photoshoot i morgen

Dere vet jo hva vi har gjort i dag – laget brownies og slappet av. En venn av Marco var her også, veldig koselig! 
I morgen skal jeg på en shoppingrunde, er utrolig shoppingsugen! Jeg brukte riktignok 500 kr på godteri her om dagen så er enda litt i sjokk etter det (hvordan-kunne-jeg-være-så-dum-sjokket) så får se hvor mye shopping det blir..
På toppen av det har jeg en photoshoot i morgen formiddag for bloggen faktisk! Tror det blir veldig spennende, skal vise dere litt “backstage” bilder osv i morgen.

Nå hører jeg at Marco roper et eller annet der nede, så får gå til han igjen! 
Sov godt alle sammen!

“Marco, gi faen” er en standardreplikk for meg. Er ikke stolt over å si dette, men har nok slått han et par ganger når han har tatt kamera for å si det sånn..

Tok browniesrøre oppå en is, er så utrooolig godt! Bør prøves!:-) 

Haha, to sekunder etter jeg hadde tatt bildet over her klarte jeg å miste hele driten…. slik endte det: 

Hahah, kiler i øret<3

raveparty

Akkurat nå er jeg hos Marco, men han er riktignok ikke her haha.. Så jeg er alene! Han dro for å handle og litt sånt, vi skal lage brownies og ha kosekveld! Tror jeg blir påtvunget å se ringenes herre, har faktisk aldri sett noen av de før og det sjokkerte kjæresten min veldig dypt.. 

Så hva skal jeg gjøre da, når jeg er her alene? Tror jeg skal se den nyeste frustrerte fruer episoden!

Hahah, Marco har noen syke(stygge) briller her som lyser og lager helt raveparty! Så de har jeg hatt på meg en stund nå, helt til jeg fikk vondt i hodet..


Søte kjæresten poppet popcorn til meg før han dro som jeg kunne ha mens jeg ventet<3 

Og selfølgelig må vi slenge inn ett (eventuelt tre) obligatoriske “her er meg nå” bilder. Men for å være helt ærlig, så var dette for 5 minutter siden.. Og til dere som spør hvorfor jeg “aldri” har på meg bukse – så er det fordi jeg HATER det! Haha, synes det er så stramt og ekkelt.. 

En annen side av Sophie

HEI! Tenke jeg skulle begynne med “ukens gjesteblogger” eller noe, hver Mandag – da kan dere få pinlige fyllehistorier og alt dere måtte ønske. Høres det bra ut..? Skrik ut! Nå, over til Stine;

Som dere kanskje har fått med dere så var det i dag at jeg (Stine Mari) skulle gjesteblogge for Sophi. Var mye dere lurte på om henne, så skal prøve å få med så mye som mulig – men alikevel holde det kort og enkelt. (kommer nok til å bli ett problem..)

Hvordan er Sophie som person?
Hun er en veldig åpen og ærlig person. Om du spør meg – alt for ærlig noen ganger. Har jeg problemer og begynner å klage til henne eller spør hva jeg skal gjøre, så er hun veldig rett på sak om hva hun synes og det er ikke snakk om at jeg får noe medlidenhet eller trøst.. Men kan vel si det er en god egenskap hun har der! Uansett om jeg liker det, eller ikke. Hun er også en syykt energisk person, virker som om hun aldri går tom for energi.. Duracellkanin? Think so. Men det er derfor jeg er glad i henne

Jeg bruker alltid å si til Sophi at jeg hater å være sammen med henne og Marco. Haha, det er bare fordi de alltid skal være så supersøt og klissete.. En gang, så stakk vi og gjemte oss for Marco når vi hadde photoshoot. Det er der bildet over og under her kommer i fra. HER og HER er innleggene fra den gangen, jeg husker også at jeg irriterte meg noe syykt over dem den gangen.. Men såklart, måtte jo kalle dem søt. Hun lo da hun så at jeg hadde postet det innlegget, fordi jeg nettopp hadde kalt dem ekkel, klissete og nesten spydd av å se på dem. Jaa, jeg er utrolig barnslig… Etter den gangen prøvde hun å finne meg en kjæreste, funket sykt dårlig.

Merkelig humor?
Haha, dere har vel fått med dere humoren hennes? Litt merkelig til tider, og nå om dagene går det veldig i “soooo hardcore!!!” og noe som jeg aldri tror kommer til å endre seg er den kåte humoren hennes.. Skal faktisk være så frekk nå å si at jeg ikke kommer til å ta noen eksempler når det kommer til akkurat det.. Jeg bare vet at hun sitter å fantaserer om diverse statsministrere og politikkfolk, og spør meg ofte når det kommer til gutter “trur du han e god i senga? kor lang trur du han har?“..

Og hvordan hun er når hun er full? Vel, hun blir veldig pratsom, følsom, kåt og har en tendens til å ligge på gulvet store deler av festen. Dette skjer også veldig tidlig på kvelden, så etter noen timer er hun good to go igjen! Med mindre hun har dratt hjem da.

Fyllehistorier..?
Haha, var mange av dere som ville høre det! Så da må jeg vel bare bøye meg i støvet, bla i arkivet og passe på så jeg driter henne ut så mye som mulig. Neida, skal ikke ta de aller værste. (mest fordi jeg ikke husker dem selv, heh………)

Men husker spesielt en gang da jeg kom til en fest, hadde egentlig ikke planlagt å drikke så jeg var edru da jeg kom. Det første jeg hører når jeg går ut av bilen er “STINE MARI EVENSEEN!!!!” som kommer fra balkongen.. Gjett hvem som er superdritings og faller om når jeg kommer opp? Tok sin tid før hun klarte å røyse seg igjen, fordi jeg var nemlig superbitch og hjalp henne ikke opp. Hun hadde også “hjulpet” en kompis av Marco den kvelden, og det vistes ganske så godt der de lå, side ved side og var like omtåket begge to. 15 minutter senere dro hun hjem. Jeg lar bildet tale for seg…

HER var hun på en liten snurr. Da vi var i bursdag for noen 96ere var hun også på en liten snurr. Husker bare at vi satt på badet og hun fortalte om planene hun hadde når hun skulle sove hos Marco, til alle som ville høre på.. Dere ville ikke trodd deres egne ører om dere hadde hørt på.

Tidlig i år var vi også i en bursdag, der var hun faktisk full før vi var kommet oss dit, så da vi var kommet til lokalet (som er et ganske langt stykke unna byen) så måtte jeg sette meg på bakrommet sammen med henne, mate henne med sjokolade og vann, og holde håret hennes mens hun satt å spydde. Mmm, sjamerende Men nok en gang, etter å ha hatt noen runder i bøtta så var hun klar til alt!

En gang så skulle vi på butikken, (haha var faktisk DENNE gangen) så var vi så utrolig barnslige. Marco hadde nemlig besøk av søskenbarnet sitt og vi hadde planlagt at vi skulle møte dem på Matrix. Det endte med at vi gikk 5 meter forran dem og sa ikke ett eneste ord til dem hele veien til Matrix. Vi var også så barnslige at vi gjemte oss utfor en kirke på hjemturen og tok bilder helt til de kom gående tilbake, da løp vi slik at vi kom bak dem haha.. Husker vi fikk latterkrampe og lo hele tiden, det var egentlig sykt flaut.

Men ja, over til noe litt mer interessant. Vi har en gruppe som heter småguttan vårres på facebook. Haha, på den gruppa der kan jeg love dere at det står ganske mye rart ;) Kan dele en av tingene som står der. Dette er i grunn ikke morsomt i det hele tatt.. Men kan ikke utsette dere for noe mer drøyt.
‎23:15 : sofie ber meg om å snu meg rundt, hører susselyder, døren går opp, sofie får sjokk, ingen kommer inn, det var bare gjennomtrekk..”

Disse bildene tok vi en gang vi skulle gå til Marco. Haha, husker vi løp tulling flere ganger forbi døra før vi turte å gå inn, førdi vi var redd noen skulle se oss..

Og seriøst, når hun gjør det her.. Har ikke ord..

Noen av dere lurte også på om jeg har sett henne gråte. Det har jeg og jeg husker i grunn bare en av gangene, og det var såklart på fylla. Hun begynte egentlig å gråte for ingenting, og såklart var jeg den søte venninna som trøstet henne

Nå ble dette forferdelig langt.. Var det noen av dere som faktisk leste alt? Tror heller ikke det var så sykt mange bilder her som dere ikke har sett før, men pytt pytt. Trodde jeg hadde flere bilder enn som så, men fant fort ut at de måtte ligge på harddisken min, som såklart er hjemme. Håper uansett at dere synes innlegget var litt morsomt og at dere kanskje ble litt overrasket? Blir nok (forhåpentligvis) ikke siste gangen jeg får gjesteblogge, så vi sees nok søtinger

Og siste men ikke minst, HER ER JEG!!! Haha. Eneste bildet jeg hadde for hånden akkurat nå..

love

Jeg har vært sammen med kjæresten min i kveld, vi så filmen “kongen av bastøy” og spiste godteri! Filmen var faktisk veldig bra, anbefaler dere å se den! Sykt å tenke på at det er en sann historie..
Håper dere har forståelse for at oppdateringen ikke har vært verdens beste i dag.

Tror ikke jeg kommer til å oppdatere dere mer i kveld, så vi høres i morgen istedenfor!

Konkurranse – E.L.F

Siste konkurranse på en stund er denne! 

Jepp, nå kommer en konkurranse jeg er veldig stolt over å få ha – dere kan nemlig vinne fem av mine favorittprodukter fra e.l.f i en goodiebag! Jeg bruker daglig fast sminke fra eyeslipsface (som det egentlig heter), blandt annet en leppestift, øyenbrynspudder og solpudder – dette er også noe av det dere kommer til å vinne. Men kan ikke avsløre alt, da blir det vel ikke så spennende..? Dette er produkter jeg varmt kan anbefale dere, er faktisk eneste solpudderet jeg har prøvd som ikke gir meg urenheter og kviser. Om det blir høy deltagelse kan jeg sikkert få til dette flere ganger, så bare kjør på!

Dere må som vanlig like facebooksiden deres HER for å så legge kommentar på dette innlegget om at dere har likt, og emailen deres. (om dere ikke har email mot alle odds, skriv facebooken deres.) Lykke til!:-) 

strike a pose

Kvelden i går var egentlig ganske bra, bedre enn forventet! Ble riktignok litt (for mye) alkohol selv om jeg sa det ikke skulle bli noe, og jeg var så godt som død klokken halv elleve. Men jeg hentet meg inn igjen, og resten av kvelden var bra! Desverre er alle bildene tatt fra når jeg var litt på en snurr… og det vises.

Har akkurat fikset meg og skal snart dra til Marco, han har vært på noe sonesamlingsgreier i håndball så skal bli spennende å høre hvordan det gikk. Vi har nesten hele dagen sammen i dag, verdens beste følelse! 

Bilder fra igår!

Som dere kanskje ser, var min “pose” stort sett hele kvelden å peike mot kamera.. Har aldri brukt å gjøre det før, så var litt merkelig å se! 

” seee, se ryggen min!!!” 

THE HOUSEBUNNIES!

Nå blir jeg og Anne-Sofie hentet! Vi er begge kaniner som dere kanskje ser, og tror dette kommer til å bli en kjempebra kveld! Har enda ikke lært meg å gå i skoene, så kommer vel til å bli mye robotdans på meg i kveld, men det gjør ingenting… hehe

Har med kamera så massemasse bilder kommer i morgen! Høres i morgen, takk for at dere leser bloggen foresten<3
Kanin

Har akkurat ryddet rommet! Skjønner ikke hvordan det klarer å bli rotete hele tiden, kan vel bare skylde på meg selv.. Nå er det ryddig og fint, føles så utrolig herlig!

I kveld blir det halloweenparty igjen, og jeg skal være kanin. Var litt usikker på hvordan jeg skulle gjøre det, fikk jo en del kritikk fra dere sist gang ettersom sykepleierkostymet tydeligvis var litt for “horete”. Men men, man får kle seg ut som man vil, de aller færreste ser utrolig skummel ut på halloween – ser ikke at de som kler seg ut til for eksempel nerd, prinsesse, svane eller hippie får masse kritikk..? Nei, jeg er glad jeg tør å kle meg som jeg vil, det håper jeg dere også gjør.. 
Jeg skal ikke drikke noe særlig alkohol, har faktisk ikke vært beruset siden i sommer – da drakk jeg alt for mye og jeg blir dårlig bare av å tenke på det nå! Jeg har det faktisk minst like gøy uten alkohol, hadde det dødsgøy edru sist helg! 

 

Konkurranse – cocoo.se

Cocoo.se er en svensk smykkeside som jeg selv har fått ganske mange smykker fra som jeg liker veldig godt! Jeg har brukt flere av smykkene i outfits og det virker som om dere har likt de veldig godt, derfor passet det bra med en konkurranse med dem! 

Alt dere trenger å gjøre er å like facebook siden deres HER for å så legge igjen en kommentar på dette innlegget med emailen deres. Dere skal IKKE skrive på facebooksiden til cocoo, men kommentere DETTE innlegget. Om dere skriver på facebooksiden deres har dere ikke lest reglene, og blir derfor disket fra konkurransen. Vinneren trekkes om en uke, lykke til!:-)

Noen av smykke jeg har derfra, elsker alle!

Ring 


Armbånd

Smykket, brukte det i dag faktisk! 

nye sko

Kom akkurat hjem, har vært og tatt solarium igjen! Ble 30 minutter, føler meg virkelig kjempemye bedre når jeg har litt farge på kroppen.

Tenkte jeg også skulle vise dere to par pumps jeg hentet på posten for noen dager siden – fra nelly! Jeg elsker de, og de er liksom ikke for pyntente heller så jeg kan bruke de til hverdags om jeg vil det. Må bare lære meg å gå i de først..

Hva synes dere?