en liste om i dag

Reklame | egen kolleksjon

💓 Dagens podcast:

Jeg er veldig opphengt i den norske podcasten «stemmer det?», selv om det bare har kommet ti episoder og det ikke ser ut til å komme flere, (jeg drømmer om å ta over dette konseptet). Det er nemlig helt genialt; programlederen møter norske kjendiser og intervjuer dem, basert på fordommer han selv har om vedkommende. Det kan være alt fra «du tar ansvar for din egen orgasme» til «du synes selv du er en bedre programleder enn Stian Blipp», for eksempel. Alle er så forfriskende ærlige, og mange av samtalene er drøye. Jeg gjestet podcasten for en stund siden og elsket det! Du MÅ bare høre denne om du trenger enkel underholdning som får deg i godt humør!

Ellers har P3 Dystopia kommet med en ny episode om overbefolkning. Perfekt for deg som liker svensk, og som er interessert i klima og miljø!

💓 Dagens låt:
Den beste spillelisten å ha i bakgrunnen hjemme er uten tvil Hotel Costes. Nå har vi fått Sonos hjemme, så det blir enten den eller min egen spilleliste Love som fyller rommene hjemme hos meg, link HER. All musikken jeg spiller hjemme er nettopp slik, kun i bakgrunnen for å skape en hjemmekoselig følelse, eller for å gjøre meg konsentrert når jeg skriver. All annen musikktid er byttet bort i podcast..

💓 Dagens opptur:
Jeg skal ut å spise med Kasper i kveld! Endelig blir det italiensk igjen, som må være min favorittmat i hele verden? Jeg hadde aldri klart å kutte ut pasta, selv om jeg sikkert ikke tåler det. Blir alltid ekstremt oppblåst og må løpe på do, haha.

Jeg har på meg Nona-genseren. Utsolgt i grå, men fortsatt tilgjengelig i tre andre nydelige farger!! Du finner den her.

💓 Dagens hendelse:

Jeg holdt foredrag for 500 personer, det var jo en hendelse i seg selv. Jeg snakket om meg, karrieren min, klima og miljø. Det var et veldig bra opplegg, det er helt fantastisk at man setter i gang slike tiltak på små steder (tommel opp til Sortland) og jeg er fornøyd med egen innsats, selv om det ikke er det beste foredraget jeg har gjort. Brannalarmen gikk rett før jeg skulle på scenen, vi ble stående ute en stund og publikum endte opp med å aldri få den matpausen de skulle ha fått, før jeg gikk på. Det stresset meg litt, for jeg er så opptatt av at folk skal ha det bra – og det går utover hvordan jeg leverer.. Jeg fikk mye skryt etterpå så forhåpentligvis var det ingen fare, men jeg er streng mot meg selv.

 

💓 Dagens beskjed:
Jeg visste ikke hva ellers jeg skulle kalle dette punktet, haha. Men! Som dere vet ble de fleste genserne i skappel-kolleksjonen utsolgt på null komma niks. De kommer inn på lager igjen etterhvert, men i begrenset opplag. Det betyr fortere utsolgt om trykket holder seg oppe, noe jeg tror det vil! Om du ønsker å sikre deg en genser kan du melde deg på nyhetsbrev HER, så får du beskjed med en gang plaggene slippes. Det er ikke sikkert jeg rekker å informere før alt er utsolgt igjen, nyhetsbrevet er derfor genialt.

Det er fortsatt et par gensere igjen, i enkelte farger. Du finner en oversikt HER! Dalen har for eksempel kommet inn igjen, i en annen farge 💕

Fine folk. Alle bildene i innlegget er fra lanseringsfesten men jeg har ikke fått dem før nå 🙂 

💓 Dagens fundering:
Plutselig sliter jeg med å si «s», kjeven min flytter enda på seg etter operasjonen og jeg må nesten lære meg å snakke på nytt, hele tiden. I det minste måten jeg uttaler enkelte bokstaver på, og spesielt S. Så jævlig irriterende, jeg har alltid vært flink til å prate og når noe plutselig skurrer henger jeg meg ekstremt opp i det.

En annen tanke skurrer i hodet mitt akkurat nå.. Du vet når noen lyver til deg, rett i ansiktet, men du er så jævlig redd for å gjøre folk ukomfortable at du bare smiler og nikker? Lar dem lyve til deg? Sånn er jeg hele tiden. Jeg hater å «ta folk» på ting, og vil heller at alt skal være komfortabelt og derfor holder jeg kjeft. Jeg vet egentlig ikke om jeg vil endre på det heller, for jeg finner ikke en smooth måte å si ifra på.

💓Dagens plan:
Dra ut å spise italiensk, og forhåpentligvis legge meg tidlig! Jeg og Kasper prøver på noe nytt, legge oss innen 23 å stå opp rundt 06. Vi får se hvor lenge det holder, både jeg og han får “oppheng” i ting og skal gå all in, og så dabber det av.

 

Vi snakkes i morgen! Da skal jeg også rekke å gå igjennom kommentarfeltet, det har vært umulig det siste døgnet med photoshoot, reising og foredrag.

28 kommentarer

Siste innlegg