jeg kunne fått panikk

I dag har jeg vært så trøtt at jeg ikke aner om dere burde ta noen av de kommende setningene på alvor. Jeg blir en helt annen person med underskudd på søvn, haha. Så irritert og bitchy.. Da Kasper foreslo å dra på ferie i September, men jeg ikke kan pga jobb, var det rett før det brast for meg. Aller helst ville jeg bare på hotellet for å sove, men vi hadde ikke innsjekk før klokken 15.. Dette er en sånn typisk dag hvor humøret kunne svingt meg ned i det dypeste helvete og jeg kunne låst meg inne i fem dager på rad, men jeg er stolt av meg selv som klarte å snappe ut av det. Fikk nesten panikk-angst på Starbucks men har øvd på pusteteknikker som sykt nok fikk meg ut av det. Halleluja!

Ja, vi er i Barcelona forresten! Siden vi hadde fem timer på å slå ihjel gikk vi rundt i byen for å være turister (HAHAHA jeg skrev terrorister først, jeg er enda trøtt). Jeg hadde et par steder jeg ville sjekke ut:

Først spiste vi på brunch and cake. Et veldig kjent, og oppskrytt sted. Det var sikkert 50 mennesker i kø utenfor, og på innsiden ventet.. Vel, helt grei mat og et ganske trangt lokale. Eller, nå var jeg streng. Maten var GOD, men det var et sånt typisk sted som blir veldig veldig populært, alle drar dit, det er svindyrt, og du kan få like digg mat hundrevis av andre steder. Om dere er i Barcelona og er opptatt av at maten ser kult ut, og at de setter sammen spennende kombinasjon er ville jeg tatt turen – men husk laaaaaang kø. Vi spiste blant annet egg, veggiskjøttdeig, nachos og avocado i samme rett (ikke den over, det er vaffel, smeltet ost, la

ks og egg med salat på siden). Man ble inspirert til ting å prøve hjemme!

Etter maten gikk vi til Park Guell, et sted jeg husket som fantastisk fra da jeg var her for et par år siden. Det er helt nydelig der, men så sykt mange turister.. Det til tross for at vi var der før tolv. Vi endte med å gå ned en slags skråning i parken, som førte oss til en mer skjult sti hvor det kun var oss og et par folk med hundene deres. Det var jeg glad for, jeg hadde ikke taklet et øyeblikk til med alle selgerne og folk som tok “follow me there”- bilder (haha, sånne bilder hvor man holder i hånden bakfra, om det ga mening). 

Nå er vi omsider på hotellet, og det er så fint!!!! Viser dere bilder senere <3 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg