dette var så etterlengtet!

Reklame | lab pharma

Den etterlengta sommerfølelsen.. ☀️ 

Og en etterlengtet brunfarge 💦

La meg ha en ting klart.. Jeg er ikke en person som blir naturlig brun. Pigmentene mine er i utgangspunktet dårlige, og jeg ødela de enda mer ved å gå på melanotan (barbiedopet) i tenårene. Da fikk jeg pigmentflekker og etterhvert soleksem, spesielt på brystkassen. Og på bokstavelig talt alle feriebilder vi har fra oppveksten lyser jeg opp bildene – ikke fordi jeg smiler, men fordi jeg var så blek sammenlignet med hele familien haha. 

Jeg pleier å bruke litt selvbruning i ansiktet (for jeg liker å holde det mest mulig ute av solen), men aldri på resten av kroppen. Der fokuserer jeg på å få så mye naturlig farge som mulig, og for min del hadde ikke det vært mulig uten betakaroten fra TanCare. Jeg har som sagt elendige pigmenter, og i tillegg bruker jeg faktor 50 siden jeg ikke vil skade huden. Jeg begynner med betakaroten 2 måneder før jeg skal på reise, og så bruker jeg det helt til jeg kommer hjem. Da vet jeg at brunfargen kommer, og at jeg i tillegg slipper å bekymre meg for at eksemet mitt skal bli verre. Faktisk har jeg ikke sett noe særlig til det etter at jeg begynte på betakaroten! 

De siste to årene har jeg gått på betakaroten mer eller mindre året rundt slik at jeg er forberedt til reiser. Jeg er derimot ikke vanvittig brun hele tiden, men jeg holder en jevn farge og tar solarium et par ganger før jeg reiser, og så soler jeg meg et par timer hver dag men er nøye med å beskytte huden når jeg først kommer til varmere strøk. Slik som her, jeg er forsiktig med huden 🙂 Og likevel har fargen kommet seg skikkelig i løpet av de få dagene vi har hatt så langt på ferie. Gleder meg til å vise dere den fantastiske fargen jeg kommer til å få! 

Jeg vil egentlig anbefale å starte på TanCare i enten April eller Mai om du vil få ekstra utbytte av sommermånedene. Da får du brunfarge raskere og den holder seg lengre ♥ Jeg tar en pille om dagen. 

Du får kjøpt TanCare HER 💋 En pakke koster 149 kr. Du kan lese mer om ingrediensene på nettsiden! 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg