å legge ut bilde av strekkmerker

Ord kan ikke beskrive hvor magisk det var å få sjekke inn på hotellet i dag! Jeg har alltid bodd på “W” når jeg har vært i Barcelona siden det liksom skal være kulest og best, men nå bor jeg på H10 Urquinaona Plaza – og hit kommer jeg nok tilbake. Det koster ikke halvparten så mye engang, og her har vi egen terrasse med jaquzzi! Gleder meg til kvelden kommer, da kan vi tenne lyspærene utendørs å få litt romantisk stemning. Det hadde vært en sann drøm å ha noe sånt hjemme 😍

Her sitter han og leser som vanlig. Som dere kanskje vet studerer han psykologi men generelt har han en lidenskap for.. ja, man kan vel si mennesker og hvordan vi fungerer, hva som skal til for at man kan få det bedre osv. Det kommer veldig gunstig for meg i alle fall, haha. Et fint sitat synes jeg er at om man jobber med seg selv, for seg selv – så gjør man en innsats for forholdet også. 

Jeg så noen spurte meg om hvordan jeg tør å legge ut bilde av strekkmerkene mine. Selv om jeg er opptatt av å se ut på en viss måte kunne jeg ikke brydd meg mindre om strekkmerker, cellulitter, om jeg går opp eller ned noen kilo osv. Jeg er ikke perfeksjonist på utseendet som mange har misforstått meg til å være bare fordi jeg liker å se ut på en viss måte. Men skulle jeg helst ønske jeg ikke hadde strekkmerker? Yes. Men jeg bryr meg liksom ikke og synes jeg ser hot ut uansett liksom. 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg