min nye gud og forbilde!

Jeg er forelsket. Eller, nesten! Det er flere år siden jeg hadde et forbilde sist, jeg beundrer mennesker i livet mitt for enkelte kvaliteter og sider ved dem, men det er kjempelenge siden jeg har hatt ett IDOL. Vel, nå har det skjedd! Etter at real housewives of beverly hills ble lansert på tv2sumo har jeg sett alle episodene på kort tid, og blitt stum av beundring for Erika Jayne. Hun er en fantastisk rå dame som inspirerer meg SÅ mye! Ikke bare er hun 46 år gammel og ser amazing ut, men hun står for så mye fett og er virkelig en dame med selvtilitt. Og så elsker jeg mannen hennes også.. PERFEKT DAME! Jeg vil være henne. 

♥ MIN GUD  ♥


Bilde: Erika Jayne / twitter. 

Altså, jeg spurte mamma (som også ser på real housewives) om hvem hennes favoritt er, og hun svarte med en gang Erika Jayne. Etterfulgt av en lang samtale om alt vi digger med henne, haha..   Dere burde se på serien så forstår dere nok sikkert hva jeg mener. Hun er umulig å ikke digge. 

Jeg er ikke like hot for øyeblikket, haha.. 

Akkurat nå sitter jeg hos frisøren og blir platinablond fordi da jeg så henne, og ble “kjent” med henne via serien tenkte jeg bare “OK, nå er det på tide å være den barbie-overladiske-jålete jenta jeg egentlig er på innsiden men som jeg har tonet ned på, fordi jeg har vært redd for å ikke bli tatt seriøst.” Ved å tone ned på den ene siden av meg, mistet jeg også motivasjonen til å holde på med alt jeg synes er kult.. Hun har vist meg at jeg kan gjøre alt jeg vil gjøre, og se ut slik jeg vil, så lenge jeg har respekt for meg selv og EIER alt jeg gjør. Haha, jeg høres sikkert hjernevasket ut og på en måte er jeg det.. Men om noen kjenner noen som kjenner noen som kjenner henne, let me know!! Jeg kaster meg om så på neste fly til Los Angeles. Et møte hadde vært den fineste gaven jeg kan få. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg