viktige mennesker i livet

Reklame | to annonselenker

I går hadde vi en liten avslutning for Sophie Elises Verden sesong 2. Herregud, for en reise det har vært <3 Jeg har sagt det mange ganger men det er viktig for meg å påpeke hvor stolt jeg er, både av vennene mine foran kamera (det koster mye å dele!) men ikke minst av vår fantastiske regissør Kristin og kamerateam. Vi har kommet så nærme hverandre på denne tiden og jeg er veldig glad i de som jobber bak kamera også. Vi har en så tett og åpen dialog som jeg setter evig pris på.

En annen ting jeg har sagt før som jeg vil si igjen: gled dere til resten av sesongen. Fra nå av er vi en del i Harstad og det er mer “intimt og nært”. Den siden av meg liker jeg å vise – hun jenta fra nordnorge som elsker dyr. Pappa er også mer med, haha! Det vet jeg mange liker. Neste episode er det masse meg og Kasper også 🙂

Oss, og vår fantastiske Kristin. 

Det var så mange som spurte om klærne mine i går! Buksa mi finner du HER og toppen finner du HER. Buksen er min favoritt nå om dagen, herregud så kul! Den finnes forresten på kampanje sammen med alle andre jeans, du finner tilbudet HER.

På bokfesten min hadde jeg en nydelig kake som både så kul ut, men smakte fantastisk. Jeg føler nesten jeg må beklage til mormor som alltid har bakt mine favorittkaker, men nå har hun fått konkurranse.. Jeg fikk tips om @sunnis_kaker på instagram og tok kontakt med henne nå igjen, slik at jeg hadde noe å overraske gjengen med. Hun leverte nok en gang et fantastisk produkt og jeg kan ikke annet enn å anbefale henne VARMT! Ikke reklame, jeg bare synes hun fortjener all skryt hun kan få.

Nå er det en ny dag og jeg sitter i samme stue, men med andre venner. Amanda og Anne-Sofie skal overnatte her, vi har vært bestevenner i alle de år og jeg er så glad vi har bevart vennskapet. Det er en ro og en forståelse for hverandre som er så unik. Vi spiser potetgull, drikker noen øl og skal ta ansiktsmasker. I dag skal vi teste ut noen fra Maskeraide som er søte, lukter godteri og skal freshe opp huden. Altså, jeg elsker jo alt som ser søtt ut.. Og er besatt av masker haha. Om dere lurer på hva som er favorittene mine forresten er det MayBeauty tror jeg. Jeg har et kommersielt samarbeid med dem, men dette har jeg ikke fått betalt for å si altså. Jeg synes bare de maskene leverer gang på gang, men de har ingen typisk “søte” masker som passer på en jentekveld om man vil ta bilder osv. Men de funker som faen.

Og – disse ville jeg vise dere! Det finnes en helt fantastisk butikk i Oslo som heter Mina Malinda. Den er kun åpen på fredager – å komme inn der er som å være i en annen tidsalder. Det lukter magisk, de har blomster og planter du ikke finner noen andre steder da eieren bor i Italia og tar med seg varene derfra. Jeg elsker å dra innom der på fredager å se på blomster og kjøpe litt med meg hjem, og denne gangen ble det disse. Noen av dem knakk så jeg skal ta meg en liten opprydning! Vasen er fra SRdesign, der er mange av møblene mine fra.

Håper dere har en fin kveld <3 

29 kommentarer

Siste innlegg