hvordan dekke acne og arr

Reklame | coverbrands

Coverbrands har påskesalg med opptil 70% på absolutt HELE nettbutikken! Dette er noe du ikke kan gå glipp av 😃 Du finner hele tilbudet her. Siden det er så mye, vil jeg likevel guide dere igjennom et par kjøp som kan være lurt å gjøre nå ❤️ 

Som alle vet har jeg uren hud, og er helt avhengig av å dekke den til hverdags. Slik ser jeg ut når jeg ikke har på sminke..

Men til vanlig kan man jo knapt se urenhetene! Jeg bruker Milani Conceal perfect 2-in-1 foundation. Den har så bra dekkeevne for oss som har noe man ønsker å skjule, enten det er i ansiktet eller på kroppen. Jeg har flere ganger skrevet om hvordan den kan dekke tatoveringer blant annet. Sykt, men sant! Du finner den her

Og dette er meg som har sminket huden med foundationen jeg anbefaler over, og kun den. Jeg valgte å ikke legge kontraster på dette bildet, slik at dere skal se hvordan den ser ut i naturlig lys. 

Her er den! Anbefales av hele mitt hjerte. Jeg bruker farge 02, den er kanskje litt lys egentlig – men jeg foretrekker å ha litt lysere foundation enn huden min er. 

Verdens beste tørshampo fra Batiste! Ingen over, ingen ved siden av. Takket være denne slipper jeg unna med å kun vaske håret en gang i uken. Finnes her og koster kun 71 kr. Stort bonus at den gir så mye volum! 

Jeg bruker selvbruning i ansiktet, og har naturlig farge på kroppen. Som dere kan se er ansikt og kropp veldig like (jeg soler aldri ansiktet) – det er takket være Sunspa Tan In A Can. Jeg veksler mellom å bruke den og Jetset Sun, men akkurat nå ble det altså Sunspa. Gir en mørk brun farge som aldri skjolder, er enkel å påføre og holder lenge. Den er brukt spesielt blant fitnesutøvere og er derfor perfekt i varmere strøk eller på trening hvor man svetter mye. Finnes her, og er på 30% avslag. 

Brun og fin – både i ansikt og på kropp!

Her har dere vidunderet, Sunspa. Som sagt bruker jeg den kun i ansiktet for tiden, men det er ikke noe problem å bruke den på hele kroppen. 

Vippeserumet jeg bruker er også på 60% rabatt, og koster 198 kr! Det finner du her. Jeg lover deg lange, naturlige vipper! Andre serum koster gjerne tre ganger så mye, og likevel er resultatet like godt. Du kan takke meg siden! 🙂 Beklager at den er litt skitten forresten, jeg har sølt mye sminke på den, haha. Godt brukt i alle fall! 

 

Coverbrands har 1-3 dagers levering og alltid gratis frakt. Verdens beste butikk når det kommer til skjønnhet, jeg sverger! 💕 Du finner alle tilbudene HER. 🤗 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg