syk.

Det er så sinnsykt min flaks, jeg har blitt syk. Hater å ligge inne mens alle andre er ute å gjør noe gøy. Planen min var å dra ut i dag, er så sinnsykt lenge siden men istedet blir det noe endra bedre- jentekveld! Håper uansett på å bli frisk snart, har faktisk vært utrolig dårlig i rundt en måned! Så i kveld blir det kos med Charlotte og Lotte ♥ 

Ha en fin kveld alle sammen, om dere skal ut – dans litt for meg og! 


“so come over and say nothing, silence is everything”…småshopping?

Nå drar jeg til byen! Er russedåp i byen i dag, og jeg er ganske usikker på om jeg faktisk tør å bevege meg ut av huset de neste 17 dagene – men har egentlig lovet meg selv å holde min frykt utenfor bloggen, så da blir dette det første og siste jeg blogger om russen!

Uansett, i byen skal jeg forsette min svært spennende jakt etter en brukbar vårjakke, høres når jeg kommer hjem! Suss

BEST FRIENDS FOREVER!

Nå er jeg hjemme hos Anne-Sofie, vi har akkurat spist så mye pizza at det kjennes ut som om magen skal eksplodere! Snart skal vi se litt på film, tror nok det blir skylight. Noen som har sett den?

I alle fall, jeg og A-S har vært bestevenner omentrent helt siden jeg ble født, og hun har alltid vært kjempeflink til å tegne, lage ting, og rett og slett være kreativ. I dag viste hun meg en scrapbook hun har laget, den er virkelig kjempefin og ser profesjonell ut! Vi har også sett igjennom en masse gamle bilder, rart hvordan ting endrer seg – men at vi fortsatt er bff’s! ♥ 

Meg og Anne-Sofie for rundt 10 år siden

Bilde fra i fjor sommer da jeg, Anne-Sofie og Caroline gikk tur, skjekk den fine sola! En veldig lang sovemorgen

Åhh, nå er jeg halvlykkelig! I morgen er det Lørdag, endelig kan jeg sove så lenge jeg vil, omså hele dagen!
Jeg skjønner ikke at vi nettop hadde ferie, det virker overhode ikke sånn. Min døgnrytme denne uken har vært ille! Tror faktisk aldri den har vært så dårlig før etter en ferie, vanligvis retter det seg opp etter et par dager.

Vel, nå er det tid for en liten powernap, før jeg drar avsted til Anne-Sofie!  Meg idag

Jeg vil ha deg, du er min, du er bare min

Ble ingen lang skoledag i dag, vi var heldigvis ferdig tidlig og om vi ikke hadde vært det ville jeg bare dratt uansett (muhahaha). Skal ikke åpne en naturfagsbok igjen før det er høyst nødvendig, for å si det mildt! Etter skolen dro jeg en snartur til byen for å lete etter en ny jakke, er så sinnsykt lei av alle jeg har. Og er det noen ting jeg aldri klarer å kjøpe meg så er det bukser eller jakker, ting man trenger! Så jeg har istedet en milliard topper..

Ble ingen jakke på meg i dag, men jeg kjøpte meg riktignok denne blazeren! Om jeg kommer til å bruke den er en annen sak, men søt var den jo.ser fram til skoledagen idag..not

Opz, var våken hele natten igjen.. Som dere kanskje begynner å skjønne er døgnrytmen min helt ubrukelig. Skal dra til skolen om ca ti minutter, mamma har kommet inn på rommet mitt kanskje femti ganger i løpet av en halvtime for å forsikre seg om at jeg ikke sovner av. Har sååå lyst.. Vi har naturfag hele dagen på skolen idag, så skal bli utrolig tungt å holde seg våken.

Sånn her ser jeg ut idag:


Som dere ser har natten satt sine spor, trøtt og sliten! Blogger når jeg kommer hjem, noe jeg håper blir tidlig.


 trenger kjærlighet!

“I remember what it feels like, to know love and have it taken away
Cant think of what i’ve learned right now, but i’ll be thanking you someday”

Spotifyen min har klikket helt, så noen ganger stopper musikken så kan det ta bortimot en halvtime før neste sang kommer på. Jeg hørte på en sang, så ble det stille som vanlig, så gikk jeg for å la meg og sovnet med øret inntil den ene høytaleren. Jeg våknet i panikk da spotify startet igjen hahaha, noen burde ha filmet meg da! “Hi, its Jonathan from spotify” på fult volum ut i hele rommet, fikk et mini-hjerteinnfarkt , satt meg fort opp i senga, klarte nesten ikke å puste og ropte ut ” faen helvette!!!” og slo igjen pcen.. Skal aldri mer bruke spotify i alle fall. Og det var altså det mest interessange som har hendt idag… 

Nå skal jeg dra til prix for å møte Lisa, der vi skal handle inn litt godt til i kveld! Vi skal til Lotte, tror vi alle trenger en oppmuntring.  Vi blogges senere, dere! 

 

vil bytte hårfarge

Jeg begynner å få utrolig lyst til å tone ned min nåværende hårfarge til en litt mer naturlig blond farge nå til sommeren. Legger ut et bilde av sånn som jeg hadde før, kan tenke meg noe lignende ( kanskje litt lysere):

 

hva tror dere? 

life in plastic

Kom akkurat hjem, og skal snart spise toast og se videre på the oc. Jeg elsket faktisk den serien, kjempeglad jeg begynte å se på igår! Har allerede sett 8 episoder, haha.

Nå skal jeg ta meg en rask powernap ( begynner virkelig å bli daglig rutine) før jeg drar til Lotte en liten tur. Skal bli en ordentlig jentekveld, tror vi begge to trenger det veldig! bestilt!