endelig vet jeg hva som er galt

– annonselenke – 

Jeg kan nesten ikke tro det er sant, men legen jeg var hos i dag fant endelig svar på hva som feiler meg. Hvorfor jeg har vondt, hvorfor jeg har fått kramper og hvorfor jeg ikke har fått utslag på noen prøver. Det er nemlig to cyster på 7 cm hver, som klemmer på eggstokken på venstre side. Det har mest sannsynlig skjedd at noen mindre cyster har sprengtes, derfor har jeg fått de ekstreme smertene og nå er det vondt pga de to som er igjen. Da var det ute av verden og jeg slipper å bekymre meg, verre var det altså ikke haha. Jeg som typ hadde skrevet testamentet.. Hvorfor ikke jeg har tenkt på cyster tidligere er ganske rart, jeg har jo googlet meg ihjel. Men ikke minst hvorfor ikke DERE har tenkt på det før, haha! Jeg har fått foreslått alt fra HIV til kreft liksom. 

(annonselenke) Elsker denne pysjen! Du finner den her. Det er forresten cyber monday på nelly så ett plagg blir 15%, kjøper du to plagg får du 20%, osv). 

Ser dere hvor mye ettervekst jeg har fått..? Jeg sverger, de HairCare-tabelettene har skutt fart som et uvær spesielt de siste ukene, jeg er nesten redd for å ta mer, haha. Så gøy at det faktisk har funket så bra for meg! 🙂 Jeg passer på å nevne det nå som det ikke er et reklameinnlegg, da får dere kanskje mer tillit til det også? Ikke vet jeg, det har bare genuint funket så bra og jeg er skikkelig fornøyd.

Ellers. Jeg er “dødstrøtt” på grunn av det mørke været (og vil tippe jeg ikke er den eneste) men jeg tenker å sitte våken i et par timer til for å lage innlegg til dere. Dårlig samvittighet for at bloggingen har vært litt halvveis de siste dagene.. I morgen reiser jeg til Stockholm for å spille inn en ny låt som jeg skrev for et par måneder siden, den kommer ut i starten av Januar OM jeg klarer å legge vokal jeg er fornøyd med de neste dagene. Det skal gå fint. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg