Nytt forlag og ny sjef – Petter Stordalen!

Torsdag, og store nyheter slippes..

 Jeg har gått fra Cappelen Damm og over til Pilar Forlag for å skrive min tredje bok. Jeg var veldig fornøyd på Cappelen og takknemlig for tiden vår sammen (med en redaktør jeg er veldig glad i!) men det var på tide med forandring slik at jeg skal kunne vokse å tenke større som forfatter. Jeg er utrolig spent på hva tiden i Pilar vil bringe med seg for meg.  Jeg er glad jeg tok avgjørelsen og kjenner meg helt rolig, spent og stolt. Nå har jeg både en av mine favorittforfattere, Jonas Forsang, men også Petter Stordalen som sjef..

Både VG og Kampanje har allerede omtalt saken. Sistenevnte var derimot mest sympatisk da de valgte ut bilde av meg, så heia-heia kampanje, haha. Noen ganger lurer jeg på om VG gjør det med vilje..

Vi har landet konseptet for min tredje bok, og forhåpentligvis vil den skille seg veldig fra de to første. Om du har lest Forbilde og Elsk Meg kommer du til å kjenne igjen tonen, humoren og mørket i også min tredje bok, men temaet er noe helt nytt og uten å røpe for mye – det er kanskje til og med en ny sjanger for meg.. 🙂

 

Jonas, meg og min nye redaktør Ingrid på kontoret.

Ikke bare har vi ny bok på planen men også to andre spennende prosjekter som vil være klar i 2020 – begge er bokrelaterte, så klart.. Som jeg gleder meg! Det ene har dere etterspurt mye og det blir spennende å skape sammen med flinke folk, og dere så klart.

Mine mål som forfatter er enkelt og greit å vokse, nå enda bredere i alderesgruppene som leser og ikke minst gi ut i utlandet på noen av de største forlagene. Så klart vil jeg også bli bedre på å skrive, og det skjer kun på en eneste måte.. Å gjøre det. Igjen og igjen.

Gleder meg til å dele flere av de store planene våre med dere. Men enn så lenge er dette alt jeg kan røpe:) 

38 kommentarer

Siste innlegg