jeg har fått uren hud igjen – nå må jeg ta tak!

annonse

Jeg føler meg så ekkel, kvisete og tørr om dagen at jeg for et par uker siden kjøpte masse produkter som er tilegnet “trøtt og moden hud”. Vel jeg er trøtt, men moden (eller “mature” som det het) er jeg ikke akkurat. Hello, jeg er 23 år, hvorfor må jeg kjempe sånn med huden min! Er som om jeg enda er i puberteten og får kviser hele tiden, jeg er så tørr at det seriøst kan gjøre vondt å åpne munnen..

Nå vet jeg riktignok hva som har trigget alt dette. Jeg hadde en lang periode med perfekt hud, og da jeg falt dypt ned i en depresjon sluttet jeg å fjerne sminken skikkelig, jeg sluttet å ta hudpiller fordi det virket som et ork (jeg har begynt igjen nå nylig men tar et par måneder å komme tilbake i det og jeg vil ha resultater nå) og jeg ble i tillegg stresset av alt jeg måtte utsette, flytte på og haugen av jobb som ble stadig høyere jo lengre tid jeg brukte på å bli frisk. Jeg hadde høy puls da jeg la meg om kvelden, og det hadde så klart sin effekt på huden. Kviser, trøtt, tørr, sliten – det er stikkord som kan beskrive meg på den tiden – og forsåvidt nå – ganske bra. 

Så jeg bestilte som sagt en serie med produkter fra merket Klairs. Covebrands fører dem og er min samarbeidspartner, derfor fikk jeg det sponset og innlegget er merket som annonse. Dette var etter å ha sett igjennom hele nettsiden etter noe som kunne passe meg, disse produktene er i tillegg veganske og får gode tilbakemeldinger over alt på internett.. Jeg er den type jente som bare bruker våtserviett og gidder knapt å skylde med vann etter, jeg har så lite peiling men det hjalp å leses andres erfaringer. 

 

Jeg kjøpte som sagt en pakke for moden hud i tillegg til et par produkter på siden. Jeg likte ikke alle produktene i “moden hud” pakken (i alle fall ikke enda, men jeg har ikke brukt dem så lenge) – jeg kommer uansett derfor ikke til å anbefale dere å kjøpe en full pakke siden det koster litt. Derimot fant jeg to produkter som jeg virkelig liker og vil anbefale dere.

💓Rich Moist Soothing Serum gir min tørre og slitne hud liv igjen. Du trenger bare en liten dråpe og det holder til hele ansiktet, den er også fin å bruke på hals / bryst. Serumet skal visstnok gi fukt langt ned i hudlagene. Huden min får aldri nok fukt og da passer denne perfekt – den gjør også at jeg ser mindre rød ut, og huden min flasser ikke slik som før (ved nesa var jeg spesielt plaget av det). Jeg er glad i å bruke denne både morgen og kveld. Kommer definitivt til å kjøpe ny når denne er tom, heldigvis tar det en liten stund! 

💓Gentle Black Sugar Facial (den så jeg er på tilbud nå). Dette er en ansiktsskrubb som lukter godt, fjerner døde hudceller og booster cellefornyelse. Den er også antibakteriell og jobber forebyggende mot nye utbrudd. Det er den første skrubben jeg har prøvd som har den egenskapen! 

 

Jeg har googlet litt rundt og Klairs skal visstnok passe perfekt for deg som har sensitiv hud som blir fort irritert. Likevel føler jeg at produktene “tar tak” i huden og at de ikke er milde, noe jeg synes er positivt for effekt kommer nesten umiddelbart. Sminkefjerner som jeg holder på bildet over liker jeg også, men hva skal man si.. Sminkefjerner er sminkefjerner for min del. Men med skrubben og fuktighetsdråpene er det noe av, om ikke det aller beste, jeg har prøvd. 

Du finner alle produktene her! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg