hvor mye vet faren min om meg?

For et par uker siden måtte jeg søke etter ny klipper på YouTube, derfor har det vært et lite opphold på kanalen. Jeg er ikke så god på klipping selv og vil ikke legge ut noe som er helt elendig, jeg fikk så høy standard etter å ha jobbet med Joakim i mange år!  😍 Nå har jeg heldigvis funnet noen nye å samarbeide med og standaren er høy, så dette tror jeg kan bli veldig bra.

Ikke at jeg er den som laster opp ting på youtube fast uansett, jeg gjør det når jeg har noe å komme med. Som for eksempel denne videoen! Jeg tester pappa i hvor god pappa han egentlig er, hvor mye kan han om datteren sin? Kan han navnet på alle mine tidligere kjærester? Vet han hvor mange operasjoner jeg har tatt? Hvor mange fag jeg strøyk i på videregående? Hva spiser jeg egentlig til vanlig? 

I dag skal jeg spille inn podcast, skrive, og så pakke til ferien jeg skal på i morgen. Har gruet meg til å blogge om det fordi jeg får så mye kritikk, ergo gruet meg litt til ferien. Men prøver å legge det litt bort og heller nyte, jeg trenger det virkelig nå.

16 kommentarer

Siste innlegg