en stor dag i mitt liv

Reklame | annonselenke Nelly

Jeg har hatt en torsdag styrt av følelser, sammenlignet med tidligere i uken har det vært en enorm kontrast – fra søndag til onsdag var jeg fokusert, litt kald og målrettet, men det er ikke meg, så derfor brast det litt sammen i dag og den velkjente følelsen av “jeg vet ikke om jeg kan” og “tenk om det ikke går” tok totalt overhånd. Det blir ikke bedre av å holde inne gråten, da kjemper man mot seg selv – og jeg tok meg noen minutter til å kjenne på det vonde. Heldigvis hentet jeg meg inn igjen og presterte bra på trening etterhvert, pjuh. 

Ellers har jeg akkurat vært å tatt spraytan hos spraytanhuset – vanligvis kan jeg spraye meg selv, men når jeg skal på sending må en proff gjøre det slik at jeg er sikker på at hele kroppen blir jevn. Vanligvis er det fredager som gjelder for brunfarge, men har endt opp med å se litt “skitten” ut på sending siden overflødig selvbruning ikke har blitt dusjet av..  Det vil jeg prøve å unngå denne gangen. 

Settet jeg har på meg finner du HER 🍊 Litt lange bein for meg som er så lav, men ellers fin! 

I dag tidlig møte jeg forlaget mitt, Cappelen Damm for et møte angående Elsk Meg. Vi har begynt å planlegge hvor jeg skal reise på bokturne, og for meg var det viktig å besøke ikke bare de store byene, men også små kriker og kroker jeg ikke har noen kjennskap til. Så, kom gjerne med forslag i kommentarfeltet! På mindre steder har vi også sjansen til å gjøre det mer intimt. Jeg tok meg selv i å si “boken slippes jo om noen uker” og de bare “eh, den kommer neste uke”.  😂 Til mitt forsvar visste jeg faktisk ikke det, jeg trodde den skulle komme mot slutten av måneden. Men det gjør ikke noe, nå blir hele releasen som å rive av et plaster. Herregud som jeg gleder meg til dere får lese, jeg kan ikke si det nok. Jeg er ENDA mer stolt av denne enn første bok!

I kveld spiser vi hjemmelaget veganburger, og jeg skal fortsette på Gunnhild Stordalen sin bok. Jeg har faktisk kun ti sider igjen av boken, og jeg startet i går! Ikke bare er hun en interessant person med en historie ulik de fleste, men hun inspirerer med sitt syn på verden, klima, miljø.. Jeg ble rett og slett så inspirert at jeg måtte felle en tåre, og det skjer aldri. I tillegg er boken skrevet på en så ydmyk og medmenneskelig måte, ikke belærende i det hele tatt. Jeg SKAL gjøre noe godt for denne jorden, tenkte jeg da jeg sovnet i går. Alt takket være boken. Ikke minst ble jeg sikker på at jeg ikke vil ha barn (men der skifter jeg mening annenhver dag, haha. Men jeg måtte gi Kasper et alvorlig blikk i går å spørre om vi virkelig ønsker oss det). Vel.. Les den! 

118 kommentarer

Siste innlegg