jeg forstår det ikke

I dag har jeg hatt en litt dritt følelse i kroppen. Det frustrerer meg at folk er slemme mot hverandre drevet av sjalusi, selv om jeg hater å bruke det ordet.. Det virker så “ovenpå” å hevde at noen er sjalu, for hvem er egentlig jeg til å bestemme det? Men samtidig klarer jeg ikke å ha forståelse for andre motiver som får folk til å være slemme. Jeg føler meg dum som bryr meg om mennesker som egentlig er uvesentlig i mitt liv. Man kan si så mye om meg, men er det en ting jeg vet jeg ikke er – så er det falsk. Jeg kan gjerne virke sur, bortskjemt, irriterende, dum, hva enn. Men jeg spiller aldri spill ovenfor mennesker for å fremme meg selv på en god måte, og det er ikke engang en kvalitet jeg er stolt av – det skulle bare mangle! 

På snakk om det med to sider.. Det var noen som spurte meg “hvordan kan du være stolt av serien din, når du virker så deprimert?”. Det er jo nettopp derfor jeg er stolt. Det hadde krevd mye mindre av meg å klatre opp på en høy hest for å leke moralens vokter. Jeg, du, alle som leser dette vet hva det innebærer å være et menneske “alle” liker, hvordan man leker “dyp”, hvordan man vinner “respekt”. At jeg viser meg som.. rett og slett menneskelig! – det er jeg stolt av. Jeg vet ikke med dere, men jeg har inntrykk av at de fleste av dere er oppegående og reflektere, og derfor ser igjennom når folk spiller en rolle de vet de kommer til å vinne på. Det er det kvalmeste jeg vet! 

Ved spansketrappen tidligere. Ligger rett ved hotellet vårt (Hotel Savoy). 


 


 


 


 

Den lange teksten kommer kanskje av at jeg, Amanda og Anne-Sofie snakket så mye under middagen i kveld, og da får jeg inspirasjon til innlegg. Vi tre jentene er så ulike sett utenfra.. Den ene studerer språk i spania, den andre studerer for å bli lærer i historie, og så har vi meg da. Dere vet jo hva jeg driver med. Jeg har ofte vært bekymret for at vi skulle skli fra hverandre, men som sagt – det skjer ikke. Vi irriterer hverandre sikkert mye men vi elsker hverandre, det er som søskenkjærlighet. Vet vi kommer til å være venner for alltid, med alt det innebærer. 

Fra tidlig middag på Ristorante Dilla. 

Jeg er så fornøyd med bildene mine om dagen! Det kommer av at jeg har begynt å bruke Lightroom, og bruker noen ferdig-laga “preesets” som en venninne har satt sammen. De finner du HER – da blir det som filter på bildene dine. Beste jeg har gjort, haha.

Nå er det night! 
 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg