vil du egentlig vite det

annonse

Vil dere vite litt ekkel fakta om meg? Jeg hater å vaske hendene. Jeg vasker de så klart, for jeg har jo blitt oppdratt – men om jeg er ute av huset må jeg alltid ha med meg en liten fuktighetskrem i veska – om ikke klarer jeg ikke å vaske hendene! Sprøtt, men det har blitt en tvangstanke. Jeg kan heller ikke dusje hos folk som ikke lar meg låne body lotion. Så da vet dere det, om du tenker å be meg over på en dusj. Tør hud er det verste jeg vet 🙄🙄 

En annen fakta om meg er at jeg aldri heeeeelt får ting gjort – rent praktiske ting, altså. Jeg har brukt en bodylotion og håndkrem fra Biotherm i ett år nå som jeg kjøpte på taxfree, samme flaske, og jeg liker hverken den eller lukten (vanligvis elsker jeg biotherm, men ikke denne). Likevel har jeg ikke kjøpt ny. 

Da jeg skulle plukke ut et par nyheter hos Coverbrands tenkte jeg derfor at NÅ skal jeg finne bodylotion, shower gel, body scrub og håndkrem som jeg virkelig elsker. Jeg bestilte derfor mange ulike, for.. hvor vanskelig er det ikke å bestille slikt over nettet? Du aner jo ikke hva det lukter. 

Nå har jeg fått favoritter fra merket Being By Sanctuary Spa! Herregud, så godt de lukter. Og føles! De minner veldig om The Body Shop sine produkter, både i lukt og konsistens, men bare litt enklere å smøre på. Favoritten er uten tvil body lotion med lukt av karamell, den må dere bare teste. Jeg går inn på badet for å lukte ned i flasken flere ganger om dagen, haha. I tillegg holder en påføring visstnok i 24 timer! Du finner den her.

Body wash med lukt av mango og chilli. Chillien lukter jeg ikke i det hele tatt, og takk gud – det er ikke en lukt jeg liker. Denne er så god!

For å ikke snakke om bodyscrub med en svak lukt av kokos.. Du finner den her

Jeg har ikke sjekket ut noe annet fra merket enda, men jeg er strålende fornøyd med alle produktene jeg har bestilt. Og designet er så søtt! Du kan sjekke ut alt fra Being By Sanctuary Spa her. 


Coverbrands har forresten opptil 40% rabatt på sminke akkurat nå! Du finner tilbudet her. 💕

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg