SEKS DAGER IGJEN!

 

Du kan se gamle episoder HER.

NÅ ER DET BARE SEKS DAGER IGJEN!!!!! Herregud, som jeg gleder meg. Det er så mye forskjellig innhold at dere aner ikke! 

Den 31. januar klokken 22:00 smeller det på TV2 livsstil, eller du kan se det på TV2 sumo når som helst samme dag. Dette vil du ikke gå glipp av. Vet du hva jeg anbefaler? Kjøpe inn litt digg mat og snacks, samle noen venner, kjæledyret eller familien, legge seg ned i sofaen og så lover jeg skikkelig underholdning! Vi sender to episoder av gangen, så det er med andre ord en hel time på skjermen.

Jeg har fikset tidenes greie for følgerne mine.. På premieren gir jeg dere ALLE gratis sumo som varer i flere uker! Det får dere høre mer om da, men så klart skal alle få se på serien 🙂 Jeg skal også ha masse konkurranser hvor du kan vinne ett år gratis sumo, osv. Jeg har vært i mange møter med TV2 om dette, og det er viktig for meg å gjøre serien tilgjengelig for alle 🙂 Jeg fikk en så fin melding fra noen i TV2 her om dagen forresten, som sa “det var lenge siden han hadde blitt så hekta på en serie, og satt klistra før neste episode”. Dette er et ORDENTLIG løft fra første sesong, og veldig annerledes f.eks bloggerne.

Jeg må takke fra bunnen av mitt hjerte for at dere ser på, og heier meg fremover. Dere er best og jeg er så glad for denne muligheten.

HVEM GLEDER SEG? 

29 kommentarer

Siste innlegg