det baksnakkes i rosaboblen

Hvilket kamera bruker du nå om dagen? Bildene du tar har vært så fine den siste tiden!
Tusen takk for det! Veldig motiverende for meg å høre som bare for et par uker siden hatet å dra opp kamera og ble flau av den dårlige kvaliteten her inne. Jeg har et Leica Q, og jeg tenker å skrive en anmeldelse av det når jeg har brukt det litt lengre. Det er et lite kamera og derfor orker jeg å ha det med meg stort sett over alt. Tidligere tok jeg aldri bilder da jeg var sosial fordi speilreflekskamera var for stressende å dra med seg. Nå har jeg funnet et kamera som gir  like god (eller bedre!) bilder til halve størrelsen. Men dobbelte prisen, da.. 

Har du tenkt på å gå til psykolog eller noe lignende? Det har hjulpet veldig mye for meg. 
Jo, jeg har gått til psykolog til og fra helt siden jeg var 15 år uten at det har hjulpet meg noe særlig, annet enn at jeg muligens er flinkere til å sortere tanker å vite hva de kommer av nå enn jeg ville vært uten hjelp. Kanskje det ikke er “min greie” eller så har jeg ikke truffet rett. Men jeg burde absolutt prøve å finne noen jeg liker, jeg skal begynne hos lifecoach også. Men.. Nå føles det sånn, man må liksom ha det litt bra for å orke å be om hjelp? Et steg på veien i alle fall er at jeg vet jeg har det kjipt og det er derfor alt føles verdiløst / jeg oppfører meg merkelig noen ganger / ikke har noe energi osv osv. Jeg husker da jeg var yngre og ikke ante at jeg var deprimert, da var det tusen ganger verre. Usch jeg ønsker jeg kunne reise tilbake i tid og klemme meg selv. 

Hvordan går det med den vegetariske livsstilen?
Veldig bra, nå har jeg jo holdt på i 6 år. Det er riktignok ikke en “vegetarisk livsstil” ettersom jeg spiser fisk. Jeg har derimot ikke klart å bli veganer enda (åpenbart) fordi jeg elsker ost så mye og der kommer nok mine egne egoistiske behov i veien. Men jeg har enda ikke funnet en eneste god vegansk ost..? Jeg har prøvd. Den dagen det kommer noe som kan erstatte norvegia blir jeg veganer på dagen, uten tvil. Å kutte kjøtt er uansett det beste jeg har gjort i mitt liv. Jeg har forresten fått litt dritt for at jeg ikke kutter ut fisk, men da jeg ble vegetarianer så jeg ikke på fisk på samme måte som nå (siden jeg nå klarer å se helheten med miljøet). Så det vil nok gå seg til etterhvert. 

Har du noen god dokumentar å anbefale på Netflix?
Sånn i farta kom jeg på “I am not your guru”, den likte jeg veldig godt og den ga meg mye som jeg har tatt med meg videre. Riktignok er det noe med Tony Robins jeg ikke liker, han er for.. amerikansk. Men likevel er han inspirerende og kul, så på den andre siden elsker jeg han. Hehe. 

Når bruker du å legge deg på kveldene?
Det kommer helt an på, men jeg prøver å få sovet minst 9 timer hver dag. Om det var opp til meg, og jeg ikke hadde et liv, ville jeg nok ha sovet 15 timer per natt uten problem. Jeg er en sånn person som kan ta 5 timers høneblund på dagen og likevel sovne med en gang på  kvelden. Goals. 

Drikker du ofte alkohol?
Så og si aldri, men da jeg var i Roma ble det noen glass. Jeg hatet det riktignok i ettertid, og husker på hvorfor jeg har kuttet så mye ned. Jeg tåler ikke alkohol og me den psyke som ikke er helt stabil burde jeg i alle fall holde meg ganske langt unna, det kan trigge en del vonde følelser dagen derpå. Det gjelder forsåvidt ikke bare de som har problemer med angst / depresjon, men veldig mange.

Angrer du på noen av operasjonene dine?
Nei, og det kommer jeg nok aldri til å gjøre heller. Jeg angrer kanskje litt på første gang jeg opererte nesa fordi kirurgen var så dårlig og det ble null forskjell, så det var en totalt unødvendig operasjon.. 

Når kan man se serien din i reprise?
Lørdag og søndag, men jeg er ikke helt 100% sikker på tidspunkt – 20:30 på lørdag tror jeg, 18:30 på søndag. Haha, dette spørsmålet får jeg hver dag og jeg forstår ikke hvorfor man ikke bare sjekker tv-guiden? Jeg har åpenbart ikke peiling. Og nå forstår jeg hvorfor dere ikke gidder å sjekke tv-guiden: jeg orket heller ikke.

Hva synes du om andre bloggere som snakker stygt om deg i sitt eget kommentarfelt, men aldri skriver om det “åpenlyst” på bloggen?
Du tok med navn på personen som jeg valgte å fjerne her. Jeg synes mest bare det er feigt, for det er vanskeligere å bli tatt på, men om man bare sender noen små stikkere i sitt eget kommentarfelt som svar til sine egne lesere, da er det liksom innafor. Spesielt leit i denne sammenhengen er det at hun du snakker om er (var?) en venninne av meg som jeg aldri har sagt eller gjort noe vondt mot. Men da vet man hvor man har folk.

Hva synes du om stand-up komikere som bruker deg i showet sitt? Jeg var på et sånt i helgen skjønner du.. Jeg synes det er unødvendig.
Det jeg synes er unødvendig er å sende meg en slik melding på innboks og ikke fortelle meg hvem og hva det gjelder, da er det umulig å ta stilling til. Men sånn jevnt over: jeg skal innrømme det stikker litt i magen når Tusvik og Tønne snakker negativt om meg i podcasten sin (det er vel egentlig mest Lisa) men jeg kommer meg fort over det og fortsetter å høre på podcasten deres. Nå var det neppe dem du mente men.. Det kommer helt an på hvem som sier det! Er det Henrik er det greit liksom, men om det er noen andre jeg kjenner synes jeg det er litt rart. Er det noen jeg ikke kjenner gir jeg faen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg