noen av favorittene mine

annonse: bubbleroom


Jeg er neppe den eneste som har et skap fullt av klær men “aldri noe å ha på meg”, eller den eneste som scroller igjennom de samme nettsidene gang på gang uten å finne noe jeg egentlig har lyst til å klikke hjem. Som da jeg var på leting etter kjole til min egen bursdag og ikke fant noe og endte opp i hettegenser, eller da jeg satt i pysj på julaften. Ekstremt i-landsproblem, men jeg blir lei av å scrolle igjennom det samme. Kan ikke alt bare finnes på ett sted? Og i tillegg ha en norsk nettside så man slipper toll?

Dont worry, jeg har funnet løsningen!

Vårens nyheter har begynt å trille inn på Bubbleroom, en nettside jeg shoppet fra for et par år siden men som jeg senere har glemt bort. Da jeg fikk spørsmål om å velge ut noen plagg var jeg først skeptisk, men OM jeg fant mye fint! Og jeg har aldri fått så mange spørsmål om hvor klærne jeg bruker er fra som den siste tiden. Bubbleroom er svaret folkens!


Som denne nyydelige genseren. Favoritt! Den ser og føles skikkelig dyr ut, og jeg har endt opp med å bruke den flere ganger på rad. Passer perfekt på jobb, til hverdags, til fest.. ALT! 

De har masse andre fine gensere inne nå, du kan sjekke ut her. Felles for alt – etter min erfaring – er kvalitet. 

Denne kjolen elsket jeg også. Som den over, perfekt til alle anledninger! Jeg brukte den en kveld i Roma da vi skulle ut å spise. Kneppet den opp litt på siste bildet, det går jo også an om man vil kjøre.. Sophie Elise style 😉 

En venninne kunne ikke finne kjole til bryllup, da ba jeg henne sjekke ut Bubbleroom. Og hun fant en favoritt, og det er jammen ikke rart, de har så mye lekkert! Alle kjoler finner du her.  Om dere henger med de neste dagene kommer nok klærne mine til å være fra nettopp denne nettsiden.  

Til inspirasjon, sjekk ut følgende:

💋 Du finner blomstermønster her

💋Du finner nyheter her. 

Om du signerer deg opp på Bubbleroom sitt nyhetsbrev og følger dem på instagram får du 10% rabatt på hele bestillingen. Tilbudet finner du nederst på hovedsiden. Happy shopping! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg