en skummel mail jeg mottok i natt

reklame: rcc

Jeg fikk den rareste mailen midt på natten.. Den sjokkerte meg virkelig. Det har seg nemlig slik at iPhonen min, som var en av mange gjenstander som ble stjålet fra meg i Paris, nå har blitt tatt i bruk. Midt i ødemarken i Marokko. Den er naturligvis slått av igjen, men tanken på at telefonen min, pcen min og kameraet mitt som inneholder mye privat er i hendene på en fremmed, som befinner seg helt i Marokko – den tanken gjør meg kvalm. Og sint. Det er jo ingenting jeg kan gjøre så klart.. Men jeg håper de menneskene har det vondt på innsiden. 

Uansett.. Vi er på cruise som sagt, Royal Caribbean tar godt vare på oss. Sol, sommerfølelse, masse gratis mat, hundrevis av ting å gjøre, og blått hav så langt øyet kan se 💙  Det er forresten noe jeg ikke liker med å være på cruise: musikken. På dekk er det musikk fra et liveband som spiller ganske høyt, og det er alltid coverlåter av typ “greatest hits 2004”, det er den musikken jeg liker minst i verden. Men alt annet er helt fantastisk – jeg tenkte bare at siden dette er et samarbeid var det noen som etterlyste en “ærlig tilbakemelding” og det er jeg jo, så da gikk jeg inn i meg selv og lette etter noe å hate på. For deres skyld haha, tydeligvis kan man ikke være ærlig med mindre man også hater. Men sett bort fra det elsker jeg å være her, så da kan man si at 99,99% er perfekt. 

Vi har hatt en magisk dag. Vært oppe på dekket hvor vi leste bok,jeg irriterte meg over musikken, vi slappet av, så på utsikten og spiste mat etterhvert. Nå sitter vi nede på rommet og jeg skal sminke meg litt kjapt før jeg stikker på spaet. De har en frisørsalong der og jeg fikk stylet håret der flere ganger på sist cruise, folkene der er sinnsykt flinke. Så jeg gleder meg til å få det vasket og krøllet i dag! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg