Tagga utgång osv

Ny hårfarge!

Første skritt på veien mot å bli blondie er komplett, wiiih! Har jo gledet meg så mye til det her, vet dere. Nå har jeg faktisk hele tre farger i håret.. Blir nok å kjøre caps på dagen i alle fall, håret er enda for mørkt oppe og det ser ut som ettervekst. Men i kveld skal jeg ut, altså ingen caps – da får dere se bedre bilder!

Skal møte Anne-Sofie i byen nå, og er superstressa haha. Har utsatt det noen timer nå for var så syyykt trøtt. Blogges mer senere!

Skal ta bilder ute etterpå (det har begynt å snø igjen…sug) slik at dere får sett hårfargen bedre. 

Det finnes alltid sjalusi.

Uansett hvor du bor eller hvor gammel du er, så kommer det alltid til å finnes mennesker som ikke klarer å glede seg på vegne av andre som gjør fremgang, som ikke helt klarer å håndtere sjalusien sin. Det er noe man må lære seg å leve med, jeg klarer ikke annet enn å synes synd på slike mennesker. Tenk hvor små og lite verdt de må føle seg, de må jo føle seg som undersåtter som konstat har det behovet for å trykke ned noen andre. Haha faen så slitsomt det må være. Dere får helt enkelt bare våkne opp og akseptere situasjonen deres, vær ikke så jævlig bitter kjære! 

Var forresten i avisen i dag, nice! Hadde glemt det av, men håper jeg får tak i den. God natt!

Dårlig bilde, har tatt det fra noen andre.

Noe nytt!

 

Ble litt shopping etter skolen i dag, fikk slutte en hel time før vi egentlig skulle! Elsker medialæreren min, hun er så søt og snill ♥ Bestilte et par røde pumps fra nelly for en stund siden, er litt lei meg over at de ikke har kommet i dag. . Håper de kommer i morgen, har lett som en gal etter de perfekte røde skoene og når jeg endelig fant det er det kjipt om de kommer for sent! Håper de er gode å gå i, haha. . . Kjøpte meg også en del sminkesaker, og hadde fått noe i posten!

Amanda har disse, og de er – om mulig – enda finere i virkeligheten, er helt frelst! De ser skikkelig dyre ut og er av bra kvalitet, så utrolig verdt de 599 kronene jeg betalte. Kan kjøpes HER! 

Så til tingene jeg har mottat i posten! Det første var en body hold-in fra Trinny og Susanna som kan kjøpes HER!  Jeg har alltid vært utrolig skeptisk til hold-in, og tenker at det ser litt idiotisk ut.. Men, jeg måtte jo prøve!

Ser litt ut som en kjole før man har tatt det på, synes dere ikke? Litt fint faktsik, ser vanligvis for meg at en hold-in er litt metallaktig av en eller annen grunn!? Har det vel fra tegnefilmer, haha.

Dette er ekstremt kleint, men “må” vel gjøres.. Slik ser den ut på! Jeg følte meg litt som beyonce i “all the single ladies”, haha! Det første jeg la merke til var at den puffet opp rumpa nesten som pushup, deeet liker vi jo. Det andre var at den ikke var ubehagelig å ha på seg, selv om det ikke var mulig å skyve ut magen – noe som er perfekt når man skal på fest, da føler jeg meg ofte oppblåst og det ser jo ikke så veldig pent ut under kjoler. Så om du er sikker på at ingen bllir med deg hjem fra byen (for det hadde jo vært utrolig pinlig om man skal begynne å ta av hold-in, haha..) så tror jeg denne fungerer perfekt!

Det andre jeg fikk fra samme nettside var en utrolig søt lue jeg skal bruke MASSE i påsken! Elsker slike luer med dott på. Kan kjøpes HER.  Om man har en dårlig hårdag (eller eventuelt 6 av 7 dager i uken som meg) så er jo dette perfekt! Så til sist noen “nødvendigheter”. Vippelim, løsvipper, siste-minutts-negler (rekker/gidder ikke fikse ordentlige, haha..) og en dødsfin leppestift.

junkfood

Jeg og Amanda har som vanlig vært ute og spist litt junkfood i fritimen. Var herlig sol i dag, føltes bra! Asfalt er så sykt undervurdert, føles herlig å gå på det igjen.

Nå har vi media og vi snakker om google earth faktisk. Haha har dere merket at hver gang man har det programmet går man ALLTID til sitt eget hus først? Vi fant også ut at Amanda fysisk vises på google earth, ved ESSO av alle plasser.. Haha, gøy!

Små krøller idag!

 

Elsker dette smykket, ah! Har kjøpt det på BIKBOK.

Brun og fin!

filmer jeg vil se!

Når man har en så dårlig døgnrytme som meg blir fort IMDB.com et lite dop om kveldene – jeg aner ikke hvor mange timer jeg bruker der om dagen, ihvertfall 2! I går var jeg der inne (som vanlig) for å se etter filmer jeg gleder meg til som kommer på kino snart, og fant disse tre. IIIh, elsker film, så dette blir bra!

Noen som har sett disse, og er de bra? Eller skal dere se? 

Mirror mirror – en moderne versjon av snøhvit! Elsker slike filmer, og elsker Julia Roberts.

Project-x er en ungdomsfilm som handler om en “nerd” som vil bli kul og skal arrangere et lite party som kommer ut av kontroll. Fra skaperne av hangover, så må jo være bra! 

Elsker skrekkfilmer og elsker Daniel Radcliffe! The woman in black ser ut som en ordentlig kvalitetsthriller, ikke ofte slike kommer på banen for å si det mildt. Gleder meg, og blir redd av traileren.

videoblogg

Haha innser at det høres veldig dumt ut at jeg kaller stativet “sykt fancy” bare fordi man kan justere det litt opp og ned.. Men det er veldig bra! Kostet 399 kr på elkjøp og man kan justere det opp til å bli over 1.70 m høy. Love it! Har også kjøpt meg selvutløserkontroll, enda en “must have” om man er blogger. Rart at jeg brukte så lang tid på å skaffe meg det, haha. 

Hvordan har det seg at jeg ALLTID blir så forbanna UGLY på de der stillbildene… 

Vinnere av konkurransen

Da har jeg trukket vinnere av luxushairkonkurransen som vinner et sett hver 180 gram i 65 cm! Og vinnerene ble http://mariigoona.blogg.no/, Vendela Kristine Haugstad og Linn-Therese Hatland! Dere må kontakte meg på [email protected] ASAP for å få premiene deres ♥ Merk mailen med “vinner konkurranse”. 

Har nettopp fikset meg og skal snart dra til Anne-Sofie med Lisa. Skal være en hel del folk sammen i kveld og bare slappe av, blir sikkert koselig! Blir forresten forbanna av å høre på værmeldingene nå får tiden, jeg er så LEI!!!!!! Heldige dere som har det varmt, sol og ikke minst asfalt og gress, vi har snø enda, vi. 

Haha fikk IKKE til å ta bra bilderi dag folkens, noen ganger det bare en slik dag..

Beklager dårlige bilder, bildeopplasteren på blogg.no funker ikke hos meg (flere som har det problemet?) så må først legge bildene opp på facebook, for å så kopiere dem over hit. Hater at jeg ikke kan justere størrelsen på bildene selv, nå er dei 600 px og vanligvis har jeg 800..  Kommer meg heller ikke inn på blogg.no og må bruke hundre forsøk på å publisere innlegg osv.

Bør jeg kjøpe macbook pro?

Nå er jeg så utrolig lei av at pcen min ikke fungerer som den skal og den låser seg HELE tiden, så derfor tenkte jeg å kjøpe meg en ny! En mac faktisk! (jeg har vært trofast bruker av pc i alle år..). Tenker på å kjøpe en Macbook pro (15″ eller 17″) som mange har tipset meg om. . . Er det noen av dere som har en slik (eventuelt en annen bra pc/mac), er dere fornøyde? Kan dere anbefale den? Gi meg alle tipsene dere har!