hun inspirerer meg!

Jeg ble ferdig i studio før jeg skulle, og får derfor tilbragt et par herlige timer på flyplassen. Jeg skriver herlige og er u-ironisk, jeg elsker å observere mennesker på flyplasser. Det finnes så mye rart og de aller fleste er stressa, ergo mer av seg selv og dramatiske. Som for eksempel amerikaneren i sikkerhetskontrollen som klikket fordi vesken hans ble sett igjennom, og lurte på om det er “fordi han er amerikaner” siden de ikke sjekket meg. Kan man gjøre annet enn å elsk-hate mennesker! 

Og låten? Vi ble ferdige i dag, så det kommer ny i januar. Den er fin og annerledes enn ting jeg har gjort tidligere, litt mer good-feeling så ja.. Det blir bra! ♥

Her kommer noen bilder fra da jeg spiste lunsj med den svenske bloggeren / youtuberen Isabelle i går. Jeg elsker henne, sånn helt seriøst. Vi bryr oss om de samme tingene, og kan virkelig gire hverandre opp med alt snakk om utseende, universet og hvordan mennesker dømmer hverandre. Når jeg er med henne får jeg lyst til å bli mer av den jeg er. Sminke meg mer, pynte meg mer, gå med de klærne jeg vil og bare VÆRE uten å lage unnskyldninger for meg selv. Jeg føler meg seriøst som en grå mus ved siden av henne, haha. 

For et nydelig menneske hun er, innsiden og utsiden. Synd vi bor så langt unna hverandre for vi kunne virkelig blitt gode venner. Men på en måte er vi allerede det, litt som soul-mates haha. Hun bare “alle sier til meg at jeg ser ut som en transe fordi jeg sminker meg så mye, de mener det som en fornærmelse men jeg blir faen glad, transer er jo dritfine”. Love her.


Nå skal jeg spise Vegansk quesedilla på flyplassen, det er SÅ mye mer og bedre vegansk mat i Sverige enn Norge. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg