den mest basic jenta

– annonselenker – 

Jeg kom akkurat til Stockholm og selv om jeg måtte dra til Gardemoen klokken 06:30 i morges er jeg helt lys våken. Det kan være at jeg har drukket en del kaffe, men jeg sov utrolig godt i natt. Faktisk sovnet jeg før klokken ble 21, haha.. Ulikt meg! Jeg brukte flyreisen på å se real housewives of Beverly Hills (på tv2 sumo kan man gjøre episodene offline og laste ned på telefonen), og nå sitter jeg bare å venter et par timer før jeg skal i studio. Det er sånn dette “glamorøse” livet er.. Venting, venting og venting. Mye gøy også så klart, men siden ingen vet hvem jeg er som artist kan man ikke akkurat være diva, haha. Better wait! 

Selv om det meste av min egen shopping på black friday foregikk over internett, tok jeg meg en liten tur på Eger mellom møter. Der var det så mye fint på tilbud – og dette er jo ting som vanligvis aldri har redusert pris ellers. Noen ganger ser jeg meg rundt i leiligheten på alle de basic-tingene mine fra Missoni og Voluspa og tenker at shit, så glad jeg er for at jeg ikke bryr meg om at jeg er basic. Det er jo mange som er “for kul” for de tingene alle har, men jeg synes det er fint. Eneste jeg er “for kul” for er vel Fridays, haha. Uansett, her er tingene jeg kjøpte!

En liten coffee-table book fra Dior! På innsiden er det tre små bøker som har et tema hver. 

Håndkle fra Missoni. Har cirka det samme på badet, og dette henger åpenbart på kjøkkenet. 

Kjøpte en pakke med tre duftelys fra Voluspa. Crips Champagne er helt fantastisk! 

Og en liten pute fra Missoni. Jeg ser nå at det tydeligvis er sofaen min støvete, vaskedamen skal få SPARKEN :@ Neida, hun er fantastisk og det er bare jeg som er lat. 

Og – da det var Cyber monday i går klikket jeg hjem et par ting fra nelly! Om dere skulle lure, jeg kjøper tingene fra Nelly selv om det er “annonselenker”. Derfor skriver jeg at jeg kjøper istedenfor fikk, fordi det er sannheten. Nå er det ikke cyber monday lengre og tingene er ikke på tilbud men jeg vil vise dere uansett.  

– alle lenkene under er annonselenker – 

Disse buksene kan enten være skikkelig hit eller miss. Men jeg liker snøringen på siden og jeg håper den passer – det er vanskelig å bestille jeans på internett, men jeg skal si ifra! Spesielt for meg som har stor rumpe, tynne lår og korte bein. Du finner dem her. Og toppen er så fin! Den finner du her. 

Supersøt t-skjorte! Du finner den her. //  Skjørtet finner du her. 

Disse buksene er sååå min smak, og siden de er kort i beina vet jeg de passer. Gleder meg sånn til å få dem! Du finner de her. Kjolen er også perfekt for meg, og passe både til hverdag når man slapper av hjemme men også finere anledninger. Du finner den her

Snakkes etterpå! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg