lørdagstipset – den beste vegetarpizzaen, luksushoteller til halv pris ++

Denne pizzaen har jeg nevnt sikkert femti ganger før, men dere MÅ smake den. Vegetarpizza som ikke smaker vegetar, om det gir mening. Etter min smak er den bedre enn all ferdigpizza jeg har smakt i hele mitt liv, uten tvil! Før jeg ble vegetarianer elsket jeg kjøtt, og kan med hånden på hjertet si at denne kvalifiserer i toppklasse, vegetarianer eller ei. Jeg kjøper den på KIWI 🥝 

Da jeg måtte kjøpe meg briller i all hui og hast pga hodepine endte jeg opp på søstrene grene. De selger briller for 28 kr per stykk og har et bredt utvalg av styrker, jeg personlig fant nøyaktig hva jeg trengte. Jeg hatet de først og syntes de var stygge som faen, men nå elsker jeg de! Har vendt meg til hvordan de ser ut, å føler meg kun søt med dem på 🙂 Så, for deg som skal på fylleferie eller av andre grunner ikke vil ta med deg et dyrt par på reise, om du må kjøpe noen i full fart eller om du bare trenger briller en sjelden gang – stikk på søstrene grene!

Hver gang jeg booker hoteller sjekker jeg innom secretescapes.com først. Her kan du melde deg inn gratis, og så får du tilbud på luksushoteller! Hvor bra er ikke det? Altså, her snakker vi halv pris og mer til på de beste hotellene i verden. De siste par årene når jeg har reist har denne nettsiden blitt benyttet og jeg har aldri vært misfornøyd! 🥂 Folk tror jeg er sponset av dette, nei dessverre så er jeg ikke det, haha. Bare veldig fornøyd kunde og jeg fikk tipset fra min far. 

Både hotellet i Barcelona og i Malaga var booket via SecretEscapes til halve prisen av hva det ville vært ellers. Luksus hele veien! 


Det var tre små tips på en lørdag! Jeg har laget en ny kategori kalt “lørdagstipset” som du kan sjekke ut HER for litt varierte tips fra meg. Håper dere får en god helg! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg