Henger meg selv opp på veggen, alltid

– Annonselenke – 

Har noen av dere erfaring med “rastløse bein” på natten? Det klør INNI knærne og jeg føler for å løpe rundt i leiligheten eller bli lagt på en tortur-plate som strekker kroppen i alle retninger. Jeg trodde det var voksesmerter men jeg er kjempelav og kommer ikke til å vokse mer, falske forhåpninger der altså.  Du kan lese mer om det her. Sjukt irriterende! Det er rart, jeg føler på en måte jeg har fått et nærmere bånd med dere når jeg deler hva slags “sykdommer” jeg har. Det er jo så mange som har de samme plagene. Og takk til leseren som i dag sendte meg tips om at Megan Fox er redd for papir, slik som meg. Det gjorde dagen min. <3 

Annonselenke: Kjole River Island. Det gigantiske bildet i bakgrunnen, som nå henger i stuen min, har jeg fått i gave av min venn Jan Kristoffersen. Det er hans tolkning av meg som person.. En av de fineste gavene jeg har fått i mitt liv! 

Jeg har også vært i et møte hos United Influencers i dag, det var veldig interessant og jeg lærte meg mer om annonsering og hva som skal merkes. Nå har jeg – nok en gang – bedre oversikt! Men aller helst skulle jeg ha tatovert “reklame” i pannen, først da blir nok folk fornøyde.. Hehe.

Nå skal jeg til frisøren for første gang på et par uker! Jeg hadde tenkt å vente til mars men på grunn av pillene jeg går på vokser håret så fort at jeg rett og slett må fikse det nå. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg