ny tatovering!

På fredag skal jeg ta min 12 tatovering! Jeg har bestemt meg for hva jeg skal ta, det blir skrift og en kanskje litt provoserende tekst for noen – men jeg ønsker å vente med å dele akkurat hva jeg skal tatovere frem til det faktisk er gjort, hehe. Men det er en tatovering jeg tar for å markere noe stort jeg har fått til jobbmessig. Folk mente jeg var helt gal som tatoverte “forbilde” på hånden den gangen jeg gjorde det, men jeg elsker den. Det føltes fint å markere bok nummer en på den måten, og nå skal jeg jo “markere” noe annet.  Haha, det er litt morsomt for jeg skulle jo liksom ikke ha flere, men nå har jeg bestilt time og ombestemt meg. Sånn er livet. 

Tidligere hadde jeg det forholdet til tatoveringer at de måtte bety noe viktig, nå tenker jeg ikke slik, jeg vil bare det skal se bra ut. Så, tatovøren jeg bruker (Daniel Louis) spurte om jeg ikke vil gjøre noe mer på lørdag, siden jeg først skal komme dit. Oooog.. Det vil jeg jo! Så da blir det kanskje til at jeg får både min 12 og min 13 tatovering neste helg. Jeg har sett litt rundt på pinterest for inspirasjon, noe sånt som dette kunne jeg ha tenkt meg:

“Du kommer til å angre når du blir gammel” blir vel ikke sagt lengre? Det var noe jeg alltid fikk høre da jeg var yngre. Ja, jeg synes noen av tatoveringene mine er kleine og jeg ville aldri tatt dem igjen, men samtidig var det et valg jeg tok da – og det betyr liksom ikke så mye. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg