orker jeg mer?

reklame for The Body Shop. 

Hei, dere. Jeg vurderer å stenge ned kommentarfeltet på bloggen igjen. I går var jeg skikkelig lei meg etter å ha lest her inne, og det er ikke noe jeg burde utsette meg selv for – samtidig synes jeg det er fint med tilbakemeldinger og det er jo tross alt sånt som kan forme meg til å skape bedre innhold. Jeg er skikkelig splittet i dette spørsmålet for dialogen jeg har med dere er viktig, men hvor langt skal man la det gå? Har dere noen tanker? Kommentarene her inne betyr liksom mer enn noen andre steder, derfor gjør de vonde også ekstra vondt.

Vel. Huden min om dagen. Alltid urenhetene er på samme sted, så lenge det ikke kommer i pannen er jeg fornøyd. Det er alltid et tegn på at en heftig periode med acne kommer. Merkelig nok er huden min skikkelig klar og fin utenom disse områdene, det må være produktene jeg bruker.  Endelig har jeg byttet til dyrevennlige produkter hvor selskapet bak også tar et tydelig standpunkt for klimaet – jeg elsker The Body Shop.

Det skjer mye om dagen, ingen tvil om det. Til og med i mitt tempo er det heftig – og det går utover både hud og hår (føler håret blir mye fortere fett når jeg stresser?). Jeg har pleid å dra til frisøren med jevne mellomrom for å vaske håret slik at løshåret skal holde seg best mulig, jeg er ikke så god på å føne ordentlig igjennom det og da blir det vått i nakken = mer slitasje. Men i det siste har jeg ikke alltid hatt tid, og da tenkte jeg som følger: hvilken shampo og balsam er egentlig best, som ikke ødelegger extensions med en gang? Og dyrevennlig? Og grei for miljøet? Og ikke så dyr? Spørsmål som det pleier jeg helt ærlig å “overse” litt noen ganger fordi det virker slitsomt å ta tak i. Jeg kjøper bare første og beste, liksom. Eller det frisøren anbefaler. Men der vil jeg bli bedre!

Dette samarbeidet kom derfor på et perfekt tidspunkt – dere aner ikke hvor lenge jeg har ønsket meg The Body Shop som kunde. De sendte meg nesten alt de har av produkter og jeg fikk teste meg frem, noe som gjør at jeg kan anbefale mine absolutte favoritter til dere. Jeg har så klart enda flere, og Tea Tree serien har jeg allerede anbefalt. Så her kommer litt diverse. 🙂

Jeg elsker disse produktene! De finnes både i butikk og på nett.🦋

🌹 Strawberry shampo og balsam. Disse er nå fast inventar i dusjen min, lukten er helt fantastisk. Du trenger ikke bruke mye produkt heller, så en flaske varer lenge. Om du trenger fukt i håret uten et fettete resultat, bør du teste disse! Du finner dem her, eller i butikk. På 25% rabatt akkurat nå. Jeg anbefaler dere å dra på butikkene deres for å lukte litt rundt – folk har så forskjellige preferanser der. Jeg er egentlig en banan-vanilje-kokos-kanel-bringebær-type, men jordbær er greit på akkurat disse.

🌹 Banana hair mask. Jeg er BESATT av denne. Dette er definisjonen av en perfekt hårkur, og absolutt en stor favoritt igjennom tidene. Den er helt uten silikoner og parabener, og likevel gir den masse liv til håret. Bananene som er brukt er kjøpt inn via solidarisk handel, Community Trade i Ecuador. Uansett; denne lukter så godt at jeg seriøst kan gå inn på badet kun for å lukte litt, men så er jeg ekstra fan av banan også. Jeg vil anbefale å bruke den en gang i uken maks, det holder. Du finner produktet her, og i butikk.

🌹 Himalayan Charcoal Purifying Clay Wash  min nye rensekrem! Perfekt om du har kviser og trenger å “kjøle ned” huden litt. Funker fint om du har tørr / rød hud også, jeg opplever at den demper alle irritasjoner. I tillegg er den 100% vegansk, og er spesielt tilpasset oljete og uren hud. Du finner den her, og i butikk.

🌹 Brazillian Cupuacu Scrub-in-oil. Jeg er avhengig av en god scrub ettersom jeg bruker spraytan og trenger et jevnt resultat, men denne tilfører fukt i tillegg. Gir en skikkelig fin glød, og kan brukes i ansikt også. Jeg har ikke brukt denne så lenge og derfor havner den litt ned på lista, men behøver du likevel en scrub er det verdt en test. Du finner den her, og i butikk. PST, den skal visstnok funke på eksem også!

Jeg er glad for dette samarbeidet! Og selv om jeg legger ved linker her, håper jeg så mange som mulig tar seg til de fysiske butikkene. Da får dere luktet litt, stilt spørsmål til de ansatte og i tillegg støtte butikkdriften i ditt lokalsamfunn.

Jeg har handlet på The Body Shop siden jeg var et barn, men om du ikke er en av dem kan jeg fortelle at det faktisk var dem som først gjorde meg til en bevisst forbruker. De har, i mange år, hatt kampanjer mot dyretesting og nå har The Body Shop startet et helt fantastisk program i India, hvor de ansetter lokale til å resirkulere plast å lage nye produkter av. Jeg ble helt rørt av kampanjevideoen! Dette er verdens første fair trade-plast for bruk i resirkulering. Det er så bra! Om du kjøper hårproduktene til The Body Shop, er det nettopp dette du får.

Dette er produkter hvor ikke bare kvaliteten er på topp, men verdiene er gode – i absolutt alle ledd av produksjonen. Hvert eneste produkt varer lenge i tillegg, enten du kjøper hårprodukter eller bodylotion. Sistenevnte kjøper jeg nytt av en gang i året, og det sier sitt. Jeg vet du kommer til å bli fornøyd ❤️

Jeg har som sagt fått tilsendt nesten hele sortimentet til The Body Shop, og det er vanskelig å velge noen favoritter (og slapp av – det jeg ikke bruker selv blir gitt til venner, familie og folk som trenger det litt ekstra). Jeg kunne holdt på i en liten evighet. Så, her kommer et siste produkt – dere vet jo at jeg elsker sheetmasks. som ofte blir kritisert for å være miljøversting, men maskene til The Body Shop er 100% nedbrytbare, i tillegg inneholder den Aloe Vera fra Community Trade i Mexico. Akkurat den jeg bruker er perfekt for oljete hud, i tillegg til at den gir masse fukt. Denne passer fint å bruke hver 14. dag, jeg bare legger meg i senga med en god serie og koser meg 😍 Du finner masken her. 

Har du testet noe fra The Body Shop før? Noen favoritter? 

Forresten, akkurat nå er det 25% på all shampo og balsam, det gjelder også i fysiske butikker! Du finner utvalget her

Nå skal jeg på parkettprøver, på middag hos Emilie som jeg danser med, kanskje jeg kan få noen gode råd hos henne angående hva jeg skal gjøre med bloggen. Hun har så masse erfaring og er i tillegg veldig klok. Men en ting er sikkert, slik som det er nå, er vanskelig.

150 kommentarer
  1. Eg tenker at psyken din er viktigere. Er er så lett å være anonym når en kommenterer på blogger.. steng kommentarfeltet her å prøv heller å være med alltid på Facebook eller insta for de gode samtalene du liker.

   1. Sant. Samtidig er det jo noen som ikke ønsker å kommentere fine / personlige kommentarer uten å være anonym heller, og de setter jeg ofte stor pris på.

    1. Steng kommentarfeltet. Du fortjener ikke å føle sånn som du føler det nå. Og helt enig med Susanne, psyken din er viktigere. Samtidig så tenker jeg at alle som leser bloggen din og følger deg fordi de liker deg og det du holder på med, så gjør det ingenting om du har stengt kommentarfeltet 🙂 Heller det, enn at du slutter å blogge <3

     1. Helt enig i begge kommentarene her, steng kommentarfeltet.
      Psyken din er mye viktigere enn disse negative kommentarene å hold deg heller til facebook/insta kommentarer <3 🙂

    2. Så har jeg , gammel kjerring på 79 , kjøpt Body Shop produkter på nett. Og jeg klarte det,! Min mann og jeg har alltid brukt disse deilig duftende produkter, helt fra de kom til Norge. Før det i London. Det er artig å føle deg. Sånn er altså ungdommen i dag ! ? Synes du er flink og tøff. ! Hilsen Lofotværing som drog til Oslo som sjenert 13 åring.

  2. Er det mulig å gjøre det slik at man må koble til facebooken sin før man kommenterer? Slik som Vir hadde?:)

   1. Det er mulig, men det er mange av følgerne som ikke har facebook (f.eks de yngre). Jeg har tenkt på slike løsninger før men landet på at det ikke var så gunstig.

  3. Jeg syns ikke noen bloggere skal trenge å utsette seg for muligheten til å få oppgulp servert fra personer som 1: gjemmer seg bak anonymitet og 2: ikke vil en noe godt. Det er ikke konstruktivt for noen, og jeg hater opplegg som jodel og andre anonyme apper/nettsider som ender opp med å bli mobbested for barn og unge. Jeg ville aldri ha følt noe annet enn forståelse hvis en blogger fjernet kommentarfeltet – hadde jeg selv blogget ville jeg også ha gjort det, og heller holdt åpen kanaler der anonymitet er litt vanskeligere å få til!

  4. Hei.
   Jeg tror jeg har lagt igjen en kommentar hos deg kanskje to ganger tidligere. Jeg har fulgt bloggen din fra du startet den og synes fortsatt det er gøy følge deg.

   Jeg er ikke alltid enig i hva du skriver, eller valgene du tar, men det er derfor du tar dem, og ikke jeg. Liker jeg ikke det du skriver, så bare scroller jeg videre. Men som oftest koser jeg meg, og liker det jeg leser.

   Når det kommer til kommentarer er det er valg du må ta selv, du må føle på om det er verdt det. Du får masse gode kommentarer og mye støtte, se om det veier opp for det dårlige. Du er utrolig tøff som står i dette hver eneste dag, og jeg tror alle som leser bloggen din, forstår om du stenger kommentarfeltet.

  5. Du er rå bra❤ skjønner godt om du stenger komentarfeltet. Folk er jo ikke riktig skrudd sammen. Brukt tea treeselv å det funker så bra på kviser/acne og arrene etter acne har blitt lysere.
   Ta vare på deg selv.
   Klem ❤

  6. Jeg tror at de som vil deg vondt og er ute etter å såre er de som kommenterer oftest dessverre. Jeg selv liker deg veldig godt og har masse fint å si om deg, men blir liksom sjeldent til at jeg kommenterer.

   Vet ikke hvorfor det er sånn, er veldig trist egt, men tror ikke jeg tar helt feil her. Var innom kommentarfeltet ditt i går og der var ikke mye god stemning, så forstår deg veldig godt om du vil stenge kommentarfeltet. Selvom det er trist å miste den koblingen mellom deg og oss leserene. Men helsa først 👏

   Tror du kommer til å ta det riktige valget Sophie, velg med hjertet ❤️

   1. Enig! Jeg klikker meg innom flere ganger i uka, men kommenterer sjeldent. La oss kommentere oftere, å være motparten til nettrollene🙌🏼

  7. Hei kjære!
   Så på bloggerne og da hadde Caroline fått mannen til å gå over komentarene før de publiseres, slik at hun ikke får de negative frekke komentarene med seg! Men kan kanskje være litt stress og jobb for Kasper, jeg vet ikke. Suns det er utrolig synd at de ødlegger for deg, jeg hadde aldri taklet det. Kanskje du burde bare stenge det, så kan vi heller holde kontakten på instagram <3

   Klem fra meg

  8. Er det ikke mulig å blokkere dem som skriver hatkommentarer? Det burde vært mulig! Synn at nettroll må ødelegge for oss andre som ønsker å skrive fine ting i kommentarfeltet :/ Men du må gjøre det som blir rett for deg, hvis det føles best å stenge kommentarfeltet gjør du det <3

  9. Jeg tenker at psyken din og helsa di er viktigst av alt. Om kommentarfeltet her på bloggen din blir for negativt og for tøft noen ganger, så er det nok en god ting og stenge det en stund. Kanskje bare noen dager, kanskje en måned? Gjør det som du føler er best for deg selv! 🙂 Ikke utsett deg selv for slikt, når du kan forhindre det.

   Du er ei utrolig tøff dame, stå på og vær deg selv! Fortsett som du gjør, fortsett å dele så personlig, og å skrive så ekte. Det er det som gjør deg til deg! 🙂 Jeg digger den nye kolleksjonen din, genserne er så fine! Skal kanskje bestille Kasfjord og Nupen og strikke de selv! Gleder meg veldig til å se deg på Skal Vi Danse igjen på lørdag, du var helt rå når du selv var med! 😀 Heier på deg, stå på! <3

  10. Hei! Jeg syns kommentarfeltet ditt gjør bloggen din mer interessant å klikke seg inn på. Det er litt med det å feks trykke seg inn på en nettavis artikkel bare for å lese kommentarene, selv om det da er mye å bli provosert av. Men debatten i kommentarfeltene kan være interessante å engasjere seg i; du har hatt en del interessante debatter i ditt. Jeg tror derfor du vil miste litt på å lukke det. Jeg interesserer meg ikke like mye for andre blogger med 0 kommentarer, og jeg antar noen andre føler det samme. Det er min brutalt ærlige mening, og som ser utenfra, så klart. Hva du føler om det er en annen ting, så du må jo bare gjøre det som føles riktig for deg.

  11. Heii!
   Et litt mindre relevant spørsmål, men hvor har du kjøpt «Regina George skjørtet å jakka» som du har bilde av på insta 😍

   Stå på videre, du er god som gull! ♥️

  12. Jeg syns du skal stenge kommentarfeltet. Du trenger ikke den negativiteten, 10 fine kommentarer klarer dessverre aldri å «slette» én dårlig kommentar som treffer på rett sted 😕 Nei, steng du. Pass på deg selv ❣️

  13. Skjønner det godt hvis du velger å stenge kommentarfeltet ditt. Skal ikke være nødvendig for et menneske å få slengt etter seg slike kommentarer som det blir på bloggen din. Skjønner virkelig ikke hva de tjener og føler de vinner med å sende de kommentarene til deg. Men selvfølgelig dumt for oss som skriver positive kommentarer, men vi kan alltids finne andre måter å skrive kommentarene våres til deg <3
   Prøv å steng kommentarfeltet en stund, så får du kjenne hvordan psyken din får det. For det er alltid godt med en pause fra noe av negativiteten, og kanskje det er best sånn? <3 Vi støtter deg uansett hva.

  14. Jeg mener at du burde kanskje veie opp det positive og det negative, og se hva som faktisk er viktigst og best for DEG. «vi» som har fulgt deg i over flere år «kjenner» deg og jeg personlig forstår godt om du velger å stenge det for det tærer så på.

   jeg vet ikke om det fins andre løsninger, som at kommentarene må godkjennes før de legges ut (som assistent eller andre kan gå igjennom) eller at det fins sånn filter på sånn at nettrollene ikke kan skrive stygge ting

   jeg personlig kommenterer veldig sjeldent og for meg spiller det egentlig ikke noe rolle, jeg vil bare at du skal ha det bra og gjøre hva som er best for deg.

  15. Jeg mener ikke å være kritisk med denne kommentaren, men jeg tenker også at det er viktig å opplyse om at the body shop er eid av L’Oréal, som dessverre er en av verstingene😔 ikke noe kritikk til deg, da det er tydelig at at du er bevisst over valg du tar for dyrevern og miljøet, men kun til opplysning.. utrolig kjipt at pengene vi legger igjen i den butikken til syvende og sist går til L’Oréal 👎🏼 Sluttet å handle der med en gang jeg fant det ut.. Nå bruker jeg Lush istedet med god samvittighet 😁 ha en fin dag😊

    1. Det er ho helt fantastisk!! Tusen takk, det var jeg ikke klar over 😍 nå fikk jeg genuint troa på at ting går framover igjen 🙂 slutta å handle der i 2012, så jeg har ikke følt et behov for å sjekke det opp siden… takk for opplysningene 😀👍🏼

  16. Du får gjøre det som føles riktig for deg. Har sikkert selv slengt noe som kategoriseres som dritt her og det er jeg ikke stolt av(klaging på for lite blogging?). Men synes samtidig du er utrolig dårlig på å ta imot fortjent kritikk, selvom du gjerne kan være kritisk mot alt og alle andre uten problem. Men selvfølgelig, usaklig dritt er ikke greit.. Men personlig synes jeg blogger uten kommentarfelt blir veldig upersonlige.

  17. Jeg foreslår at noen andre leser gjennom kommentarene og fjerner hatet og bare sender deg de konstruktive tilbakemeldingene. Som Caroline Berg Eriksen og ektefellen.

  18. Hva om du får noen til å gå gjennom kommentarfeltet før du leser det? Det høres kanskje drastisk ut, men vet fotballfrue hadde en slik ordning.

  19. Helsen er viktigst! Steng kommentarfeltet om det er det som føles mest riktig. Du kan alltids åpne det igjen om du angrer. 🙂

  20. Du fortjener ikke alle hatmeldingene som er i kommentarfeltene dine! Hvis det går ut over deg og din livskvalitet så må du stenge kommentarfeltet. Jeg personlig håper ikke at du stenger det, for det er ofte interessant å lese i kommentarfeltene dine, og du er så flink å svare <3 Du er en bra person, Sophie. Husk det.

  21. Kjempe trist å høre at du kanskje stenger kommentarfeltene men skønner deg godt mye negativt å ufine kommentarer er helt enig i at psyken er viktigst DU ER favoritt min å best håper du har bedre nå ønsker deg alt godt og en fantastisk riktig god kveld fra meg å puse kompis sophie Elise hilsen Kristian Magnus ♥️🐱🏔⛰🗻🌌🐈☀️

  22. Mange nettaviser stenger ned kommentarfeltene sine. Fordi det kommer så utrolig mye hets og sjikane. Andre har d stengt mellom 23:00 – 07:00 og har ansatte som må moderere kommentarfeltene. Jeg tenker at du ikke taper mye på å stenge den muligheten på bloggen din. Du er medmenneskelig men i det store og hele er dette jobben din og den må gi mer enn den tar.

  23. Tenker det er mye å vinne og å tape på å stenge kommentarfeltet. Det ville absolutt gjort hverdagen enklere for deg, men jeg tror du vil miste følelsen av nærhet til leserne. At det vil føles mer som å skrive til en vegg enn å skrive til faktiske folk, og det kan kanskje stjele motivasjonen og inspirasjonen din på sikt.

  24. Jim

   Stå på Sophie Elise! Det er ditt valg om du stenger kommentarerfeltene eller ikke, men en ting er sikkert uansett hvilket valg du tar, så bør du ta et valg du kan leve med. Er jo masse positive tilbakemeldinger i de kommentarerfeltene, og de burde jo være mer verdt og ha større betydning enn de negative. Har det vært meg så ville ikke jeg ha brydd meg et sekund om negative tilbakemeldinger, og heller fokusert på de positive, men det er nå meg da. Det er uansett ditt valg og gjør det du har mest lyst til, men det er nå bare min mening, du må uansett tenke og velge selv.

   Hilsen Jim

  25. Hei! Jeg selv er også veldig fornøyd med produktene til body shop. Jeg bruker aloe rens og toner hver dag, som fungerer bra ettersom jeg har sensitiv hud og tørr. Bruker også Vitamin E moisture cream hver dag som jeg elsker! Mine favoritter hos body shop er matcha og british rose maske som jeg bruker ofte! Elsker dem og anbefaler dem høyest!

  26. Har selv hatt blogg og er en voksen dame på 44 år. Folk kan være så utrolig stygge og det er så altfor lett å sitte å «trolle» på tastaturet når ingen vet hvem som lirer av seg skiten. Nei skroll forbi det negativet og sug til deg det positive. At du er en pen, ung og framgangsrik kvinne er ikke like enkelt å svelge for alle. Det kalles misunnelse! Ha en fin kveld og fortsett med det du gjør. Kolleksjonen til dæ å skappel va amazing. <3 < 3 <3

  27. Kanskje jeg bare hadde stengt det en periode eller ansatt noen til å modere innlegg…
   eneste negative med å stenge er jo muligheten til å kommunisere med følgere.

  28. Det må du gjøre som du føler på selv!! Psyken er det viktigste <3
   Jeg må bare få sagt en ting, du er så forbanna nydelig 😭 sjekk de nydelige bildene av deg!! Sminkefri, naturlig og nydelig. La ikke merke til kvisene før jeg leste teksten heller.

  29. Jeg elsker den hvite shampoen og balsamen fra Rituals. Jeg måtte sjekke nå på nett, men det står at de er både cruelty free og vegansk. 🙂

   Jeg fatter ikke hvordan folk får seg til å være kjipe mot deg. Du er så vakker på innsiden og utsiden.<3

  30. Heia❤️ jeg har selv brukt mye produkter fra bodyshop og har prøvd ut MYE forskjellig, men alt av ansiktspleie får jeg dessverre bare mere acne av etter og brukt produktene over en liten tid. Virker som det funker der og da, men at det bare gjør mere skade etterhvert🙈 Det er nok sikkert veldig individuelt.. Apoteket har kommet med en ny ansiktskrem fra ACO som heter spotless acne, VELDIG fornøyd med den!!

   Klem til deg❤️

  31. Jeg har et råd til deg hva angår hud; hvis du ikke slutter å bruke mengder av hårprodukter vil du aldri få fin hud med mindre du vasker håret ditt hver kveld før du legger deg. Du gnir alle produktene ned i hodeputa også gnir du ansiktet på samme sted. Også tar man i håret gjennom dagen og deretter på huden, det er virkelig ikke bra. Jeg har slitt med huden min akkurat som du og har tatt mine forhåndsregler hva gjelder hårprodukter pluss har jeg gått over til organisk hudpleie uten parfymer og alt mulig dritt 😊 Først i en alder av 33 oppdaget jeg dette og endelig har jeg også normal hud 😊

  32. Er noen av The Bodyshop produktene å anbefale for rødflammet halvtørr hud med mye hudormer? Altså ikke oljete og kvisete egentlig..skulle gjerne hatt mindre porer og klarere farge. Har prøvd relativt mange merker.

   Jeg er 30 år og har virkelig fått sansen for deg det siste året. Digger blant annet strikkekolleksjonen din, stilen og selvtilliten din! Tenkte det sikkert er greit å få ros fra noen litt eldre også. Mange av følgerne dine er kanskje litt yngre? Stå på, du er fab!

   1. Hei. Når det kommer til vask og toner ville jeg prøvd ut aloe vera som er veldig god for sensitiv hud. Vil tro at din hud vil respondere veldig godt til det. Når det kommer til serum, krem og essence lotion kunne du sett på drops of light serien som blant annet inneholder røde alger for å jevne ut hudtonen. Dette sammen med pore minimiser fra tea tree serien ville vært en god miks for deg:)

  33. Du har sikkert mye urenheter der siden du tar deg veldig mye i ansiktet.
   Synes du skal stenge kommentarfeltet

  34. Hadde vært så mye bedre om folk kunne forstått en gang for alle at man MÅ.IKKE.KOMMENTERE.ALT.MAN.SER. Jeg lurer på hvorfor så mange sure drittstøvler gidder å lese innleggene her, gidder å hisse seg opp, og attpåtil GIDDER å sitte og kommentere drit. Må være trist å ha et så bittert liv. Man trenger ikke like alt og alle, og ja, kritikk er lov å komme med men det går an å bruke hodet littegrann. Skjønner godt at du vurderer å stenge kommentarfeltet, men håper at folk heller kan bli normale i hodet snart så du slipper det.

  35. vel, man mister jo både gode og negative kommentarer. så er litt vanskelig å si. men en kortere periode med pause fra det negative er jo uten tvil en god ting i mine øyne

  36. Skjønner du ikke at folk reagerer på oppførselen din? Du har blitt en arrogant narsissist, ikke kan du engang unne fetisha et Nelly arrangement, men selv flyr du i hytt og pine og reklamerer for surfe camper og what not. Du snakker nedlatende og bruker hersketeknikker til folk rundt deg. Hver gang i podcasten så snakker du ned fetisha om at “men hvis du hadde penger..” “men hvis du kunne…” Du har en arrogant holdning og tåler ikke kritikk, ikke fra din egen venninne engang.

   Og i tillegg så har du som et forbilde baller nok til å si at “alle er ikke like pene, alle er ikke vakker på sin måte” hvem er du til å bestemme det Sofie? For noen er man verdens vakreste, mens for andre er du mindre pen. At du bruker “mennesker tiltrekkes av symmetri” er en patetisk ting å gjemme seg bak. Øyelokka dine er ikke særlig symmetriske etter den browliften, men Kasper syntes likevel at du er vakker.

   Du behandler folk som om de er mindre verd enn deg fordi de “bare er vanlige”. Folk er lei holdningen din, folk er lei av å høre at du ville ha vunnet skvd, folk er lei av måten du snakker nedlatende og overkjører fetisha i podcasten. Tviler på at du kommer til å ta noe som helst selvkritikk av denne kommentaren. Du er et offer for dine egne handlinger.

   1. Sophie: har blitt ordentlig lei meg av kommentarer her inne, men syns fortsatt det er fint med tilbakemeldinger. Vurderer å stenge kommentarfeltet, hva tenker dere om det?

    Mimmi: Du er en arrogant narsissist.

   2. Leste du det hun skrev? Haha. Altså hvis du blir så lei så ville jeg droppa å lese for lenge siden, før man må skrive en stygg kommentar med usaklige påstander og nedlatende kommentarer om utsende. Vi andre er tydeligvis ikke lei, så snakk for deg selv. Tenk å bli så irritert over folk man ikke kjenner og egentlig ikke vet hvordan er at man må skrive til dem på en så stygg måte.

   3. Enig. Sofie er så fæl. Mn sitter selv på sin høye hest å trur hun er best i verden. Er mange av mine kompiser som ikke liker henne. Verken utseende eller personligheten hennes. Sofie har ikke et menneskelig sympati for andre mennesker. Også er det mange som ikke tørr å si hva de EGENTLIG mener om henne.

  37. Om ikke å stenge det for alltid, så er det kanskje greit å gjøre det i perioder? Det viktigste oppi alt sammen er psyken din, ta en pustepause når du trenger det. Man kan ikke stå i evig storm, det er viktig med klart vær innimellom for å tenke klart. ❤

  38. Jeg syns du skriver såpass bra at kommentarfelt ikke er nødvendig. Men, jeg forstår argumentet ditt ang. yngre lesere. Ser at andre har foreslått det lenger opp, men hva med om noen, ikke nødvendigvis Kasper, men noen, en venninne, en manager, en du stoler på som kan gå gjennom kommentarene først? Skjerme deg litt? Full forståelse fra min side. Hadde ikke taklet så mye umodent oppgulp på noe jeg hadde brukt mye tid på. -S 33år

  39. Hei 🙂

   Fast lytter til Podcasten din. Du sa for et par episoder siden at du likte «skal vi danse» når du var med i fjor. Men når du ser tilbake på det det nå så ser det ut som «et sirkus». Dette sier du mens du ler.
   Synes du det ikke er litt flaut å skulle delta i programmet til lørdag, når du da ler av dette «sirkuset» og attpåtil snakker offentlig om at du tror Isabel ligger med dansepartneren du hadde i fjor? 🙂

  40. Så trist å høre, skjønner godt at det går inn på deg de vonde kommentarene.. du får sikkert høre det en million ganger, men du er en så fin og flott person sophie! De som kommenterer kjenner ikke deg, å hva slags liv har de som sitter å kommenterer stygt? Du er på et så mye høyere nivå enn de Og det er slik du burde tenke, som du sikkert også prøver. Er ikke lett, du får tenke litt mer på det, jeg liker hvertfall å ha et åpent kommentarfelt og jeg blir så glad de gangene du har svart meg❤️ Å jeg syntes det er hyggelig å kunne sende deg en liten kommentar her og der. Du har alle oss andre i ryggen når kjeller rottene kommer💪🏼

  41. Liten beskjed til dere som har så jwli lite å gjøre at dere serr gidder å bla helt ned til kommentarfeltet bare for å si noe stygt…for faan kem e d som serr e så barnslege GROW UP YALL KIDS🤬 Herreguuuud, hva faan har det for deg å si at Sophie Elise gjør ditt og datt (det har egt ingen betydning bare skaff deg ett liv og slutt å hate!) Og til deg Sophie STÅ PÅ IKKE LA NOEN STOPPE DEG❤️❤️❤️ Dritt LANGT FAAN i hva folk sier og mener om deg og gjør d DU LIKER! FORDI JEG ELSKER D DUUU DRIVER MED❤️❤️❤️ Du er sterk Sophie og de som hater er de svake! -KLEMMMMM fra VERDENS STØRSTE FAN❤️❤️❤️

  42. Bare steng kommentarfeltet. Ekte fans blir ved din side uansett, og du må ikke ha dialog med følgere i kommentarfeltet for å bli bedre. Du fat god selvinnsikt selv

  43. Kan du ikke blokkere enkelte ord og ip-adresser da? For å få silt ut de verste nettrollene som åpenbart aldri har sett bloggerene, din serie, intervju med deg eller lest bloggen din lenge (og alle innlegg, ikke bare bilder)? For om folk virkelig hadde fulgt deg, så hadde det vært vanskelig å kommentere stygt, du er en fantastisk person!

   Dette blir du sikkert å si nei til, pga alle negative kommentarer angående at du hadde vunnet skal vi danse.. Men det hadde vært kult med et innlegg om dine bragder gjennom karrieren. Er det en blogger som har gjort seg fortjent til priser og samarbeid, så er det virkelig deg. Hardtarbeidende og prioritert riktig stortsett hele veien.

   Men du har jo vunnet priser, laget serie, blitt programleder, blitt invitert på forskjellige ting pga dine viktige meninger, du har blitt anerkjent osv. Over tid har det blitt utrolig mye, så ville vært kult med et innlegg om alt. Det er lov å skryte ❤️

  44. Hei Sophie! Hva med å få assistenten din til å gå gjennom kommentarfeltet daglig? Da får du luket ut de verste kommentarene uten å måtte lese dem selv. Kritiske kommentarer tåler du (som den tøffe jenta du er 💪🏻), men verstingene slipper du jo da unna😘

   💗 klem

  45. Sophie! Så nettopp klimaepisoden på Sumo! Takk for at du e den du e, å se den vekket lyst i meg til å engasjere meg mere for klimaet, og jeg vil fremover forsøke å velge økologisk mat der det går. Så vil det hvertfall være min start på min reise! Jeg skal også gjøre mitt for å engasjere mine to små barn og lære dem hvor viktig det er å tenke på kloden vår. Jeg ble veldig rørt, og du er en veldig fin person, og du inspirerer meg veldig!

  46. Jeg synes det er litttt ironisk at du tar anonyme kommentarer til deg såpass, mens hver eneste tirsdag sitter du og Fetisha og trykker ned andre bloggere. Må være litt verre å høre kollegaer i samme bransje si du er «tidenes diva», eller judge hvordan du danser med dansepartneren din på SVD (som om du ikke allerede vet selv hvor tungt det er på psyken å være med i det programmet) enn at randome mennesker slenger ut noe i ny og ned? Veldig dobbeltmoralsk spør du meg, men det er vel kanskje ingen overraskelse..Du bryr deg hvertfall overraskende mye om hva andre synes om deg, uten å vise særlig hensyn til hva du slenger ut om andre. Kaanskje starte med seg selv?

   1. Dobbeltmoral eller en som tør å si det som det er? Slik alle gjør. På tide at lytterne skjønner gamet istedenfor å rakke ned. Slutt å hør hvis det plager deg da

  47. Hei Sophie ❤ Hva med å skru på godkjenning av kommentarene på bloggen, og ansette noen for å gre ut de groveste kommentarene før du ser dem selv? Psyken din er viktigere. Digger deg ❤

  48. Det hadde vært sykt trist… Jeg elsker å ha en dialog med deg her. Det er gøy å få lov å delta på bloggen. Det er liksom mye mer personlig å få snakke til deg, og liksom vite at du vet at hver og en av oss finnes. (Av oss som kommenterer).

   Går det ikke ann at du har en som kan luke ut de stygge og usakelige kommentarene? Slik at du slipper å se unødvendige/onde kommentarer. Da kan du kun få lese de positive og sakelige kommentarene som er igjen.

   Det er liksom kjipt for både oss som kommenterer fint/kontstruktivt, og for deg selv som ikke får gode tilbakemeldinger hvis du stenger igjen.

   Husker det var så “stille” her inne sist på en måte. Det var ikke det samme å lese lengre, fordi jeg fantes liksom ikke mer. (haha det ble veldig dramatisk, men du skjønner.)

   Støtter deg såklart uansett hva, men håper du vurderer å få noen til å slette alt det unødvendige, slik at det ikke går utover de som vil deg vel, og deg selv <3

  49. Råd for bedre hud:
   1) vask hendene dine,inkludert plastneglene
   2) slutt å pell deg i ansiktet -Finn en ny pose

   Værsågod!

  50. Synes overhodet ikke det er noe rart at du vurderer å stenge kommentarfeltet, er helt sjokkert over hvor tøff i trynet man er på nett og hvor man tar alt i fra i å henge seg opp i! Får magesår av å lese kommentarfeltet på enkelte blogger..
   Og regner med du har noen gjengangere som bare har bestemt seg for å kvervulere og være jævlig.
   Et krav om fullt navn eller fb profil hadde begrenset disse nettrollene betraktelig tror jeg.
   Evt blokkering av gjentagende ip-adresser som lager kvalme.
   Husk det er DIN blogg SE, og dine faste følgere vil følge deg uansett, også haters’an 😉 ❤️ Stor klem

  51. Viktig å sette din egen psykiske helse først. Ser at noen har nevnt det her, men hva med en moderator som kan luke ut negative kommentarer som utelukkende er eder og galle? Du har vært i dette gamet i så mange år og tålt så ekstremt mange skudd, så jeg synes du bør skjerme deg der du kan. Imponert over den du har blitt til tross for mye motbør. Du er helt rå. Klem

  52. Hei skjønne❤️ Det høres egentlig så bra ut med dette nye samarbeidet ditt! Er så glad på dine vegne. Men jeg blir også litt usikker på hvor miljøvennlig det er, for jeg vet også at L’oreal Har kjøpt opp Body Shop, og de er ikke akkurat kjent for å være de mest miljøvennlige, snarere tvert imot. Ikke ment som kritikk mot deg på noen som helst måte, men blir bare veldig usikker. Og angående dette med kommentarfeltet, tenker jeg det viktigeste er at du lytter til deg selv og gjør det du tenker er best for deg.❤️❤️

   1. The Body Shop byttet eiere til Natura (som er store pådrivere av miljøvennlige, veganske og vegetariske produkter) i 2017 så nei de eies ikke av L’Oréal lenger 🙂

  53. Forstår deg godt dersom du velger å stenge kommentarfeltet! Så mange sjalu mennesker, og mennesker som åpenbart ikke unner andre enn seg selv suksess. De tror vel at dersom andre får suksess kan ikke de..
   Vil bare si at jeg syns du er så KUL OG FLINK!! Hva du får til! Ikke gamle dama, men allerede vært innom flere karriereveier. Jeg har hatt på følelsen at du prøver forskjellige karrierer for å kanskje bli kvitt bloggen..? I såfall forstår jeg det, men håper hi får se til deg. <3
   Klem

  54. Hei Sophie! Jeg har fulgt deg i mange år, og syns det er artig å se hvordan du har endret deg, fra å være en tenåring, til å bli en voksen kvinne. Du inspirer positivt, du er en sterk kvinne med bein i nesen og er veldig ekte.

   Takk for at du bryr deg om dyrevelferd 🖤

  55. Ikke gi deg Sophie! Ikke la nettroll vinne!! En moderator som filtrerer kommentarene kunne vært noe. Klem Lene ☀️🌺❤

  56. Buhuuu, krokodilletårer til folkene du suger penger og oksygen ut av. For et menneske du er. Fysj. Offerrollene hele tiden. 100%.

  57. Hei! Ikke det du spør om i innlegget, men jeg har selv slitt med kviser og urenheter i noen år helt til fastlegen ga meg resept på en gel som het zalna! Mulig du har prøvd den allerede, men den gjorde huden min myye bedre ganske raskt uten at den ga meg tørr og irritert hud som de salvene jeg har prøvd før. Du ser uansett amazing ut, bare et tips fordi jeg vet hvor plagsom huden kan være!

  58. Seriøst, klart skal du orke mer. Jeg er en del år eldre men har aldri hørt noen så reflektert, smart, gjennomtenkt, ydmyk og god som du… Og du er enda ung. Jeg er 32 men din tankegang treffer meg. Du er åpen og ydmyk. Står på ditt. Du er unik. Du har en gave og fortsett med det du gjør. Blir man likt av alle er man ikke ekte. For å oppnå frd Kreves det litt krig. Du har flere med deg enn mot.

  59. Jeg tror det er første gang jeg ser et så ekte og naturlig bilde av deg her på bloggen. Nærbilde til og med, uten redigering. Kjempefint, Sophie <3 Jeg elsker det. Ser det også på Sophie tester Norge, at du begynner å bli voksen og mer selvsikker. Begynner å lære deg å gi fullstendig faen og aksptere deg selv sånn som du er. <3 Til slutt: Steng kommentarfeltet! Midlertidig ihvertfall.

  60. Det er veldig trist å høre at folk er slemme på kommentarfeltet. Det ødelegger så mye for en person. Man tar gjerne til seg det negative mer enn det positive. Det du må tenke på er hva som er best for deg selv ❤️ Håper på det beste fra folk på denne kommentarfeltet herfra. Og ønsker deg alt vel Sophie. Håper du får en bedre dag i morgen enn det du fikk i dag ❤️

   XOXO

  61. Hei.
   Har du tenkt til å si unnskyld til Isabell raad for at hun ble lei seg/ skuffa over det du sa i podcasten om at henne og Benjamin garantert har sex??
   Du burde tenke litt før du snakker, så slipper du å syntes så synd på deg selv etterpå ☺️ Bare et tips!

   1. Det var jo ikke det jeg sa. Jeg sa at eneste grunnen til at jeg tror det, er fordi det er “rart” om to heterofile, jevnaldrende mennesker danser så tett og ikke prøver å ligge sammen – noe som åpenbart var kødd. Jeg sa også at det er så morsomt å se på, etc. 🙂 Synes de er veldig flinke!

  62. Hei Sophie! Håper ikke du stenger kommentarfeltet..
   jeg lurer på hvem som har strikket genserene dine? De du har brukt under shooten Osv, Dorthe?

  63. Kanskje du skal begynne å tenke litt på hva du sitter å sier om andre på bla podcasten din før du skriker opp om at du blir psykisk syk av hva folk skriver til deg.
   Jeg har aldri opplevd en mer selvsentrert person enn deg. Du skal kunne spre dritt om alt og alle, men ingen skal kunne mene noe om deg.
   I en alder av 25 år er du som voksen å regne, og det er på tide å begynne å oppføre deg som en voksen kvinne, og ikke som en bortskjemt liten drittunge.
   Begynn å stå til ansvar for det du sier og gjør. Bli ett sunt forbilde og slutt med all den dritten du sprer.
   Skjerp deg og vis deg verdig det forbildestempelet du har fått.

  64. Jeg digger deg jeg, sophie! Før fnyste jeg av deg og tenkte du var en dukke uten innhold, men nå imponerer du meg og jeg står gjerne opp å forsvarer den du er hvis noen snakker nedtalende om deg fordi jeg digger deg og det du gjør!! Synes det er drit kult, og sammen med Linnea Myhre er dere klart topp to Norges kuleste og ærligste (på en god måte, trenger virkelig ikke moralpolitiet som skriver innlegg for clicks og vise at de er politisk korrekt). Ønsker deg en fin helg, kos deg med litt vegansk smågodt fra candyking – u desember it!!🤩🥰

  65. Jeg synes det er så urettferdig at folk holder på som de vil og tenker ikke på personen som de skriver stygt om. Det skulle virkelig vært typ, videokommentarer i stedet for så man ikke kunne være anonym. Synes du får ufortjent mye dritt, det viktigste er at du tar vare på deg selv og den mentale helsa! Om folk ikke klarer å oppføre seg på nett så er det noe galt med dem, ikke deg.

  66. Jeg tror jeg hadde gått for den løsningen, Sophie! På den måten får du ihvertfall kommunisert med en del av følgerne dine, istedet for å stenge alle ute? 🙂

  67. Støtter det å stenge, men trist fordi det finnes veldig mange der ute med fine og reflekterte tanker. Det viktigste er at du ikke går på en smell. Føler du vinter osv er verre mtp psyken? Kanskje ta litt ekstra forhåndsregler.
   Vil anbefale en bok. Skärmhjärnan av Anders Hansen. Om hvordan stress og depresjon og ensomhet osv trigges av mobilen. Lest lignende før, men denne kom med ganske urovekkende informasjon om følgene. Han er psykiater, så har god bakgrunn. Finnes bare på svensk, men det vet jeg du mestrer. Får selv ekstremt med ro med mobilen av, men gjør det altfor sjelden.
   Ta vare på deg selv, Sophie.
   Ps: Finnes det ikke filter på blogg.no? Tror på WordPress så kan man legge inn ord som får vekk kommentarene. Feks bitch eller arrogant eller disse stygge ordene.

  68. Du er god! Elsker TBS sine produkter og bruker kun dem til både ansikt og kropp, jeg får hele tiden skryt for glød og fin hud, så de fungerer veldig fint for meg!

  69. Test Green Peel fra Dr. Schremmek. Absolutt beste hudpleien som finnes i tillegg til hjemmeproduktene.

  70. Hei.
   Hva er det egentlig som sårer deg så mye Sophie? Og hva er det du ikke tåler?

   Folk som er uenige med deg? Kritiserer deg for uttalelser du gjør offentlig?
   Jeg har lest gjennom hele kommentar feltet ditt på innlegge som gjorde det hele så tøft, og der er det veldig lite som ikke er enten kritikk eller uenighet. Det er veldig få som slenger dritt om deg som person.

   Du må forstå at når du kommer med bastante påstander og meninger i det offentlige så vil de både bli diskutert og kritisert. Dersom du ikke tåler dette, nei da er kanskje ikke en offentlig blogg noe for psyken din.
   For man kan ikke forvente å slenge ut det ene og andre i både podcaster, blogg osv uten motstand.

   Håper du leser kommentarene dine en gang til, og heller tar til deg kritikken som går på dine utsagn og enkelte hendelser, men absolutt ikke gjør deg til en grusom person.
   God helg.

  71. Det er ikke tvil om at du får mange stygge kommentarer og må tåle alt for mye drittslenging, men jeg lurer på nøyaktig hva i kommentarfeltet på nettopp det innlegget som gjorde at du fikk såpass nok. Det er flere andre innlegg hvor jeg synes kommentarene du får er helt grusomme, men i akkurat det innlegget ser jeg mest bare kritikk angående troen på at du hadde vunnet SVD (noe du nok hadde btw), og angående det du sa om Isabel Raad. Derfor lurer jeg bare på hvorfor akkurat det kommentarfeltet ble for mye?

   1. Hva sa jeg om Isabel Raad? At jeg liker henne, og at de danser sexy? :p

    Ja, det stemmer at kommentarfeltet ofte er helt grusomt, og noen ganger bekker det over.

    1. Du vet jo godt selv at jeg sikter til at du sa at de garantert har eller har hatt sex. Det er jo det alle, og henne selv, har reagert på.

     1. Jeg sa det på ingen måte på en alvorlig måte – det jeg mente var at jeg hadde ligget med partneren min om begge var single, etc (som jeg kanskje ikke hadde gjort heller, det var en spøk). Ikke noe alvorlig over det, og jeg bryr meg svært lite om de har ligget sammen eller ikke. Det var ment sånn “herregud så klart gjør man det om man er singel”. Det betyr vel bare at de har kjemi. Jeg beklager om det virket feil, frekt, støtende, etc, slik var det ikke ment fra min side.

      1. Om og om igjen må du beklage ting du har sagt. Orda kommer før du tenker. Det blir alltid konsekvenser av sånt, og du bortforklarer som sist gang. Synes du er lite troverdig og ganske kynisk til tider. Du lærer jo absolutt ikke av erfaring.

  72. Jeg er helt enig i at du får mye unødvenige, stygge kommentarer. Noen skal pirke på alt og henge deg ut for småting. Men konstruktiv kritikk, er det det du definerer som slemme kommentarer? Ref det du snakker om i podcasten. Det var en periode du sa det var morsomt at T&T nevnte deg sine podder, men senere har du sagt at du får en klump i magen og syntes det er litt ubehagelig. Hvorfor vil du da gjøre det mot andre? Snakk om andre slik som du vil bli snakket om. Det er en viktig regel når det er mange som hører på deg!

  73. åå så dumt:( Skjønner de ikke at det er utrolig demotiverende.. Men kan du filtrere ut visse ord? husker fra da jeg hadde blogg at det gikk ann å skrive inn visse ord som du pleier å få, og filtrere de ut. kan kanskje være litt tungvindt, men kanskje det kan hjelpe litt? At de største stygge kommentarene blir filtrert bort? Isåfall kan du jo stenge det litt til du føler deg klar igjen. skjønner det godt <3

  74. Jeg tenker at hvis du tror kommentarfeltet virkelig bidrar til at du får noe å forme deg videre ut fra, så lar du det stå åpent, mens hvis du tror den samme inspirasjonen til egenutvikling kan komme fra andre steder (som ikke er like tyngende?), så stenger du kommentarfeltet. De fine kommentarene kommer jo også muntlig, på insta og ellers i media, så tror helt ærlig du ikke taper så mye på å stenge det her inne. Og er det én jeg tror vêr hvordan skaffer seg mer inspirasjon til sitt selv, så er det du 😊

   1. Det er blandet og derfor nesten umulig å ta stilling til. En del av tilbakemeldingene jeg får her betyr utrolig mye for meg, men jeg vet ikke om de “veier opp”. 🙂

  75. Det beste for deg er nok å stenge kommentarfeltet <3 Jeg hadde blitt helt brutt ned om jeg stadig fikk stygge kommentarer.
   Hva ble egentlig skrevet? Om det er lov å spørre om

  76. Om du føler det er best for DEG, så steng det. Folk kommenterer jo hvor og når de vil ellers på det store internettet, og de som genuint liker og følger deg vil være de som finner frem på Instagram og Facebook og sender deg en hyggelig melding istedenfor. <3 Forøvrig vil jeg bare si at det er så kult at du fremmer The Body Shop, jeg var inne og leste om akkurat dette med plastikken de kjøper opp og gjennbruker i går, og det gjør meg så lykkelig <3

  77. Jeg lurer på hva som har sjedd med deg Sophie? Det siste jeg vil er at du skal bli som de ” wannabe diva housewifes of blabla ” folka, men i det siste så har jeg merket hvor sykt den siden din kommer frem. Alltid elsket podcasten din, siste episoden til deg og Fetisha var helt jævlig å høre på. Jeg satt å cringa under hele podcasten, på grunn av oppførselen din mot din egen venninne. Fordi du har eid blogg verden i flere år, så ser du ned på henne for at hun dro på nelly fest og du gjorde det SÅ klart hvor du var sammenlignet med henne, hvem faen presser det i ansiktet til en person? Istedet for å heie på venninna di og være glad for hennes vegne, så velger du muligheten til å SNU den om på deg igjen og fortelle at du hadde krevd penger osv for å ha vært med og at du ALDRI har vært eller kommer til å være på Nelly fest, seriøst Sophie? Du snur hver eneste ting om til deg hele tiden, klarer ikke glede deg på andres vegne og tråkker på venninna di og er spydig. Jeg innså sist podcast at du er litt en av de menneskene som faktisk utøver den ”makten” du får av å være på topp på en VELDIG diskre og indirekte måte som flere ikke legger merke til, men merker det mer og mer med måten du snakker og svarer på i podden deres.
   Virker som om du prøver å kompensere for noe som ikke er der.

   1. Jeg forstår virkelig ikke denne kommentaren. Jeg sier bare at jeg ikke hadde gått på Nelly-event, på spørsmål om jeg ville ha gjort det. Jeg sier også at jeg er glad på hennes vegne, og hvor mye gjør ikke jeg “for” Fetisha og for at hun nettopp skal komme seg opp og frem, ved å ha henne med i både podcast og serie? Jeg har jo kjempelyst til at hun skal få det til. Er det ikke åpenbart at jeg ønsker hun skal lykkes..?

    Men, det er tydeligvis mange som tolket den podcasten slik. Så da får jeg ta det på min kappe.

    1. LOL! Hva slags holdning er det? «Hvor mye gjør ikke jeg for fetisha ved å la ho være med i podcast og serie?» har det NOENGANG falt deg inn at noen digger fetisha og hører på status kun fordi ho er med? Eller er det for mye å be om fra den knøttlille hjernen din? Jizes!

     1. Herregud, du misforstår hva jeg sier, og åpenbart med vilje. Om noen kun hører på podcasten fordi de liker Fetisha er så klart det helt supert – vi er jo forskjellige, og det er hele poenget. Jeg mener bare at jeg så klart vil at hun skal lykkes, å ha folk som liker henne, om ikke hadde jeg hatt en podcast alene med gjester. 🙂 Det var det jeg, og den knøttlille hjernen min mente.

  78. Dette må være vanskelig altså! Sjønner godt at du vurderer å stenge… Jeg tror egentlig ikke det hjelper så mye. Jeg aner ikke, men håper du gjør det som er best for DEG! Du er jo nr. 1 til å svare på kommentarer for tiden da! Så goals altså!❤️ Stor klem! ❤️

  79. Anbefaler virkelig “ZO skin health” sitt hudprogram! Har plagdes med uren hud så lenge jeg husker og ingenting har fungert. Startet på dette for 2 uker siden og ser allerede forskjell, helt vanvittig bra! Er veldig sterkt da, så ser ikke ut når man går på det, men sluttresultatet er fantastisk. Verdt og prøve! ❤️ Håper du blir kvitt problemet ditt, vet selv at uten hud gjør mye med selvtilliten.

  80. Folk er så slemme bak tastaturet, og det er så leit du får disse ufine kommentarene. Det finnes ikke noe godt i de menneskene som ønsker en vondt.

   Gjør det som er best for deg ❤️ Ingen kan stoppe deg, og du er en superkul person som jeg digger. Heier på deg og støtter deg uansett valg du tar ❤️

  81. Jeg havnet her inne i dag da jeg fikk opp en feed på Snapchat-storyen min, og har lyst til å si dette: Nettroll som føler behov for å komme med usaklige og hatske kommentarer av den grunn å rakke ned på andre, har ikke forstått hva livet dreier seg om. En ting er at det er respektløst og lite i tråd med hvordan man skal behandle andre mennesker. En annen er at det sier svært mye om de som sitter gjemt bak et tastatur og føler behov for å hetse andre mennesker, og det attpåtil anonymt.. ! Å komme med saklige og kritiske tilbakemeldinger er èn ting, å skrive rent ut stygge ting uten mål og mening, og prøve å vri om det som i utgangspunktet blir skrevet, det hører ikke noe steds hjemme. Ingen fortjener det, og jeg tenker, om det lar seg gjøre, at du i ditt stille sinn bare sender negativiteten tilbake der det kommer fra. Det er ikke deg, men dem. Selv om det er vanskelig. Du har valgt et liv i offentligheten, og da er det dessverre sånn at enkelte føler de har rett til å gjøre sitt ytterste for å få andre til å føle seg verre. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke er enig i fokus på kropp og kirurgi som ofte fremmes i blogger om dagen da jeg mener dette har veldig negative ringvirkninger for samfunnet vårt, særlig de unge. Derfor leser jeg svært sjelden noen av dem. Men, jeg har ingenting imot deg som menneske, for du er jo nettopp som alle oss andre selv om du er profilert: et menneske som har oppturer og nedturer som resten av oss, og som prøver å finne rett plass i livet ifht å lande i deg selv. Og ingen, ikke du, ikke NOEN, fortjener å bli mobbet! For det er det nettroll gjør, de mobber med den hensikt å få deg til å føle deg liten. Don’t let them! 😉

  82. Hvorfor behandler du Fetisha så dårlig? Jeg synes du virker som er veldig fint menneske ut ifra bloggen din, men når jeg hører deg på podcasten kan jeg ikke skjønne at det er samme person? Du er jo så nedlatende, frekk og blærete mot alt og alle. Og kun du har rett i alt. Forstår ikke hvordan det kan være så forskjell

   1. Jeg behandler ikke Fetisha dårlig, da hadde hun ikke vært vennen min. Som de fleste sikket ser og forstår er hun et sterkt menneske som kan stå opp for seg selv – om jeg virker nedlatende er det leit, og noe jeg kan jobbe med så klart. 🙂 Og jeg har heller ikke den oppfatningen når jeg hører igjennom podcasten. Ja, jeg gir henne motstand, på samme måte som hun gjør til meg. Jeg er ikke enig med henne om alt, og jeg sier ifra (på en annen måte enn henne, hun er jo mye mer lattermild enn meg og sprudlende). Men jeg stiller også masse spørsmål, sier fine ting, er interessert i livet hennes, vil hun skal dele, etc. Så jeg synes ikke det er så unyansert..? Men om det virkelig er sånn at jeg bare er slem og jævlig uten å kunne se det selv, så må jeg jo nesten være psykopat, for da har jeg så feil oppfatning av meg selv at det kan være helt grusomt.

    Men er jeg litt vel hard og bastand noen ganger? Absolutt! Det er riktignok kun i podcasten og ikke i virkeligheten, men slik ønsker jeg ikke å oppfattes. Så, da må jeg gjøre noe med måten jeg snakker på der 🙂

    1. Hei Sofie, spørsmål litt på sidelinjen her – hvilket fotokamera bruker du nå du jobber,- event hvilket kamera er du mest fornøyd med?

     Jeg er på jakt etter et kamera og da er det fint å forhøre seg med deg som jobber mye med foto

  83. Syns det er vanskelig å si noe om i og med at jeg kan ikke sette meg selv i samme situasjon.. men syns du er drit rå og man må huske på alle fine kommentarene man får også, så får man tenke om det veier opp like mye. Det er lett å si ikke bry deg om det, men du er så mye bedre! 🙂

  84. Hei, et lite tips når det kommer til huden. Sjekk ut skincity.no og Paula’s choice 🙂 Etter jeg startet med de produktene har jeg nesten aldri uren hud, og DMK produkter 🙂 Så er du i nærheten av en plass de selger DMK anbefaler jeg å ta en prat med hudpleier så du får rette produkter. Har selv prøvd body shop å aldri mer, fikk total utbrudd og huden ble 10 ganger verre :-/

   Å glær mæ te å sje dæ på dansegulvet igjen i mårra, you rock 😉

  85. Hei! Husker for noen år siden, så fikk jeg sånn julegavesett fra kjæresten min i julegave fra TBS. Slik med såpestykke, bodybutter +++. Husker jeg leste på bloggen din, eller om det var i en video – at en slik “standar” og kjedelig gave hadde du ikke likt å få av din kjærest. Jeg skal ikke legge ord i munnen på deg, for jeg husker ikke ordrett, men det var ihvertfall i den duren at ingen kjærest burde kjøpe deg en så kjedelig julegave. Husker jeg ble litt lei meg, og tenkte det samme som deg – at det ikke var noen effort i denne gaven.

   Står du for det idag? Eller kommer du til å reklamere for disse boksene når julen nærmer seg? Var tanken bak kommentaren at produktene er dårlige, eller at du forventer mer av kjæresten?

   1. Haha ja det stemmer, jeg likte ikke å få en sånn gave hos kjæresten min. Selv om jeg elsker f.eks body lotion fra The Body Shop er det for meg noe jeg kjøper til meg selv, og hadde blitt glad for å få av f.eks en bestemor. Men kjæreste hadde nok vært verre. 🙂

  86. Hei flotte

   Jeg synes det er dumt folk kommer hit med intensjonen om å få deg til å føle deg dårlig. Å være anonym på nett er for mange som å ha på seg en maske der du kan forsvinne blant mengden igjen, uten konsekvenser. Jeg tviler på at under halvparten av disse menneskene hadde turt å si det de hadde sagt anonymt til ansiktet ditt. Sånn er det nå, i vår tid og generasjon – desverre.

   Jeg skjønner du er splittet mellom valgene. På en annen side har det vært fantastisk å se kommunikasjonen mellom deg og oss – lesere – siden du åpnet kommentarfeltet igjen.
   Jeg kan snakke for mange når jeg sier at vi setter pris på dialogen som blir ført i kommentarfeltene. Vi føler at vi blir «sett» og at du setter pris på det vi kommenterer på godt og vondt. Med det sagt er den mentale helsen din det som har noe å si her. 10 fine kommentarer om deg som person mot 3 dype, sårende og unødvendige stikk som kritiserer karakteren din eller valgene dine. Hvilke av disse kommentarene kommer til å holde seg lengst i bakhodet, og hvorfor?
   Bare du har svaret på det, og det burde være svaret på det du trenger å gjøre.

   ❤️ Jeg sender deg et hjerte.

  87. Få en dermatolog/hudlege til å skrive ut resept på legemidlet isotretioin. Slet met akne selv i mange år, 10 måneder på dette legemidlet – ikke én kvise på sikkert 4 år.

  88. Hei:) Jeg lurte på om du har vurdert å prøve ZO Skin Health? Jeg har gått på et program nå etter å ha tatt hudanalyse og det har virkelig endret huden min. Søsteren min som sliter med MYE kviser (langt mer enn deg) har startet på det og det er store forandringer etter bare en uke. Det er et medisinsk program så du må til sertifiserte hudpleiesalonger for å få tak i det og det river virkelig i huden. Jeg varierer mellom å se litt brannskadd ut, flasser og det er rødt – men virkelig verdt å sjekke ut. Lykke til! Klem fra meg <3

  89. Huden reagerer også på stress. Så jeg ville bare brukt vann og mild ansiktsrens uten parfyme og det samme med fuktighetskrem som har mye fukt ikke olje. . Prøv og gå uten sminke så mye som mulig så huden får puste. Dette vet du kanskje fra før av men jeg har gått hudpleie og vet litt om hud.

  90. Hei frøken fryd… Jeg tror jeg skal ha mensen for egentlig er jeg en “cold Ass bitch” som ikke skriver masse kliss… Men jeg har tenkt på å skrive til deg siden jeg så dette.. Og lagt det fra meg.. Men én god venn nevnte igår at du snakket om stripping i podcasten din så det tok jeg som tegnet mitt so here goes : For det første.. Vanlige mennesker sitter ikke å skriver lange mld til folk de ikke kjenner. Som om de kjenner dem… Og spyr ut hat og eder… Det er det mennesker m personlighetsforstyrrelser som gjør.. Bipolar, manisk, narsissistisk osv… Og ofte har de sikkert en “episode” når de “legger deg for hat” du trigger dem.. Det er ikke din feil.. Og vi resten av værden er ikke sånn.. Hvis du likte Britney i oppveksten og var på web sida hennes… Var 90 %av kommentarene hat og folk som ba henne ta livet sitt… Kjenner du noen som ikke liker Britney!? Næh… Det er syke mennesker som sitter hjemme som gjør det. Vi alle liker, støtter og heier på Britney… Men vi søker henne ikke opp og skriver avhandling om det.. Derfor tror hun også at kanskje verden er sånn… Full av fæle folk som hater henne… Som bringer meg til punkt 2… Jeg har aldri fulgt deg, lest bloggen din el sett bloggerne.. Men forsvarte deg engang du var 19 el noe da du ble mobba på nett av folk jeg kjente… Bare fordi mobbing er uaktuelt… Syntes du var litt mye overalt og tenkte du måtte bli sliten… Fikk med meg partysvenske exen.. Så så jeg at folk roste nye serien din… Så den.. Ble imponert 👌 👏 Hadde ikke noe å se på så begynte å se sophies værden… Og her kommer poenget : (😅) Jeg så du sleit, jeg så om angst, jeg så hvor lei deg du var… Og jeg kjente meg igjen… Jeg var selv en runde i media da jeg var 26-28.. Kort fortalt er jeg lausungen til Åge Aleksandersen og jobba som stripper og fronta cannabis… Jeg hadde masse fakta om cannabis og smarte og viktige ting å si… Og alt ble vridd å vendt på og jeg ble framstilt som et fjols… Det var forum (før blogging) som hadde lange innlegg og debatter om hvor dum, trashy, fæl og forferdelig jeg var… Folk jeg møtte sa alltid :ååå du er ikke noe som jeg trodde… Og det gjorde noe med meg… En dag hørte jeg ordet : medieoffersyndrom… Google it 🙌 (så slipper jg skrive alt her) Se om du ikke synes det går opp noen lys ang angst osv.. SÅÅÅÅ nr 3 : du må Google cptsd (complex post traumatisk stress syndrom) Man tror ofte at ptsd er noe man får av krig og massevoldtekt osv… Svært traumatiske ting.. Feil.. Du får det når du er i situasjoner du pøser ut adrenalin og kortisol (stresshormoner) 🙌 Ting som skjer når man skiller ut disse blir lagret i hjernen 1000 ganger sterkere enn et vanlig minne Som da fks… Mobbing på skolen, usunne forhold, være i media /på kamera (da er man PÅ og pøser ut adrenalin) Dette igjen blir trigga av ting som minner om de situasjonene og da blir man ustabil i opp til 72 timer etterpå… Sint el veldig lei seg.. Veldig sliten.. Manisk… Spørs hvordan trigger det er.. Jeg er selv midt oppi å finne ut av dette da jeg selv trodde jeg hadde (og legene) en angstlidelse… Var advokaten min som sa han trodde jg hadde ptsd… Leste om det og masse biter falt på plass… Lettere å ikke bli trigga… Når du vet hva en trigger er 😅🙌 Jeg har selv ikke vært i krig.. Men jobba som stripper rundt om i Europa i 15 år.. Har strippa flere ganger for fullt Rockefeller.. (adrenalin) Og hatt et usunt forhold… Viste ikke at det kunne ha sånn effekt lenge etterpå.. Så… Håper og tror kanskje dette vil hjelpe deg litt.. Selv om jeg ser du har det mye bedre nå og en flott ny type 🙌 M ptsd kan man bli både over og understimulert… Så viktig å lese seg opp på ting og ta vare på seg selv.. Siste jeg vil si er at jeg begynte ikke å jobbe som stripper før jeg var 24… Jeg hadde hatt lyst siden jeg var 16 og leste boka “student og stripper” 😅 men jg trodde man måtte se sånn og sånn ut.. Ha silikonpupper osv… Dro ned på blaze for å høre om kurs og INGEN så ut som jeg trodde de skulle… Lang historie.. Men jeg ble en av Europas beste strippere… Har aldri operert noe (litt falske lepper) og hadde finere kropp da jeg var 35 enn 25… (fortsatt fin og jeg er akkurat blitt 40 ☺️ og NÅ vurderer jeg pupper) Så jeg skulle ønske jeg fikk gitt deg noen privat timer i strip fitness og selvinnsikt og selvtillit 😅 For du er så ung… Og så stressa. Og så fin… Jeg får helt vondt av deg når du henger deg opp i så mye tull… (Google ptsd, endokrine systemet, reptil delen av hjernen) alt dette henger litt sammen, 🙌 Flott at du tar cbd olje og står for det 🙌👏 Og jah… Send meg en pm el flakepost hvis du lurer på noe… Jeg er trønder så vi er nesten søskenbarn… 😅 Men jeg måtte ihvertfall få sagt dette… Sånn.. Kliss over.. Klem fra Maria den hasjrøykende hemmelige stripper dattra til Åge Aleksandersen 😅 (sånne overskrifter jeg fikk 😅) ♥️🍀

  91. Desse negative kommentarene du sier du får, føler du deg truffet av dem siden det går sånn inn på deg? Viss ikke så er det jo bare å drite i..? Skjønner ikke at random kommentarer som ikke treffer deg skal ha så mye å si.. du har valgt å vere en offentlig person, nei det betyr ikke at du skal tåle alt, men overse det.. synes mye av det du kommenterer som stygge tilbakemeldinger egenrlig bare er konstruktiv kritikk.. drit i det negative og fokuser på det du får av positive tilbake meldinger😊

  92. OMG. Du må ikke tru du er bedre enn andre sophie. Du må tåle å høre at mange sier at du ikke er vakker også. Verken med ell uten sminke. UTEN OG VÆRE SJALU! slutt å vær så frekk mot andre mennesker. TCMN og Kristin feks er mye penere enn deg NATURLIG. Om du tar kritikk innpå deg får du legge ned.

  93. Hei Sophie Elise,
   Jeg må inrømme at jeg alltid har vært litt skeptisk til deg, aldri likt deg spesielt godt og tenkt at du er slik du fremstilles av media og like “blond” som du ser ut. Mulig du var mer slik før, jeg har egentlig aldri engasjert meg for bloggere og kjendiser, men må si at du virkelig har vokst på meg det siste året. Jeg ser at du har veldig mye selvinnsikt, og selvom jeg ikke er enig i alt du sier og gjør, så har jeg begynt å få skikkelig sansen for deg. Jeg ser at du tenker igjennom valg du tar, du er reflekter og klok, og jeg beundrer deg styrken du har for å stå i all den motstanden du får fra folk som skal mene noe om deg bare fordi du er en offentlig person. Og klart de skal det, mennesker elsker å mene noe og gossipe om ting og folk de egentlig ikke vet noe som helst om. Og det er faktisk ikke mulig å la alle kommentarer og hets bare prelle av uansett hvor lite sakelige de er, uansett om du innerst inne vet at de ikke stemmer, for vi er jo bare mennesker, og mennesker bryr seg, vi vil alltid ønske å passe inn, det er i vår natur, vårt instinkt, vi kan ikke fortrenge det. Vi kan bevisstgjøre oss det, hvordan det påvirker oss, hvor grensene våre går, og det tror jeg du er flink til. I en perfekt verden ville alle stygge ting forblitt usagt, og og folk ville bare åpnet munnen når de hadde noe hyggelig å si. Men folk gjør ikke det. Selv kommenterer jeg aldri på bilder, blogger, ikke for å kritisere, men heller ikke for å si noe hyggelig. Jeg tenker ofte at det er overflødig, uviktig, men er det egentlig det? Så når jeg for første gang føler et behov for å kommentere på bloggen din, vil jeg bare si takk, takk for at du tør å være deg, takk for at du tør å vokse og forandre deg, inrømme feil, endre meninger, være et forbilde, takk for at du deler av deg selv. Din styrke er det viktigeste du har, ta vare på den. Jeg har blitt fast lytter av podden din, og en tanke som slo meg sist dere snakket om dette var, hva med en assistent som kan luke ut de værste kommentarene, slik at du fortsatt kan få tilbakemeldinger på jobben du gjør, men skjermes fra dritt fra personer som kun er her for å hate? Sikkert noe du har tenkt på, men ville bare nevne det når jeg først var igang med denne alt for lange kommentaren. Uansett, håper du finner en løsning. Hilsen en som heier på deg.

  94. Hei.

   Psyken din er viktigere enn å lese kommentarfeltet, men jeg tenker jo at du eventuelt kan ansette noen til å gå igjennom kommentarene dine slik at du slipper å eksponere deg for det negative.
   Samtidig tenker jeg da at du ikke bare skal lese det positive, men også få med deg saklig innspill/kritikk som ikke er personlig negativt rett mot for eksempel utseende. Jeg tenker det er viktig å få med seg innspill som ikke bare er positivt, men som faktisk er saklig skrevet slik at du kan vokse personlig og her på bloggen. Det kan jo være tips til innlegg, innspill til debatt, eller andre kommentarer som er “negative” men på en fin måte som ikke bør lukes ut.

   Jeg personlig mener du lar dem vinne hvis du stenger kommentarfeltet ditt, og tenker at du er sterkere enn dem ved å faktisk enten få noen til å filtrere dem eller klare å overse dem selv. Bloggen blir veldig upersonlig når ingen kan komme med tilbakemeldinger, stille deg spørsmål osv.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg