hvordan kan man bli sliten av å være blogger, tenker kanskje du? Nei, hvordan kan man bli sliten av å ha ett press på seg hele tiden, ingen som forteller deg hva du skal gjøre for å gjøre jobben din, du må bare finne ut selv. Man må holde seg selv spennende, slik ta andre skal gidde å lese om livet ditt. Trust me, det er ett stress! Til tider har det vært et deilig stress, men det har vært slitsomt å ikke være hjemme mer enn 14 dager i strekk helt siden Mai. Jeg er klar for det livet, men jeg vil ha juleferie på ordentlig nå i desember. Jeg skal kose meg så utrolig mye! ♥

Det har vært tungt å føle at jeg har gjort en halvveis jobb det siste året, både med bloggen, babeadventure og tv2. Men jeg er veldig klar for å starte med blanke ark i 2014, og gjøre mitt beste med alle ting! Setter forresten helt uendelig stor pris på at dere har valgt å følge meg hele denne tiden som dere har gjort, og all støtte dere har gitt meg.

For å lette på humøret kan jeg vise dere en video hjemme hos meg, fra rommet i Harstad! Og om dere vil dra på smilebåndet kan dere høre min latterlig dårlige engelsk. . Sangen er Carina Dahl med we are who we are! Elsker den. Videoen ble filmet i sammenheng med babeadventure, som også er grunnen til at jeg skulle ha vært i trondheim nå. . 

details of today

 

 Cardigan og singlet fra madlady.se, bukse fra nelly HER, klokke fra PULSAR og støvler fra HUNTER. 

Jeg har formet og farget brynene mine idag på SpaSpa, i tillegg til å legge litt vippeextensions. Jeg er veldig fornøyd med begge deler, som vanlig! Ser dere at jeg nesten har fått fult utvokste øyenbryn nå? Jeg barberte brynene rett av da jeg var 13 år, nå angrer jeg bittert på den avgjørelsen. Da tegnet jeg ikke noe på dem heller, så jeg gikk rett og slett uten bryn i flere måneder! Lekkert. . Nå trenger jeg iallfall bare å tegne litt helt innerst på hver side, resten er “naturlig”. Men takk for alle kommentarene deres angående å tatovere øyenbryn! Jeg er nå 99,99% sikker på at jeg vil gjøre det, hehe. 

 

tatovere øyenbryn

Jeg fant disse bildene på en svensk blogg, og har dere tenkt over hvor mye det stemmer? Det er ett “ideal-bryn” som alle prøver å oppnå, og resten ser egentlig ikke bra ut. Mine “drømmebryn” tror jeg tilhører Eva Longoria eller Kim Kardashain! Begge er en annen “rase” enn meg, og jeg har nok ikke anlegg til å få slike fine bryn. Derfor spør jeg nå dere, har noen av dere tatovert øyenbryn før, og er dere fornøyde? Jeg har tenkt på det lenge, men er så usikker! Så jeg vil gjerne høre alt dere vet om saken, før jeg bestemmer meg. Dere er veldig gode å ha når man skal ha råd ♥

Jeg har helt greie bryn nå, eneste problemet må være helt innerst mot nesa, brynene mine er ganske “korte”. Det vil jeg gjerne ha fikset på! 

Bildene fant jeg på isabelles.nu ! 

fruen fra havet

Nå skal jeg vise dere hvordan en fotograferingsrunde til bloggen med hunden min vanligvis finner sted! 

Først må jeg ned å vekke den lille skapningen, og JA hun sover faktisk som ett menneske. På rygg med teppe over seg, haha. 

 

Så sier jeg “Rigmor, skal vi ta bilder til bloggen?”, og hun ser på meg med følgende blikk “hvem-tror-du-at-du-er”

.

Så oppdager hun kameraet, og kommer med “what the fuck”blikket sitt mens jeg prøver meg på en desperat liten duckface. 

Så prøver jeg meg på ett bilde sammen! Jeg har lært av erfaring at tiden er knapp før hun begynner å sprelle som en makrell, så jeg har i gjennomsnitt 5 sekunder hver gang vi skal ta bilder. Jeg trodde dette ble så fint, men tydeligvis var lille Rigmor litt for trøtt! Vi skulle egentlig ut på tur idag, men vi begge vil helst bare sove, hehe ♥ Kosemoseoverdose idag! Gleder meg til bloggerne begynner på tv2 Bliss, da får dere jo også sett lille gullet mitt i aksjon! Den søte coca cola tskjorten min er forresten fra madlady.

Ellers har jeg pyntet litt på både meg selv og rommet mitt idag! Da jeg var liten bodde vi ved havet, og jeg gikk dag ut og dag inn å plukket stener og skjell i fjæra mens jeg var på oppdagelsesferd Jeg er så glad jeg hadde den barndommen, en gang fant jeg noe som lignet på en sjøhest! Uansett, det er noe jeg har savnet lenge, nemlig å se havet hver dag. . Derfor har jeg dekorert litt av rommet mitt likt som havet idag, så kan jeg drømme meg bort. 

Ett lite blåskjell i håret. . 

Elsker denne ringen! 

Alt dette er fra DENNE nettsiden ♥ Nå skal jeg kle på meg jakken,Marte kommer snart og henter meg. VI skal se monsterbedriften og lage paste de parma, igjen. . Tar med kamera denne gangen! 

dagens lys

Har hatt besøk av stine igjen i kveld, vi så på den gamle, gode filmen “Stuart little”. Er det noen av dere som kanskje husker den? Den er jo faktisk veldig bra, og ikke minst godt laget til å være så gammel! :) Vi skulle egentlig være sunn å spise frukt og kose oss, men jeg hadde så latterlig lyst på pizza. . og slik ble det altså. Hvorfor kan ikke sunn mat smake GODT!? Hvorfor må det smake papir!?

Nå skal jeg fjerne sminken og hoppe til sengs, jeg satser på å stå opp litt tidlig imorgen! Eller i det minste før det blir mørkt ute. Blir i ekstremt dårlig humør av å knapt se solen, i dag våknet jeg litt etter klokken 1, og da var det lyst i en time før alt ble mørkt igjen. Jeg rakk ikke å komme meg ut på den tiden akkurat, så jeg har med andre ord ikke sett dagens lys på lenge. Slikt blir man psykisk dårlig av, tror jeg. Mørkedepresjoner. . Det er det jeg sier, mennesker skal ikke bo så langt nord som vi gjør!

Skulle prøve meg på en sånn “japansk-turist-posering”, men fikk det ikke helt til. Jakken er fra sheinside.com iallfall! 

 

Haha, måtte bare dele dette bildet med dere. Stine Mari aka Holy Grail kommer med pizza! 

Halvt vegetar, halvt blodbad. Neida, nå skal jeg ikke være teit.