sminken jeg bruker hver dag

– Annonse – 

Dere har etterlyst et innlegg hvor jeg viser produkter jeg bruker til hverdags, når det ikke er et sponset innlegg. Siden de aller fleste produktene jeg bruker er fra Coverbrands, som er min samarbeidspartner må jeg etter loven merke dette innlegget som annonse. Dette er likevel et innlegg jeg har bestemt selv, hvor produktene er dratt rett ut fra min egen sminkemappe. Dette er produktene jeg bruker hver dag – beklager at noen av dem ser skitne ut, men vi vet jo alle hvordan sminken kan bli etter flere måneder i sminkemappen ♥

Jeg var i flere år helt fastlås i en foundation fra Max Factor som dessverre gikk ut av produksjon – jeg bytter foundation kanskje hver tredje år, og ble så redd jeg ikke skulle finne en ny jeg likte godt. Uansett hvor mange produkter som dumpet ned i postkassen min, var det ingen som fikk fast plass før jeg fant Milani Conceal perfect 2 in 1 foundation! Jeg bruker farge 02 Natural som er ganske lys og fin (jeg bruker 04 når jeg er litt brunere), den dekker alt UTEN å gjøre huden fet så du trenger ikke bekymre deg for å få uren hud av den, og resultatet holder hele dagen. Anbefales, skikkelig.

Jeg har begynt med concealer igjen, og gått tilbake til den jeg brukte for en stund siden. Den kommer i en liten forpakning men ikke la deg lure, du trenger veldig lite produkt av gangen og derfor varer den en stund. Jeg bruker den i hovedsak under øynene, men også på øyelokket før jeg sminker meg. Du finner den her

Under øynene bruker jeg et setting pudder fra Nyx. Beste settingpudderet jeg har hatt, ever! Jeg skulle ha hørt på de som anbefalte meg dette tidligere, da hadde jeg sluppet unna å se hvit ut under øynene ved flere anledninger haha.. Du finner det her. 

Jeg ble helt i ekstase da jeg fikk Bahama Mama sponset, det var en av de første tingene jeg fikk gratis som blogger for seks år siden – derfor kommer det alltid til å bety noe spesielt for meg. Denne bruker jeg både som solpudder, som øyenskygge, for å contoure nesen (de dagene jeg er tålmodig nok) og den er seriøst perfekt til å lage markerte kinnbein. Jeg kommer sikkert alltid til å bruke Bahama Mama, og nå er det på 40% avslag. 

Hvem hadde trodd jeg skulle bytte ut min faste highlighter? Mary Lou Manizer er enda med i sminkevesken men har fått en konkurrent. Jeg fikk Mermaid Glow for å teste ut til snapchat nå nylig, og ikke bare ble jeg forelsket i forpakningen men også i resultatet. Den ser lett og naturlig ut på huden samtidig som den virkelig reflekterer om du tar bilde med blitz eller er ute i solen. 

På leppene har jeg brukt Nyx butter gloss som jeg fikk i Nyx julekalender – jeg åpnet alle lukene på en dag, haha. Jeg kan derfor anbefale den julekalenderen, selv om Desember starter nå. Skikkelig mye fint! Jeg er leppestift-avhengig (som dere kan se på bildet over..) og der har jeg ingen fast favoritt, denne slengte jeg bare på. Det kommer litt an på dagsformen egentlig. 🙂 Liker best merker som Jeffree Star og Gerrard, coverbrands fører begge to. 

Akkurat nå har coverbrands 20% rabatt på en hel del basesminke – du finner oversikten over produkter her.  Coverbrands har seriøst alt man kunne ønske seg på badehylla, i sminkevesken og i dusjen. Have fun! ♥

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg