svar på rykter

Har hørt at du spiser kjøtt i all hemmelighet og kjøper deg pølser på narvesen.
Nei det er ikke sant. Jeg er i alle fall ikke så idiot at jeg kjøper meg kjøtt i all offentlighet når jeg har gått ut med å være vegetarianer! Har ikke spist kjøtt siden 17. juli, og har ingen problemer med det. Så nei, ingen av de stemmer.

Hører rykter om at du har kjæreste!
Nei jeg har ikke det! Hadde kjæreste som het Adrian men vi er bare venner nå :) 

Hører rykter om at du går på narkotika
Nei, selvfølgelig gjør jeg ikke det, haha!

Har hørt du er skikkelig bitch i virkeligheten.
Nja, jeg vet ikke. Jeg virker kanskje litt overlegen har jeg hørt fra venner, slik som jeg er mot andre. Men når jeg først snakker med noen er jeg veldig snill! Men selvfølgelig smiler jeg ikke til hver person som går forbi meg. Det er ikke normal oppførsel, haha. Har en gang fått høre ” du er jo den minst bitchye personen i verden”, så får håpe det stemmer! Vil aldri noen noe vondt i alle fall.

 Når du var på fest i narvik forsnakket du deg og sa du har rosa bong på rommet. BUSTED.
Det som skjedde i narvik var at jeg lekte en drikkelek hvor jeg ble spurt masse spørsmål, dere har kanskje hørt om leken “jeg har aldri”?. Der kom det selvfølgelig fram mye og en gutt(egentlig en mann..) filmet det og sa til meg at om jeg ikke betalte han 50 000 kr sendte han det til VG og la det ut på youtube. Da ble jeg sjokkert og veldig lei meg, var jo på en plass jeg nesten ikke kjente noen. Derfor dro jeg derifra, og måtte betale 4000 kr i taxi hjem :( Er klart det kommer mange rykter av det, men jeg sa aldri noe om bong på rommet. Har ikke bong, haha. 

Holdt du på med en fra bodø før? 
Ja, gjorde det! I starten av dette året til rundt april-mai. Det var koooselig, men sier seg selv at det er vanskelig med avstand, spessielt når man er så ung! Da er det mye som står i veien. 

Har hørt at du og venninne dine (dine 5-6 nærmeste) er i en gjeng hvor dere ikke slipper andre inn eller lar de være med.
På en måte er det sant, jeg personlig føler at jeg må være forsiktig med hvem jeg er sammen med. Jeg hører hele tiden om gjenger som har baksnakking og hvor de forteller videre hemmeligheter, rett og slett fordi de er så mange og forskjellige personligheter som kræsjer litt. Vi har et veldig bra vennskap alle sammen og stoler på hverandre, det er viktig! Det finnes mange som er opptatt av status og slike vil ikke jeg være venn med, det gjelder de andre og. Men selvfølgelig er vi ofte sammen med andre også, og har for eksempel ofte store vorsj og jentekvelder, men i hovedsak er det oss. “Finpusien” som vi heter!

Har hørt du er veldig opptatt av sex.
Ja det er jeg. No shame! Om man først er vandt med å ha det i et forhold er det vanskelig å være uten. Kan ikke være kjæreste med en som er jævlig dårlig i senga eller har liten, haha. Det er en hard sannhet, men slik er det! Men jeg har aldri hatt one night stand eller hatt sex med en jeg ikke har følelser for. Det kan jeg ikke forestille meg heller, blir kvalm av tanken.   

rykter om meg

Hei! Beklager at bloggingen kommer så utrolig sent, lillesøsteren min lånte kameraet mitt og når jeg fikk det tilbake var det tomt for batteri. . . Så utrolig irriterende! Har Anne-Sofie på besøk nå og vi slapper bare av mens vi venter på flere som skal komme hit. Er hjemme alene så tenkte å lage litt mat, se film osv med venner! Blir sikkert veldig hyggelig og gleder meg masse ♥ Fredag og lørdag er virkelig ukens høydepungt for meg, jeg føler kun jeg lever da. De øvrige dagene går jeg rundt som en zoombie og venter på helgen. I helgene har jeg det alltid helt supert :)

Vi skal se på terkel i knipe i dag, har ikke sett den siden jeg var 13-14 år..? Noe sånt! Den er faktisk utrolig bra, men jeg skjønner godt hvorfor den har fått høy aldersgernse haha! Men veldig bra humor riktignok. 

Tenkte forresten svare på et slikt innlegg om rykter, for å klarere hva som er sant eller ikke. Så om DU har hørt er rykte om meg, skriv det ned her så skal jeg svare på om det er sant eller ikke. Noen kommentarer havner automatisk til godkjenning uten at jeg aner hvorfor, men jeg skal prøve å godkjenne alle fortløpende! 

Haha har blitt helt vaffelgal, spiser det så og si hver dag. 

Haha fikk ny lighter i dag, den er awesome! 

 

bad girls do it well

Hei! Det var veldig spennende å være på møtet til unge høyre, det var faktisk fellesmøte med Fpu! Er gøy å få inn litt forskjellige perspektiver av politikken. Det var noen av dere som spurte om jeg ikke er medlem av AUF, jeg var det før men føler at nå som jeg har blitt litt eldre er jeg uenig i ganske mye og vil gjerne kunne stå bak et parti 100% om jeg først skal være medlem. Derfor har jeg nå gått over til unge høyre og gleder meg til å ta fatt på mye spennende der! Mange hyggelige ungdommer også! :)

Nå skal jeg legge meg å høre på litt musikk før jeg legger meg. Er så godt når jeg kan legge meg ned etter en lang dag med litt god musikk på øret! Vet mange av dere tror jeg kun liker musikk som Justin Bieber, men musikksmaken min er egentlig ikke slik overhode. Jeg er for eksempel veldig glad i nirvana, perfect circle, placeboo, pearl jam, incubus, queens of the stone age, kent, miike snow, the weeknd ++. Det er veldig meg! Man kan faktisk like mye mer enn kun en sjanger!

Jeg kan legge ut alle spotifylistene mine. Barbieliste med masse jentesanger finner dere HER, liste med mange sanger fra barndommen HER, partysanger HER, hiphop lista HER, slappe av liste HER ♥

Haha har blitt heeelt hekta på den gamle sangen her!  Slik musikk liker jeg også. 

Headsettet mitt er fra happyplugs.se 

bedre enn ventet

Har nettopp sett en episode av “the hills”, det har begynt å sendes på tv 2 bliss så jeg kunne ikke vært mer fornøyd, haha! Jeg elsker virkelig det programmet, det er forresten veldig rart å se Heidi Montag og hvordan hun så ut før hun tok av med plastiske operasjoner. . . Dette er kanskje ikke lovt å si, men synes hun ble penere etter alle operasjonene selv om det ikke var noe galt i henne før heller! Er så viktig at man skal få bestemme slike ting selv, om man vil operere eller fikse på det ene og det andre så må det være like greit som å være naturlig. Håper dere er enige? 

Det går forresten mye bedre med meg på skolen enn forventet! Har gjort lekser i dag og føler jeg er klar til alle timene den neste tiden.  Jeg må bare vise hva jeg kan nå, det er i år det gjelder. Er glad jeg er smart, haha. Uansett hvor dumt det høres ut. . Jeg er utrolig lettlært så det er ikke noe problem. Selv om det er tungt med så lite søvn. . :(

 I kveld skal jeg på møte med unge høyre! Blir sikkert veldig spennende. 

på skolen

God morgen! Regner med de aller fleste er på skolen eller jobb nå? Jeg personlig er på skolen og har historie, vi lærer om den franske revulosjon og for meg som liker faget er dette perfekt! Inspirerende å lære om kvinner som har kjempet masse for våre rettigheter. Det er faktisk dem man bør se opp til! Fikk litt tid til overs nå slik at jeg kan blogge, vi hadde lekasje på klasserommet i sta, haha. . Typisk at slike ting skal skje, men var litt gøy da!

Jeg er ferdig klokken halv fire, torsdager er de verste dagene på skolen – full dag, null fri. Men jeg vil ikke klage, i fjor var jeg veldig redd for å ikke komme inn nå fordi jeg gjorde det så dårlig i matte. Derfor er jeg takknemlig for at jeg går på skole og faktisk har den muligheten, så jeg må gjøre mitt aller, aller beste i år! Ikke minst er jeg takknemlig for at jeg ikke må ha matte i år også, haha. Jeg skjønner ikke det faget overhode! Men til gjengjeld er jeg 5/6 elev i alle fag som ikke har med tall å gjøre. Stolt over meg selv ♥

Er du motivert til et nytt skole/jobbår?

5

svar : hvor er vesten ifra?

Jeg har fått veldig mange spørsmål om hvor jeansvesen er ifra (den jeg brukte i oslo i går), forståelig nok med tanke på hvor kul den er! Har fått mange komplimenter for vesten, og jeg personlig synes den er mye finere enn de som selges på bikbok og carlings. “Alle” har jo de uansett, så føles god at jeg har en som skiller seg litt ut fra mengden! 

Den er fra http://www.sonextyear.com/ ! Det er en ganske ny, norsk nettbutikk og jeg elsker den virkelig, de har mange unike plagg som er i god kvalitet! Det er som sagt en norsk nettside, så varene kommer fort og du trenger ikke bekymre deg for dyr frakt eller toll – helt genialt, vi trenger virkelig flere gode, norske nettbutikker!

Vel, nå tenker jeg å legge meg! Skulle egentlig sove for lenge siden men dere vet vel hvor opphengt man blir i alt annet når man først skal legge seg. . Har laget en ny spotifyliste siden mange av dere har spurt om det, jeg kaller den “after-school-chill” og den passer perfekt om du bare skal ligge i sengen en hel dag! Den finner du HER. God natt!

Vesten kan kjøpes HER.

En annen topp jeg også har fra nettsiden! Kan kjøpes HER.

 

winter beats

Høsten er ikke noe for meg – enten må det være sommer eller vinter, en mellomting funker bare ikke! Kjenner virkelig at jeg gleder meg til jul når jeg ser på disse gamle bildene fra bloggarkivet mitt. Hva liker dere best, sommer eller vinter? 

 

 

Trening istedenfor powernap

Hello world! 

Jeg var nettopp ute og trente, har vært alt for slapp på det i det siste. . Noen ganger får jeg masse energi som bare MÅ ut, slik som i dag følte jeg for å løpe – så da gjorde jeg det! Jeg er veldig forkjølet, men med god musikk på øret kan jeg godt løpe en times tid uten stopp. Føler meg så opplagt etterpå, så om dere tenker dere skal ta en powernap etter skolen anbefaler jeg en løpetur istedenfor! Det føles tusen ganger bedre, jeg lover. Vil dere jeg skal blogge om trening? 

Nå må jeg sette igang med litt arbeid (ja, og være blogger krever også masse jobb og slit. Det er mye mer enn å bare skrive om hvilken lunsj man har spist) ;) 
Har dessuten fått et høyt antall lekser i alle mulige fag, jeg har ikke gjort noen enda og merker det er kjipt å ikke kunne være så muntlig i timene som jeg ønsker. Derfor må jeg få unnagjort en del i dag, mitt høyeste ønske for i år er å få gode karakterer, det er så viktig! 

best day ever hehe

Hei! 

Nå sitter jeg i leilgheten til Maria, en venninne fra Harstad som har flyttet til Oslo. Veldig missunnelig på den fine leiligheten hun har, gleder meg til jeg kan flytte om et år! 

Var som nevnt før på tv 2 tidligere i dag for å være med på progarmmet “ettermiddagen” og det var en veldig morsom oppelvese! Fikk møtt mange jeg har sett på tv før og alle var kjempehyggelige. Fikk også kjempemye skryt av produsenter og programlerede for jobben jeg gjorde, og jeg var faktisk ikke nervøs overhode! Hadde ikke EN sommerfugl i magen engang, haha. Håper dere som så det syntes jeg gjorde en god jobb ♥

Dette har vært en stressende dag, så jeg må egentlig bare pakke vesken nå og rushe bort til flyplassen! Skal se om jeg finner opptaket en plass til dere som ikke fikk sett. Takk for alle fine tilbameldinger på twitter (heter sophyyelise der) og meldinger på mobilen! Så du på? 

Meg og Jan-Thomas

Maria og J-T (hehe) 

Meg og Gunnar Greve Pettersen fra Idoool! 

Meg og mine beeeeeeeeeste venner! Var også dem jeg ble intervjuet med, veldig hyggelige og fikk meg til å føle meg avslappet. 

Hahaha herregud så smort bilde.. Meg og OnklP

Hahahha peeeeeeeeeeeeeeeeeeena. 

Fine Maria ♥

snart skjer det

Sitter nå i TV2 sitt studio, skal på rett etter 18. Intervjues med Tina og Bettina faktisk, haha! Møtte de nettopp, virker veldig hyggelige. Har også blitt sminket! Ønsk meg lykke til ♥

Og tusen takk til min kjære Stinstin som postet innlegget for meg :-* Love you!