Sri Lanka neste!

Reklame | lapoint

For to år siden hadde jeg og Kasper den fineste ferien noen sinne. Vi har opplevd mange plasser sammen, både innland og utenlands, men det var noe helt spesielt ved Sri Lanka. Med en gang vi landet der, for nøyaktig to år siden hadde jeg allerede bestemt meg for at vi skulle dra tilbake, jeg håpte i alle fall vi skulle holde sammen og at det ville bli mange turer for oss – at det kunne bli oss to på ekte. Vi hadde enda ikke sagt at vi elsket hverandre, alt var nytt. Og nå er vi her to år senere, og skal på samme reise igjen. Vi er samboere nå, vi har gått igjennom så jævlig mye sammen av opp og ned, depresjon og helvete fra min side, tvil, kjærlighet, men jeg har den samme følelsen i magen som jeg hadde da. Forventning. Spenning. Forelska. Det er noe med det, når man finner et sted på kloden som er så vakkert og så godt, at du bare vet du må dra tilbake. Dette stedet føler du deg hjemme på, uansett hvor langt unna det er den nordnorske lufta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi ble liksom kjent med hverandre på en helt annen måte da vi satte oss på flyet og reiste til andre siden av kloden. Sri Lanka. Vi våknet rundt 06 hver eneste morgen, det høres kanskje slitsomt ut men det var det ikke, vi våknet av oss selv. Vi surfet samtidig som solen sto opp, jeg ble gradvis bedre til å ta bølgene utover uken, Kasper fikk høy progresjon og kunne ha gått opp et nivå, men valgte å bli med meg. Litt kjipt for meg som følte jeg holdt han igjen, kanskje jeg blir enda bedre denne gangen? Vi gikk lange turer langs stranden, delte en flaske vin, sto opp og surfet igjen, og jeg gikk fra å være forelsket til å elske.

Og surfingen? Den er ikke så vanskelig. Aller mest er det herlig, du føler deg så sterk og flink når du klarer å ta din første bølge – og det klarer du! Når hodet treffer puta på kvelden er du sliten den perfekte måten, den måten som forteller deg at du har gjort noe godt for sjelen din, du fortjener en god natts søvn, men du gleder deg likevel til å våkne opp dagen etter å gjøre det samme igjen. Surfing er definitivt den enkleste av de vanskelige sportene jeg har prøvd. Man kommer i kontakt med seg selv og naturen på en helt annen måte enn noe annet jeg har prøvd, for ikke å snakke om hvor god trening det faktisk er. Jeg booker aldri inn noe annen trening når jeg er på surfecamp, det holder for meg. Lapoint tilbyr riktignok masse gratis kurs i yoga også, for den som er interessert i det.

Dette er faktisk femte gangen jeg drar på tur med Lapoint for å surfe. Jeg elsker det. Du bor i en fin villa, får servert mat, surfer litt på dagen og utover det kan du velge å gjøre hva enn du ønsker. Felles aktiviteter eller alene, bli kjent med folk eller gjøre din egen greie, ditt valg. Instruktørene er fine folk, det er mye fokus på naturen og respekt for lokalmiljøet, noe jeg digger. Denne gangen skal vi blant annet besøke et shelter, vi skal på turtle nesting, og vi skal på safari. Alt i regi av Lapoint, som virkelig er de beste å planlegge tur med. Hva enn du ønsker så fikser de det.

Jeg har selv reist til Portugal, Marokko, Bali og tidligere Sri Lanka med Lapoint.. Alt finner du her på bloggen, om du bare blar litt i kategoriene mine. Sistenevnte er åpenbart en favoritt, nå skal jeg altså tilbake! På en annen camp denne gangen, så det blir spennende. Vi har valgt å booke private timer i år som sist gang, da får vi tett oppfølging med instruktøren og jeg blir ikke like flau om jeg feiler. Men, det er så klart opp til hver enkelt.

Du kan lese mer om lapoint HER. Jeg lover, dette er den beste måten å reise på! Å dra på jentetur med Lapoint må være helt fantastisk, men du kan også reise alene. De fleste gjør faktisk det, og blir kjent med folk der borte.

59 kommentarer
  1. Koselig å hyggelig innlegg synes jeg kos dere masse på ferie der å håper alt er toppers med deg å kjempe kule å flotte bilder synes jeg ønsker deg alt godt og en fantastisk riktig god dag å feire fra meg å puse kompis sophie Elise hilsen Kristian Magnus 🌌♥️🦋🏔⛰🗻

   1. [email protected]
    Jobb i kondomeriet i Torsmø
    Se på Pornhub my story på snapchat og Instagram
    Legg ut nudes trewking bikini lettkledd og naken het
    Legg ut på Instagram snapchat
    Snakke om podcasting sex kilitoris vagina pupper nakenhet orgmase kjæreste Kåt Gold digger videregående skole kjæreste Pikken og pircering jenter under sex stønner stripper og sex lyder Jenter
    Sophie Elise ta en naken photo

  2. Du flyr MYE mer enn gjennomsnittet. New york, tyrkia, italia, sri lanka, spania, harstad, bergen, tromsø, snart hawaii, sveits og whatnot.

   Du lanserer en flott strikkekollekskjon hvor dere har kuttet ut plast i innpakningen (kjempebra!), men velger ut garn hvor halvparten består av plast. Dette blir dermed ingen gensere som holder seg fine over lengre tid.

   Du reklamerer for ulike beautyboxes, hvor man en gang i mnd får flere skjønnhetsprodukter man aller mest sannsynlig ikke trenger. Disse ender så klart opp med å gå ut på dato før man har fått brukt de, eller ender opp i søpla.

   Du reklamerer for piller som skal gjøre hud og hår bra. Du bruker selv extentions og parykk, og har gått på isotretinoin for huden din. Du har liten eller ingen effekt av disse pillene, men reklamerer for at flere skal kjøpe – mer enn de trenger så klart. Vitaminer får man i seg gjennom et vanlig kosthold.

   Du reklamerer for Dm (Dennis Maglic), med klær de kjøper i store kvanta fra WISH og Aliexpress. Billig ræl (overpriset hos DM dock), som nok en gang ikke holder seg over tid. Plagg fulle av plastikk, produsert under fantastiske forhold i de kinesiske fabrikker…

   Du reklamerer for nelly, nok en gang med billige plagg som ikke varer lenge. Alt pakket inn i plast, og de siste trender som selvfølgelig ikke kan brukes flere enn EN gang.

   Du reklamerer for tannbleking fra premium white, som ikke fungerer. I norge må man nemlig til tannlege for å få tak i tannbleking som er sterk nok til å bleke tenner.

   Tror jeg kunne fortsatt i evigheten. Poenget mitt er at du prakker på leserne så siiinnsykt mye dritt, og skaper et enormt kjøpspress blandt de unge følgerne dine. Det er ikke bra for lommebok eller miljø at så mange ungdommer kjøper mange produkter de ikke trenger, fordi de ikke holder det de lover.
   Har du glemt underveis at du liksom var miljøbevisst? Alle skal gjøre alt de kan for miljøet, men du skal ikke gjøre en dritt, er det slik det fungerer? Nei vent, du er jo vegetarianer såklart, da har du jo allerede redda miljøet…

    1. Brudde dra Til Manchester og Bulgaria
     Se på Pornhub
     Legg meg på Instagram snapchat vagina nakenhet orgmase uten bikini og undertøy lett kledd pupper
     Se på nrk1 Exit
     House of Cards

   1. Enig, Silje! En ting hadde vært om dette hadde vært en tur som ikke hadde vært sponset, men når det er sponset, og for å få flere til å dra dit aka flere flyturer, blir det bare trist. Du betaler kanskje klimakvote, men det gjør nok ikke 18-åringene som også vil på surfeferie.

    Syns også du burde lese innlegget til Kristin Gjelsvik om klesindustrien, og slutte med sponsede klær og linker til Nelly og Mymuse osv.

    Skjønner at det er mye penger for deg med spons av Nelly og diverse, og at det er digg med en gratis ferie, men får du ikke dårlig samvittighet når det i disse dager er mer fokus enn noen sinne på miljø? Kjemp kampen for oss unge slik Greta Thunberg gjør!

    1. Brudde dra Til Manchester og Bulgaria
     Se på Pornhub
     Legg meg på Instagram snapchat vagina nakenhet orgmase uten bikini og undertøy lett kledd pupper
     Se på nrk1 Exit
     House of Cards
     Kjøp deg Tommy Hil fligher Bikini blå undertøy
     Kjøp deg playstation 4 slim 500gb med Nba2k20 ps4 Fifa 20 ps4 og Pes 2020 ps4 nhl 20 ps4
     Spille Fortnite Overwatch og Tom clancy division 2 ps4 Call of duty modern warfare ps4

    2. Huff ja, Sophie Elise har fokus på mye bra. Men når handlingen hennes får motsatt effekt; nemlig at følgerne hennes blir utsatt for et ekstremt kjøpepress med rabattkoder i hytt og pine, og inspirert til lande flyreiser flertallet av jordas befolkning ikke har mulighet til, og dermed til slutt ender opp som en desidert værsting. Ja da får det iallfall meg dessverre til å tvile på hvor mye «miljøangst» hun egentlig har.

    3. Så hun er en hykler, la henne være en hykler da. Hvis du foretrekker andre influencere som forbilder, så følg dem heller og dropp å følge denne her. Hvis du syns Greta Thunberg er bedre, så følg med på henne og rens livet ditt for disse “falske” forbildene. Du trenger ikke være enig i hva alle mener, du kan være direkte uenig, det har du fullt lov til, men ikke bruk tid og energi som du kunne brukt på å gjøre en positiv forskjell til å dra noen andre ned.

     Bare fordi Sophie Elise ikke oppnår status som forbilde og miljøforkjemper i dine øyne, betyr ikke at hu fortjener all denne negativiteten som dere kommer med! Hvis du er en miljøkjempere som aldri flyr, aldri kjøper noe du ikke har behov for, aldri bruker ett fnugg mer plastikk enn det som er absoluty uengåelig, og lever så minimalt som overhode mulig, så kudos til deg! Men det gir deg IKKE retten til å trykke ned andre!

     Så Sophie Elise sier en ting og gjør noe annet, vet du, det gjør henne kanskje ikke til et bedre menneske enn den vanlige mannen i gata, men det gjør henne heller ikke til et dårligere menneske! Vær så uenig som du bare ønsker, du kan sitte hjemme og snakke så stygt til pc skjermen som du bare klarer, men hold deg for god til å legge igjen kommentarer som ikke oppnår noe annet enn å få en annen person til å føle seg mindre. Hvis du faktisk skal engasjere deg for miljøet, gjør det ved å selv være en positiv fremdriver, og ikke ved å fortelle andre hvor dårlige de er.

     Så kanskje Sophie Elise aldri kommer til å stå forand FN eller EU eller andre store organisasjoner og være en troverdig stemme for miljøet, det betyr ikke at hun ikke er en fantastisk flott person som på sin egen måte gjør en liten forskjell i hverdagen, og som tenker over hva som skjer i verden.

     Neste gang du føler for å kritisere noen for hvordan de lever livet sitt, spørr deg selv, gjør dette en faktisk positiv forskjell? Hvis nei, hold deg for god til å legge igjen en kommentar, og heller bruk den tiden å på skrive en positiv kommentar hos en, etter din menig, mer veldig person.

     Ha en ellers fin dag videre!

   2. Det jeg også stusser på er at du nevner ofte hvor viktig det er å stenge krana hver gang du pusser tennene, men et bad som krever mange ti-talls liter vann skal du ha hver kveld. Ser ikke logikken i dette.

  3. Klimaaktivisten Sofie Isachsen reiser nok engang på ferie med fly. Denne gangen omtrent halve jorden rundt. Klima og miljøsvinet sier en ting men gjør noe annet. Vi vet alle at for klima aktivister gjelder egne regler. Det er “de andre” som må følge reglene til klima aktivister som som Sofie Isachsen, for dere kan reise så mye dere vil siden dere er “godhetsapostler”.

   Du flyr hundretusener av kilometer hvert år. Det jævla veganske kostholdet ditt eller elbilen din veier ikke opp for noe av dritten du legger bak deg på alle dine flyturer.

   Håper du får en møkkaferie.

  4. jeg blir helt sjokkert over kommentarene her vi alle kan ikke være best på alt jeg flyr masse men jeg er flink å sortere søppel. jeg spiser kjøtt men kjører elbil

   vi kan ikke alle klare å følge alt til punkt å prikke! vi prøver så godt vi kan å bidrar på noe forskjellig alle sammen.

   kos dere masse på ferie jeg har alltid drømt om å dra dit har vært i India 2 ganger men sri Lanka er neste på listen

   kos dere masse!!

   1. Helt enig Mona, blir sjokkert av å lese her inne. Hun er jo bare på ferie, og uansett hva folk mener så er det jo rett og slett ufint å komme slik. Hjemme lærte jeg at om man ikke hadde noe positivt å si, så skulle man ikke si noe i det hele tatt. Tror flere her inne hadde hatt godt av den lærdommen.
    Kos deg masse på ferie Sophie, den er så velfortjent. Ikke la andre ødelegge for den gleden du uttrykker i innlegget ditt, den gleden du kjenner på akkurat der hvor du er nå. De fortjener det ikke, de fortjener ikke tiden din, og de fortjener ikke deg.

  5. Håper du scroller forbi de kjipe kommentarene, Sophie. Kos deg masse på ferie! Vi reiser også straks på tur, har ingen flyskam i det hele tatt. Syntes du er kjempeflink til å gjøre folk obs på ting vi kan gjøre bedre. Helt sykt at de forventer at du skal kunne gjøre alt perfekt. (Er det i det hele tatt mulig?)
   Forresten så elsker jeg stemmen du lager når du skal etterligne folk som kommenterer osv, den er kjempe artig!

  6. Må bare kommentere, selv om jeg egentlig ikke vil…
   1) Du skal fly halve jorden rundt, det er vel greit nok, men akk så lite miljøvennlig…(jeg reiser selv med fly en sjelden gang og eier ikke flyskam, bare flyskrekk, så da begrenser det seg selv)
   2)Dette er sponset, bidrar ikke med klimakvote og koster ingenting av innsats for fellesskapet, men er myntet på oss, leserne og bidrar da (kanskje) til enda mer flyreiser.
   3) «Alle» vet at du flyr til NY denne måneden også, for ship-shape kontroll av nesa.
   4) Når jeg i tillegg fant ut at garnet som Skappel bruker ikke er av ren ull, men inneholder polyamid og akryl, og allikevel er grisedyrt, vettu, da blir dette bare trist.
   Ønsker deg selvfølgelig en fin ferie med kjæresten, men jeg hadde syntes det var hyggeligere om dere hadde reist for dere selv uten sponsgreier for bloggen😕

  7. HERREGUD! Hvorfor kan ikke dere som klager på alt Sophie ikke gjør for miljøet heller fokusere på det positive hun gjør som f eks å ekskludere kjøtt i fra kostholdet sitt og fronte en vegetar/vegansk livsstil til alle følgerne sine? 🍃 Hvis det er noe dere synes hun kan gjøre bedre så ordlegg dere på en annen måte. Angrep fungerer sjelden! Dere kommer gjerne lenger med å informere og oppmuntre andre mennesker. 🌸 OG: alle kan gjøre noe, men ingen kan gjøre alt! Det gjelder å applaudere, ikke kritisere, alle tiltak uansett hvor små dere mener de er. Hun gjør så godt hun kan og det er mer enn bra nok! Hun er ikke en hykler fordi hun ikke kan holde oversikt over absolutt ALT som skader miljøet her i verden og leve deretter. Hun er en viktig stemme i Norge som tar opp tabubelagte tema og i tillegg prøver hun virkelig å gjøre en positiv forskjell her i verden og hun lykkes godt med det. 😍 INGEN er feilfri, heller ikke dere som sitter å kritiserer. Hun må få reise og leve litt selv om hun er miljøbevisst. PS jeg synes et vegetarisk/vegansk kosthold veier opp for veldig mye! Det er utrolig bra jobba å klare å legge om, i tillegg har hun inspirert så mange til å gjøre det samme 🤩 og det har enorme positive ringvirkninger for planeten vår, både når det gjelder mennesker, dyr og miljø. Bravo 👌

   1. Hvem er det du mener går til angrep her i kommentarfeltet? Enig i at jeg har sett mange fæle kommentarer tidligere, men her syns jeg det er informative kommentarer som absolutt bør være innenfor.

    Når Sophie Elise er et så viktig forbilde for mange syns jeg det er helt riktig at hun får konstruktiv kritikk på ting hun kan gjøre bedre. Dette, og å la være å fronte klesindustrien, er noe av det hun kan endre på. Selvfølgelig er det helt topp at hun spiser vegetar, men det veier faktisk ikke opp det andre når hun har den innflytelsen hun har.

   2. Maria, kom med konkrete eksempler på hva hun gjør som er så positivt for miljøet?? Ikke nevn elbilen (som er svært forurensende å produsere).
    Og heller ikke preiket om å være veganer, det var hun bare hjemme, sa hun.
    Venter i spenning ….

   3. Maria, nevn de positive tingene hun gjør for miljøet..?!
    Ikke trekk frem elbilen som er en versting å produsere!
    Heller ikke at hun er veganer, det er hun bare hjemme, sier hun.
    Venter i spenning ….

  8. Sophie Elise jobber i kondomeriet Trondheim sex
   Kjekk gutter 18 åringer Jessheim storsenter ta med 18 år jente damer
   Jobb Ring til kondomeriet Trondheim
   Si at Knulle sex der pulle dem kunde singel få kjæreste
   Ring Jessheim gamestop
   Jobb i Jessheim gamestop
   Lettkledd og ansikt maske av Camilla Phil Instagram snapchat bikini og undertøy pupper orgmase kilitoris vagina nudes trewking legg til Fans dine på snapchat Instagram
   Tattoo og vagina pupper kilitoris
   Slått opp kjæreste
   Bli singel
   Knulle folk hele tiden 18 år gutter

  9. Så fantastisk! Har reist med lapoint til bali, men har såå lyst til å reise til Sri Lanka også, ser helt nydelig ut!!

   Men et spørsmål! Jeg har bestilt en genser fra kolleksjonen din som kom i posten i dag, og leste i et tidligere innlegg at strikkepinner skulle følge med, men det gjorde det ikke, stemmer det ikke at det skulle være med?:) Hadde gledet meg sånn til å begynne på den!

  10. Kos deg på ferie, Sophie og Kasper! Ikke la kommentarene til folk her inne ødelegge ferien deres. Kan alle prøve å gjøre en innsats selv, slutte å passe på hva alle andre gjør. Verken Greta eller Sophie kommer til å redde kloden alene, men de påvirker mange millioner i en positiv retning til sammen, selv om de f.eks flyr et par ganger i året. Skjerp dere

   1. Enig i at Greta når ut til sykt mange og påvirker utrolig mange mennekser i en positiv retning! Ser dessverre ikke at Sophie har gjort det samme, og tror veldig få tar miljøengasjementet hennes veldig seriøst når hun er såpass dobbeltmoralsk som hun er. Blir litt sånn “gjør som jeg sier, ikke som jeg gjør”, mens i Gretas tilfelle er det motsatt.

    1. Men så er ikke Greta like aktiv på samme måte som Sophie på snapchat, instagram og blogg. Vi vet ikke alt Greta gjør om dagene – vi vet mye mer hva Sophie gjør. Derfor er det lettere å «ta» Sophie. Uansett er det unødvendig å skrive fæle ting i kommentarfeltet her fordi SE skal på ferie og har «be the change» som tattovering. Alle kan passe på seg selv.

  11. Sophie har selv lagt opp til all kritikken hun får. Man merker at Greta Thunberg er genuint opptatt av miljøet, mens Sophie kun bryr seg frem til hun kan tjene penger på å være et miljøsvin. Bra at hun fronter ett vegetarisk kosthold og kjører el-bil liksom, men det veier jo fortsatt ikke opp for at hun reklamerer for billige klær og utallige andre produkter for tusenvis av mennesker hver dag, flyr mye mer enn gjennsomsnittet (selvfølgelig skal man unne seg en ferie her og der – men å reise på ferie annenhver måned, samt reise mye for jobb i mellom det er kritikkverdig), tilogmed drar på sponsende cruiseferier, og når hun først skal lansere en egen kolleksjon så inneholder garnet 30-50% plast… Sophie har selv kritisert andre for at de “ikke gjør nok” og gått hardt ut mot folk som spiser kjøtt f.eks, men tåler ikke å få kritikk tilbake. Hadde hun virkelig vært opptatt av miljøet, hadde hun gjort noen endringer. Hun kan bruke unnskyldningen at “hun lever av å selge annonser”, men ville hun faktisk ha gjort en endring, hadde hun klart det. Men i bunn og grunn er hun bare egoistisk og ikke villig til å endre egen livsstil, som hun også har innsett selv. Så håper jeg hun slutter og uttale seg som om hun er en miljøekspert som gjør så mye for miljøet mens andre ikke gjør nok, når hun absolutt ikke er i nærheten av å være en som er genuint opptatt av miljøet, ihvertfall ikke nok til å gjøre endringer. Så veldig enig med kommentaren til Silje over her, som forøvrig er kritikk, ikke drittslenging! Og det er noe hun må tåle.

  12. Sophie Elise – du er veldig reflektert og fronter absolutt mye bra, men enig i mye av det over her. Det blir litt hyklerisk. Tror folk forventer mer av deg nettopp fordi du er et vettugt og oppegående menneske. Du bør bli litt mer selektiv når det kommer til sponsorer. Fast fashion, karotentilskudd osv er ikke noe tess…

  13. Håper du har skjønt by now at de som kommenterer så jævlig mye dritt her inne ikke er dine følgere in the first place, men folk som kun er inne på bloggen din for å finne noe å ta deg på.
   Kos deg på ferie og bla forbi de sinte kommentarene❤️

  14. Hei!

   Jeg har lyst til å anbefale deg en bok. Den er morbid, rett og slett ekkel innimellom, men viktig og fantastisk vakker på mange andre måter.

   Den heter «En seksti under» og er en bok skrevet av en begravelsesagent. Vi får detaljerte beskrivelser om hvordan lik som har ligget én mnd i et hus ser ut, hvordan er det når barn dør? Hvordan er det egentlig å se noen som har tatt selvmord?

   Alle disse tingene de fleste lurer på rundt døden og begravelse, men som svært få tør spørre om – eller får muligheten til å spørre om.

   Jeg lo, gråt, ble kvalm, forferdet og glad av denne boken. Jeg har ALDRI opplevd så mange følelser når det kommer til en bok, noen gang.

   Håper du tar deg tid til å lese den, den er utrolig bra!

   Ha en fin ferie💛

  15. Du fortjener faen ikke å kose deg. Du er et utmerket eksempel på alt som er galt i vårt lille land og jeg unner deg ikke ett øre av pengene du har tjent på å LJUGE! Du burde skamme deg og jeg håper karma biter deg i den falske ræva di en vakker dag. DET fortjener du. Like falsk på utsiden som på innsiden. Vemmelige, hykleriske, griske selvopptatte menneske. Bare bli i Sri Lanka du.

   1. Jeg var på vei til å skrive at jeg støtter de kritiske kommentarene over, så scrollet jeg og kom til dette innlegget her. Ærlig talt, hvem har såra deg? Har du så mye bitterhet og sjalusi i deg at du må mobbe? I motsetning til de andre kommentarene som var saklige og informative, er din bare et kvalmt oppgulp av hets og nettmobbing. Netthets har blitt ulovlig og om Sophie Elise velger å anmelde deg (noe hun burde, av rent prinsipp, for samme type hetsing og trakassering du driter fra deg her fører til selvmord hos andre. Vi blir oppdratt til nulltoleranse for mobbing men du ser ikke ut til å henge særlig med!) så kommer du til å bli dømt skyldig og straffen er opp til 2 år i fengsel. Le og hets så mye du vil, men for alle oss andre er det lett å se at du bare gjør det fordi du er en liten, stakkars taper, og som en som velger å trakassere andre på den måten faller du inn i en mye lavere drittmenneskekategori på skalaen enn de som flyr litt for mange turer i året!

  16. Fy søren så mange unødvenige kommentarer! Nei det er ikke miljøvennlig å fly, men Gud bedre vi mennesker gjør mye som ikke gagner miljøet. Hvis det er et problem for samtlige av dere at hun skal på ferie, så anbefaler jeg at dere lar vær å trykke inn på bloggen.
   Jeg er relativt sikker på at Sophie selv vet at det ikke er miljøvennlig å fly, men man skal leve også.

   Håper du ikke lar de kommentarene gå innpå deg, å selv om jeg i de fleste tilfeller ikke er enig med deg, så syns jeg du gjør en god jobb med å fremme det det står for og det du mener. At du velger å ta fly i ferie og jobbsammenheng er helt og holdent opp til deg, å når du har muligheten til å oppleve så mye som du gjør, så er det vel unt også! Du jobber hardt og fortjener en ferie med kjæresten! På lik linje som alle andre i verden har du også lov til å være egoistisk, uten at det er noe galt.

   Dere må ha en fin ferie!

   1. Det er ikke det at hun skal på ferie som er problemet. Selvfølgelig skal man kunne leve, men det er rart når hun skrev at målene hennes for 2019 var å fly mindre – og ikke på spontane ferier for moro skyld. Når dette attpåtil er sponset, og dermed en oppfordring til andre om å fly jorda rundt blir jeg bare matt! Det er derfor helt rett at hun blir kalt hyklerisk her. Når en skriver en ting og gjør noe helt annet, da er det nettopp det man er! Det er ikke drittslenging, men sannheten😊

   2. Veldig dårlig argument for klimasaken at alle i verden bør ha lov til å være egoistisk og “leve litt”. Det er jo nettopp det som er galt: Alle setter seg selv og sine behov først og er ikke interessert i å sette ned egen levestandard for at vi i fellesskap skal nå klimamålene. Nordmenn flyr mest i hele Europa og “lever” altså mer enn 97% av resten av verdens befolkning som sjelden eller aldri reiser med fly til utlandet.
    En flyreise mellom Oslo og Tromsø slipper ut ca 100kg Co2, mens en flyreise til andre siden av jorda slipper ut omtrent 5 ganger så mye. Bare for å sette lange feriereiser litt i perspektiv. Klimakvoter letter jo litt på samvittigheten for den enkelte, men har sannsynligvis forsvinnende lite å si i det store bildet.

    Men for all del. Reis på ferie. Det er tross alt ikke privatpersoner som står for de største klimautslippene uansett. Sannsynligvis er hele togradersmålet bare å glemme uansett, fordi de som står for de verste utslippene ikke har guts til å faktisk gjøre det som trengs, fordi hele verden er basert på et økonomisk system som forutsetter evig vekst og et enormt energiforbruk. Det trengs store strukturelle endringer for å bremse klimakrisen, og selvfølgelig kan man ikke kan holde Sophie Elise og hennes årlige ferietur alene ansvarlig for det.

    Det ser forresten nydelig ut der. Du er heldig SE 🙂

    1. Jeg er ikke miljøforkjemper, så jeg er relativt egoistisk. Å syns andre også kan være det. Jeg tror ikke på miljøkrisen 😌
     Så derfor unner jeg alle å reise på de feriene de ønsker, å leve slik de ønsker. Uten å få pes fra utenforstående. Bruk heller tid og energi på noe fornuftig enn å påpek andres “feil”.

  17. “Be the change” er tatoveringen din.
   Du er ikke noe change..du klarer ikke ha en mening selv, for du bytter meninger så fort du blir tilbudt penger for det.

   “Ikke dra til utlandet, vær miljøbevisst”
   “Dra på denne sure campen på andre siden av kloden!!!!!”

   Du burde ta cover opp, eventuelt bare å ta en strek.
   B̶e̶ ̶t̶h̶e̶ ̶c̶h̶a̶n̶g̶e̶

  18. Oh my god dere altså. Det flyet letter uansett om SE er på det eller ikke. Hun prøver ihvertfall. Gjør set du å før du klager her. Tror dere hyklere bare er misunnelige. Idioter

  19. Eg synes det e så trist at Hun får så mye negative kommentarer i fra noen av dere. Så spørsmålet mitt er… Hva har hun gjort deg ? Siden du og dere kritisere henne i alle kommenterer deres på hennes innleggene. Så hvorfor er du da på hennes bloggside?? Er det så vanskelig å IKKJE scroller videre og la være å gå inn i hennes bloggside ?? Ho e miljøbevisst ,men husk hun lærer forsatt. Om kroppen hennes ,husk at det e hennes kropp og det e hun som bestemme om hva det måtte endres med,og det e hennes valg og ikkje ditt. La henne får lov å sponser reklamer,og det e jo vel fordi e del av lønna hennes. Men hun har ikkje bedt deg om å kjøpe disse produkter og eller klær som hun legges fram her. Og det e du som må avgjeres om du skal kjøpe det, og eller ikkje. Og det e ikkje hennes feil at du kritere på de produkter ikkje fungerer som det skal på deg. Ikkje alle produkter virker så bra på noen.Kanskje det fungerer på henne med de produkter? La henne være i fred og ikkje mobb henne. La henne får lov å nytes tida med kjæresten på ferien Så slutt å være sjalu og selvkritiskere. Eg ser at det e så mange negativitet rundt oss..Det e jo VELDIG trist.
   .Eg vedder på at dere( mobbene og netttroll) er alltid i dårlig humør og som lar det gå utover henne,Sophie Elisa og menneskene rundt deg… Dere og du har høy frustrasjon og er vant til å ta imot irritasjoner og negativt når ting ikkje går som du forventet av. Ikkje rart at dere mobbere henne med deres stygge kommentarer .Eg kan fortelle at bak deg ligger det med sløret av pessimisme som skjuler det seg en konstant irritasjon og en dyp misnøye med deg og dere selv. Du ofrer for deg selv fordi du gjennom hele dagen velter seg i dine egen misnøye. Du har ikkje tillit og evner ikkje å nyte det gode rundt deg. Du har vel også en egen evne til å spre negativiteten til henne og andre? Så hvorfor gjør du/dere det? Mot henne? Så hva har hun Sophia E gjort mot deg?? Å høre på negativitet deres som dette vil aldri føre det noe sted. Så SLUTT!!Det e bare scroller videre og ho har ikkje bedt deg å lese hennes bloggsiden.

   Til deg Sophie Elise, kos dere masse der dere e nu og husk nyt ferien deres, og bare hev over det stygge kommentarer deres. Ikkje bruk energien på dem. Disse menneskene e ofre for seg selv fordi de gjennom heile dagen velter seg i sin egen misnøye… og de har evner ikkje å nyte det gode rundt seg. De har også en egen evne til å spre negativiteten til andre. Det e UTROLIG trist at de e sånn mot deg og mot andre og mot meg.

   God ferie til dere to.😊Klem

   1. Hahaha. Jeg blir selv ikke påvirket til å dra på reiser, kjøpe tøy fra Nelly eller operere meg av å lese bloggen til Sophie Elise. Jeg velter meg heller ikke i min egen misnøye – faktisk har jeg det veldig bra og er ei positiv jente😊 Jeg kommenterer også ytterst sjelden, og om jeg gjør det, så er det saklig og konstruktiv kritikk (og også positive kommentarer!). Jeg syns bare at hun har et samfunnsansvar som hun ikke tar nok på alvor – og vil ikke ha på meg at jeg er et nettroll eller mobber av den grunn

    1. Sophie Elise har gjort og gjør mer for klimaet enn de fleste her i Norge og det er fordi hun når ut til så utrolig mange mennesker! Hun har snakket om klimakrisen lenge før Greta Thunberg kom inn i bilde, før alle plutselig forstod at dette er seriøst. Hun informerer folk på podcasten, blogg etc og bidrar på sin måte!

     La jenta ta seg en velfortjent ferie. Flyet letter uansett og det skal ganske store forandringer til politisk (noe som vi mennesker bidrar til ved å fortsette å snakke om klimaet) før det blir mulig med en stor endring. Alle ting betyr noe så klart, men det er andre personer du BØR kritisere før du kritiserer de som faktisk snakker om klimaet, kutter ut kjøtt, prøver å leve klimavennlig.

     Hvor mange mennesker når du ut til Eline med dine klimavennlige foretak? Hva hjelper det at du skriver kommentarer som faktisk bare påvirker Sophie Elise (forhåpentligvis ikke) ?

     Hvor angriper du ikke andre kjendiser som flyr? Streiker du hver fredag? Har du kuttet ut bil fullstendig? Kuttet ut kjøtt fullstendig?
     Det jeg prøver å si: ingen er helt perfekte hele tiden. Men sophie gjør sin del, og hun gjør det bra.

     1. Forskjell på å snakke om klima, og det å GJØRE noe. Sofie er en av de Værste forbrukerene i landet. Hun har det i kjeften, men det er det eneste stedet.

      Practice what you preach

     2. Jeg vil påvirke Sophie Elise siden hun igjen påvirker så mange som du sier. Ja, hun fronter en vegansk livsstil og prater om miljø. Men når hun samtidig oppfordrer leserne til å reise halve jorda rundt og kjøpe klær fra Nelly, sminke og diverse støtt og stadig mister det all kredibilitet.

      Og når det kommer til dine siste spørsmål. 1. Du vet ingenting om jeg gir konstruktiv kritikk til andre kjente profiler som fortjener det. 2. Jeg er i jobb, så er ikke med på skolestreiken nei. 3. Jeg bor i en by og har dermed mulighet til å kutte ut bilen. Sykler for det meste, men tar også buss. 4. Jepp, jeg har kuttet ut kjøtt.

      Ja, det er som du sier viktig å snakke om klimaet – men det er også viktig å gjøre det man oppfordrer andre til😊😊

  20. Man hører SÅ godt at du ikke er genuint glad for ting Fetisha får til, og at du føler deg så mye bedre enn henne. Du har en underliggende nedlatende tone mot henne og setter konstant spørsmålstegn til ting hun sier og mener. Ikke kult å høre på.

  21. Her er det blitt så mye hat og sjalusi at det er lett å skjønne hvorfor Sophie Elise vil legge ned hele bloggen sin-synes det er synd,for det har vært gøy og tankevekkende å følge henne. På meg virker hun ikke falskere enn de fleste andre, reise på ferie gjør jo alle, bortsett fra meg som sitter her med kattene mine og nekter å sende dem bort på pensjonat-til samboerens store fortvilelse…en annen ting jeg synes det er rart at ingen har reagert på er denne William som bare lirer av seg dritt…Hva får han ut av det han driver med egentlig,jeg bare lurer litt…

  22. Dere som alltid skal si at det er hat, sjalusi og mobbing.. Nei! Dere må lære dere forskjellen på konstruktiv kritikk og det. Sikkert mye annet unødvendig dritt hun får i kommentarfeltet her, men alt jeg har lest under dette innlegget (med mindre jeg har oversett noe) er bare konstruktiv kritikk. Det må hun tåle, hun er jo den første til å kritisere alle andre når de gjør noe hun mener er feil.

  23. Kjære Sophie Elise,
   Har fulgt deg i mange år og jeg beundrer deg
   for alt det flotte du gjør, alt du får til og alt motgang
   du må ha gått igjennom ifh til så mange som skal mene og si alt mulig om deg. Jeg tror de fleste ikke hadde stått så stødig som det du gjør!

   Det håper jeg du fortsette med. Dette med klima er et tema du snakker mye om og du bekjemper det på den beste måten du kan. De i kommentarfeltene som skriver dritt har garantert ikke nådd ut til så mange mennesker om klimakrisen som det du gjør!
   Hører på podcasten til deg og Fetisha og jeg syntes det er så flott at dere snakker mye om dette! Tenk på alle de menneskene dere når!

   Hvis det er en person i dette innlegget/+kommentarfeltet som fortjener en ferie så er det deg!

   Kos deg masse!!

  24. Det som er så irriterende, er at SE gir deg ut for å være en miljøforkjemper, men ikke oppfører seg sånn. Jeg spiser heller ikke kjøtt, men ser meg ikke fritatt fra alt ansvar for det. Bare innrøm at forbruket er høyt, det er mye mer sympatisk å være ærlig. Jeg har maks grense på 1 flytur i året, har ikke bil, kjøper alle møbler brukt, har shoppestopp på klær, resirkulerer for harde livet og kjøper norsk produsert mat bl.a. Og det er ikke noe jeg SIER, det er noe jeg GJØR. Det er noen ganger dritkjedelig, men det koster faktisk litt med endring.

  25. Jeg skjønner at folk syns det er problematisk at Sophie flyr til Sri Lanka, men det er også like problematisk at hun drar til et land hvor det har det har blitt begått et folkemord mot den tamilske minoriteten, og det fortsatt begås alvorlige menneskerettighetsbrudd. Det er ikke mange som snakker om det. det finnes like mange grunner, om ikke flere, til å ikke dra til Sri Lanka, som det finnes for å ikke dra til Saudi Arabia. I hvertfall burde man prøve å være en mer etisk bevisst turist.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg